ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

AitheroVamon28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/08/2014, 18:17:52

[/quote]Μίλησα για την βλακεία και όχι για χαμηλό IQ και λίγες γνώσεις.
[/quote

Με συγχωρεις αλλα δεν μιλησα μονο για σενα... :)
Κατα την γνωμη μου η βλακεια οφειλεται σε χαμηλο IQ
οπως επεισης ο ανθρωπος χωρις γνωσεις...
Οσο διαβαζεις,μαθαινεις,ακους,τοσο πιο πολυ γυμναζεται ο εγκεφαλος σου κ αλο τοσο αυξανεται και το IQ σου...Γνωμη μου κ παρακαλω διορθωστε με αν κανω λαθος..χαρα μου :)

χχχ

Shadow_DancerΜέλος
05/08/2014, 19:03:36
quote:
Δυστυχώς αυτά που γίνανε δεν αφήνουν κάποιον θιγόμενο να δει πως αυτά που έγραφε ο panosfromlydian είναι πολύ βαθιά γεμάτα αλήθεια.

Δεν ξέρω αν πρέπει να λιώσω στα γέλια ή να θυμώσω.

Βρε μπαζιμπουζούκο.....? Τι γεμάτα αλήθεια και αηδίες μας λες?
Έχετε κατακερματίσει τον ισσότοπο με την αρώστεια σας και τα μπινελίκια σας, ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ?

Φύγε βρε απο δω, χάσου απο μπροστά μας παράσιτο.

The truth of Ninja will prevail.

Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.

05/08/2014, 22:59:49
quote:

quote:
Δυστυχώς αυτά που γίνανε δεν αφήνουν κάποιον θιγόμενο να δει πως αυτά που έγραφε ο panosfromlydian είναι πολύ βαθιά γεμάτα αλήθεια.

Δεν ξέρω αν πρέπει να λιώσω στα γέλια ή να θυμώσω.

Βρε μπαζιμπουζούκο.....? Τι γεμάτα αλήθεια και αηδίες μας λες?
Έχετε κατακερματίσει τον ισσότοπο με την αρώστεια σας και τα μπινελίκια σας, ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ?

Φύγε βρε απο δω, χάσου απο μπροστά μας παράσιτο.

Η διαχείριση μπορεί, εσύ όμως και ο dsm δεν αξίζετε την συγγνώμη μου. Είστε μια άθλια κομπανία φασιστοειδών που "καταλαμβάνουν" με δολιότητα τα φόρουμ και το παίζουν έπειτα το σπίτι τους. Εσύ και ο εξυπνάκιας φίλος σου δεν έχετε να προσφέρετε τίποτα σε ένα φόρουμ, ΜΟΝΟ να κρίνετε και να προσβάλλετε τα ειλικρινή άτομα εκ του ασφαλούς ξέρετε, που θα μου πεις εμένα για μπινελίκια. Το σάιτ το έχετε για να καφρίζετε. Μα οι κάφροι οι Έλληνες ξέρουν τίποτε άλλο από καφενείο; Μια ανάγνωση να ρίξει κανείς στα θέματα που ανοίγεις εσύ και ο dsm αρκεί. Όλο κρίση, κοροιδία και εξυπνάδες.

Αυτά που λέει ο Πάνος για τις γυναίκες και τον κόσμο είναι αλήθεια τον κώλο σου να χτυπάς. Εσύ τώρα άντρακλα κάνε τον γυναικοπροστάτη που "σπάει στο ξύλο" τους "φαλοκράτες" και τους "ρατσιστές". Και μην ξεχάσεις πριν φύγεις για την δουλειά σου, να πλύνεις τα πιάτα και να σιδερώσεις και να γλύψεις το πάτωμα και και και

Κατέβα απ' το Έβερεστ που νομίζεις ότι έχεις ανέβει, σε περιμένει η μπουγάδα.

Shadow_DancerΜέλος
05/08/2014, 23:41:50
quote:
Αυτά που λέει ο Πάνος για τις γυναίκες και τον κόσμο είναι αλήθεια τον κώλο σου να χτυπάς.

