ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

terpandros31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
thothΙδρυτικό Μέλος
03/09/2003, 15:24:54
quote:
Καποια στιγμη κατι θα γινει και τοτε δε θα μπορουμε να αντιδρασουμε, τωρα πρεπει φυγουνε ολοι, πισω στις χωρες τους ολοι.
Θα το μετανιωσουμε πικρα Ελληνες....Ξυπνηστε!!!!!!!

Εγώ Κθούλου θέλω να κατακτήσω τον πλανήτη Άρη.

Αφού όλοι θέλουν την πατρίδα μου, είπα να την κάνω για άλλον πλανήτη γιατί είμαι ωραίος, έξυπνος και μάγκας (Έλληνας, γαρ) και όπου πάω, οι βάρβαροι, θα με ζηλεύουν και θα θέλουν να με κατακτήσουν πάλι. Είναι η μοίρα μου, κάτι σαν Μπέκαμ, δηλαδή ή σαν Σκλεναρίκοβα.

Αν δεν γίνεται βολεύομαι και... με την Ιταλία που έχει και όμορφο κόσμο και αναγεννησιακή τέχνη.

Τι λες; Είμαι ξύπνιος άραγε ή κοιμάμαι;

Αχ Θεέ μου γιατί με έκανες Έλληνα και δεν με αφήνουν ήσυχο οι βάρβαροι.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

endoramaΜέλος
03/09/2003, 17:05:42
πρωτα πρωτα πρεπει να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα δεν υπαρχουν κακοι λαοι αλλα κακοι πολιτικοι.
φιλε Cthulhu φυσικα και θελουν περιοχες απο την ελλαδα αυτο γινοταν απο παντα και για διαφορους λογους οι σκοπιανοι για να εχουν προσβαση στο αιγαιο,οι τουρκοι θελουν τα νησια γιατι φοβουνται επειδη ειναι πολυ κοντα στις ακτες τους και μια αποβαση θα ηταν παιχνιδακι και φυσικα μην ξεχναμε και το πετρελαιο στο αιγαιο οσο για τους αλβανους αστους να θελουν ουτε και αυτοι δεν ξερουν γιατι τα θελουν τα εδαφη μας αλλωστε γιαυτο κανανε και τα βαλκανια ανω κατω ειμαι σιγουρος οτι αυτοι που τους βαλανε να αναψουν τα φυτιλια τους υποσχεθηκαν πολυ χωμα και φυσικα εμεις που θελουμε μικρα ασια και κων/πολη και το υπολοιπο κοματι της θρακης δηλαδη λιγο απο βουλγαρια λιγο απο τουρκια ετσι για να μην νομιζουν μερικοι οτι δεν εχουμε εδαφικες απαιτησεις.
αυτα ομως ειναι ονειρα των λιγων βλεπε χρυση αυγη (να και η στοα ετσι για να μην βγαινουμε τελειως απο το θεμα του forum) και την καθε ακροδεξια οργανωση των γειτονων μας.

oneiric1 ας την λενε οπως θελουν μπορει να την λενε και ειρωνικα ετσι λογω της πλειοψηφιας τους στην πλατεια αλλα οπως και να εχει δικια μας ειναι η πλατεια και ολες οι πλατειες της ελλαδας αστους να ονειρευονται

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

03/09/2003, 17:06:22
ε.....να'ρθω κ γω ως Σκλεναρίκοβα;
Κ εγώ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κοιμάμαι...

Αχ βρε endorama, βάλε κ καμοιά τελεία... ζαλίζομαι έτσι...

Communicating at an unknown rate...

