- πυραμιδες στην ελλαδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οι σεξουαλικές κραιπάλες αφενός σε κάνουν πιο αδύναμο και άρα πιο ευάλωτο, αφετέρουν μπορούν να δημιουργήσουν ενέργειες κατώτερες οι οποίες με τη σειρά τους είτε ελκύουν τέτοιες ενεργοβόρες οντότητες, είτε τις δημιουργούνε απο το 0 (!!!)
Εχω προτείνει παλαιότερα σε άλλα θέματα για ευχέλαια και τέτοια.
Αλλα θεωρώ πιο εύκολο για κάποιον να βρει λιβάνι να λιβανίσει...
Το ευχέλαιο(και τα λοιπά εκκλησιαστικά τελετουργικά χώρου) ίσως να δούλευε καλύτερα.
quote:
Επειδη γνωριζεις καποια πραγματα Charmed3, δε θελω να σε κουράσω γι αυτο και θα ξεκινησω καποια στιγμη να βρω κάποια πραγματα εδω όπως για τις ενεργομορφες
OΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..
ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ)
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΣΕ ΖΑΛΙΣΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ,
ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.
Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΚΑΛΟΒΟΥΛΗ Η' ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ
ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΟΜΦΑΛΙΟΥ ΛΟΡΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΕΙ
ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..
quote:
όταν λες "ευκολή λεια" τι εννοείς;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ (ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ) ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ!
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 26/07/2010 13:55:29
quote:
ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ)
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΣΕ ΖΑΛΙΣΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ,
ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.
Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΚΑΛΟΒΟΥΛΗ Η' ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ
ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΟΜΦΑΛΙΟΥ ΛΟΡΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΕΙ
ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..
Όταν λες ζωντανές για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εννοείς ότι έχουν κάτι σαν deadline μέχρι να εκπληρώσουν το σκοπό τους και μετά παθαίνουν?
Αν είναι έτσι, δηλαδή αν δεν κάνουν αυτό για το οποίο δημιουργήθηκαν, πεθαίνουν, αλλά αν κάνουν αυτό για το οποίο δημιουργήθηκαν, πάλι πεθαίνουν? Έντα καλά...
ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"
ΚΟΙΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
(ΠΩΣ? ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ)
ΑΝ Η ΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΟΜΟΡΦΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ..
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΥΘΗΜΙΕΣ ΜΑΣ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ?
CHARMED
quote:
ΚΟΙΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
(ΠΩΣ? ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ)
ΑΝ Η ΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΟΜΟΡΦΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ..
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΥΘΗΜΙΕΣ ΜΑΣΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ?
Οκ, κατάλαβα
Απλά παραξενευόμουν με το χαρακτήρα κάποιου που θα έδινε ζωή σε μια ενεργομορφή μόνο και μόνο την εκπλήρωση μιας επιθυμίας και έπειτα ο αναπόφευκτος θάνατος του αριστουργήματος. Αλλά μιας και ξεκαθάρισες πως πρόκειται για οντότητες χωρίς ακαριαία αυτονομία, τότε όλα μια χαρά, υποθέτω...
quote:
LQC ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ?
Να σου πω την αλήθεια... και εγώ το ίδιο
Όπως λέει και ένα τραγούδι, "Only God knows what He's done to me"
ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"
Σε ένα κατάστημα φυτοφαρμάκων μπορείτε να προμηθευθείτε καθαρό θειάφι. Το καθαρό θειάφι δεν έχει προσμίξεις από άλλες χημικές ουσίες και έχει χρησιμοποιηθεί για θεραπείες με επάλειψη στο δέρμα ή με κατάποση.
Από αυτό το καθαρό θειάφι μπορείτε να σκορπίσετε μια μικρή ποσότητα μέσα στα παπούτσια σας πριν τα φορέσετε ή κατευθείαν επάνω στα πόδια πριν φορέσετε τις κάλτσες σας.
Οι ατμοί του θειαφιού που θα αναδύονται καθώς θα κινήστε, εξαλείφουν γρήγορα αυτές τις οντότητες και καθαρίζουν την αύρα.
Μπορείτε επίσης, να ρίξετε μισό κουταλάκι του γλυκού από το καθαρό θειάφι, επάνω σε ένα πλακάκι κεραμικό ή πέτρινο (ώστε να μην καίγεται) και να ανάψετε φωτιά στο θειάφι. Με τον καπνό που αναδύεται μπορείτε να περιφερθείτε σε κάθε χώρο ή δωμάτιο που θέλετε να απαλλάξετε από οντότητες.
