ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα έχει παίξει ο καιρός; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα έχει παίξει ο καιρός; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/02/2007, 16:17:13
Οχι απλως ειμαστε στο απροχωρητο, αλλα χασαμε και το τρενο σωτηριας

elmeΝέο Μέλος
15/02/2007, 03:11:28
Επιτελους 8α καταστραφουμε...

αυτο μας αξιζει εδο κ πολλα χρονια,σας ακουω που
φοβαστε τι λειψιδριαση κ το τι 8Α γινει στο μελλον
κ εχω να σας πω, σαν δεν τρεπεστε καλοπερασακιδες
που ανχο8ικατε κιολας οταν στιν αφρικη πεθαινουν
εδο κ παρα πολλα χρονια εξετιας αυτου του φαινομενου
αλλα εσεις τωρα το πηρατε χαμπαρι κ μου βγαζετε βιντεο
για το 2070 ιποκριτες μια χουφτα ανθρωπων κανει κουμαντο
εδο κ καποιες 100ντοαετιες κ παρηκμασαν ολα κ εσεις ακομα
αναλονεστε σε συζιτισεις περι ανεμων κ υδατων..Ειλικρινα
αναρωτιεμαι για το σκοπο της υπαρξης μου κ για την καταγωγη μου
αν αυτο που πρεπει να κανω ειναι να βρω μια δουλεια για να
μπορω να σιντηρουμε κ να μενο απαθης για ολα τα αλλα,αν 8α
πρεπει να αφησω τον ευατο μου σε τετοιο σημειο ωστε να μου πει
το παιδι μου γιατι εγιναν ετσι κ το οτι εγω ειμουν αχρηστος
στο να κανω κατι για αυτο κ απλα το αφησα να γινει γιατι ετσι
βολευε τα σιμφεροντα αλλων..κ παλι ντροπη σας αν νομιζετε οτι
πρεπει να κικλοφοριση αυτο το βιντεο για να αποκτιση καποιος
οικολογικη συνειδιση γνωριζοντας ολα αυτα που γινοντε
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ πεταξτε πια το ποτηρι της λιθης..
μα τη σας ψεκαζουν τελος παντων κ εχετε αποβλακωθει?
με τι σας εχουν ανταλαξη τις συνειδισεις σας?ποσα ηταν
τα αργυρια που πηρατε για να γινετε παθητικη δεκτες των γεγονοτων?
μεχρι ποτε θα πουλατε αυτον τον ευλογημενο τοπο?
παρτε προτοβουλειες κ καντε εσεις την αρχη μην περιμενετε
να ερθει το 2070 να πλενεστε με ορικτελεα
ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

15/02/2007, 09:30:06
elme, δεν καταλαβαίνω το λόγο που απευθύνεσαι με αυτόν τον υποτιμητικό τρόπο στους υπόλοιπους συνομιλητές σου.
Πόσο μάλλον όταν μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς με σένα...
Αυτός ο τρόπος λοιπόν σίγουρα δεν βοηθάει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας και δεν βοηθάει στην κριτική σκέψη μας.

In anticipation of my resurrection...

15/02/2007, 10:36:07
Δεν μπορω να καταλαβω, την σκεψη ορισμενων... Φωναζουν , λενε λενε... , αλλα στο δια ταυτα.... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ... μεγαλα λογια για πολυ δυσκολα προβληματα...

Τι μπορουμε να κανουμε εμεις σαν ΕΛΛΗΝΕΣ, οταν οι G8 ειναι που προκαλουν το προβλημα... και πιο συγκεκριμενα οι ΗΠΑ, που ακομα αρνουνται το προβλημα...

Μπορεις να "προκαλεσεις" την σωτηρια μας φιλε elme??? Δεν το νομιζω... αλλα ουτε 11.000.000 Ελληνες, μπορουνε να πουνε κατι σε περισσοτερο απο 11 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που "ελεγχουν" την ζωη πανω στον Πλανητη...

