ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nossoforos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
nossoforosΜέλος
25/10/2005, 03:21:30
Καλα βρε jonnie,
πολυ ευαίσθητος είσαι πια...
τόσο πολυ θύξαμε την σεξουαλικοτητά σου?

οκ,παραφέρθηκα.
δεν ζήτησα συγνώμη?τι άλλο θες να κάνω δηλαδή?

πάντως,νομίζω οτι είσαι πιο ενοχλητικός απο εμένα.
το δέχωμαι οτι αυτα που λέμε μπορεί να είναι ανωριμότητες,χαμηλού επιπέδου κ.λπ.
αυτο που δεν καταλαβένω είναι ότι για να συζητήσω ένα θέμα θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσω τα λεγόμενα "παράσιτα"...
το έχω ξαναπει,αμα δεν σου αρέσει το θέμα γιατι ρε φίλε δεν κάνεις καμια βόλτα?
άσε τους συντονιστές να κάνουν κάτι αν χρειαστει.

μίλησες για παραπληροφόρηση προς τα μικρα παιδια,προστασία κ.λπ.

σιγά ρε φίλε μη φωνάξεις και την αστυνομία!

με την ίδια λογική πρέπει να κλείσει το μισό φορουμ!
σκέψου ένα παιδι να επιχειρήσει αστρικη προβολή ή να πάρει τα βουνα για την σπυλια του Νταβέλι κ.ο.κ...

πρωτείνω να αρχήσεις την εκστρατεία σου απο την τηλεόραση(που είναι και το πιο επικύνδηνο),να συνεχίσεις με το ράδιο και με την "ελληνικη" μουσικη γενικά και να τελειώσεις με την εκπαίδευση...
ξέρω,τώρα θα λες "κοίτα πιος μιλάει για εκπαίδευση"...ας είναι.

Α,και σταμάτα αυτη την καραμέλα περί αίματος...
είναι καθαρά συμπέρασμα δικό σου.έλεος πια,δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες.

ελπίζω να ξεκαθάρισα την θέση μου.
καλο ξυμέρωμα!

υ.γ
τι ωραία που είναι να γράφεις υπο τους ήχους του fassade των lacrimosa...

"Χύνομαι μέσα στα αφιλόξενα όνειρά της...

Σαν να γεννήθηκα χθές ένιωσα στο πρώτο άγγιγμα της..."
Nossoforos

25/10/2005, 11:26:29
quote:

Nossoforos
Καλα βρε jonnie,
πολυ ευαίσθητος είσαι πια...
τόσο πολυ θύξαμε την σεξουαλικοτητά σου?

η ευαισθησια μου εγκειται στα μελη που εχουν απενεργοποιηθει επειδη χρησιμοποιησαν εκφρασεις σαν τις δικες σου.

την σεξουαλικοτητα μου την θεωρησες ευαισθητο σημειο για να με θυξεις αλλα δεν ηξερες, δεν ρωταγες?

quote:

οκ,παραφέρθηκα.
δεν ζήτησα συγνώμη?τι άλλο θες να κάνω δηλαδή?

ποτε ζητησες συγνωμη, απο ποιον και για ποιο λογο ειπαμε?

quote:

πάντως,νομίζω οτι είσαι πιο ενοχλητικός απο εμένα.
το δέχωμαι οτι αυτα που λέμε μπορεί να είναι ανωριμότητες,χαμηλού επιπέδου κ.λπ.
αυτο που δεν καταλαβένω είναι ότι για να συζητήσω ένα θέμα θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσω τα λεγόμενα "παράσιτα"...

1ον. ενοχλητικος θεωρουμαι μονο απο σενα και τον Αρη μας - γιατι αραγε?

2ον. δεν ειναι η ανωριμοτητα σας ή το χαμηλο σας επιπεδο που με εκανε να επεμβω.

3ον. ποιους ακριβως αποκαλεις παρασιτα ομως?

το θρασος σου δεν εχει ορια!

για επανεξετασε τον ρολο σου στο φορουμ και το τι προσφερεις...

quote:

το έχω ξαναπει,αμα δεν σου αρέσει το θέμα γιατι ρε φίλε δεν κάνεις καμια βόλτα?

καμια βολτα να κανεις εσυ μπας και ξεκαθαρισει λιγο το κεφαλι σου!

εχω το δικαιωμα οπως ΟΛΟΙ να λεω την γνωμη μου σε ολα τα τοπικ.

και εδω εχω να πω συγκεκριμενα πραγματα: ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ! (το αν απλα ψαχνετε για γκομενα ή προσπαθειτε να εντυπωσιασετε ειναι το λιγοτερο και δεν με ενδιαφερει)

quote:

άσε τους συντονιστές να κάνουν κάτι αν χρειαστει.

μα τους αφηνω, τους αφηνω!

ο καθενας εχει τις δικες του υποχρεωσεις και ευθυνες...

quote:

μίλησες για παραπληροφόρηση προς τα μικρα παιδια,προστασία κ.λπ.

σιγά ρε φίλε μη φωνάξεις και την αστυνομία!

εγω ηδη προτεινα να εντοπιστουν τα IP σας, καθως και το IP των μοντεμ σας.

γιατι:

προτρεπεις τους αναγνωστες (και υπαρχουν πολλοι ανηλικοι) να μοιασουν λιγο στους βρυκολακες για να τους πλησιασουν

προτρεπεις στην γευσιγνωσια του αιματος, κι ας το πινεις με το καλαμακι σε σταγονιτσες

ο Αρης απανταει μονο σε μεϊλ πια - γιατι?

για να παρασυρει οπως γουσταρει το οποιο ανηλικο του στειλει μηνυμα χωρις να το παρουμε χαμπαρι οι υπολοιποι?

ποιος μας λεει ρε νοσσοφορε οτι οι προθεσεις σας ειναι αγνες και απλα (οπως εσυ ειπες) εισαστε ανωριμα ανηλικα που παραφερθηκαν και οχι παλαβοι που ψαχνουν για θυματα?

τον θυμασαι τον Κατσουλα? (δεν ειναι απο μυθιστορημα, ουτε απο ταινια)

οποτε προσωπικα θεωρω οτι θα επρεπε οι υπευθυνοι να εχουν εντοπισει τα στοιχεια σας, ωστε να μην την πληρωσει το φορουμ σε περιπτωση που καποιος παλαβος υποκυψει στις προτροπες σας

quote:

με την ίδια λογική πρέπει να κλείσει το μισό φορουμ!
σκέψου ένα παιδι να επιχειρήσει αστρικη προβολή ή να πάρει τα βουνα για την σπυλια του Νταβέλι κ.ο.κ...

τι θα παθει αν επιχειρησει αστρικη προβολη?

