- ΑΣ ΔΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ
ΛΟΓΙΚΟ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ
ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ
ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ
εχε χαρη που δε μενω εκει κοντα,αλλιως θα τους εβρισκα και τους δικηγορους και ολα...
Ευχαριστω!
Αγαπητε Open Mind,
νομιζω πως δεν μπορεις να κρινεις την περιπτωση του Αιολου διοτι ο καθε ανθρωπος που περναει δυσκολες καταστασεις θελει να βρει το δικιο του...καταστροφες εχουν γινει και στην Ελλαδα,απλα στην Ασια ειναι σε πιο μεγαλο βαθμο!Ωστοσο,και οι 2 καταστροφες ειναι...
Υ.Γ.Εσυ αν περνουσες κατι τετοιο τι θα εκανες????
Παντως θα ηταν πολυ καλο να υπηρχε νομος να δινουμε 1 ευρω ολοι οι πολιτες καθε χρονο..σιγουρα τοτε θα καναμε νοσοκομειο και θα το διατηρουσαμε,οπως θα λυναμε και πολλα αλλα προβληματα!
Φιλικα,
Σεμινα
Η μοναξιά θεραπεύεται.Αυτα που σε έκαναν να μείνεις μόνος, δεν θεραπευονται.
νομιζω πως δεν μπορεις να κρινεις την περιπτωση του Αιολου διοτι ο καθε ανθρωπος που περναει δυσκολες καταστασεις θελει να βρει το δικιο του...καταστροφες εχουν γινει και στην Ελλαδα,απλα στην Ασια ειναι σε πιο μεγαλο βαθμο!Ωστοσο,και οι 2 καταστροφες ειναι...
Υ.Γ.Εσυ αν περνουσες κατι τετοιο τι θα εκανες????
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΔΙΚΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΕΓΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΦΕΡΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΜΦΕΒΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΑΙΟΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ
ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.
ΕΓΩ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ .
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 1 ΕΥΡΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ]ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ 1 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΝΟΣ ΜΙΣΘΟΥ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 600 ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΔΙΝΕ 6 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 3000 ΘΑ ΕΔΙΝΕ 30
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΟΣΩ 1 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΠΑΡΑ 1 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΤΟ FAME STORY
quote:
ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΟΣΩ 1 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΠΑΡΑ 1 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΤΟ FAME STORY
MΠΡΑΒΟ φίλε OPEN MIND![]()
![]()
Το έβαλα και με έντονα γράμματα για να το δούν καλύτερα!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι εάν δεν μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, τους συμπολίτες (υπηκόους) σου, δεν μπορείς να βοηθήσεις κανέναν.
Και εν τέλει οι υπάλληλοί μας(*) είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αυτό που κάναμε εμείς. ΕΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ!
Ξαναρωτάω αυτούς που έδωσαν αυτό το ΕΥΡΩ: Πόσο θα φτάσει εκεί; Και γιατί δεν θυσιάζει κάποιος από αυτούς που κόπτωνται, μια εβδομαδούλα από την άδειά τους για να πάνε ΕΚΕΙ να βοηθήσουνε;
(*)Ολα αυτά τα παράσιτα που τρώνε με χρυσά κουτάλια, για το καλό μας φυσικά...
Edited by - Αίολος on 09/01/2005 18:14:34
ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
quote:
γιατί δεν θυσιάζει κάποιος από αυτούς που κόπτωνται, μια εβδομαδούλα από την άδειά τους για να πάνε ΕΚΕΙ να βοηθήσουνε
quote:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ.
ΟΥΤΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ.
ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΚΕΙ, ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ 25 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΑΚ,ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ.
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΑΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ. ![]()
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΗΣΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ....
*FORGET
OR
FORGIVE*
Edited by - SIMONA on 10/01/2005 11:37:46
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΜΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΥΟ ΤΟ SITE http://www.ANTHROPOS.GR
Δημοκρατία δεν έχουν κι' αυτοί όπως κι' εμείς;(μην γελάτε)
Αλλά μάλλον η κυβέρνησή τους κάνει ότι και η δικία μας.
Το γνέθουνε και τους δουλεύουνε...
[επί τόπου επισκέψεις (συμπάσχουμε κτλ), χειραψίες, υποσχέσεις, και ελεηνές αποζημιώσεις (όλοι τους ίδιοι είναι κι' εμείς το ίδιο ανόητοι)]
Κι άν μας ρωτήσουμε αυτοί οι φουκαράδες, πως να αναγκάσουμε την κυβέρνησή μας να καλύψει στο ΑΚΕΡΑΙΟ τις καταστροφές;(*)
Τι θα τους πούμε;
Οπως το κάνουμε εμείς στους δικούς μας;(τώρα γελάστε)
"Εάν πραγματικά θες να βοηθήσεις κάποιον ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ"
"Εάν δεν μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, δεν μπορείς να βοηθήσεις κανέναν"
;
(*)Τα χρήματα που απαιτούνται είναι ψίχουλα συγκινόμενα με τους προϋπολογισμούς.
Edited by - Αίολος on 10/01/2005 14:12:40
Από την βιασύνη πρίν μου φύγουν οι ιδέες.
quote:
ΠΡΟΣ SIMONA
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΜΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΥΟ ΤΟ SITE http://www.ANTHROPOS.GR
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.
ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΤΕΙΛΕΙ e-mail, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΚΟΜΗ....ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ![]()
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΑ.
![]()
*FORGET
OR
FORGIVE*
Ράδιο αρβύλα ή αλήθεια;
Ξέρει κάποιος κάτι;
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ!!!
Μάλλον θα την στείλανε οδικώς...
Edited by - Αίολος on 10/01/2005 22:40:51
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 17/01/05 ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ
ΣΤΗ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΣΕ 10-13 ΜΕΡΕΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΣ,
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
(ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ)
*FORGET
OR
FORGIVE*