Δε θα χτυπήσω τον κώλο μου, το δικό σου κώλο θέλω να χτυπήσω, αλλά είναι λίγο δύσκολο να σε βρω, μπορώ, αλλά δεν αξίζεις τον κόπο.
Αυτά που λέει ο Πάνος, άμα φοράει παντελόνι ας έρθει να μου τα πει φάτσα με φάτσα, θα δεις μετά ποιά θα είναι η συνέχεια.....

quote:
Και μην ξεχάσεις πριν φύγεις για την δουλειά σου, να πλύνεις τα πιάτα και να σιδερώσεις και να γλύψεις το πάτωμα και και και

Κατέβα απ' το Έβερεστ που νομίζεις ότι έχεις ανέβει, σε περιμένει η μπουγάδα.

Εγώ γουστάρω να μοιράζομαι τις δουλειές και να βοηθάω, παρά που μου λένε να αράξω, εγώ βοηθάω στην καθαριότητα με μεράκι και καλή καρδιά.
Εσένα τι σε χαλάει? Μη πέσει η μύτη σου?

quote:
Μα οι κάφροι οι Έλληνες ξέρουν τίποτε άλλο από καφενείο;

Συγνώμη κύριε βλάκα να σε ρωτήσω κάτι? Εσύ δεν είσαι έλληνας? Μπας και μας ήρθες απο το Μανχάταν?

quote:
εσύ όμως και ο dsm δεν αξίζετε την συγγνώμη μου

Ποιός απαίτησε τη συγνώμη σου? Για να είμαι ποιό ακριβής, τη δική σου συγνώμη την έχω για να σκουπίζω τον κώλο μου, για να μη σου πω οτι προτιμώ το χαρτί υγείας καλύτερα.....

quote:
ΜΟΝΟ να κρίνετε και να προσβάλλετε τα ειλικρινή άτομα εκ του ασφαλούς ξέρετε

Τι εννοείς εκ του ασφαλούς?
Φίλε μου, έχω δείξει μια επιοίκια προς τα νοσούντα άτομα που είναι 4-5, μέσα σε αυτά και εσύ.
Αν τα "λέγαμε" εκτός φόρουμ, δεν θα είχες την τύχη να απολαμβάνεις αυτή την επιοίκια και πραγμματικά, επειδή ΔΕΝ θέλω να τρέχει και να μη φτάνει η διαχείρηση, παραμένω πίσω απο το κουτί του υπολογιστή και σου τη φοράω με το γάντι, αρκέσου σε αυτό και μη ψάχνεις παρά πέρα, άκου τι σου λέω, ξέρω εγώ τι σου λέω και γιατί στο λέω.....

05/08/2014, 23:43:26
Αυτά έχει η ζωή shadowτρολ μου. Πολύ μαγκιά αλλά και πολύ δουλειά.

Όσο για σένα dark side of the mega troll, πρέπει να σου υπενθυμίσω πως η πολλή μαλακία και η πολλή λεξιπλασία προκαλεί εγκεφαλικές παραμορφώσεις, λόγω καταπόνησης του εγκεφάλου

Καλή τρολοσυνέχεια... μέχρι να σκουριάσετε και να αχρηστευτείτε... το βλέπω πολύ σύντομα

05/08/2014, 23:52:04
Φτάνει πια, το έχουμε καταλάβει ότι είσαι άντρακλας και πως τους γαμάς όλους.

Θες τώρα να πεις την τελευταία κουβέντα, σε κατανοώ. Όλη δικιά σου φαντασμένε.

Shadow_DancerΜέλος
05/08/2014, 23:58:23
Για απόψε έχω ωραιότατα πράγμματα να κάνω, δε θα ασχοληθώ άλλο με σένα και τον Πάνο, εσείς φάτε στη μάπα τον κάτωθι κύριο-πνευματικό σας οδηγό και βγάλτε την μπακούρικα.....

Τα λέμε αύριο πάλι σκατόπαρδοι.

06/08/2014, 00:02:18
Ο λογαριασμός Χρίστοςςςς Έλ απενεργοποιήθηκε οριστικά.

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.