τιποτα!

τι θα παθει αν παει στην σπυλια του Νταβελι?

τιποτα! (το κανουν τοσοι πολλοι και ειναι ολοι υγιεστατοι!)

τι θα παθει ομως αν την δει να μοιασει στους βρυκολακες (κατα δικη σου προτροπη, το θυμασαι?) και αρχισει να ψαχνει για αιμα?

την περασμενη εβδομαδα ενας εικοσι-κατι σκοτωσε μια κοπελα γιατι ηθελε λεει να δει πως ειναι να σκοτωνεις.

quote:

πρωτείνω να αρχήσεις την εκστρατεία σου απο την τηλεόραση(που είναι και το πιο επικύνδηνο),να συνεχίσεις με το ράδιο και με την "ελληνικη" μουσικη γενικά και να τελειώσεις με την εκπαίδευση...
ξέρω,τώρα θα λες "κοίτα πιος μιλάει για εκπαίδευση"...ας είναι.

εγω προτεινω απλα να μαζευτεις...

και να θυμασαι οτι πισω απο καθε νικ υπαρχει ενας ανθρωπος που δεν γνωριζεις την ψυχοσυνθεση του, οπως και οτι υπαρχουν πολλοι που διαβαζουν το φορουμ χωρις να γραφουν, των οποιων επισης δεν γνωριζεις την ψυχοσυνθεση.

quote:

Α,και σταμάτα αυτη την καραμέλα περί αίματος...
είναι καθαρά συμπέρασμα δικό σου.έλεος πια,δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες.

θελεις δηλαδη να κανω παραθεσεις με αποσπασματα απο δικα σου μηνυματα?

ξεχνας οτι στο δικτυο ο,τι γραφτει μενει?

quote:

ελπίζω να ξεκαθάρισα την θέση μου.

να ξεκαθαρισεις τα μυαλα σου και να περιορισεις δραστικα την αυθαδεια σου!

η θεση σου να ελπιζεις να παραμεινει μονο αυτη που ειναι τωρα, δηλαδη του ανωριμου ανηλικου που παραφερθηκε.

διοτι η προτροπη φερει ευθυνες!!!

quote:

υ.γ
τι ωραία που είναι να γράφεις υπο τους ήχους του fassade των lacrimosa...

ακομη ωραιοτερο ειναι αν συνειδητοποιεις και τι γραφεις...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

25/10/2005, 12:06:49
quote:
Και για να μη ξεχνιόμαστε
εγώ προτείνω Dying Incubus για συντονιστή/διαχειριστή.
Επιτέλους ένας καλός άνθρωπος στην εξουσία !!

Αγαπητέ μου, δεν είμαι εγώ για ηγετική θέση.
Είπαμε, δεν πάει με τον ωροσκόπο μου!
Κι οι ήδη υπεύθυνοι μια χαρά τελούν τα καθήκοντα τους.
Ας πάμε τώρα στα άλλα...
Βρέ παιδιά, έχει νόημα να εξετάζουμε αν η σεξουαλικότητα κάποιου είναι καλά και μάλιστα δημόσια?
Αυτό είναι το πρόβλημα μας ή οτι το θέμα έχει γίνει πεδίο μάχης κι ανταλλαγής ειρωνικών σχολίων?
Τουλάχιστον για μένα είναι το δεύτερο.
Ο Άρης δηλώνει οτι δεν θέλει να ξαναγράψει στο topic που ο ίδιος άνοιξε.
Δικαίωμα του και σεβαστή η επιθυμία του.
Πολλά μέλη παραπονιούνται για τη συνέχιση αυτού του topic κι όμως το εμπλουτίζουν.
Ίσως άθελά μου το κάνω κι εγώ αυτό.
Ο καθένας μας λίγο-πολύ προσφέρει στο esoterica είτε είναι εδώ 10 μέρες είτε 3 χρόνια.
Εσύ nossoforos πιστεύεις πως δεν υπήρξες προσβλητικός απέναντι σε κάποια μέλη με μερικά σχόλια σου?
Κι εσύ, βρέ Jbg (με όλο τον σεβασμό που σου τρέφω, άστο να λήξει εδώ γιατί δεν βγάζει και πουθενά).
Το θέμα δεν είναι αν θα παρέμβει ένας συντονιστής/διαχειριστής για να εξομαλύνει λίγο την κατάσταση.
Το θέμα είναι να γνωρίζουμε μόνοι μας πως να συμπεριφερθούμε και να συνομιλήσουμε ώστε να μην υπάρξει αυτή η ανάγκη παρέμβασης.
Ας αφήσουμε λοιπόν και τα vampires και τα αίματα και την σεξουαλικότητα του καθένα μας κι ας ασχοληθούμε με κάποιο θέμα που έχουμε να προσθέσουμε κάτι και πιθανόν να μάθουμε σε κάποιον κάτι.

In anticipation of my resurrection...

25/10/2005, 12:49:38
quote:

Dying_Incubus

Βρέ παιδιά, έχει νόημα να εξετάζουμε αν η σεξουαλικότητα κάποιου είναι καλά και μάλιστα δημόσια?

καλε μου φιλε, εγω ξεκινησα τα "παρασεξουαλικα" υπονοουμενα?

αντιθετως ζητησα την επεμβαση των συντονιστων-διαχειριστων γιατι τα αρχισε ο νοσσοφορος, οπως αρχισε και να χρησιμοποιει εκφρασεις που για αναλογες τους απενεργοποιηθηκαν προσφατα (και το γνωριζεις) μελη που προσφεραν στον χωρο.

μηπως τους ειδες εσυ πουθενα?

quote:

Αυτό είναι το πρόβλημα μας ή οτι το θέμα έχει γίνει πεδίο μάχης κι ανταλλαγής ειρωνικών σχολίων?
Τουλάχιστον για μένα είναι το δεύτερο.

πως αλλιως μπορουσε να καταληξει ενα τετοιο θεμα?

εκτος κι αν κανουμε ολοι λοβοτομη και ανεχομαστε την ψυχικη αρρωστια του καθενος χωρις να αντιδρουμε με το "απεχθες" χιουμορ.

περα απο την πλακα, εγω προτεινα και το ξαναπροτεινω για τριτη φορα: να κρατηθουν προληπτικα τα στοιχεια των δυο αυτοδημιουργητων.

γιατι αυτους "φοβαμαι" μην παρεκτραπουν, τους αυτοδημιουργητους - οι αλλοι ειναι φανταστικα προσωπα.

quote:

Ο Άρης δηλώνει οτι δεν θέλει να ξαναγράψει στο topic που ο ίδιος άνοιξε.
Δικαίωμα του και σεβαστή η επιθυμία του.

