ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

pyramid30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
LEO13Νέο Μέλος
12/09/2010, 15:11:29
DARK ETERNITY..''φιλη'' εισαι βρε;Γιατι μ'αφηνεις τοσες μερες καi σε φωναζω ''φιλε'' και ''φιλε'';
sorry

DarkEternityΜέλος
13/09/2010, 22:42:40
Υπηρετη,πως εξηγεις τοτε το γεγονος οτι πολλες φορες συνειδητοποιουμαι και βλεποντας το ''ονειρο'' προσπαθω να το διαλυσω για να βγω στο αστρικο επιπεδο,αλλα γυρω μου υπαρχουν ''προσωπα'' που δεν εχω ξαναδει και τα οποια με παρεμποδιζουν με διαφορους τροπους.
Και επισης οταν βρισκομαι σπιτι μου(σε συνειδητο ονειρο)βλεπω τους δικους μου.Τι ειναι δηλαδη τα προσωπα αυτα?Δεν ειναι νοητικες προβολες?Ή βλεπω τους φιλους μου.Και καταντα αστειο διοτι τους μιλαω λεγοντας τους''δεν υπαρχετε'',''ειμαι ανοητη που σας μιλαω,ειστε νοητικες προβολες''...και αυτα λενε τα δικα τους.
Δεν πιστευεις οτι ''διαλυοντας'' το ονειρο βλεπει κανεις το αστρικο επιπεδο,οπως ειναι στην πραγματικοτητα?
Πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει ακριβως.Οποτε συνειδητοποιουμαι κανω ενα αλματακι με σκοπο να βρεθω στο σωμα μου,και μετα επιχειρω αστρικη προβολη.Θυμαμαι ομως προσφατα,οταν το εκανα και βρεθηκα στο σωμα μου,χωρις να κουνηθω προσπαθουσα να ''προβληθω,ομως ενιωθα εναν ανυποφορο πονο στο κεφαλι μου που χειροτερευε συνεχως,μεχρι που ενιωθα πως θα εκραγει.Και δεν αντεξα τον πονο και αναγκαστηκα να με ''ξυπνησω''.Μηπως εχεις καμια εξηγηση για τον πονο?
Παντως πιστευω οτι εχουμε σεληνιακο αστρικο σωμα οι περισσοτεροι...εφοσον δεν εχουμε αφυπνιστει.Δεν ειναι απαραιτητη η πληρης αφυπνιση για να εχεις στην κατοχη σου το αστρικο σωμα?Δηλαδη πιστευεις πως εσυ το κατεχεις?(Τωρα προσεξα οτι το ειπες γενικα,αλλα κραταω την ερωτηση)

Leo13 σκεφτηκα να το πω,αλλα ειπα τι σημασια εχει......

"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του"

Edited by - DarkEternity on 13/09/2010 22:46:23

Edited by - DarkEternity on 13/09/2010 22:49:16

14/09/2010, 00:05:54
Αγαπητή DarkEternity
Δεν έχω αρκετό χρόνο στην διάθεση μου για να σου γράψω. Πρέπει να ξεκουραστώ για ένα ταξίδι που πρόκειται να κάνω. Θα σου απαντήσω όμως σε όσα με ρωτάς όταν θα επιστρέψω.

Μέχρι τότε θα ήθελα να ξέρω για τον πονοκέφαλο που λες, είσαι σίγουρη ότι δεν είναι οι δονήσεις που λέμε μαζεμένες όλες στο κεφάλι;

Στο λέω αυτό επειδή είναι δυνατόν και το έχω αναφέρει σε παλαιότερα μηνύματα μου ότι οι δονήσεις ή η κραδασμοί είναι δυνατόν να μεταφερθούν με την δύναμη της πρόθεσης είτε όλοι στα πόδια είτε όλοι στο κεφάλι. Όταν είναι όλοι στο κεφάλι είναι σχεδόν ανυπόφορο.. αλλα από όσο έχω διαπιστώσει δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν είναι κάτι από αυτά που σου λέω τότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι… μέχρι στιγμής.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

