- Πεντάλφα...Καλή ή Κακή; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
επειδή τα πραγματικά κλειδιά του Σολομώντα τα κατέχουν άνθρωποι, οι οποίοι μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού στην Ελλάδα και μάλλον στα δάχτυλα όλων των άκρων ανά τον κόσμο και οι οποίοι τα φυλάττουν ως κόρη οφθαλμού και δεν γράφουν σε Φόρουμς ή σε βιβλία...
...ας είμαστε κάπως συγκρατημένοι, γιατί είναι αδύνατον να τα έχεις μελετήσει τόσο εσύ, όσο και οι περισσότεροι. Αν εξαιρείται κάποιος, φαίνεται κι άμα θα γνωρίσεις ή έχεις γνωρίσει τέτοιο άτομο, θα καταλάβεις ή καταλαβαίνεις τί εννοώ.
Τα υπόλοιπα είναι παιγνιδάκια για να περνάει η ώρα κι όταν το παρακάνουμε γίνονται και κακόγουστα...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
''Confirmo o Deus potentissimus''
quote:
αληθεια, εχει δει κανεις σας το δαχτυλιδι του Σολομωντα?''Confirmo o Deus potentissimus''
Εσύ το έχεις δει;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Σε ποιό λοιπόν, "γριμόριο" αναφέρεσαι;

συ ειπας...
δεν βρισκομαι εδω για να κανω κανενος ειδους επιδειξη
Απ' ότι βλέπω, θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να μπορέσουμε να συνδιαλαγούμε χωρίς υπόνοιες για υστεροβουλίες ή υποδαυλισμούς οποιονδήποτε παθών.
Τουλάχιστον όσο με αφορά, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν έχω τέτοια κίνητρα.
Ειλικρινά ρωτώ λοιπόν, και αν θέλεις εξήγησέ μου σε τί ακριβώς αναφέρεσαι.
Με τέτοια θέματα, δυστυχώς, πρέπει να είμαστε αρκετά σαφείς, για να προχωρά η συζήτηση και ν' αποφεύγουμε παρανοήσεις.

Θα ηθελα να μου απαντησεις απλα και ξεκαθαρα, διχως λογοπαιγνια.
Ναι ή οχι?
Απαντησε μου ωστε να εμβαθυνουμε τη συζητηση λοιπον...
Θα πρότεινα να δοκιμάσουμε με όποιον τρόπο θεωρείς ασφαλέστερο.

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
quote:
είχα την εντύπωση οτι η πεντάλφα συμβολίζει ως προς τον σχεδιασμό τον σατανά, με την τραγοπόδαρη μορφή του Πάνα και με κέρατα. δεν ξέρω αν έγινα σαφής..Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
Αυτή είναι η ανάστροφη πεντάλφα, για την οποία γράψαμε πιο πάνω.