αλλά μεϊλ γουσταρει να του στελνουν μεσω του τοπικ - μην το ξεχνας αυτο!

quote:

Πολλά μέλη παραπονιούνται για τη συνέχιση αυτού του topic κι όμως το εμπλουτίζουν.
Ίσως άθελά μου το κάνω κι εγώ αυτό.

μην νιωθεις τυψεις.

το θεμα ειναι για γελια ή για κλαματα, κι εγω προτιμω να γελαω!

quote:

Εσύ nossoforos πιστεύεις πως δεν υπήρξες προσβλητικός απέναντι σε κάποια μέλη με μερικά σχόλια σου?

μα τι τον ρωτας τωρα?

πως να προσβαλει το παιδι τα "παρασιτα"?

quote:

Κι εσύ, βρέ Jbg (με όλο τον σεβασμό που σου τρέφω, άστο να λήξει εδώ γιατί δεν βγάζει και πουθενά).

τιμη μου αν νιωθεις σεβασμο για μενα αδελφε, αλλα πρεπει να με καταλαβεις λιγο περισσοτερο - ο,τι γραφω, οπου το γραφω, ακομη και ο κυνισμος που μερικες φορες εκφραζω, εχουν πολλαπλα επιπεδα αναγνωσης.

ο νοσσοφορος βρισκεται στο πρωτο επιπεδο αναγνωσης... (αν μαθει κατι απο δω μεσα θαναι εξυπνος)

σε δευτερο επιπεδο βρισκεται η παντελης απουσια συντονιστων απο το θεμα.

σε τριτο επιπεδο βρισκεται ενα τυρακι μαρκας "Παντελης Απου & σια", το οποιο ομως εγω δεν τρωω - προτιμω το αϊζενχαουερ και το εμενταλ.

οσο για το αν βγαζει καπου ή πουθενα, δεν παιζει ρολο - "το ταξιδι μετραει οχι ο προορισμος"

quote:

Το θέμα δεν είναι αν θα παρέμβει ένας συντονιστής/διαχειριστής για να εξομαλύνει λίγο την κατάσταση.

γιατι δεν ειναι καλε μου φιλε?

τοσα κεφαλια επεσαν προσφατα με τοση ευκολια, πως αφηνεται ο νοσσοφορος να με αποκαλει παρασιτο που λεει μπουρδες (χωρια τις προτροπες προς βρυκολακισμο που ανεφερα παραπανω) ανενοχλητος?

quote:

Το θέμα είναι να γνωρίζουμε μόνοι μας πως να συμπεριφερθούμε και να συνομιλήσουμε ώστε να μην υπάρξει αυτή η ανάγκη παρέμβασης.

θελει Αρετη και Τολμη η Ελευθερια...

ποσοι θεωρεις οτι τις διαθετουν?

quote:

Ας αφήσουμε λοιπόν και τα vampires και τα αίματα και την σεξουαλικότητα του καθένα μας κι ας ασχοληθούμε με κάποιο θέμα που έχουμε να προσθέσουμε κάτι και πιθανόν να μάθουμε σε κάποιον κάτι.

επειδη θεωρω την γνωμη σου αποψη συντονιστη , κι ας μην εισαι, λετς λοκιντ λοιπον: που ειναι η Κυρα μας των Κλειδιωνε?

.

nossoforosΜέλος
25/10/2005, 13:23:15
jonniebegood η φαντασία σου καλπάζει πιο πολύ και απο την δική μου!

τι είναι αυτα που λές γαμώτο?
σιγα μην είμαι και ο αντιχριστος!

παράσιτα φίλε μου εννοούσα αυτους που εκτροχιάζουν την συζήτηση,δηλάδη κάτι τύποι σαν εσένα.
θες να μιλήσουμε?να ανταλάξουμε απόψεις?με μεγάλη μου χαρα...μην κορο'ι'δεύεις όμως.

φίλε D.Incubus,φυσικα και πρόσβαλα κάποιους με τα λόγια μου γι'αυτο και ζητησα συγνώμη...ακόμα και e-mail εστειλα στον jonniebegood γιατι ενιωθα άσχημα μετα απο ότι του είπα...προφανος δεν το είδε.

jbg,
για να μη κουράζεσαι.
με λένε Μανο Ρουσσάκη
είμαι 22 ετών
έχω μια αδερφη που λατρεύω
σε λίγο καιρο θα μένω θεσ/νίκη
τι άλλο?
αν σε ενδιαφέρει είμαι αιγόκαιρως
μου αρέσει πολυ ο αθλητισμός(κανω αρκετά χρώνια ταε κβον ντο)
μου αρέσει το τζόκινγκ
συχαίνωμαι το τσιγάρο
τι άλλο? τέλος πάντων για να μη σε κουράσω στο ψάξιμο(γέρος άνθρωπος είσαι)ρώτα με οοοοοτι θες και θα σου απαντήσω.

Nossoforos

25/10/2005, 13:40:40
Αγαπητέ μου Jbg (επέτρεψε μου να σε αποκαλώ κι εγώ έτσι για συντομία), δεν έχουμε μιλήσει ιδιαίτερα όμως ειλικρινά μου είσαι ένα συμπαθές άτομο.
Και για όσα σε έχω παρατηρήσει να εκφράζεις εκτιμώ την άποψη σου.
Όχι, δεν ξεκίνησες εσύ τα σεξουαλικά υποννοούμενα.
Τώρα σχετικά με την κράτηση των στοιχείων των 2 μελών...
Τι να σου πώ κι εγώ, φίλε μου?
Θα θεωρούσα λυπηρό να υπάρξει μία τέτοια κατάληξη και αδιανόητο για κάποιον να θέλει να βλάψει τους συνανθρώπους του έτσι ώστε να θεωρηθεί τόσο επικίνδυνος.
Πές με αφελή αλλά δεν θέλω να το πιστεύω αυτό...
Όσον αφορά την απόφαση του Άρη για τα e-mails...
Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να αποστείλλω κάποιο e-mail οπότε δε μπορώ να σου πώ τι μπορεί να συμβεί αν κάποιος του στείλει.
Προσωπικά καλύφθηκα (ή και δεν καλύφθηκα κι από το topic).
Αγαπητέ μου, είπα οτι πρέπει μόνοι μας να ξέρουμε πότε συνομιλούμε και πότε ξεφεύγουμε από τον εποικοδομητικό διάλογο ώστε να τηρούμε ένα μέτρο.
Νομίζω πως έχουμε όλοι (ή έστω το μεγαλύτερο ποσοστό από εμάς) την αντιληπτική ικανότητα να καταλαβαίνουμε πότε υπερβαίνουμε τα όρια.
Όσο για τα τυράκια λίγο-πολύ όλοι δεχόμαστε τυριά.
Αν απαντήσεις, κινδυνεύεις να πιαστείς σε μία φάκα.
Αν δεν απαντήσεις, πάς παρακάτω κι εκτονώνεις μία κατάσταση που μπορεί να αποβεί εκρηκτική.
Εγώ συμβουλεύω να επιλέγουμε όσο πιο πολύ γίνεται την δεύτερη επιλογή.
Για αυτό και πρότεινα να το αφήσουμε το θέμα να ξεχαστεί για να μην έχουμε διαμάχες...

