ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αναζήτηση τίτλου βιβλίου - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Αναζήτηση τίτλου βιβλίου - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

NON SERVIAM4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
NON SERVIAMΜέλος
22/09/2005, 18:17:07
Ψάχνω ένα βιβλίο που αναφέρεται σε κρυμμένα σύμβολα που υπάρχουν γύρω μας. Κάνει ειδική αναφορά – αν δεν κάνω λάθος – στο 666. Ποιος είναι ο τίτλος του;

YOU MAY SAY I 'M A DREAMER BUT I 'M NOT THE ONLY ONE

Deghar AdharkΜέλος
27/09/2005, 18:39:18
υπαρχουν απειρα βιβιλια με αυτο το περιεχομενο.
ποιος ξερει ποιο εννοας ?
ωραια εικονιτσα με το αγιο βασιλη...

santaclaws is coming tonight
NON SERVIAMΜέλος
28/09/2005, 00:52:07
Αναφέρεται στο 666 πολύ. Έχει παραδείγματα που αυτό βρίσκεται κρυμένο (π.χ σε χαρτονομίσματα) και πως μπορείς να το βρεις…..

YOU MAY SAY I 'M A DREAMER BUT I 'M NOT THE ONLY ONE

28/09/2005, 11:01:07
Προσωπικά δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο βιβλίο αλλά επέτρεψέ μου να κάνω μια "σφήνα" στο θέμα κ να ρωτήσω κ για κάποιο τίτλο που ψάχνω εγώ.

-Είναι ένα βιβλίο που έχω διαβάσει πριν καμοιά δεκαριά χρόνια, διηγείται τη ζωή κάποιων γυναικών που βρίσκονται φυλακισμένες σε μια υπόγεια φυλακή, κάποια στιγμή κάτι συμβαίνει, οι φύλακες εξαφανίζονται κ κατορθώνουν να αποδράσουν. Βρίσκονται σε ένα τοπίο έρημο (καμοιά τους δεν θυμάται πως είχε βρεθεί εκεί κ μερικές ήταν κλεισμένες πάνω από 40 χρόνια) κ στη συνέχεια ανακαλύπτουν κ άλλες τέτοιες φυλακές με τις κρατούμενες μέσα νεκρές.
Τεσπα, για να μην τα πολυλογώ το βιβλίο τελειώνει κ δεν ξέρεις τι ήταν αυτές οι φυλακές, ούτε καν αν ήταν στη γη ή κάπου αλλού.
Αυτά! Sorry για την παρέμβαση....