Edited by - Valnta on 03/09/2003 17:07:47

endoramaΜέλος
03/09/2003, 17:54:32
ζηταω συγνωμη για αλλη μια φορα για τα σημεια στιξης εχω προβλημα δεν το ειχα το απεκτησα οπως εχω ξαναπει με τα βρ%^&%$#^κινητα αφου οι τελειες στα μηνυματα ειναι σπαταλη χωρου και ετσι σιγα σιγα εγινα καννιβαλος της ελληνικης γλωσσας ειπαμε ζουμε στην εποχη της ισοπεδωσης του γραπτου λογου αλλα υποσχομαι να σταματησω αλλα για σιγουρια αφηστε την σκλερανικοβα και ονειρευτειτε της τελειες και τους τονους για να μην ζαλιζεστε

from us

CyBeR_JiMΜέλος
05/09/2003, 15:52:43

-------------------------
Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...

-------------------------

sunflower1Μέλος
05/09/2003, 16:49:40
asxeto...

quote:
ΣT) OPΓANΩΣTE AMEΣΩΣ AYTONOMIA ΠETPEΛAΪKHΣ - AIOΛIKHΣ - HΛIAKHΣ ENEPΓEIAΣ EΛΛAΔOΣ ME APXH ΠETPEΛAIOΠHΓEΣ ZAKYNΘOY KAI ME 2ON EΞOPYΞANTA ΣOΦIANOΠOYΛO. STOP.

exoume petrelaiophges stin Zakyn8o????

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
endoramaΜέλος
05/09/2003, 17:29:07
ναι εχουμε και μαλιστα δεν θυμαμαι ακριβως ποτε αλλα σε καποια περιοδο στην νεωτερη ιστορια της χωρας μας καποια πολεμικα πλοια μας ειχαν ανεφοδιαστει εκει με πετρελαιο και μαλιστα χωρις επεξεργασια!!!! δεν χρειαστηκε να κανουν γεωτρυση αναβλυζει και καποια περιοδο μια αγγλικη εταιρια εκανε εκει αντληση του πετρελαιου αλλα τους διωξανε και αργοτερα καποιοι ελληνες πηγαν να αντλησουν και αυτοι πετρελαιο απο εκει αλλα δεν πηραν ποτε αδεια δεν ξερω γιατι δεν το εκμεταλευονται μαλλον δεν δινουν την αδεια στην ελλαδα να δωσει την αδεια ωστε να γινουν οι καταλληλες ενεργειες ποιος ξερει τι παιχνιδια παιζονται μαλλον το ιδιο παιχνιδι με το πετρελαιο σε θαλασσια περιοχη κοντα στην θεσσαλονικη οπου δεν μας αφηνουν οι τουρκοι να κανουμε γεωτρηση ειμαστε για κλαματα

from us

sunflower1Μέλος
10/09/2003, 13:02:28
Poly ypopto...
a) den gnorizoume oti yparxoyn petrelaiophges stin Zakin8o, toulaxiston ego kai fantazome oti einai ligoi aoytoi poy to gnorizoyn. Poly pi8anon na yparxoyn kai alloy agnostes petrelaiophges
b) den tis ekmetalevomaste

quote:
Φίλοι μου... άκουσα κάτι ασύλληπτο και ήθελα να το πω μήπως και κάποιος έχει ακούσει κάτι. Μου είπε λοιπόν κάποιος γνωστός ότι οι Αλβανοί που δίνουν ραντεβού στην πλατεία Ομονοίας, την αποκαλούν "Πλατεία Τιράνων"!!!!!

Kai stin 8essaloniki tin plateia Dikatirion ego tin leo Kokkini plateia logo ton pollon Roson kai Rosopontion pou syxnazoun ekei... Ase pou exei kai ena agalma tou E.Venzelou pou moiazei katapliktika me ton Lenin
Mporei na einai kakogousto asteio alla einai toulaxiston eustoxo...

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
oneiric1Μέλος
10/09/2003, 13:32:10
Φίλοι ... συγνώμη που ξεφεύγω από το αρχικό μας θέμα, θα συμφωνήσω με τον/την φίλο/η endorama οτι ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει.

... γιατί όμως ένιωσα ένα τσιμπηματάκι στην καρδιά όταν το άκουσα?!