In anticipation of my resurrection...

nossoforosΜέλος
25/10/2005, 14:19:20
Με όλα αυτα ξέχασα να καλώς ορίσω το μέλος tenebrarum mind library,καλώς όρισες!

θα μου άρεσε να ακούσω την άποψη σου για τα vampires...αν πιστε
υεις πως μπορεί να υπάρχουν,πως θα είναι κ.λπ.

ομως επιδη μπορει να έχω ως σκοπο να παρασύρω ανήλικους(ρε τι άλλο θα ακούσω!)προτείνω να συνεχίσουμε την συζήτηση σε ένα όχι και τόσο γνωστο θέμα.σαν αυτο που πρότινε ο D.Incubus ας πούμε.

Nossoforos

25/10/2005, 15:20:36
quote:

quote:

Κατ'αρχην...ΑΑΑΑΧΑ-ΧΑ!γελάσαμε πάλι...

εκτός το ότι μπορεί να κολλήσεις κάτι απο εμένα,μη ξεχνάς οτι είσαι και γέρος άνθρωπος...συμβιβάσου με την παλάμη.

σε ευχαριστώ που θα μου μάθεις το μυστικο για να μου κάθοντε οι γυναίκες...όμως,το θυμάσαι?

και για να δείς τι καλός που είμαι...
θα σου μάθω πως να σου σηκώνετε σε αυτη την κρίσημη ηληκία...

"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
Μπράμ στόκερ

Παρακαλώ να λείπουν τα παρασεξουαλικά υπονούμενα και οι προσβολές γιατί είναι κακόγουστο.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Νομίζω καλέ μου Τζονυ η παρατήρηση έγινε.
Το "κατανοητό συγχωρεμένος" ήταν για την παρανόηση που έγινε μεταξύ εμού και του μέλους Νοσοφόρος.

Όσο για τους λογαριασμούς που ατόμων που απενεργοποιήθηκαν λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς προς άλλα μέλη να υπενθυμίσω ότι υπέπεσαν ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

θεωρώ ότι η παρούσα αντιπαράθεση μετά και την συγνώμη του μέλους Νοσοφόρος πρέπει να λήξει εδώ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
25/10/2005, 16:09:33
quote:

Νομίζω καλέ μου Τζονυ η παρατήρηση έγινε.
Το "κατανοητό συγχωρεμένος" ήταν για την παρανόηση που έγινε μεταξύ εμού και του μέλους Νοσοφόρος.

οκ γλυκεια μου, συγνωμη για την παρανοηση - εσυ οντως τον επεπληξες

quote:

Όσο για τους λογαριασμούς που ατόμων που απενεργοποιήθηκαν λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς προς άλλα μέλη να υπενθυμίσω ότι υπέπεσαν ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

παλι οκ, μέτρα δευτερο παραπτωμα του νοσσοφορου λοιπον, γιατι μετα την επιπληξη σου με αποκαλεσε παρασιτο και το επιβεβαιωσε σε δευτερο ποστ οτι απευθυνεται σε μενα.

ριχτου και την δευτερη να αρχισει να μετραει ο χρονος...

αλλα η προτροπη να μοιασεις στρους βρυκολακες και το ενδιαφερον για τον τροπο ληψης των σταγονων αιματος δεν θυμαμαι να το εκανε καποιος απο τους ηδη απενεργοποιημενους...

συναδουν με το πνευμα του εσωτερικα?

συναδουν με την "φωτεινη πλευρα"? (να δεις ποιος τοπε αυτο... φτου σου για εμενταλ)

ενυ γουεϊ, ειδησεις βλεπετε?

να βλεπετε!

τρια εγκληματα χωρις λογο κατα ανυποπτων γυναικων σε μια βδομαδα απο εικοσαχρονους...

quote:

θεωρώ ότι η παρούσα αντιπαράθεση μετά και την συγνώμη του μέλους Νοσοφόρος πρέπει να λήξει εδώ.

οριστε?

μου ζητησε καποιος συγνωμη και δεν το αντεληφθειν?

και το "παρασιτα" που ειπε κατοπιν της φανταστικης-υποθετικης συγνωμης δεν μετραει?

ποσο διαρκει αραγε ενα συγχωροχαρτι???

.

επειδη εχουμε κοιταχτει στα ματια μερικες φορες (και εγω τουλαχιστον εκτιμησα αυτο που ειδα μεσα στα δικα σου), παιρνω το θαρρος να σε ρωτησω ευθεως: θεωρεις οτι "αντιπαρατιθεμαι" ή οτι απλα εκφραζω την αποψη μου με τον δικο μου τροπο?

και παλι σε ευχαριστω και δηλωνω ευγνωμων!

.

25/10/2005, 16:23:16
quote:

Dying_Incubus

Αγαπητέ μου Jbg (επέτρεψε μου να σε αποκαλώ κι εγώ έτσι για συντομία), δεν έχουμε μιλήσει ιδιαίτερα όμως ειλικρινά μου είσαι ένα συμπαθές άτομο.
Και για όσα σε έχω παρατηρήσει να εκφράζεις εκτιμώ την άποψη σου.

η εκτιμηση ειναι αμοιβαια!

quote:

Όχι, δεν ξεκίνησες εσύ τα σεξουαλικά υποννοούμενα.

δοξα τω Θεω, δεν ειμαι ελεφαντας! (συχωρα μου το παραξενο χουμορ, ειναι κληρονομικο χαρισμα - ουτε στον αγιο Κυπριανο δεν εγιανα )

quote:

Τώρα σχετικά με την κράτηση των στοιχείων των 2 μελών...
Τι να σου πώ κι εγώ, φίλε μου?

να σου πω τι ειπα εγω?

προληπτικα!

τρεις δολοφονιες γυναικων απο εικοσαχρονους σε μια βδομαδα ειναι υπεραρκετες για μενα για να το προτεινω - το ξαναλεω, προληπτικα!

quote:

Θα θεωρούσα λυπηρό να υπάρξει μία τέτοια κατάληξη και αδιανόητο για κάποιον να θέλει να βλάψει τους συνανθρώπους του έτσι ώστε να θεωρηθεί τόσο επικίνδυνος.

