- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Μόλις τρία posts πιο πάνω, έλεγες πως γουστάρεις να ψηφίσεις Λεβέντη, και τώρα λες πως το καλλίτερο είναι η αποχή.
Ακριβώς δηλαδή, όπως περιγράφω εσένα και πολλούς άλλους. Ως ανεπαρκείς.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Καλύτερα για τους άλλους η αποχή.
Όχι για μένα.
(Σε τσουξε πάλι)
Εκτός κι αν τρολλάρεις και με αυτό το nick. Βρε, λες?
Εσύ ψηφίζεις Λεβέντη, ενώ η καλλίτερη επιλογή (για τους άλλους?) είναι η αποχή.
Για να μην ποστάρω πάλι το βιογραφικό σου, έχεις δηλώσει τρολλ και δημιουργός πολλαπλών λογαριασμών.
Όπως το βλέπω, ή που θα αλλάξεις dealer, ή που θα αλλάξεις γιατρό...
Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε;
Αποχή θέλουν; Και εγώ αποχή θέλω να κάνουν. Για πάντα!
Γιατί το πολιτικό σύστημα έχει μια εγγενή αδικία: Έχουμε ίσα δικαιώματα ψήφου.
Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι έτσι.
Το δικαίωμα μου, δεν θα έπρεπε να είναι το ίδιο με της Κυρά Κατίνας που τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Οπότε αν η κυρά Κατίνα δεν θέλει να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές, γιατί απογοητευτηκέ με τους τρεις συνεχόμενους π...αστουρμάδες που έφαγε (κόψιμο συντάξεων κοκ) ε καλά θα κάνει. Κόντρα θα της πάω; Απέκτησε αίσθηση ντροπής και θα την αποπάρουμε;
Όχι!
Ίσα ίσα: Και να μη θελήσει να ξαναψηφίσει ποτέ στη ζωή της, θα πρέπει να την επικροτήσουμε.
![]()
Αλλά κι εσύ, μην λες παπαριές για Λεβέντες κι αποχές. Πες μπέσα, που γουστάρεις χρυσαύγουλα. Του όποιου τύπου. Να ψηφίζουν και να ψηφίζονται μεταξύ τους.
Dealer πρέπει να αλλάξεις τελικά. Κι εγώ πρέπει να μάθω να ξεχωρίζω τον καραγκιόζη από τον μαλάκα.
quote:
Αλλά κι εσύ, μην λες παπαριές για Λεβέντες κι αποχές. Πες μπέσα, που γουστάρεις χρυσαύγουλα. Του όποιου τύπου.
Κοίτα, πέρα από τις... κακίες μου, εγώ σκοπεύω να συμμετάσχω στις ερχόμενες εκλογές, ψηφίζοντας έναν υπερ του δέοντος δημοκρατικό συνδυασμό (τον προαναφερθέν)
Αν θυμάσαι επισης, ο Ντόκτορ που αναφέρεις, μιλούσε πολλάκις περι άμεσης δημοκρατίας αλλά και για τους κινδύνους της, δεδομένης της ελλιπούς παιδείας (ή/και παραπληροφόρησης) των συμμετέχοντων σε αυτή.
Τώρα βέβαια, να σου πω οτι δεν το βρίσκω σαν κάποιου τύπου ετσι, ηθική, ας πούμε, ικανοποίηση, το οτι κάποιοι που πριν ψήφιζαν ποτάμια και ΣΥΡΙΖΑ, τώρα πάνε για λευκό (ή για μπάνιο), δε ξέρω αν μπορω να στο πω
quote:
Κοίτα, πέρα από τις... κακίες μου, εγώ σκοπεύω να συμμετάσχω στις ερχόμενες εκλογές, ψηφίζοντας έναν υπερ του δέοντος δημοκρατικό συνδυασμό (τον προαναφερθέν)
Τον προαναφερθέντα θες να πεις. Δεν πειράζει. Κι αγράμματος που είσαι, έχεις δικαίωμα απόφασης.
Οι κακίες δεν έχουν να κάνουν με κάτι άλλο, παρά με το παραπάνω.
quote:
Τώρα βέβαια, να σου πω οτι δεν το βρίσκω σαν κάποιου τύπου ετσι, ηθική, ας πούμε, ικανοποίηση, το οτι κάποιοι που πριν ψήφιζαν ποτάμια και ΣΥΡΙΖΑ, τώρα πάνε για λευκό (ή για μπάνιο), δε ξέρω αν μπορω να στο πω
Έτσι κι αλλιώς, δεν φανταζόμουν πως ξέρεις να μου πεις και πολλά.
