- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
sorry
Και επισης οταν βρισκομαι σπιτι μου(σε συνειδητο ονειρο)βλεπω τους δικους μου.Τι ειναι δηλαδη τα προσωπα αυτα?Δεν ειναι νοητικες προβολες?Ή βλεπω τους φιλους μου.Και καταντα αστειο διοτι τους μιλαω λεγοντας τους''δεν υπαρχετε'',''ειμαι ανοητη που σας μιλαω,ειστε νοητικες προβολες''...και αυτα λενε τα δικα τους.
Δεν πιστευεις οτι ''διαλυοντας'' το ονειρο βλεπει κανεις το αστρικο επιπεδο,οπως ειναι στην πραγματικοτητα?
Πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει ακριβως.Οποτε συνειδητοποιουμαι κανω ενα αλματακι με σκοπο να βρεθω στο σωμα μου,και μετα επιχειρω αστρικη προβολη.Θυμαμαι ομως προσφατα,οταν το εκανα και βρεθηκα στο σωμα μου,χωρις να κουνηθω προσπαθουσα να ''προβληθω,ομως ενιωθα εναν ανυποφορο πονο στο κεφαλι μου που χειροτερευε συνεχως,μεχρι που ενιωθα πως θα εκραγει.Και δεν αντεξα τον πονο και αναγκαστηκα να με ''ξυπνησω''.Μηπως εχεις καμια εξηγηση για τον πονο?
Παντως πιστευω οτι εχουμε σεληνιακο αστρικο σωμα οι περισσοτεροι...εφοσον δεν εχουμε αφυπνιστει.Δεν ειναι απαραιτητη η πληρης αφυπνιση για να εχεις στην κατοχη σου το αστρικο σωμα?Δηλαδη πιστευεις πως εσυ το κατεχεις?(Τωρα προσεξα οτι το ειπες γενικα,αλλα κραταω την ερωτηση)
Leo13 σκεφτηκα να το πω,αλλα ειπα τι σημασια εχει......
"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του"
Edited by - DarkEternity on 13/09/2010 22:46:23
Edited by - DarkEternity on 13/09/2010 22:49:16
Δεν έχω αρκετό χρόνο στην διάθεση μου για να σου γράψω. Πρέπει να ξεκουραστώ για ένα ταξίδι που πρόκειται να κάνω. Θα σου απαντήσω όμως σε όσα με ρωτάς όταν θα επιστρέψω.
Μέχρι τότε θα ήθελα να ξέρω για τον πονοκέφαλο που λες, είσαι σίγουρη ότι δεν είναι οι δονήσεις που λέμε μαζεμένες όλες στο κεφάλι;
Στο λέω αυτό επειδή είναι δυνατόν και το έχω αναφέρει σε παλαιότερα μηνύματα μου ότι οι δονήσεις ή η κραδασμοί είναι δυνατόν να μεταφερθούν με την δύναμη της πρόθεσης είτε όλοι στα πόδια είτε όλοι στο κεφάλι. Όταν είναι όλοι στο κεφάλι είναι σχεδόν ανυπόφορο.. αλλα από όσο έχω διαπιστώσει δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν είναι κάτι από αυτά που σου λέω τότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι… μέχρι στιγμής.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Α και καλο ταξιδι:)
Edited by - DarkEternity on 14/09/2010 01:01:44