ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- The abstract act of Wassily Kandinsky - ΕΙΚΟΝΕΣ

- The abstract act of Wassily Kandinsky - ΕΙΚΟΝΕΣ

ΑΤΜΑ48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
αγνοώνΜέλος
06/01/2005, 13:01:51
Mercury,
το έχει πει κι ο Mark Twain:
"το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο είναι να κόψεις το κάπνισμα.Εγώ μέχρι στιγμής το έχω κόψει 30 φορές!".
SagaviperΜέλος
06/01/2005, 14:33:31
Ενδιαφέρον θέμα.
Ρε Xotchipilli2 θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είχες ποτέ άμεση ή έμμεση εμπειρία με DMT(dimethyltryptamine).

Βασικά διάβασα το βιβλίο του Dr. Rick Strassman - http://www.rickstrassman.com/DMT: The Spirit Molecule

και έμαθα επίσης ότι το Αyahuascaτων Ινδιάνων έχει σκοπό την απόσπαση της ουσίας DMT με ειδική επεξεργασία που δεν ξερώ ακριβώς ακόμα πως το ήξεραν.
Θα ήθελα να πω ότι το βιβλίο αναφέρει επίσης οτι όταν το σώμα μας πεθαίνει ο εγκέφαλος μας παράγει DMT και τριππάρουμε για λίγα λεπτά, και παράγει την ίδια ουσία όταν το μωρό στην κοίλια της μητέρας είναι περίπου 40-45 ημερών! Ποιός είναι ο σκοπός αυτής της ουσίας; και γιατί το Ayahuasca είχε και έχει το όνομα "Φυτό των Θεών";

Ελπίζω να μην ξέφυγα απο το θέμα σου ATMA απλά θεώρησα ευκαιρία να ρωτήσω τον Xotchipilli2 και τους ενδιαφερόμενους του θέματος τώρα που είναι μαζεμένοι.

"You are only paranoid when you Imagine people are against you"

Edited by - Sagaviper on 06/01/2005 14:57:08

Xotchipilli2Μέλος
06/01/2005, 19:11:59
Σε αυτό εδώ το τόπικ θα υπάρξω λακωνικός.Μπορώ να απαντήσω εκτενώς μόνο στο δικό μου θέμα.

Έχω λάβει γνώση της Διμεθυλοτρυπταμίνης και κατέχω το εν λόγω βιβλίο.

Υπάρχει και άρθρο στο Esoterica με αυτό το θέμα ,ψάξε στο google με keyword +esoterica +entheogen

Η Zadok ,όπως εξάλλου και εγώ θα θέλαμε να μεταφερθεί αυτή η κουβέντα στο θέμα που ήη υπάρχει.

Παρακαλώ όποιος θέλει να μιλήσει παραπάνω για αυτό ας το κάνει σε αυτό το θέμα http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4478.

Reality: A serotonine induced Hallucination?

zinonΜέλος
06/01/2005, 20:11:35
Φιλε xotchipilli 2
διαβασα την αναλυση σου περι ενθεογενων ουσιων και πραγματικα εχω μενει αφωνος απο το ποσα πραγματα αγνοω.
Εχω μονο μια πολυ συντομη ερωτηση.
Ας υποθεσουμε οτι παρασκευαζω εγω η βρισκω μια τετοια ουσια στην φυση η οποια οχι μονο δεν καει τον εγκεφαλο αλλα του κανει και καλο επισης οτι θεραπευει και μερικες ασθενειες και ολοι οσοι κανουν χρηση βρισκοντε υπο πληρη "ευτυχια".
Μπορεις να μου πεις μετα την κυκλοφορια της στον κοσμο και την χρηση της απο ολους ποιος θα την σταματησει για να παει να την "ξαναμαζεψει" ;
Η κοινωνικη δομη δεν σηκωνει πολλους χρηστες,θα κινδυνευσει η συνεχεια της ΠΟΛΗΣ και μαλλον θα ερθει το τελος της απο καποιους αλλους μη χρηστες .
Φιλικα Ζηνων

zinon

07/01/2005, 17:48:19
quote:
Σε αυτό το σημείο θα παρακαλούσα οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση να μεταφερθεί στο τόπικ που άρχισα εγώ.Νομίζω ταιριάζει εκεί ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο ότι εδώ.Αυτό γίνεται και για λόγους θεματικης συνοχής αλλα και για να μην ανοίξουν 100 θέματα στο εσωτέρικα για το θέμα των ψυχοενεργών ουσιών.Θα παρακαλούσα λοιπόν να κρατήσουμε την συζήτηση εκεί που πρέπει ,δηλαδή εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4478.

namaste:)

οπως ανεφερα + στην αρχη του τοπικ :

quote:
---με αφορμη ενα θεμα του φορουμ
Περι Ενθεογενών/"Ψυχεδέλειας":Ωδή προς Όλους---

θεωρησα πως ειναι θησαυρος τα κειμενα που ανακαλυψα //μαλλον ψαχνοντας κατι αλλο//+πως θα βοηθησουν στην περαιτερω συνεχιση του θεματος που ανοιξε ο αγαπητος συνταξιδιωτης Xotchipilli2:)//o λογος δε, που ανοιξα ετουτο,ειναι απλα για να δωσω το url //βλεποντας οτι το εκει τοπικ -κατα την τελευταια σελιδα του- ειχε λαβει μαλλον μια τετοια -τροπη που εχριζε..επαναπροσδιορισμου+αναθερμανσης..:)

καλη συνεχεια παιδια:)

Technoshamanism

07/01/2005, 19:52:50
quote:
zadok,
θα ήθελες να μεταφέρουμε κάπου αλλού τη συζήτηση ??
Στο άλλο τόπικ ίσως ??

Θα ήταν καλύτερα, αν και μου φαίνεται ότι ούτε το άλλο θέμα είναι άμεσα σχετιζόμενο με το εμπόριο και την εξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Υπάρχει κάποιο άλλο θέμα, το οποίο ασχολείται με αυτό (δεν το 'χω πρόχειρο αυτή την στιγμή).

Θα μπορούσαμε να τα πούμε και μέσω μέιλ, αν θέλεις, για να μην ξεφύγουμε κι απ' τη θεματολογία του esoterica.
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

07/01/2005, 20:23:00
"Ηρωινη " ΦΥΓΗ ...MONAΞΙΑ...ΕΞΑΡΤΗΣΗ...ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

wendigoΜέλος
11/01/2005, 18:24:40
Έχω μια ερώτηση φίλοι μου (αν κρίνω από την ενημέρωσή του, μάλλον για τον Xotchipilli2 θα χτυπήσει η καμπάνα!):
Έχει διαβάσει κανείς το βιβλίο "The Ibocaine story:Report on the Staten Island project" των PAUL DE RIENZO, DANA BEAL; Αξίζει τον κόπο;
Αληθεύει πως υποστηρίζουν πως η Ιμποκαϊνη μπορεί να θεραπεύσει όλων των ειδών τις χημικές εξαρτήσεις; Και πως το σχετικό project κυνηγήθηκε άγρια;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

No Method, No Guru, No Teacher