εγω θεωρω λυπηρο που δεν σκεφτονται ολοι οι ανθρωποι σαν και σενα και μενα...

αλλα υπαρχουν πολλοι που σκεφτονται πολυ λαθος!!!

quote:

Πές με αφελή αλλά δεν θέλω να το πιστεύω αυτό...

μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια...

quote:

Όσον αφορά την απόφαση του Άρη για τα e-mails...
Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να αποστείλλω κάποιο e-mail οπότε δε μπορώ να σου πώ τι μπορεί να συμβεί αν κάποιος του στείλει.

εσυ εισαι εσυ, εγω ειμαι εγω, οι αλλοι τι μπορει να κανουν και που μπορει να καταληξουν?

quote:

Αγαπητέ μου, είπα οτι πρέπει μόνοι μας να ξέρουμε πότε συνομιλούμε και πότε ξεφεύγουμε από τον εποικοδομητικό διάλογο ώστε να τηρούμε ένα μέτρο.

επετρεψε μου να σε ρωτησω, που εγινε διαλογος εδω μεσα και τι πληροφοριες ανταλλαχθησαν?

quote:

Νομίζω πως έχουμε όλοι (ή έστω το μεγαλύτερο ποσοστό από εμάς) την αντιληπτική ικανότητα να καταλαβαίνουμε πότε υπερβαίνουμε τα όρια.

συνηθως τα υπερβαινω για να φτασω καποιον αλλον που τα εχει υπερβει για να τον "κατεβασω".

κανω και το αντιθετο ομως: πεφτω στο επιπεδο του αλλου για να τον "ανεβασω"

quote:

Για αυτό και πρότεινα να το αφήσουμε το θέμα να ξεχαστεί για να μην έχουμε διαμάχες...

και γιατι να μην κλειδωθει ωστε να μην μπορω να εκφρασω τον παλιοχαρακτηρα μου?

το κατεστρεψα το τοπικ των παιδιων ο αλητης...

.

25/10/2005, 16:45:11
quote:

nossoforos

jonniebegood η φαντασία σου καλπάζει πιο πολύ και απο την δική μου!

με τετοια εναυσματα που μου δινετε, μπορει...

quote:

τι είναι αυτα που λές γαμώτο?
σιγα μην είμαι και ο αντιχριστος!

εγω δεν σε ειπα τιποτα!

εσυ μιλησες για αυτοδημιουργητους βρυκολακες, εσυ ειπες οτι πρεπει να τους μοιασει καποιος για να τον πλησιασουν, εσυ ρωτησες αλλο μελος πως προτιμαει τις σταγονιτσες του.

μην παιζεις με τις λεξεις γιατι οι λεξεις στο δικτυο μενουν!

quote:

παράσιτα φίλε μου εννοούσα αυτους που εκτροχιάζουν την συζήτηση,δηλάδη κάτι τύποι σαν εσένα.

σε ευχαριστω πολυ για την αναγνωριση!

για μενα το να με πει παρασιτο καποιος σαν και σενα, ειναι τιτλος τιμης!!!

(απορια που αναδυθηκε απο τις ομιχλες του εμενταλ που με βασανιζει: οι βρυκολακες δεν ειναι παρασιτα? )

quote:

θες να μιλήσουμε?να ανταλάξουμε απόψεις?με μεγάλη μου χαρα...μην κορο'ι'δεύεις όμως.

με μεγαλη μου ευχαριστηση!!!

πες κατι σοβαρο για να ξεκινησουμε!

quote:

φίλε D.Incubus,φυσικα και πρόσβαλα κάποιους με τα λόγια μου γι'αυτο και ζητησα συγνώμη...ακόμα και e-mail εστειλα στον jonniebegood γιατι ενιωθα άσχημα μετα απο ότι του είπα...προφανος δεν το είδε.

χεσε τα e-mail - σε μενα μιλας - κι εγω τα λεω ολα δημοσια και στα ισα!

αν νιωθεις οτι θελεις να ζητησεις συγνωμη απο καποιον να το κανεις δημοσια!

quote:

jbg,
για να μη κουράζεσαι.
με λένε Μανο Ρουσσάκη

οχι σε μενα, στους διαχειριστες.

εγω σε προσκαλεσα για καφε αν θυμασαι - δεν με νοιαζει πως σε λενε.

quote:

είμαι 22 ετών

ουτε η ηλικια σου με ενδιαφερει, αλλα η ωριμοτητα σου - το τι λες!

quote:

έχω μια αδερφη που λατρεύω

αυτο δεν μπορω να το μεταφρασω, αλλα δεν πειραζει...

quote:

σε λίγο καιρο θα μένω θεσ/νίκη

και γω καποτε θα πεθανω, μπορει και αυριο... οποτε θα μενω κατω απ τα ραδικια.

ουτε αυτο μου λεει τιποτα.

quote:

τι άλλο?

να πιναμε κανα καφε?

quote:

αν σε ενδιαφέρει είμαι αιγόκαιρως

μπα...

quote:

μου αρέσει πολυ ο αθλητισμός(κανω αρκετά χρώνια ταε κβον ντο)

ακολουθεις δρομο (ντο) και γραφεις αυτα που γραφεις?

ο δικος μου ξεκινησε με το Τζου-ντο

ξανασκεψου τον καφε...

quote:

τι άλλο? τέλος πάντων για να μη σε κουράσω στο ψάξιμο(γέρος άνθρωπος είσαι)ρώτα με οοοοοτι θες και θα σου απαντήσω.

γιατι δεν τολμας να συναντησεις εναν γερο ανθρωπο?

συνηθως οι γεροι κατι εχουν να μεταδωσουν.

μη με φοβασαι, ειμαι οντως πολυ γερος, εξασθενημενος και αξιολυπητος - αλλα μπορει και να σου χαρισω κατι μεσα στην γεροντικη αννοια μου...

περιμενω νεα σου!

.

ΑΡΗΣΜέλος
25/10/2005, 23:48:38
jbg

δεν καταλαβαινω γιατι εξακολουθεις να ζοριζεις τα πραγματα.
αλλα μαλλον αποσκοπεις στην διαγραφη μου αλλα και την διαγραφη αλλων μελων.
προσπαθεις λοιπον να ζορισεις τα πραγματα ετσι ωστε να χασει ο αλλος την ψυχραιμια του και να τον αναγκασεις να σου μιλησει ασχημα ετσι ωστε να μπορεσεις να πεις στον συντονιστη για διαγραφες και απειλες του τυπου <<δολοφονοι>>.
νομιζω πως δεν εισαι σε θεση να κανεις υποδειξεις για τις νομικες επιπτωσεις του forum.
και νομιζω πως θα πρεπει να μαζευτεις λιγο και να μην πετας αβασημες κατηγοριες.
προσπαθησες με ευγενικο τροπο να πεισεις τα μελη του forum και τους συντονιστες να κλειδωσουν το θεμα αλλα δεν επιασε.