Μην εισαι απο αυτους τους ψευτοηρωες... Δεν σωζωμαστε, οχι το 2070 που λες... αλλα ουτε και πανω απο το 2020!!!!!

15/02/2007, 10:38:56
Επικίνδυνο φορτίο
Φόβοι περιβαλλοντικής καταστροφής στην Ανταρκτική από πυρκαγιά σε φαλαινοθηρικό

Τόκιο

Ανησυχία για το ενδεχόμενο περιβαλλοντικής καταστροφής προκαλεί η πυρκαγιά που ξέσπασε στο ιαπωνικό φαλαινοθηρικό «Νισίν Μάρου», το οποίο έπλεε ανοιχτά της Ανταρκτικής, 255 ναυτικά μίλια από την αμερικανική βάση Μακμούρντο. Ένα μέλος του πληρώματος αγνοείται.

Το πλοίο έχει δυνατότητα φορτίου 8.000 τόνων και μεταφέρει καύσιμα 1.000 τόνων.

Η φωτιά, η οποία ενισχύθηκε από το λάδι των φαλαινών το οποίο φυλασσόταν στο κατάστρωμα, τέθηκε υπό έλεγχο με τη βοήθεια τριών άλλων ιαπωνικών φαλαινοθηρικών.

Εάν το πλήρωμα δεν καταφέρει να βάλει ξανά μπροστά τις μηχανές, το πλοίο θα εξακολουθεί να αποτελεί απειλή για το περιβάλλον ιδιαίτερα εάν αλλάξει ο ήπιος καιρός που επικρατεί τώρα στην περιοχή.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος της Νέας Ζηλανδίας Κρις Κάρτερ, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο διαρροής καυσίμων στη θάλασσα.

Ανησυχία για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στα πουλιά και τα ψάρια της Ανταρκτικής εξέφρασε και η Greenpeace, το πλοίο της οποίας πλέει στην περιοχή σε απόσταση 435 μιλίων από το «Νισίν Μαρού».

Ιαπωνία, που θεωρεί το κρέας των φαλαινών μέρος της κουζίνας και του πολιτισμού της, εκμεταλλεύεται «παράθυρο» στις διατάξεις της επιτροπής που της επιτρέπει να κυνηγά φάλαινες για «επιστημονικούς» λόγους. Το κρέας όμως καταλήγει στην αγορά.

Ο φαλαινοθηρικός στόλος της Ιαπωνίας απέπλευσε το Νοέμβριο για τον Νότιο Ωκεανό, έξω από την Ανταρκτική, με αποστολή να σκοτώσει 850 ρυγχοφάλαινες και 10 πτεροφάλαινες.

news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

15/02/2007, 10:41:30
Δώδεκα νεκροί
Σφοδρή χιονοθύελλα σαρώνει τις Ηνωμένες Πολιτείες

Αν δεν καταλάβατε, πρόκειται για υπαίθριο πάρκινγκ στο Σικάγο

Λονδίνο

Δώδεκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξαιτίας της σφοδρής χιονοθύελλας που τα τελευταία 24ωρα σαρώνει τα πάντα, από τη Νέα Υόρκη μέχρι τον Καναδά.

Σύμφωνα με το BBC, πρόκειται για μία από τις χειρότερες χιονοθύελλες που έχουν πλήξει τις ΗΠΑ και η οποία -όπως αναφέρει η Μετεωρολογική Υπηρεσία- θα συνεχιστεί.

Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν στη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον, το Σικάγο, το Τορόντο, την Οτάβα και το Μόντρεαλ, ενώ αρκετές κρατικές υπηρεσίες παρέμειναν κλειστές την Τετάρτη. Επιπλέον, περίπου 300.000 νοικοκυριά, από τη Βιρτζίνια μέχρι το Νιου Τζέρσεϊ, έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί η κομητεία Οσβέγκο, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας της Νέας Υόρκης, καθώς το χιόνι έφτασε μέχρι τα τρία μέτρα, καλύπτοντας ακόμα και τις στέγες των σπιτιών.

