- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
τακουνια γοβα, αλλα οχι μποτα! να φαινεται και η ωραια γαμπα

CHARMED
quote:
ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ..
σε μενα απευθυνεσαι?

quote:Για αυτό σε λίγο θα 'χουν περισσότερους ξένους τα σχολεία απ ό,τι έλληνες. Προφανώς βέβαια έχεις κάτι πιο σημαντικό να κάνεις στη ζωή σου απο το να μεγαλώσεις παιδιά. Ίσως θες να αφιερώσεις τον εαυτό σου στην έρευνα για το εμβόλιο του καρκίνου?
ΕΓΩ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..
ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ..
quote:Τότε δεν θα είχε την δυνατότητα να το κόψει το συνήθειο όταν το ζήτησε ο άνδρας της. Αλλά και στη δουλειά δηλαδή δεν μπορείς να φορέσεις ένα φλατ παπούτσι πρέπει να φορέσεις τακούνι? Το δικαιολογώ απ την άποψη ότι είναι το "επίσημο παπούτσι" των γυναικώνω όπως για εμάς είναι εκείνα που μοιάζουν να προέρχονται απ τον προηγούμενο αιώνα(εγώ μια φορά προτιμώ τα αθλητικά).
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...
quote:Ο άνθρωπος έχει ανάγκη τα ρούχα για πολλούς καθαρά πρακτικούς λόγους. Τα τακούνια 1) Δεν τα έχει ανάγκη 2) Μπορούν να του δημιουργήσουν πρόβλημα στο πόδι μιας κ δεν είναι φτιαγμένα για τη συγκεκριμένη κλίση.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΥΜΝΟ..
ΔΗΛ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΡΟΥΧΑ??
quote:Τώρα δε καταλαβαίνεις αλλά σε ~3 χρόνια θα θυμιθείς αυτά που σου λέω.
ΧΑΧΑΧΑ!! ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΑΡΤΕΝΕΡ..
ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ..
quote:Αν μιλάμε για χούφτουμα σαν να λέμε.. μπίπ μπίπ,
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ...
ΜΜΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΩΓΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕ..
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ..ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΤΡΩΓΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ
ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΜΕ ΧΟΥΦΤΩΣΕΙ..
κ αυτό συμβαίνει κατ επανάληψη
τότε ναι θα έλεγα ότι υπάρχει πρόβλημα.
Απο την άλλη ένα "χτυπηματάκι" δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι,
κ ανάμεσα σε σεξουαλικά άτομα του ίδιου φύλου κ μπορεί να συμβεί κ συμβαίνει αμφίπλευρα.
Πάντα έχει να κάνει με το είδος των ανθρώπων που κάνεις παρέα κ το αν ανάμεσα στα μέλη της παρέας υπάρχει πέρα απο φιλική και σωματική έλξη μιας και το τελευταίο δεν αποκλείει το προηγούμενο ακόμα κ αν τα μέλη είναι "δεσμευμένα"(η σχέση με ένα άτομο δεν του δίνει το μονωπόλιο στην λίμπιντο του συντρόφου του). Μια τέτοια συμπεριφορά σε φιλικό επίπεδο είναι νομίζω πλέον φυσιολογική και λέω πλέον γιατι το "φυσιολογικό" καθορίζεται απο τα εκάστοτε κοινωνικά δεδομένα. Πριν λιγότερο απο μισό αιώνα ήταν παράνομο ας πούμε ακόμα κ να κάνει παρέα άνδρας με γυναίκα δημοσίως κ δεν αποκλείω κάποια άτομα της εποχής να το θεωρούσαν ακόμα κ πρόστυχο ή πονηρό κάτι τέτοιο. Οδεύουμε όμως στην εποχή που ο καθένας υπεύθυνα επιλέγει ο ίδιος τα όρια που θέλει να βάλει στην "ελευθερία" του.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/03/2010 21:52:25

ΜΩΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ!!!!!
Δεν αξίζει να φοράει γυναίκα μπότα τακούνι γιατί οι γυναίκες φημίζονται στους άνδρες για τα καλλίγραμμα σώματα τους!!! Εμένα μου αρέσουν τα πόδια... ( όχι οι πατούσες)
Και γενικά δεν μου αρέσει να βλέπω γυναίκες με τακούνια...
Δυστυχώς ο μπαμπάς της Τζούλιας έμεινε....μπουκάλα!!! Λυπάμαι για γονείς σαν αυτούς γιατί έτσι δείχνουν την αδυναμία τους...δεν στηρίζουν και βοηθούν τα ίδια τους τα παιδιά... δεν λέω ότι αυτό που έκανε η χιμπάτζενα ήταν σωστό (Δικαίωμα της) αλλά αυτό που έκανε ο πατέρας ήταν λάθος!!! Όσο προβληματική και να ήταν η κόρη του έπρεπε να την βοηθήσει..
Τέλος κάπου διάβασα ότι τα τακούνια προκαλούν στείρωση... για τους άνδρες τώρα... για τις γυναίκες....δεν θυμάμαι!!!
Καρδούλες και φιλάκια για όλους!!!!
ΜΟΥΤΣΣΣΣ!!!!!
CHARMED ΜΩΡΟ ΜΟΥ μην Ανησυχείς για αυτά που σου έλεγαν πριν καιρό... Εγώ τους κολλητούς μου και τους αγκαλιάζω και τους φιλάω και τους χουφτώνω!!!! Δεν είμαι αμερικανάκι...
![]()
nothing is impossible from the time i will become the god of myself.
ή
所以,我們如何
ή
그렇다면 어떻게 우리가

nothing is impossible from the time i will become the god of myself.
quote:
σε μενα απευθυνεσαι?
ΝΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ.
quote:
Προφανώς βέβαια έχεις κάτι πιο σημαντικό να κάνεις στη ζωή σου απο το να μεγαλώσεις παιδιά.
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ???
ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΝ ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΟΜΩΣ. ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ.
ΑΝ ΡΘΕΙ ΝΩΡΙΣ ΟΚ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΛΙ ΟΚ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ
ΣΤΑ 30..(ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕ..)
quote:
Ίσως θες να αφιερώσεις τον εαυτό σου στην έρευνα για το εμβόλιο του καρκίνου?
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ..
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ..
KAI AMA ΗMOYN SE ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ..
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ
ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΝΤΑΙ??
quote:
όπως για εμάς είναι εκείνα που μοιάζουν να προέρχονται απ τον προηγούμενο αιώνα(εγώ μια φορά προτιμώ τα αθλητικά).
ΑΧΑΧΑΧΑ!! ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΜΕ ΣΠΟΡΤΕΞ
quote:
Τα τακούνια 1) Δεν τα έχει ανάγκη 2) Μπορούν να του δημιουργήσουν πρόβλημα στο πόδι μιας κ δεν είναι φτιαγμένα για τη συγκεκριμένη κλίση.
Η' ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ Η' ΘΑΝΑΤΟΣ
quote:
Τώρα δε καταλαβαίνεις αλλά σε ~3 χρόνια θα θυμιθείς αυτά που σου λέω.
ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ???
ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
(ΕΕ.. ΛΟΓΩ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ..)
quote:
Αν μιλάμε για χούφτουμα σαν να λέμε.. μπίπ μπίπ,
ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΛΑΩ..
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 22/03/2010 19:18:10
quote:
ΜΩΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!
ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑ..
quote:
Και γενικά δεν μου αρέσει να βλέπω γυναίκες με τακούνια...
ΠΟΣΟ ΥΨΟΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ??
quote:
Δυστυχώς ο μπαμπάς της Τζούλιας έμεινε....μπουκάλα!!! Λυπάμαι για γονείς σαν αυτούς γιατί έτσι δείχνουν την αδυναμία τους...δεν στηρίζουν και βοηθούν τα ίδια τους τα παιδιά... δεν λέω ότι αυτό που έκανε η χιμπάτζενα ήταν σωστό (Δικαίωμα της) αλλά αυτό που έκανε ο πατέρας ήταν λάθος!!! Όσο προβληματική και να ήταν η κόρη του έπρεπε να την βοηθήσει..
ΟΧΙ ΡΕ ΑΣΕ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ..
quote:
CHARMED ΜΩΡΟ ΜΟΥ μην Ανησυχείς για αυτά που σου έλεγαν πριν καιρό... Εγώ τους κολλητούς μου και τους αγκαλιάζω και τους φιλάω και τους χουφτώνω!!!! Δεν είμαι αμερικανάκι...
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CHARMED
CHARMED