το παρακανες ομως αναφεροντας δολοφονιες και στο να συγκρινεις ατομα απο το forum με αυτες.
θα επρεπε εσυ λοιπον να διαγραφεις.και το οτι εχεις στειλει 2286 μηνυματα δεν λεει τιποτα σε κανεναν σε περιπτωση που θελεις να το παιξεις αρχαιοτερος.
αφησε λοιπον τα μοντεμ ησυχα και κοιτα την δουλεια σου γιατι το παρατραβηξες.

Tenebrarum_Mind_LibraryΝέο Μέλος
26/10/2005, 01:33:15
My greetings again.
Καταρχάς, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Νοσοφόρο για το καλοσόρισμα που μου εξέφρασε. (Ενδιαφέρον όνομα επέλεξες, υποθέτω οτι γνωρίζεις τα σχετικά γύρω απο αυτό το όνομα καθώς και τη συγγένεια του με τη λέξη Nosferatu).
Δυστυχώς, θα πρέπει να εκφράσω τη λύπη/δυσαρέσκειά μου, βλέπωντας οτι το συγκεκριμένο topic έχει πάρει μια παρακμιακή οδό, καθώς αυτό που γίνεται δεν είναι καν έκφραση διαφορετικών απόψεων ή διαφονιών γενικότερα, αλλά πόλεμος, χωρίς επιχειρήματα και σοβαρό λόγο να υπάρχει.
Επίσης θέλω να τονίσω οτι βρίσκω αρκετά υπερβολικό το φίλο μας που προτείνει να βρεθούν τα στοιχεία κάποιων μελών από τους αρμόδιους, για να προλάβει μια πιθανή δολοφονία, όπως αφήνει να εννοηθεί λίγο-πολύ. Νομίζω οτι το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι το παρατραβάς. Αν οι άλλοι έγραψαν χολιγουντιανά σενάρια για βρυκόλακες, τότε νομίζω οτι ανήκεις και εσύ στην παρέα τους. ( το σχόλιο μου, είναι με καλή διάθεση και ουδεμία πρόθεση έχω να προσβάλω κανέναν ή να του επιτεθώ, φραστικά, λεκτικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, απλά, όπως προανάφερα, νομίζω οτι επιεικώς, υπερβάλεις.
Προτείνω λοιπόν, να σταματήσετε τις λογομαχίες και όποιος επιθυμεί να σμβάλει σε ένα εποικοδομητικό διάλογο για τα βαμπίρ, ας συνεχίσει να γράφει, ειδάλως...τουλάχιστον ας μη προκαλεί.
Παρατήρησα επίσης ενα ακόμα σχόλιο που θα επιθυμούσα να πω κάτι πάνω σε αυτό, είναι πάνω στην άποψη του συνομιλητή που λέει ότι δεν πρέπει (δεν θυμάμαι ποιός και σε ποιόν το είπε) να γράφει οτι για να σε πλησιάσουν τα βαμπίρ κ.λ. πρέπει να τους μοιάσεις κ.λ. με το επιχείρημα οτι προτρέπει σε κάποιους και κυρίως ανήλικους, να μοιάσουν σε βαμπίρ. Και γιατί να μην το κάνουν; Ερωτώ εγώ, αν το θέλουν ποιός είναι αυτός που μπορεί να ισχυριστεί οτι έχει το δικαίωμα να τους το απαγορεύσει; Εξάλλου ο φίλος μας απλά εξέφρασε μια άποψη, πως δηλαδή, θα σε πλησιάσουν τα βαμπίρ. Άσχετα, αν αληθεύουν ή όχι τα λεγόμενά του. Με το ίδιο σκεπτικό πρέπει να απαγορεύσουμε σε κάποιον να μας πει που υπάρχει μια σχολή οδηγών, για παράδειγμα, γιατί υπάρχει πιθανότητα να πάρει ένα αυτοκίνητο και να τρακάρει ή να σκοτώσει κάποιον. Δεν ξέρω αν ήταν αρκετά πετυχημένο το παράδειγμά μου, αλλά θέλω να πιστεύω οτι κατάλαβες τι θέλω να πω.
Αρκετά με όλα αυτά όμως, το θέμα είναι οι βρυκόλακες.
Αν πιστεύω στα βαμπίρ και ποια η γνώμη μου για αυτα; Χμμμμ!!!! Νομίζω οτι για να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, πρέπει πρώτα να μου οριοθετήσει κανείς τη λέξη "βαμπίρ", ειδάλως θα πρέπει, όπως είμαι και υποχρεωμένος να κάνω, να απντήσω σφαιρικά και γενικά, καθώς επίσης να τους δώσω και διάφορες μορφές, να τους κατατάξω και να μιλήσω για το κάθε "είδος" ξεχωριστά.
Η απάντηση που θα έδινα τώρα, είναι οτι δεν ξέρω αν υπάρχουν, δεν έχω αποδείξεις και δεν έχω συναντήσει κανέναν μέχρι στιγμής, όλα αυτά για τους sanguisuga (αιμοπότης), όπως μου αρέσει να τους αποκαλώ, πρόκειται για το κινηματογραφικό βαμπίρ, όπου πίνει αίμα, κυκλοφορεί μόνο νύχτα κ.λ.
Ένα πιο εύκολο να συζητηθεί είδος, είναι αυτό των ενεργειακών βαμπίρ, άποψη μου είναι οτι σαφώς και υπάρχουν, πολλοί εν αγνοία τους, και χωρίς απαραίτητα να διακατέχονται απο κάποιες υπερφυσικές δυνάμεις.
Πάμε στους λεγόμενους αστρικούς βρυκόλακες, αν κάποιος δέχεται τις αγγελικές μορφές καθως και την ύπαρξη κάποιων άλλων αόρατων και άυλων όντων, τότε καλά θα κάνει, νομίζω, να δεχθεί και την ύπαρξη αυτών των πλασμάτων.
Εδω θα ήθελα να σταματήσω όμως να μιλάω για τα λίγο-πολύ γνωστά είδη βρυκολάκων, και να μιλήσω για κάτι άλλο. Αν δεχθούμε οτι το κύριο χαρακτηριστικό ενός βαμπίρ είναι η "κλοπή" κάποιου είδους ζωτικής ενέργειας, είτε αίμα είναι αυτό, είτε η προσωπική μας ενέργεια, τότε θα δούμε οτι μια νέα και τεράστια προοπτική ανοίγεται, θα δούμε οτι παντού και με άπειρες μορφές, καραδοκόυν βρυκόλακες, είτε η δουλειά σας είναι αυτή που γυρνάτε εξαντλημένοι, είτε η προσπάθεια που καταβάλλουμε να δημιουργήσουμε ή να πετύχουμε κάτι και έχει ως αποτέλεσμα την καταβολή ενέργειας, είτε το σύστημα (ή το τέρας,πιο σωστά), που κατασκευάσαμε και μας καταβροχθίζει και απομυζά την ενέργεια μας σε καθημερινή βάση, ακόμα και ο χρόνος είναι ενα βαμπίρ, κάθε στιγμή που περνάει, μας φθείρει, ζούμε δηλαδή, σε ένα κατα βάση βαμπιρικό σύμπαν/κόσμο.
Κάτω απο το πρίσμα των προαναφερθέντων, θα μπορούσα να πω, οτι τα βαμπιρικά ρεύματα είναι απαραίτητα για τη ζωή μας (και όχι μόνο)καθώς είναι αυτά που επιτρέπουν και δημιουργούν την κυκλοφορία της ενέργειας. Δείτε το σαν το κυκλοφοριακό του οργανισμού μας, όσο απαραίτητη είναι η ροή του αίματος στον οργανισμό μας, άλλο τόσο είναι απαραίτητα και τα βαμπιρικά ρεύματα για την κυκλοφορία της ενέργειας στον κόσμο μας.
Αυτά για την ώρα, ελπίζω να μην σας κούρασα, και αισιοδοξώ να δω το διάλογο και τις πληροφορίες να ανθίζουν.