Περίπου 70 άνδρες της Εθνοφρουράς έχουν αναπτυχθεί στην κομητεία προκείμενου να βοηθήσουν τους κατοίκους.

Την ίδια ώρα, ισχυρές καταιγίδες πλήττουν τις νότιες πολιτείες, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του στη Λουϊζιάνα.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, από τις αρχές Ιανουαρίου, έχουν χάσει τη ζωή τους συνολικά 50 άνθρωποι.

news.in.gr

15/02/2007, 15:59:57
Να καλωσορίσω το/η elme, και να πω ότι καταλαβαίνω πλήρως τη θέλει να πει, ο κάθε ένας με το τρόπο του...
Βέβαια πολλές φορές η πικρή αλήθεια δεν μας αρέσει, δεν καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκες φίλε Dying_Incubus, έχει άδικο μήπως;

Τώρα βέβαια αν αλλάξουμε τρόπους και μυαλά εγώ, εσύ, αυτός και εκείνος, τι θα καταφέρουμε...
Αυτό που λέει ο φίλος ο PREDATOR θα καταφέρουμε....

quote:
Τι μπορουμε να κανουμε εμεις σαν ΕΛΛΗΝΕΣ, οταν οι G8 ειναι που προκαλουν το προβλημα... και πιο συγκεκριμενα οι ΗΠΑ, που ακομα αρνουνται το προβλημα...

Μπορεις να "προκαλεσεις" την σωτηρια μας φιλε elme??? Δεν το νομιζω... αλλα ουτε 11.000.000 Ελληνες, μπορουνε να πουνε κατι σε περισσοτερο απο 11 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που "ελεγχουν" την ζωη πανω στον Πλανητη...

Δυστυχώς έτσι είναι...ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ θα καταφέρουμε, δυστυχώς...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

15/02/2007, 16:22:09
Aρα δεν ειναι το τι πρεπει να κανουμε εμεις σαν Ελληνες ή τελικα ολος ο κοσμος... Δυστυχως δεν υπαρχει επιστροφη... Και ουτε αν παρουμε μετρα μετα το 2010 ή 2020 δεν μας σωζει τιποτα.... η καταστροφη Ξεχειλησε εκει που τελειωσαν (???) οι Πυρηνικες Δοκιμες... ή για να μιλησουμε ξαστερα... Αρχισαν!!!!!

15/02/2007, 17:21:27
Σωστά, πολύ σωστά, το ποτήρι ξεχήλησε, πολλοί επιστήμονες θεωρούν την κατάσταση μη ανατρέψιμη, αλλά η ελπίδα που λέει και ο φίλος stanfromgreece, πεθαίνει τελευταία. πάντως μέτρα πρέπει να ληφθούν τώρα επιγόντος, από όλο τον πλανήτη, και ειδικότερα από τους μεγάλους, ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ινδία και δε σημμαζέβετε, μπας και τη βγάλει καθαρή αυτός ο ταλέπορος πλανήτης...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

elmeΝέο Μέλος
15/02/2007, 18:30:36
Συγγνωμη αν ταρακουνισα καποιους με τα λεγομενα μου αλλα
ισως ειναι κ αυτος ο λογος μου.Κουραστηκα να ειμαι παθητικος δεκτης
των γεγονοτων κ προσπαθω να βρω τροπους να αντιδρασω κ μαζι με
μενα να παρω κιαλλους αλλα το μονο που βρισκω ειναι απαισιοδοξια
κ ηττοπαθεια,το ιδιο επρεπε βεβαια να ελεγε κ Κωλοκοτρονης η κ
ο Παυλος Μελλας πια Ελλαδα μωρε αφου ελενχουν οι τουρκοι που
να τραβιομαστε τωρα,να φαμε κ καμια αδεσποτη..Αφηστε τα ολα ετσι
τοτε,οτι βρεξει ας κατεβασει κ αν αυτο που βρεχει ειναι οξινο
εσεις δεν εχετε παρα να κρατατε ομπρελα...

Την καλησπερα μου σε ολους..