DarkEternityΜέλος
14/09/2010, 00:58:47
Μπορει δεν εχω ιδεα.Παντως παλιοτερα που ειχα βρεθει σε τετοια κατασταση οντως ενιωθα κατι εντονο σαν πονο στο κεφαλι και προσπαθουσα με την δυναμη της σκεψης να το μεταφερω μεχρι τα ποδια,αλλα οταν εφτασε στο λαιμο εγινε ανυποφορο και αναγκαστηκα παλι να το σταματησω.Μου συμβαινει πολλες φορες,μια αλλη φορα επαθα το ιδιο στο στομαχι.Δεν ξερω τι φταιει,παντως ειναι τοσο ανυποφορο που δεν μπορω να το αντεξω.Ειναι σαν πονος,αλλα με πολυ χειροτερη αισθηση,τελειως ανυποφορο.Πιο πολυ το σταματαω διοτι φοβαμαι μην παθω τιποτα....
Α και καλο ταξιδι:)

Edited by - DarkEternity on 14/09/2010 01:01:44

antonisgreveΝέο Μέλος
14/09/2010, 23:56:46
καλησπερα σε ολουσ...
antonisgreveΝέο Μέλος
15/09/2010, 00:24:14
εγω δυστηχωσ δεν εχω εμπειριεσ απο αστρικα ταξιδια...ενασ φιλοσ μου ,μου μιλησε πριν χρονια για αυτα...προσπαθησα ανα διαστηματα να βγω στο αστρικο,αλλα δεν καταφερα τιποτα...πιο παλια οταν ειμουν μικροσ 15 χρ,εβλεπα συχνα στον υπνο μου οτι πετουσα και με υσχηρη δυναμη με τραβουσε προσ τα πανω με αυξανομενη ταχυτητα προσ το συμπαν...και παντα πλησιαζα σε ενα πολυ δυνατο φωσ και ξυπνουσα τρομαγμενοσ...
DarkEternityΜέλος
15/09/2010, 00:28:16
Kαλησπερα.Οταν εβλεπες τον εαυτο σου να πετα με μεγαλη ταχυτητα συνειδητοποιουσες οτι ηταν ονειρο?

antonisgreveΝέο Μέλος
15/09/2010, 15:11:53
ναι ηξερα οτι κοιμομουν και πιεζα τον εαυτο μου να ξηπνησω γιατι φοβομουν παρα πολυ...μερικεσ φορεσ ελεγα στον εαυτο μου,αφου κοιμαμε να το συνεχησω να δω τι ειναι αυτο το εντονο φωσ ,αλλα παντα οταν πλησιαζα τρομαζα και ξυπνουσα...
antonisgreveΝέο Μέλος
15/09/2010, 15:50:22
πριν χρονια ειχα δει ενα ονειρο...βρισκομουν στην πολη μου με κατι φιλουσ και εμαθα οτι ενασ πολυ γνωστοσ μου εκανε κατι παρα πολυ ασχημο...στο δρομο για το σπιτι μου με πλησιασαν τρεισ ανθρωποι ,με χαιρετησαν ευγενικα και με ρωτησαν αν γνωριζω κατι για τον φιλο μου που εκανε την ασχημη πραξη...δεν ηξερα τι να απαντησω,αν τουσ ελεγα την αληθεια θα εφερνα σε δυσκολη θεση τον φιλο μου...τελικα τουσ ειπα την αληθεια,με κοιταξαν στα ματια ,χαμογελασαν και εξαφανιστηκαν απο τα ματια μου ωσ δια μαγειασ...και εγω ξαφνικα βρεθηκα σε ενα υπεροχο λιβαδι γεματο πρασιναδα και απεναντι μου ηταν ενα βουνο και πανω απο το βουνο ενασ υπεροχοσ ηλιοσ.....ηταν κατι σαν παραδεισενιο τοποιο...θεε μου που βρισκομαι ειπα........μια γαληνη και μια ηρεμια με ειχε κυριευση.....πρωτη φορα ενιωθα τοσο ομορφα...ξαφνικα ο ηλιοσ αρχισε να πεφτει πισω απο το βουνο και να χανετε το φωσ...αρχισα να κλαιω σαν μικρο παιδι και παρακαλουσα τον θεο να με αφησει να μεινω για παντα εκει...εκλεγα και παρακαλουσα...οσπου ο ηλιοσ κρυφτηκε τελειωσ και επεσε το σκοταδι και ξυπνησα...
DarkEternityΜέλος
15/09/2010, 16:20:17
Συνειδητα ονειρα,δηλαδη ονειρα στα οποια συνειδητοποιεις οτι ονειρευεσαι ειχες τωρα τελευταια?