ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πεντάλφα...Καλή ή Κακή; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Πεντάλφα...Καλή ή Κακή; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Jimmerlus31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/07/2004, 15:37:40
Αγαπητέ Hermes,

επειδή τα πραγματικά κλειδιά του Σολομώντα τα κατέχουν άνθρωποι, οι οποίοι μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού στην Ελλάδα και μάλλον στα δάχτυλα όλων των άκρων ανά τον κόσμο και οι οποίοι τα φυλάττουν ως κόρη οφθαλμού και δεν γράφουν σε Φόρουμς ή σε βιβλία...

...ας είμαστε κάπως συγκρατημένοι, γιατί είναι αδύνατον να τα έχεις μελετήσει τόσο εσύ, όσο και οι περισσότεροι. Αν εξαιρείται κάποιος, φαίνεται κι άμα θα γνωρίσεις ή έχεις γνωρίσει τέτοιο άτομο, θα καταλάβεις ή καταλαβαίνεις τί εννοώ.

Τα υπόλοιπα είναι παιγνιδάκια για να περνάει η ώρα κι όταν το παρακάνουμε γίνονται και κακόγουστα...

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

MoonDragonΜέλος
25/07/2004, 17:16:41
αληθεια, εχει δει κανεις σας το δαχτυλιδι του Σολομωντα?

''Confirmo o Deus potentissimus''

25/07/2004, 17:22:39
quote:

αληθεια, εχει δει κανεις σας το δαχτυλιδι του Σολομωντα?

Εσύ το έχεις δει;

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

MoonDragonΜέλος
25/07/2004, 17:33:15
δεν μιλαω για το αυθεντικο αλλα για το πως ειναι απο καποιο γριμοριο, θα ημουν μεγαλος ''δηθεν'' αν ελεγα πως εχω δει το αυθεντικο...

25/07/2004, 17:43:33
Τώρα συνεννοηθήκαμε.

Σε ποιό λοιπόν, "γριμόριο" αναφέρεσαι;

No name human

MoonDragonΜέλος
25/07/2004, 17:59:45
''επειδή τα πραγματικά κλειδιά του Σολομώντα τα κατέχουν άνθρωποι, οι οποίοι μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού στην Ελλάδα και μάλλον στα δάχτυλα όλων των άκρων ανά τον κόσμο και οι οποίοι τα φυλάττουν ως κόρη οφθαλμού και δεν γράφουν σε Φόρουμς ή σε βιβλία...''
συ ειπας...
δεν βρισκομαι εδω για να κανω κανενος ειδους επιδειξη

25/07/2004, 18:27:03
Αγαπητέ μου, γνωρίζω πολύ καλά τί έγραψα, όπως θυμάμαι κι ότι ουδέποτε έγραψα ή υπαινίχθηκα ότι βρίσκεσαι εδώ για να κάνεις κάποιου είδους επίδειξη.

Απ' ότι βλέπω, θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να μπορέσουμε να συνδιαλαγούμε χωρίς υπόνοιες για υστεροβουλίες ή υποδαυλισμούς οποιονδήποτε παθών.
Τουλάχιστον όσο με αφορά, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν έχω τέτοια κίνητρα.

Ειλικρινά ρωτώ λοιπόν, και αν θέλεις εξήγησέ μου σε τί ακριβώς αναφέρεσαι.
Με τέτοια θέματα, δυστυχώς, πρέπει να είμαστε αρκετά σαφείς, για να προχωρά η συζήτηση και ν' αποφεύγουμε παρανοήσεις.

No name human

MoonDragonΜέλος
25/07/2004, 18:42:06
Δεν θα ηταν φρονημο να αρχισω να παραθετω βιβλια που ισως δεν πρεπει να ειναι γνωστα στους αδαεις. Αλλωστε γι' αυτο το λογο ονομαζονται Αποκρυφα. Ηθελα απλα να δω αν υπαρχει καποιος γνωστης του θεματος. Μηπως εσυ φιλη μου zadok, εχεις ''γνωση''?(καταλαβαινεις τι εννοω)
Θα ηθελα να μου απαντησεις απλα και ξεκαθαρα, διχως λογοπαιγνια.
Ναι ή οχι?
Απαντησε μου ωστε να εμβαθυνουμε τη συζητηση λοιπον...

25/07/2004, 19:44:59
Αγαπητέ μου, παραφράζοντας το κείμενό σου: "θα ημουν μεγαλη ''δηθεν'' αν ελεγα πως εχω".

Θα πρότεινα να δοκιμάσουμε με όποιον τρόπο θεωρείς ασφαλέστερο.

No name human

25/07/2004, 23:20:45
είχα την εντύπωση οτι η πεντάλφα συμβολίζει ως προς τον σχεδιασμό τον σατανά, με την τραγοπόδαρη μορφή του Πάνα και με κέρατα. δεν ξέρω αν έγινα σαφής..

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

25/07/2004, 23:30:14
quote:

είχα την εντύπωση οτι η πεντάλφα συμβολίζει ως προς τον σχεδιασμό τον σατανά, με την τραγοπόδαρη μορφή του Πάνα και με κέρατα. δεν ξέρω αν έγινα σαφής..

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

Αυτή είναι η ανάστροφη πεντάλφα, για την οποία γράψαμε πιο πάνω.

No name human