- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Βασικά, αυτό που θα ήθελα εγώ, είναι να μου αναφέρει κάποιος, κάποια σχετικά βιβλία περί Ομάδας "Ε", αλλά όχι βιβλία κάποιων φανατικών Ελλήνων (πιστεύω να με καταλαβαίνετε τι θέλω να σας πω, μην το φτάσουμε στον εθνικισμό το θέμα, πιστεύω να γίνομαι αντιληπτός), δηλαδή θα ήθελα να διαβάσω απόψεις από κάποιον πέρα από κάθε είδους θερμοκεφαλίασης και φανατισμού. Θα ήθελα δηλαδή απόψεις ξεπερασμένες από τέτοιου είδους σύνορα. Απόψεις αποσταγμένες από ώριμη πραγματική αναζήτη και σκέψης πέρα από κάθε είδους 'κολλήματος'. Απόψεις τεκμηριωμένες (όσο αυτό είναι δυνατόν) και πέρα από φαντασιόπληκτες ιδέες φαντασιώπληκτων ανθρώπων...Απόψεις αντικειμενικές.
Μα... λυπάμαι φίλε μου αλλά δεν υπάρχουν...![]()
![]()
![]()

Ενα βιβλιο το οποιο απεχει απο ολα τα αλλα ειναι "Το Αινιγμα Των Εψιλον" εκδοσεις Εσοπτρον απο τον Κ. Κουροτο το οποιο ειναι συνεντευξεις απο διαφορα ατομα που και καλα σχετιζονται με το θεμα.
Καμια σχεση με τα υπολοιπα βιβλια.
...open minds are better minds!
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο που απαντήσατε.
Φίλε Alastis, σε ευχαριστώ για την επισήμανση του βιβλίου.
Θα το αναζητήσω, και διαβάζοντας πιστεύω να βρω ενδιαφέρον στις σελίδες του. Εσύ το έχεις διαβάσει αγαπητέ φίλε ή στο έχουν προτείνει ;
Σας ευχαριστώ και πάλι.
Τα ξαναλέμε σύντομα.
Με εκτίμηση,
kirosoner
ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ,(ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ Ε).ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝΕ..
ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ,ΛΥΚΕΙΟ..) Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ Ε ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ.ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ SITE,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΗΘΕΛΕ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ..ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?
ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ? Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ?
Edited by - beyond on 15/10/2003 08:32:45
quote:
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ,(ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ Ε).ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝΕ..
ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ,ΛΥΚΕΙΟ..) Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ Ε ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ.ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ SITE,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΗΘΕΛΕ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ..ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?
ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ? Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ?Edited by - beyond on 15/10/2003 08:32:45
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΟ SITE ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΠΑΛΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΜΟΥΡΗ Η` ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
συγνωμη αν το εθεσα λαθοσ και το παρανοησεσ
Οκ παιδιά. Ας μην κάνουμε κι έτσι.
Αυτό έλειπε, να την "λέμε" και μεταξύ μας τώρα.
Μια μικρή παρεξήγηση έγινε πιστεύω με την λέξη "εξυπνάκιας".
...το ξεχνάμε.
Σας ευχαριστώ πάντως για τις ιδέες για το κατάλληλο βιβλίο.
θα το ψάξω, θα το διαβάσω, και θα πω εντυπώσεις.![]()
Σας ευχαριστώ και πάλι.
Τα ξαναλέμε.
όπως π.χ πια περίοδο έγινε; τι καθηγήτρια ήταν;
Θα βοηθούσε πολύ...