Αχ.. αυτό το τσιμπηματάκι!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

endoramaΜέλος
10/09/2003, 13:58:40
εχουμε τουλαχιστον δυο πετρελαιοπηγες της οποιες δεν της εκμεταλευομαστε αυτο δεν ειναι υποπτο ειναι γεγονος απλα η ελλαδα εχει πολλα χρονια να επιδειξη εναν πολιτικο αρχηγο με θαρρος και θρασος δεν λετε καλυτερα που κυβερνανε τωρα και οχι πριν αρκετα χρονια? θα θελαμε διαβατηριο για να παμε στην χαλκιδα να πιουμε καφε και δεν παιρνω το μερος καμμιας πολιτικης παραταξης ολοι λουληδες ειναι κανουν οτι τους πουν μπορω να πω οτι τους σιχαινομαι και γιαυτο δεν ψηφιζω κανεναν ακομα και χωρις πολιτικο αρχηγο και πολιτευμα καλυτερα θα ειμασταν ετσι και αλλιως εχουμε δεν εχουμε το ιδιο χαος επικρατει.

ασχετο αλλα οταν εγινε η επιθεση στους διδυμους πυργους ειχατε προσεξει ποσοι βουλευτες μας ηταν εκει αυτοπτες μαρτυρες? παρα πολλοι και μετα σου λενε οτι δεν πανε οι βουλευτες στην βουλη ε! πως να πανε αφου πηγαινοερχονται στην αμερικη και ενα σοβαρο λογο δεν ακουσα σαν δικαιολογια "ναι ηρθα για ψωνια" γιατι ρε λουλη θα σε χαλαγε ενα παντελονακι απο το μοναστηρακι? ποιος σου πληρωσε το εισιτηριο? "ναι το ειδα γιατι ηρθα για μια εκδηλωση που οργανωθηκε για τον αποδημο ελληνισμο" που τα πουλανε αυτα ρε αφου τους εχουν γραμμενους τους μεταναστες ολες οι ενεργειες του αποδημου ελληνισμου γινεται με δικη τους πρωτοβουλια και εξοδα,το κρατος πουθενα εδω δεν προσεχουν εμας θα προσεξουν αυτους που ζουνε στην αλλη ακρη του πλανητη?

οσο για της κοκκινες πλατειες και το αγαλμα του λενιν καλυτερα να μην τα σχολιαζουμε γιατι ειναι εφιαλτικα πραγματα αυτα και ανετα μπορουν να κολησουν ακροδεξιες αποψεις και αυτο δεν το θελουμε σωστα? και στο κατω κατω αφου ηρθαν εδω οι ανθρωποι που να πανε? μεσα να κλειστουν? δεν θα πανε εκει που θα βρουν ομοεθνεις τους? με αυτο τον τροπο νοιωθουν και καποια ασφαλεια και οι πλατειες ειναι το καλυτερο μερος για συναντησεις και οσο για το αν θελουν μερικοι κατι απο την ελλαδα αφηστε τους να ονειρευονται δικα μας ειναι και στο χερι μας ειναι να ειναι και στο μελλον ουτε φοβος ουτε ανατριχιλες ειναι δικα μας και τελειωσε(αχ τι καλα που θα ηταν να μην υπηρχαν συνορα ουτε φοβοι ουτε καχυποψιες ουτε στρατοι και σκοτεινα σχεδια)

from us

10/09/2003, 14:45:17
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ endorama ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
ναι εχουμε και μαλιστα δεν θυμαμαι ακριβως ποτε αλλα σε καποια περιοδο στην νεωτερη ιστορια της χωρας μας καποια πολεμικα πλοια μας ειχαν ανεφοδιαστει εκει με πετρελαιο και μαλιστα χωρις επεξεργασια!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ.
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΥΛΙΣΘΕΙ...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΒΑΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΗ. (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**