There's a reason that cadavers don't speak, my friends. And belive me, you don't want to know, what they are keeping from you.

angiΜέλος
26/10/2005, 02:12:58
ΑΡΗ,

Με ειλικρινη σεβασμο και κατανοηση σε ρωταω:
Εκανες ποτε αυτο που θα εκανε καθε νοημων ανθρωπος;
Πηγες ποτε σε ψυχαναλυτη ή θεωρησες απο την αρχη οτι
η εμπειρια που ζεις ειναι πραγματικα φυσιολογικη;
Οι γονεις σου, το περιβαλλον σου, δεν εχουν αντιληφθει
απολυτως τιποτα, ωστε να κινησουν αυτοι καποια διαδικασια;

26/10/2005, 02:22:45
quote:

ΑΡΗΣ

jbg
δεν καταλαβαινω γιατι εξακολουθεις να ζοριζεις τα πραγματα.

δεν ζοριζω τιποτα Αρη μας, ειδικα εσενα που το παιζεις βεντετα και απαντας μονο σε μεϊλς.

λεω πλεον την γνωμη μου στα ισα και χωρις χιουμορ (κυνικο ή μη) αφου την σατυρα δεν την κατανοεις.

να δωσουμε το τοπικ σου, ή μαλλον τα οσα εσυ και ο νοσσοφορος εχετε γραψει σε εναν ψυχιατρο να μας πει κι αυτος την γνωμη του?

quote:

αλλα μαλλον αποσκοπεις στην διαγραφη μου αλλα και την διαγραφη αλλων μελων.

ειμαι φυση και θεση αντιθετος με καθε διαγραφη!

δεν τοχεις παρει χαμπαρι?

τοτε επομενο ειναι να μην εχεις παρει χαμπαρι τιποτα - βυθισου παλι στον εγωισμο σου...

quote:

προσπαθεις λοιπον να ζορισεις τα πραγματα ετσι ωστε να χασει ο αλλος την ψυχραιμια του και να τον αναγκασεις να σου μιλησει ασχημα ετσι ωστε να μπορεσεις να πεις στον συντονιστη για διαγραφες και απειλες του τυπου <<δολοφονοι>>.

μην παιζεις με τις λεξεις μαζι μου Αρη μας - ο,τι εγραψες και ο,τι εγραψα παραμενουν γραμμενα!

θελεις να ξανακανω παραθεσεις απο ποστ σας?

quote:

νομιζω πως δεν εισαι σε θεση να κανεις υποδειξεις για τις νομικες επιπτωσεις του forum.

εσυ δεν εισαι σε θεση να κατανοησεις τι σου υποδεικνυω - δεν ειμαι εγω ο εκτεθειμενος απο τα γραπτα μου.

εσυ εισαι!

και υπεδειξα αυτο που εγω σαν ανθρωπος θα εκανα αν διαβαζα αυτα που διαβασα: θα κρατουσα ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ τα στοιχεια σου.

σαν αντμιν θα ειχα και το δικαιωμα και την υποχρεωση ξερεις...

quote:

και νομιζω πως θα πρεπει να μαζευτεις λιγο και να μην πετας αβασημες κατηγοριες.

παρακαλω να παραθεσεις αμεσα τις αβασημες κατηγοριες που πεταξα!

quote:

προσπαθησες με ευγενικο τροπο να πεισεις τα μελη του forum και τους συντονιστες να κλειδωσουν το θεμα αλλα δεν επιασε.

για να καταλαβεις εσυ Αρη μας, τι προσπαθω να πεισω εγω, πρεπει να ωριμασεις πρωτα και να διαβαζεις τι γραφει ο αλλος...

quote:

το παρακανες ομως αναφεροντας δολοφονιες και στο να συγκρινεις ατομα απο το forum με αυτες.

οπα μαγκακο!

οχι "ατομα απο το φορουμ", εσενα και τον νοσσοφορο στα ισα!

και αυτο εξαιτιας αυτων που εχετε γραψει και του τροπου που κινειστε.

μην χωνεσαι αναμεσα στα αλλα μελη για να την σκαπουλαρεις.

(σκεψου και την πιθανοτητα να επεφτε το τοπικ σου στα χερια των δημοσιογραφικων τημ καποιων μεσημεριανων εκπομπων - θα γινοσουν φιρμα με τη μια! )

quote:

θα επρεπε εσυ λοιπον να διαγραφεις.

μπορει!

προτεινε με οποτε θελεις.

μαζι με τους κανονισμους που θεωρεις οτι καταπατησα.

quote:

και το οτι εχεις στειλει 2286 μηνυματα δεν λεει τιποτα σε κανεναν σε περιπτωση που θελεις να το παιξεις αρχαιοτερος.

οχι σε μενα αυτα τα κατινιστικα με τις αρχαιοτητες Αρη μας!

βρες ενα ποστ μου οπου υποστηριζω ή χρησιμοποιω τον αριθμο των μηνυματων μου και παραθεσε το αμεσα!

εγω θελω να διαβαζεις αυτα που σου γραφω και οχι το ποσα μηνυματα εχω στειλει!

quote:

αφησε λοιπον τα μοντεμ ησυχα και κοιτα την δουλεια σου γιατι το παρατραβηξες.

