ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρήσιμα προγράμματα (downloads) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Χρήσιμα προγράμματα (downloads) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Pasxalis28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CYBERMASTERΜέλος
11/10/2004, 22:04:46
BAΣΙΚΑ ΟΚ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.....
ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ" ΛΙΝΚ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

demoΜέλος
12/10/2004, 11:15:43
Tα ανεπιθύμητα παραθυράκια πετάγονται ασταμάτητα παντού.
Αλλά δέν νομίζω οτι είναι μεγάλο Πρόβλημα, μόνο καθυστερούν λίγο την δουλειά μας.
Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι δυστυχώς το πολύ αργό άνοιγμα των Σελίδων ειδικά του Esoterica/Forums & ειδικά τις Μεσημεριανές & Απογευματινές Ώρες. Ίσως να φταίει σε αυτό υποθέτω η πυκνότατη χρήση της Σελίδας!!

SagaviperΜέλος
13/10/2004, 05:49:22
Το καλυτερο Browser κατα τη γνωμη μου εκει εξω.Πολυ χρησιμο σε σχεδον ολα, μπορεις να εισαξεις επισης τα bookmarks σου.

http://www.mozilla.org/products/firefox/

CYBERMASTERΜέλος
20/10/2004, 00:44:44
ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ POP-UP BLOCKER Η ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜSN MESSENGER TO OΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

------------------------

EhetlaiosΜέλος
21/10/2004, 18:32:19
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ την Opera και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Έχει ρυθμίσεις σχεδόν για οτιδήποτε μπόρείς να σκεφτείς,οπότε έχεις ένα browser στα μέτρα σου...
Όσο για τα επίπεδα ασφαλείας που παρέχει είναι έτη φωτός ανώτερα από του ΙnternetExplorer...

CYBERMASTERΜέλος
21/10/2004, 21:56:37
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ Ehetlaios ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ???
ΕΜΕΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΕΚΑΤΩ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ!>!!!

------------------------

EhetlaiosΜέλος
22/10/2004, 01:33:37
CYBERMASTER από την Opera διαβάζω τα forums του esoterica.Δεν μου χει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα.Ίσως δεν έχεις κάνει σωστές ρυθμίσεις.
Δοκίμασε στο Tools->Quick Preferences->Identify as MSIE 6.0
Επίσης στο ίδιο path βάλτα όλα enable και κυρίως τα cookies.
Ίσως έχεις παλιά έκδοση.Η τρέχουσα είναι η 7.54

CYBERMASTERΜέλος
22/10/2004, 22:32:10
ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΝ ΠΙΑΣΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΙΕΣ ΜΟΥ (ΧΕΧΕ)

------------------------