- ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
πριν λιγες μερες, ενω εγω και οι φιλοι μου κανανμε βολτα σε ενα αγροτικο δρομο του νομου ροδοπης, και ενω ο οδηγος σταματησε να κανει την αναγκη του, κατα την επιστροφη του στο οχημα ακουσαμε (4 ατομα) γελια απο δυο κοριτσια!!! στο πουθενα. τρομοκρατηθηκαμε και φυγαμε αμεσως. δεν δωσαμε μεγαλη σημασια στο θεμα ωσπου μετα απο τρεις μερες ξαναπερνουσαμε απο το ιδιο σημειο περιπου ιδια ωρα και εκει που λεει ενα παιδι περιπου εδω ηταν, αμεσως ακουστηκαν παλι τα ιδια γιελια!!! και τωρα το ακουσαμε παραπανω ατομα, επειδη ειμασταν με ημιφορτιγακι.
οπως ηταν φυσικο, φυγαμε αμεσως.
υ.γ. επειδη το ξεχασα, μετα το πρωτο συμβαν, λεγαμε τι μηνυμα μπορει να ειθελε να δωσει, χτυπαει το κινητο μου μηνυμα αλλα δεν ειχε τπτ. το πρωι μολλις ξυπναω, ξανα το ιδιο!?!?!

Γειά σου paratiriti λίγο παράξενη ακούγετε η ιστορία σου βέβαια αλλα από την αλλη σε τρελένει γιατι θες να μάθεις τι στο καλό ήταν αυτά τα γέλια. Τώρα ίσως να ήταν κορίτσια που είδαν τον οδηγό να κάνει την ανάγκη του και γέλαγαν μέσα στην ερημιά (λίγο απίθανο αλλα ποτέ δεν ξέρεις)[:-D] ή κάτι άλλο. Έχουν ακουστεί πολέσ ιστορίες παρόμοιες αλλα δύσκολα θα βρέις απάντηση. Συνήθος όταν κάτι περίεργο ακούγετε μέσα στην ερημια λένε ότι ήτε κάποιος έχει πεθάνει και το πνεύμα του ζει ακόμα. Και μερικοί το βλέπουν ή το ακούν.
Crystal tear και αυτό μπορεί να ισχύει δεν είναι καθόλου απίθανο. Έχουν ακουστεί παρα πολές ιστορίες. Πάντος δεν χριάζετε να φοβάτε κανείς όταν συμβαίνουν παρόμοια πράγματα.
απο οτι ρωτησαμε, δεν εγηνε κανενα ατυχημα εκει κοντα.
ενα κοριτσι (η ξαδερφη ενως απο τα παιδια που το ακουσαν) μας ειπε οτι πριν απο χρονια ειχε ακουσει και αυτη γελια αλλα μεσα στο σπιτι, ενω ηταν μονη της.
καποιοι μεγαλοι μας ειπαν για νεραιδες...

Edited by - paratiritis on 16/08/2004 13:49:20
Πρέπει να ήταν εντελός φρικιαστικό πάντως εκεί μέσα στην ερημιά. Στις νεράϊδες δεν πιστεύω στα πνεύματα ναι. Δυστιχός εγώ φίλε μου δεν ξέρω να σου απαντήσω τι ήταν. Είναι σιγκεκριμένες ώρες που ακούγονται τα γέλια; Η φωνή τους είναι από μεγάλα κορίτσια ή μικρά; Κανείς δεν είδε κάτι;
quote:
χτυπαει το κινητο μου μηνυμα αλλα δεν ειχε τπτ. το πρωι μολλις ξυπναω, ξανα το ιδιο!?!?!
ΚΑΛΑ ΝΑΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ???? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ???
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Μπορεί να κόλησε το κινητο σου και μέσα σε όλο αυτό το συμβάν να νόμισες ότι κολάνε μεταξί τους. Το γέλιο μέσα στην ερημιά το πιστεύω αλλα με το κινητό κάποιο κόλλημα θα είχε πάθει.
quote:
Πρέπει να ήταν εντελός φρικιαστικό πάντως εκεί μέσα στην ερημιά. Στις νεράϊδες δεν πιστεύω στα πνεύματα ναι. Δυστιχός εγώ φίλε μου δεν ξέρω να σου απαντήσω τι ήταν. Είναι σιγκεκριμένες ώρες που ακούγονται τα γέλια; Η φωνή τους είναι από μεγάλα κορίτσια ή μικρά; Κανείς δεν είδε κάτι;
Ηταν και τις δυο φορες περιπου στις 1 με 1.30 το βραδυ. μαλλον απο μικρα απο οτι καταλαβαμε. δυστυχος κανεις δεν ειδε τπτ.

