- Η θεωρία των ''εκλεκτών παιδιών'' - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
MORDREDΝέο Μέλος
Καλησπέρα σε όλους σας.Είμαι ένα νέο μέλος και με ενδιαφέρουν τα περισσότερα-αν όχι όλα-θέματα του FORUM.Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που βρήκα τόσους πολλούς και ''ιδιαίτερους'' συνομιλητές, με τους οποίους μπορώ να μοιράζομαι τα ίδια πεδία ενδιαφέροντος.Το θέμα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μου τον τελευταίο καιρό έχει να κάνει με τα παιδιά που γενήθηκαν τον Απρίλιο του 1983.Παρακαλώ όποιον-α ξέρει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα να μοιραστεί τις γνώσεις του/της μαζί μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τι συμβαίνει με τα παιδιά που γεννήθηκαν τότε; μήπως μπορείς να αναφέρεις έστω και αυτά τα λίγα που ξέρεις, γιατί εγώ προσωπικά, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.
Ευχαριστώ, και καλως ήρθες στα forums.
MORDREDΝέο Μέλος
το άρθρο κατ'αρχην αν κάποιος θέλει να διαβάσει υπάρχει στο περιοδικό strange τεύχος 48 και αναφέρει με λίγα λόγια οτι τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλη του 1983 εξ'αιτίας του ότι συνελήφθησαν τον Αυγουστο του 1982 μια αστρονομικά ιδιαίτερη εποχή, έχουν κληρονομίσει χαρακτηριστικά που λίγο πολύ τα καθιστούν περίπου μεταλλαγμένα. αναφέρεται δε ότι για αυτά τα παιδιά έχουν ενδιαφερθεί και ο γνωστός συγγραφέας Φουράκης στο βιβλίο του ¨ Πυραιθέριον Ελλήνων Όραμα¨ αλλα και ( εδώ το πράγμα αν η πληροφορία αληθεύει γίνεται εξαιρετικά περίεργο) οι γνωστοί μας Σαιεντολόγοι οι οποίοι είναι πίσω απο το γέγονος ότι μοιράστηκε στους γονείς των παιδιών ερωτηματολόγιο εκατοντάδων σελίδων στο οποίο μάλιστα υπήρχε η άμμεση αίτηση να δωθεί άδεια για να γίνουν στα παιδιά τους βιολογικές εξετάσεις. ελπίζω να κατάφερα να σε βοηθήσω να καταλάβεις αν και είναι η πρώτη φορά που συζητάω με αυτόν τον τρόπο και έχω κάποιες δυσκολίες. αλλά πιστεύω να τις ξεπεράσω γρήγορα. πάντως κλείνοντας να πω ότι το θέμα δεν με ενδιαφέρει ¨φιλολογικά¨ απλά έξησε μία πληγήπου έίχε ανοίξει πριν καιρό με κάποια όνειρα που είχα (σημ. εγω δεν έχω γεννηθή Απρίλιο του 83). Ευχαριστώ
Προσωπικά μόνο τον Φουράκη έχω ακούσει να μιλάει για αυτό το θέμα. Βέβαια έχω ακούσει διάφορα τρελά απο αυτόν τον άνθρωπο...όπως και να έχει όμως τα παιδιά αυτά ήδη είναι είκοσι χρονών οπότε ο χρόνος σύντομα θα δείξει..
mikraΝέο Μέλος
Γεια σου.
Αν εχεις το τευχος θα ηθελα να μου το στειλεις για να το διαβασω.Μου κανει εντυπωση αυτο και δε το ηξερα.Θα ηθελα να μαθω.Θα ψαξω να σου βρω καποια πραγματα.
Αν εχεις το τευχος θα ηθελα να μου το στειλεις για να το διαβασω.Μου κανει εντυπωση αυτο και δε το ηξερα.Θα ηθελα να μαθω.Θα ψαξω να σου βρω καποια πραγματα.
chst
MORDREDΝέο Μέλος
[quote]
Γεια σου.
Γεια σου.
chst
πολύ ευχαρίστως,απλά άσε μου 2 μέρες να συγκεντρώσω τα λίγα στοιχεία που έχω.Αν θέλεις στείλε μήνυμα στο FORUM ή e-mail για το πού να τα στείλω.
AmandaΜέλος
Κι εγώ δεν έχω πλήρη γνώση επί του θέματος όπως επίσης για την ομάδα Ε. Κι αναφέρω την ομάδα Ε γιατί απ' όσο κατάλαβα υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στην συγκεκριμένη ομάδα κι αυτά τα παιδιά (ζητώ συγγνώμη αν έκανα κάποια λάθος συσχέτιση και παρακάλω να με διορθώσετε αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο). Τελοσπάντων υπάρχει κάποια αναφορά σε αυτό το θέμα στο forum της ιστοσελίδας του κου. Φουράκη αν και δεν πιστεύω ότι 8α δωθούν πολλές απαντήσεις γιατί είναι πολύ περιληπτικός τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι που συμμετέχουν σε αυτή την συζήτηση. Ελπίζω πάντως να βρείτε κάποια στοιχεία γιατί είναι αρκετά ενδιαφέρον θέμα.Αδημονώ για το αποτέλεσμα των ερευνών σας.
Φιλικά
Φιλικά
P.S.
MORDREDΝέο Μέλος
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου AMANDA, Aν και ο κ. Φουράκης είναι λίγο δύσκολος στο να τον παρακολουθήσεις διάβασα με προσοχή τις συνεντεύξεις και έχω φτιάξει μία λίστα βιβλίων που έχουν σχέση με το θέμα και την οποία σιγά-σιγά θα αγοράσω , αύριο θα στείλω στη φίλη mikra σκαναρισμένο το άρθρο και τη λίστα με τα βιβλία που έχω κάνει από τη συνέντευξη Φουράκη γιατί είδη λόγω δουλειάς έχω αργήσει (βλέπεις δεν έχω scanner στο σπίτι ) να τα στείλω. Αυτό δε το αστρολογικό φαινόμενοι που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 82 είναι η σύνοδος των Άρη , Δια , Κρόνου και Πλούτωνα στο Ζυγό πράγμα το οποίο για να μάθω τι σημαίνει σαν γεγονός αλλά και τι επίδραση έχει σε κάποιο παιδί που συνελήφθη τότε, έστειλα ερώτηση σε ένα site αστρολογικού περιοδικού και περιμένω απάντηση (γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα ). Επίσης παρήγγειλα το moonchild του Crowley (και θα μου έρθει σε κάνα μήνα) το οποίο μιλάει ακριβώς για την προσπάθεια σύλληψης και γέννησης παιδιού που θα είναι η μετουσίωση κάποιου πνεύματος ( πείραμα που σύμφωνα με τα λεγόμενα ο Crowley όντως έκανε) και τελειώνοντας βρήκα ότι και ο Καστανέντα έχει μιλήσει για μεταλλαγμένους ανθρώπους στα βιβλία που περιέχουν την διδασκαλία που δέχτηκε από τον Δον Χουάν, δεν νομίζω να έχει σχέση αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις θα το ξανατσεκάρω . Έτσι έχουν τα πράγματα μέχρι τώρα, σε ευχαριστώ πολύ, η σύνδεση ήταν πολύ σωστή και χρήσιμη , μη διστάσεις όποια ιδέα έχεις να την γράψεις , ελπίζω να έχουμε νέα σύντομα