ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πενταλφα και υπονομοι! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Πενταλφα και υπονομοι! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Liam31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/02/2003, 22:27:53
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Liam ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΠΟΥΣΑ ΣΚΙΑ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

SPIRITWALKERΝέο Μέλος
18/02/2003, 01:26:10
Καλησπερα συνταξιδιωτες. Τι διαβαζω, ερπουσα σκια; Θα εκανε μια χαρα ο Λαβκραφτ αν σας ακουγε! Και ο κυριος Μπαλανος που ολο υπαινιγμους ειναι και την αληθεια αμα τη ξερει, τη φιλαει για τη παρτη του! Μην ανακατευεστε με τετοια < παιχνιδακια> γιατι θελω να δω τι θα κανετε οταν η σκια παρει σαρκα και οταν οι ισκιοι βγουν μπροστα σας! Υπαρχει η πολη μεσα στη πολη, μην ενοχλειτε τα καπακια, γιατι μπορει τελικα να συναντησετε αυτο που ψαχνετε!

ζωντας και πεθαινωντας ταιζουμε τη φωτια

LiamΝέο Μέλος
18/02/2003, 12:22:24
Φιλε SPIRITWALKER γι'αυτο σηκωνουμε τα καπακια!Για να συναντησουμε αυτο που θελουμε!Το θεμα δεν εινα αν το κανεις,αλλα η μεθοδος!Οσο γι'αυτο που λες για τον μπαλανο,νομιζω οτι εχεις δικιο!Τα κραταει για παρτη του.Βεβαια εχει κι'αυτος το δικιο του.Τι θα γινοταν αν οι γνωσεις επεφταν σε λαθος μυαλα?Αυτα προς το παρον.

18/02/2003, 14:09:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΦΙΛΕ SPIRITWALKER ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑΝ ΓΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΜΕ 2 ΠΑΝΤΑΛΦΑ ΠΑΝΩ.

ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧOYN ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΘΩΘ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

LiamΝέο Μέλος
18/02/2003, 18:58:03
Φιλε AVATARGR
Εισαι σιγουρος οτι ειναι της ΕΥΔΑΠ το καπακι?Εγω εχω δει ενα καπακι με μια πενταλφα,οχι της ΕΥΔΑΠ,αλλα για να πω την αληθεια δεν ξερω αν θα ηταν φρονιμο να το παρω!Γιατι αν οντως μας προστατευει απο κατι,αν το επαιρνα θα αφηνα μια ελευθερη εισοδο,αν ειναι για κακο θα εξεθετα τον εαυτο μου σε κινδυνο,ενω αν μαρκαρει καποια περιοχη,θα μπερδεψει καποιους και δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο η κακο.Τι να κανω;!;!

18/02/2003, 23:25:32
ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Liam ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ 5ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΥΔΑΠ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

catΜέλος
18/02/2003, 23:33:51
Χε χε ...εριξες τυράκι ........... και τσιμπίσαμε ολοι !!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

19/02/2003, 11:44:20
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ cat ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΟΛΟΜΑ.
ΑΠΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝΑΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ .....

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ 'ΕΞΩ'..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

ICELANDΝέο Μέλος
19/02/2003, 14:26:05
Γεια και χαρα σε ολους.
Μια αφελης ερωτηση.

Τιυπαρχει κατω απο τα καπακια της ΕΥΔΑΠ.

LiamΝέο Μέλος
19/02/2003, 23:12:08
Απο τα συγκεκριμενα καπακια,απολυτως τιποτα!!!
Πιστεψε με!!!Θα μπορουσε να υπαρχει και μαρμαρο,αλλα υπαρχουν αυτα!Μαλλον σημαδευουν καποια περιοχη.

20/02/2003, 13:42:33
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ICELAND ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΑΚΙ.
ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΣΤΟ.
ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ. (ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΥ)
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΙΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΠΛΑΚΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.

ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**