Αγαπητέ paratiriti,
Καταλαβαίνω ότι σε έχει συγκλονίσει αυτό το θέμα και σίγουρα θές να μάθεις τι είναι. Ένα πράγμα όμως θα σου πω αλλά είναι καθαρά δική μου γνώμη. Κάποιες φορές είναι καλό να αφίσουμε αυτό που έχουμε δεί πίσω μας γιατι όταν προκαλείς ίσως και να μην βγεί σε καλό την επόμενη φορά που ίσως επισκευτείς το μέρος. Δεν χριάζετε όμως να φοβάσε για τίποτα γιατί αυτό που άκουσες δεν μπορεί να σε βλάψει. Όταν λέω την λέξη προκαλείς σε παρακαλώ μην το πέρνεις με άσχημο τρόπο. Ελπίζω να καταλαβαίνεις.
Είμαστε άνθρωποι. Κουβαλάμε μέσα μας τη θεϊκή σπίθα, ένα κομμάτι του ίδιου του Θεού. Η γη αυτή ανήκει σ' εμάς. Ποιος λοιπόν έχει το δικαίωμα να παίζει μαζί μας; Ποιον κάτοικο του αοράτου κόσμου θα πρέπει να φοβηθούμε, εκτός από τον ίδιο τον δημιουργό μας;
Αν κάποιος άνθρωπος σου κάνει πλάκα, όμως, τότε μπορείς να φοβηθείς άνετα ![]()
quote:
Για το κινητο τωρα, δεν ειχε μηνυμα οταν χτυπησε
ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΥΜΕΡΟ???
Α ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΓΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΨΑΞΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ...!!!
------------------------
Thio δεν χριάζεται ούτε τον ίδιο τον Θεό να φοβόμαστε, δεν υπάρχει λόγος. Φόβος υπάρχει όταν δεν υπάρχει πίστη αυτό είναι σίγουρο. Απλά μερικά πράγματα δεν θα πρέπει να τα προκαλούμε για να μην ξανασυμβούν. Κι έτσι ο κάθε ένας μας έχει την ηρεμία του.
quote:
Κι έτσι ο κάθε ένας μας έχει την ηρεμία του.
ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΡΕΜΙΑ ΑΝ ΑΓΝΟΗΣΙΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!
------------------------
Φίλε cybermaster ξέρεις τι είδους πράγμα ήταν αυτό που έζησε ο φίλος μας? Ξαίρεις αν είχε καλές ή κακές διαθέσεις αυτό που άκουσε? Κανείς μας δεν ξέρει. Φύσικά ο καθένας μας έχει δικαίομα να ερευνήσει αυτά που βιώνει αλλα θα πρέπει να σκευτεί ότι ίσως έχει και συνέπειες αργότερα. Το αποκλείεις? Να πώ την αλήθεια έχω ζήσει και εγώ κάτι. Μόνο άκουγα δεν έβλεπα. Δεν το προκάλεσα όμως ούτε το φοβήθικα. Απλά έκανα αυτό που έπρεπε για να φύγει. Και ηρέμισά.
Φιλικά Foxyfreak
quote:
ξέρεις τι είδους πράγμα ήταν αυτό που έζησε ο φίλος μας? Ξαίρεις αν είχε καλές ή κακές διαθέσεις αυτό που άκουσε?
AKΡΙΒΩΣ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!
------------------------
Συμφωνώ στο ότι δεν είναι απαραίτητο να φοβόμαστε τον Θεό. Κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται, αν είμαστε αρκετά ώριμοι ώστε να μην χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο για να κάνουμε το καλό (=την πράξη εκείνη που θα επιτρέψει τόσο σε εμάς, όσο και στους πλησίον να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι).
Όσο για την εμπειρία του παρατηρητή, έχω να πω ότι, όπως επισημαίνει ο CYBERMASTER, έχει επιφέρει την απώλεια της ησυχίας του.
Επιπλέον, στην θέση του παρατηρητή, θα θεωρούσα καθήκον μου να ερευνήσω τι ακριβώς συνέβει. Καθήκον απένταντι σε οποιονδήποτε άλλο περαστικό που στο μέλλον θα ακούσει κάτι παρόμοιο, αλλά και προς το κοινωνικό σύνολο. Πού θα ήμασταν τώρα αν δεν είχαμε μελετήσει το φαινόμενο του κεραυνού; Δεν θα ξέραμε ότι πρέπει να μην καθόμαστε κάτω από δέντρα και να αποφεύγουμε τις γυαλιστερές επιφάνειες.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το θεματάκι αυτό πρέπει να μελετηθεί, ειδικά αν είναι επικίνδυνο. Ακόμα και με με κόστος την προσωπική μας ησυχία.