ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ... - Περιοδικά - Βιβλία

- ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ... - Περιοδικά - Βιβλία

VBootBOi2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
VBootBOiΝέο Μέλος
23/09/2009, 15:08:43
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
Ειμαι σχετικα νεο μέλος, αν και διαβαζω πολλα χρονια τα θεματα του forum.
ειχα συμμετασχει ξανα ενεργα στο φορουν το 2003, περιπου, αλλα εκτοτε δεν ξαναμπηκα να γραψω.

Ο λόγος που με εκανε να δημιουργησω καινουργιο nickname και να κανω login ειναι ο εξης.
πριν 2 ημερες χασαμε τον πεθερο μου. Μετα απο 3 χρονια περιπου, η μαχη με τον καρκινο χαθηκε.
Ειχε πολυ κοσμο γυρω του που τον αγαπουσε, και στον ακουσμα του θανατου του ειχαμε την συμπαρασταση πολλων.
Δε θελω να αναφερθω σχετικα με τα συμβαντα αυτα, παρα μονο θα ηθελα τη γνωμη σας σε κατι!
Θα ηθελα να κανω ενα δωρο στην πεθερα μου.. ενα βιβλιο. Ενα βιβλιο σχετικα με το Θανατο. με σκοπο να την παρηγορισει. Να δει διαφορετικα το Θανατο απο τη σκοπια που τον εζησε και τον ξερουμε οι περισσοτεροι.
Ειναι Χριστιανη ορθοδοξη. Δεν θελω καθεαυτου χριστιανικο βιβλιο. Δεν ξερω τι ακριβως θελω.
Γι αυτο ζηταω τη βοηθεια σας.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας.

helios2012Μέλος
23/09/2009, 20:17:51
Αριστο βιβλίο είναι το: "ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΩΓΗΣ-ΠΑΡΑΜΥΘΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ-ΠΑΡΑΜΥΘΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΑΥΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ" απ'τα "Ηθικά" του Πλούταρχου και από εκδόσεις Ζήτρος.
Ειδικά οι 2 πραγματείες παραμυθητικός πρός Απολλώνιον κ πρός εαυτού γυναίκα, αναλύουν αυτό ακριβώς το θέμα. (του θανάτου):
http://www.actionlife.gr/mainstore/product_info.php/products_id/2493/language/gr?ref=bestprice
Φιλικά...