Δεν φαντάζομαι να παρεξηγείσαι. Είσαι εντελώς ανθεκτικός στις προσβολές.
quote:ήθελα να δω αν ξέρεις να το συμπληρώσεις
Τον προαναφερθέντα
quote:Δε χρειάζονται πολλά.
Έτσι κι αλλιώς, δεν φανταζόμουν πως ξέρεις να μου πεις και πολλά.
Εσύ νομίζεις, που έχεις πολιτική σκέψη.
Κάτι Πύραυλοι, Ντενιζέλ και μπαμπαμ, νομίζουν που έχουν φιλοσοφική-πραγματολογική-επιστημιολογική-θρησκειολογική σκέψη.
Στην πράξη, όταν έπρεπε να τα χτίσετε όλα αυτά, μάλλον κράζατε κουκουρούκου. Κι αυτή είναι η ευνοική περίπτωση. Στη δυσμενή, μάλλον παίζατε το φλωράκι σας.
Τώρα, ενώ και καθόσον έχετε την τεχνολογική δυνατότητα να κοπρίζετε all around, ή που θα καταλάβετε που δεν σας παίρνει εδώ χάμω, ή που θα γίνει της πουτάνας. Είναι τόσο απλό.
quote:Βρε άσε τι κάνει ο Πύρινος εδώ και κοίτα τι κάνουν τα φιλαράκια σου.. στη κάλπη
Τώρα, ενώ και καθόσον έχετε την τεχνολογική δυνατότητα να κοπρίζετε all around, ή που θα καταλάβετε που δεν σας παίρνει εδώ χάμω, ή που θα γίνει της πουτάνας. Είναι τόσο απλό.
Πρόσεξε μήμπως σε αυτό το βάραθρο που έχεις δημιουργήσει βρεις μόνο τον εαυτό σου
Τουλάχιστον απείχες απ' το δημοψήφισμα
Έχουμε και κάτι κοινό
(ή όχι;)
quote:
Πάντως και συ βρε DSM πρόβλημα χωρίς λύση είσαι
Ναι μωρέ. Μόνο που γράφω με ονοματεπώνυμο. Δεν κάνω τον μαλάκα.
Κι όποιος έχει τα κάκαλα να γράψει το παραμικρό επωνύμως, ας κοπιάσει.
Στα αλήθεια, μη μου λέτε για δημοκρατίες, αποφάσεις, ιδεολογίες και άλλα τέτοια όμορφα, πίσω από ψευδώνυμα. Άντε, γιατί μόνο εγώ μπορώ να φάω μηνύσεις μπέσα.
quote:
Έχουμε και κάτι κοινό
(ή όχι;)
Τίποτα κοινό δεν έχουμε. Όσο δεν γράφεις το ονοματάκι σου, είσαι πουθενάς. Και η άποψή σου έχει τη βαρύτητα του τίποτα.
quote:Όταν λέμε "όνομα", εννοούμε το μικρό ή το επώνυμο; Είναι σημαντική διευκρίνιση αυτή.
Τίποτα κοινό δεν έχουμε. Όσο δεν γράφεις το ονοματάκι σου, είσαι πουθενάς. Και η άποψή σου έχει τη βαρύτητα του τίποτα.
..Για να ξέρω και σε ποιους απευθύνεσαι δηλ.
quote:Αν φτάσει εκεί το πράγμα φίλε μου, δε νομίζω οτι σώζεται απο μια ιντερνετική περσόνα
Στα αλήθεια, μη μου λέτε για δημοκρατίες, αποφάσεις, ιδεολογίες και άλλα τέτοια όμορφα, πίσω από ψευδώνυμα. Άντε, γιατί μόνο εγώ μπορώ να φάω μηνύσεις μπέσα.
Αν δεν κάνω λάθος, μόνο ο Κηφέας έχει στο προφίλ του το αληθινό όνομά του, εκτός από μένα.
Μέχρι να αποκτήσεις τα αρxίδια να γράφεις το δικό σου*, οι απόψεις σου είναι έπεα πτερόεντα.
Το έχεις τώρα, ή θες κι άλλο ξεφτίλισμα?
*Να χαρώ Πολίτες. Ανώνυμους. Άντε ρε νούμερα. Θέτε και δημοκρατίες...
Ο Admin είναι γνωστός, πραγματικός άνθρωπος. Το ίδιο και η Αμαλία.
Για μένα και τον Κηφέα, δείτε τα προφίλ.
Όλοι οι υπόλοιποι, πόθεν το "Έ ντε λα μαγκέν ντε Βοτανίκ"?
quote:Νομίζω ξεφτίλισες αρκετούς ανθρώπους για σήμερα
Το έχεις τώρα, ή θες κι άλλο ξεφτίλισμα?
Πάω για ύπνο.
Καληνύχτα
Edited by - Πύρινος on 03/09/2015 03:43:25