- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:Είναι σωστή η απάντηση που σου έδωσε ο/η FascRhythm, TRISTANIA0004.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ??????ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ......
Αλλά μπορείς να ξεκινήσεις κατευθείαν χωρίς τα υπόλοιπα. Είναι πιό δύσκολο όμως.
quote:Αλλος ένας τρόπος είναι ο εξής: τοποθετήστε δύο καλαμάκια, ή ότιδήποτε άλλο έχετε εύκαιρο, σε τέτοια απόσταση μεταξύ τους, ώστε όταν αλλοιθωρίζετε ελαφρά τα μάτια σας να συμπίπτουν. Σε κάποια απόσταση από εσάς ώστε να μην γινεται κουραστικό.
Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες που μας εδωσες.Μπορεις να μας πεις καποια επιπλεον παραδειγματα ασυνηθιστης δρασης?
Γύρω στα 70εκ, ή όσο σας είναι ξεκούραστη η διαδικασία, ανάλογα με τα αντικείμενα που επελέξατε.
Οταν αλλοιθωρίσετε και συμπέσουν, αρχίστε να παρατηρήτε το περιβάλλον γύρω από το φαινομενικά ένα καλαμάκι με την περιμετρική όραση. Ισως να έχετε και την αίσθηση ότι ο περιβάλλων χώρος αποκτά ασυνήθιστο βάθος και διαύγεια.
quote:Οχι. Είναι απλώς ένα όνειρο.
Επισης η παρατηρηση των αντικειμενων σε ενα συνηθισμενο ονειρο,χρησιμευει σε κατι?
![]()
![]()
Όλα αυτά που περιγράφετε είναι μια μέθοδο για ένα φωτεινό όνειρο ή ένα συνειδητό ονείρεμα. Δεν λέω ότι αυτό το κομμάτι δεν ανήκει στην αστρική περιοχή ή και στην νοητική αφού και οι δυο αυτές περιοχές έχουν σχέση με την 5η διάσταση.
Η πραγματική αστρική προβολή που δεν εγκυμονεί κινδύνους ονειρέματος όπου μπορεί να είναι μια υποκειμενικότητα και αυτό πάλι δεν είναι απόλυτο.. είναι αυτή όπου το άτομο με κάποια από τα βήματα που περιγράψατε περνά από τις δονήσεις και την ακαμψία του φυσικού σώματος.
Τότε ο διαχωρισμός είναι συνειδητός!!! Έχουμε συνειδητή έξοδο από το φυσικό σώμα και όχι μια είσοδο μεσα σε ένα όνειρο όπου είμαστε συνειδητοί. Αν και το θέμα του να είμαστε πραγματικά συνειδητοί είναι μια άλλη ιστορία που δεν θέλω να σας την αναλύσω για να μην μπερδευτείτε.
Επίσης το αστρικό σώμα που έχουμε είναι σεληνιακό και όχι ηλιακό που σημαίνει ότι εμείς δεν έχουμε ενεργοποίησει τα κατάλληλα τσακρα και όλο αυτό έχει σχέση με την Κουνταλίνι. Αυτή ενεργοποιεί και κάνει ηλιακά τα κατώτερα σώματα.
Μέχρι τότε οι αστρικές έξοδοι θα έχουν ένα μέρος αντικειμενικής πραγματικότητας και ένα μέρος υποκειμενικής αυταπάτης η οποία προβάλλεται και κατευθύνεται από τα ψυχολογικά μας ελαττώματα.
Για αυτό στο αστρικό πολλές φορές κάνουμε πράγματα τα οποία έχουν σχέση με την πραγματοποίηση των επιθυμιών μας.
Αυτά τα λίγα για τώρα.
Να είστε καλά.
Ειρήνη απεριόριστη.
Υ.Γ Μην νομίζετε ότι όταν ξυπνάτε στο αστρικό δεν συνεχίζεται να κοιμάστε συνειδησιακά!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 10/10/2010 16:21:58
ΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ.....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.......ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΡΥ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ........ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ, ΠΡΟΧΘΕΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.......ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!!!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.......
ΕΠΙΣΗΣ.....ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑΣ?????
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ????ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΩ ΣΩΣΤΑ...ΑΝ ΟΧΙ ΖΗΤΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ![]()
![]()
![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ -ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ- ΠΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ?????Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΛΙ ΝΑ "ΚΟΙΤΑΞΩ" ΤΟ "ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΙΧΟ"ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ..... ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΟΝΗ ,ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ.....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΣΧΕΤΗ![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ-ΟΧΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ-ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ Ε??????Η ΒΙΑΣΤΗΚΑ?
Υ.Γ.ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑ.......ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΑΝΤΩΣ...
quote:
ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ................ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ???????
Καλησπέρα σας,
Τριστάνια ένα έχω να σου πω...διαλογισμός! Τσέκαρε το pm σου, σου έστειλα κάτι ενδιαφέρον!!!
FRhythm
ΥΓ. Ηταν το πιο σύντομο μήνυμα που έστειλα. YEEEEEAAAAAAHH
quote:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Οχι καθολου ρεζίλι, ναι ενα λινκακι είναι. Πες μου εντυπώσεις...
FRhythm
"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του"