τωρα με τρομαξες!

.

angiΜέλος
26/10/2005, 02:31:06
quote:
Τα " διαβολακια " πως επεμβαινουν στη ζωη μας.

angiΜέλος
26/10/2005, 02:37:33
quote:
aries0
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
164 Μηνύματα Απεστάλη: 19/09/2005, 12:02:13
--------------------------------------------------------------------------------
Καλημερα σε ολους...
κοριτσια τι κανετε Pyramid και galazia sfaira..

26/10/2005, 02:44:58
quote:

Tenebrarum_Mind_Library

Δυστυχώς, θα πρέπει να εκφράσω τη λύπη/δυσαρέσκειά μου, βλέπωντας οτι το συγκεκριμένο topic έχει πάρει μια παρακμιακή οδό, καθώς αυτό που γίνεται δεν είναι καν έκφραση διαφορετικών απόψεων ή διαφονιών γενικότερα, αλλά πόλεμος, χωρίς επιχειρήματα και σοβαρό λόγο να υπάρχει.

το διαβασες το τοπικ φιλτατε?

τι βρηκες που να αξιζει να συζητηθει περα απο τις απειρες ερωτησεις μελων προς τον Αρη που ομως δεν απαντα?

τι ειδους διαλογος μπορει να βασιστει επι 20 σελιδες σε ενα φανταστικο δημιουργημα οπως οι βρυκολακες?

τι θα μπορουσε καποιος να συζητησει σοβαρα για τους αυτοδημιουργητους βρυκολακες?

αυτοδημιουργητοι υπαρχουν πολλοι, επιχειρηματιες, αθλητες, επιστημονες, Ναπολεοντες, Θεοι, βρυκολακες, κτλ, κτλ.

quote:

Επίσης θέλω να τονίσω οτι βρίσκω αρκετά υπερβολικό το φίλο μας που προτείνει να βρεθούν τα στοιχεία κάποιων μελών από τους αρμόδιους, για να προλάβει μια πιθανή δολοφονία, όπως αφήνει να εννοηθεί λίγο-πολύ. Νομίζω οτι το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι το παρατραβάς. Αν οι άλλοι έγραψαν χολιγουντιανά σενάρια για βρυκόλακες, τότε νομίζω οτι ανήκεις και εσύ στην παρέα τους.

δε με παρακολουθησες φαινεται αγαπητε απο την αρχη...

δηλωσα οτι θα απαντησω στο επιπεδο τους, εφοσον η σατυρα τους φανηκε σκληρη και αυτο εκανα!

γιατι σε χαλαει η δικη μου "υπερβολη" και οχι τα οσα εχουν γραφτει για σταγονιτσες κτλ?

quote:

Προτείνω λοιπόν, να σταματήσετε τις λογομαχίες και όποιος επιθυμεί να σμβάλει σε ένα εποικοδομητικό διάλογο για τα βαμπίρ, ας συνεχίσει να γράφει, ειδάλως...τουλάχιστον ας μη προκαλεί.

θελεις την γνωμη μου ξανα?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ - ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ

ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ

ελπιζω να εγινα κατανοητος.

περιμενω τα σχολια σου για εναν γονιμο διαλογο!

quote:

Παρατήρησα επίσης ενα ακόμα σχόλιο που θα επιθυμούσα να πω κάτι πάνω σε αυτό, είναι πάνω στην άποψη του συνομιλητή που λέει ότι δεν πρέπει (δεν θυμάμαι ποιός και σε ποιόν το είπε) να γράφει οτι για να σε πλησιάσουν τα βαμπίρ κ.λ. πρέπει να τους μοιάσεις κ.λ. με το επιχείρημα οτι προτρέπει σε κάποιους και κυρίως ανήλικους, να μοιάσουν σε βαμπίρ. Και γιατί να μην το κάνουν; Ερωτώ εγώ, αν το θέλουν ποιός είναι αυτός που μπορεί να ισχυριστεί οτι έχει το δικαίωμα να τους το απαγορεύσει;

καταλαβες τι υποστηριζεις?

μονος σου ειπες την λεξη: ΑΝΗΛΙΚΟΙ!!!

να πω και γω αλλες δυο?

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!

quote:

Εξάλλου ο φίλος μας απλά εξέφρασε μια άποψη, πως δηλαδή, θα σε πλησιάσουν τα βαμπίρ. Άσχετα, αν αληθεύουν ή όχι τα λεγόμενά του. Με το ίδιο σκεπτικό πρέπει να απαγορεύσουμε σε κάποιον να μας πει που υπάρχει μια σχολή οδηγών, για παράδειγμα, γιατί υπάρχει πιθανότητα να πάρει ένα αυτοκίνητο και να τρακάρει ή να σκοτώσει κάποιον. Δεν ξέρω αν ήταν αρκετά πετυχημένο το παράδειγμά μου, αλλά θέλω να πιστεύω οτι κατάλαβες τι θέλω να πω.

μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι...

quote:

Αν πιστεύω στα βαμπίρ και ποια η γνώμη μου για αυτα; Χμμμμ!!!!
Η απάντηση που θα έδινα τώρα, είναι οτι δεν ξέρω αν υπάρχουν, δεν έχω αποδείξεις και δεν έχω συναντήσει κανέναν μέχρι στιγμής, όλα αυτά για τους sanguisuga (αιμοπότης), όπως μου αρέσει να τους αποκαλώ, πρόκειται για το κινηματογραφικό βαμπίρ, όπου πίνει αίμα, κυκλοφορεί μόνο νύχτα κ.λ.

συμφωνουμε ή ετσι μου φανηκε?

.

angiΜέλος
26/10/2005, 02:50:37
Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εχει ανοιξει θεμα στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ και στο ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πραγματικα συμφωνω με τον jbg.

Μπορει να μην ειναι τα ιδια ατομα, αλλα ταιριαζουν τα γραπτα τους.

angiΜέλος
26/10/2005, 03:03:12
quote:
aries0
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
164 Μηνύματα Απεστάλη: 14/10/2005, 22:51:13
--------------------------------------------------------------------------------

Γεια σε ολους...

Εχω φτασει σε ενα σημειο ...εδω μεσα απο το esoterica που δεν θα πω αλλα πραμματα...δεν θελω να επεκταθω σε κανενα πλεον σημειο ...εχει φτασει το πληρωμα του χρονου....!!!

Ηρθε η ωρα να αποχωρησω ....!!!!!!!!!!

Θα παρακολουθω τις συζητησεις σας και καπου καπου θα μπαινω να σας λεω ενα Γεια...

Σας χαιρετω ολους....!!!!!!

Σας ευχαριστω ολους...