Προσέξτε να μη γεμίσει ο χώρος αποπνικτικά με καπνό. Αν υπάρχουν οντότητες προσκολλημένες επάνω σας τότε για κάποιο διάστημα θα αισθανόσαστε τον καπνό του θειαφιού υπερβολικά ενοχλητικό, ως ένα σφίξιμο στο λαιμό. Σε άλλη περίπτωση δε θα τον καταλαβαίνεται καθόλου. Πάντα θα πρέπει να είναι ο καπνός σε αναλογία ώστε να μη θολώνει τον αέρα του χώρου καθώς μας είναι απαραίτητο και το οξυγόνο. Το να έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα δεν επηρεάζει καθόλου στην αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.
Ακόμη και όταν δεν θα είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτή οποιαδήποτε μυρωδιά του θειαφιού, αν κάποιο άτομο με προσκολλημένες οντότητες πλησιάσει στο χώρο αυτό, δε θα μπορέσει να εισέλθει και πολύ περισσότερο να παραμείνει στο χώρο και θα προτιμήσει να αποχωρήσει.
Είδα ότι ήμουν στο αμάξι με άλλους τρείς τους οποίους δεν θυμάμαι πρόσωπα και γυρνούσαμε σπίτια μας. Και στο δρόμο βρήκαμε ένα μωράκι νεογέννητο. Κοριτσάκι ήταν. Και εγώ το πήρα και το πήγα σπίτι μου. Είδα τον αρραβωνιαστικό μου να γυρνάει σπίτι με πάνες,μπιμπερό και τα σχετικα πράγματα που χρειάζεται ένα μωρό. Και είδα οτι το τάιζα γάλα με το μπιμπερό.. (δεν ξέρω σε πιο σπίτι ήμουν. Δεν θυμάμαι. Επείσης ο αρραβωνιαστηκός μου ποτέ δεν πηγαίνει για ψώνια μόνος του.) Το παράξενο ήταν ότι ξύπνησα απο κλάματα μωρού.. Όταν το είπα στην γιαγιά μου το μόνο που μου είπε είναι ότι το όνειρο ήταν καλό γιατί το μωρό ήταν κοριτσάκι αλλα δεν ήθελε να συνεχίσει τη συζήτηση.. Σάν να έτρεχε κάτι άλλο.. Τί γνώμη έχετε εσείς?
..First learn and then try..
Έχω άλλο ένα όνειρο που είδα πρίν πολλά χρόνια.. Είδα ότι ήρθε κάποιος και με μαχαίρωσε και ξύπνησα με φριχτούς πόνους στο σημείο εκείνο.. Το παράξενο της υπόθεσης:όταν άνοιξα τα μάτια μου είδα μια μαύρη σκιά να φεύγει απο το παράθυρο και φεύγοντας έκλεισε το παράθυρό και το κλείδωσε ακριβώς όπως το είχα κλείσει πρίν κοιμηθώ.. Βλέπω πολλά τέτοια παράξενα απο μικρή άλλα αυτό μου συνέβει μια φορά μόνο..
..First learn and then try..
Αυτό είναι το πρώτο μου μύνημα και ο λόγος που μπήκα σε αυτό το φόρουμ ήταν ένα όνειρο-όραμα που έιδα αρκετά χρόνια πριν και δεν ξέρω πως να το εξηγήσω..
Κοιμόμουν μεσημέρι με κλειστή πόρτα και μεταξύ υπνου και ξύπνιου σε κάποια φάση ανοιγει η πόρτα κ νόμιζα πως ήταν μια ξαδέρφη μου η ποία το έκανε συχνά να με ξυπνάει..Και όπως πάω να γυρίσω να τη βρίσω για το ξύπνημα,βλέπω αλλά χωρίς τελικά να γυρίσω,στο μυαλό μου να στέκεται πίσω μου μια πολύ ψυλή γυναίκα με μαύρα ρούχα μεγάλη σε λικία με πολύ αδύνατα και μακριά δάχτυλα..Με χάιδεψε στο κεφάλι και την ακούω στο μυαλό μου να μου λεει..''μη ξυπνάς,δεν είναι ώρα ακόμα...''
Φυσικά σηκώθηκα τρομαγμένη και από τότε προσπαθώ να βγάλω νόημα....
καμια άποψη??
Ευχαριστώ..
Ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό!
Γενικά, πιστεύω ότι είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας παρά μεταφυσικής.
Το αρνητικό είναι να προσκολλάται κανείς σε ένα όνειρο που είδε και να ρυθμίζει με αυτόν τον τρόπο την ζωή του.