ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θ. Καΐρης - Α. Δελμούζος - οι Μάρτυρες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Θ. Καΐρης - Α. Δελμούζος - οι Μάρτυρες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ψηλός48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
demosthenisΜέλος
08/03/2003, 01:12:38
kalhspera opp la8os ,pame pali...καλησπερα και απο μενα
αποψη μου:τις πυραμιδες τις μελεταμε καλυτερα απο κοντα
οτι και να πουμε απο internet ειναι λιγοστο
οπως λιγοστες ειναι και οι πληροφοριες που κυκλοφορουν
μεσα στο forum...
ζω εδω και λιγα χρονια σε αλλη μια περιοχη που τυγχανει
πυραμιδας(εχω επισκευτει αλλες 2),στο 8εμα τωρα
ειμαι σιγουρος πλεον οτι μονο με προσωπικη εκτιμηση
μα8ενουμε...επισκεπτωμε την πυραμιδα του ταυγετου εδω και 2 χρονια...
κα8ε φορα 8α κανω 8ελημενα η μη μια ανακαλυψη που 8α με βοη8ηση να δω
λιγο παραπερα...
καλο το internet αλλα πιο καλη η βολτα και μια κουβεντα με τα γεροντια της περιοχης...οπως λεει και μια φιλη απ'το forum...
για διασταυρωση οποιας πληροφοριας ειμαι παντα εδω.

D.Β15

"Ε"Νέο Μέλος
10/03/2003, 14:28:47
αυτο που εχω ακουσει εγω και που δεν ξερω αν ειναι αληθεια ειναι πως οι πυραμυδες δεν χτιστικαν οπως εμεις νομιζουμε σημερα,αλλα με τον τροπο που ριχνουμε σημερα εμεις το μπετον.δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.επισης δεν ξερω αν ειναι τυχαιο πως η πυραμυδα του χεοπα εχει υψος 149,504μ τη στιγμη που η αποσταση της γης απο τον ηλιο ειναι 149.504.000χιλ.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

LoucasΜέλος
10/03/2003, 15:03:43
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ "Ε"(ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ)ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ.ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΙΦΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΟΙ ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ ΕΚΕΙ..........ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕSΟΤΕΡΙCA ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΟPIC ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

onomaΜέλος
10/03/2003, 20:05:42
Θα ηθελα να ρωτησω, εχει γινει καποιου ειδους χρονολογηση στις πυραμιδες που να μας δειχνει την ηλικια τους; Αν ναι που μπορω να την βρω αν οχι μηπως ξερετε γιατι δεν εχει γινει;

Η ερωτηση αφορα τοσο τις πυραμιδες τις Αιγυπτου οσο και τις ελληνικες

LoucasΜέλος
10/03/2003, 20:51:49
ΦΙΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE http://www.supernatural.gr/files/files_pyramoeidi_a.htm ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΦΙΛΕ <<ΟΝΟΜΑ>> ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ.ΦΙΛΕ <<ΟΝΟΜΑ>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

14/10/2005, 13:20:42
Για να πώ την αλήθεια, η ταινία με άφησε αδιάφορο.
Προσωπικά τη βρήκα μέτρια.
Δεν ξέρω γιατί αλλά περίμενα κάτι καλύτερο...

In anticipation of my resurrection...

26/10/2005, 01:07:24
Τελικά την είδα....
Αν και οι γνώμες που άκουσα για την ταινία καλές ή κακές.. δεν ξέρω μάλλον περίμενα κάτι καλύτερο .. όχι από τον πρωταγωνιστή βεβαίως βεβαίως που ήταν ακόμα χειρότερος από όσο περίμενα!! Πόσο πια?? Κι όμως.. δεν του ταίριαζε καθόλου ο ρόλος...

Τέσπα, η ταινία κατά την γνώμη μου εκτός από κάποιο καλό θέαμα που προσέφερε και μια σχετικά καλή ενδυματολογική άποψη, κατά τα άλλα μου φάνηκε παιδική.. Το μόνο ενδιαφέρον πρόσωπο ήταν ο Γαβριήλ, αλλά και αυτό δεν με κράτησε για πολύ..
Απλά πέρασα ένα συμπαθητικό 2ωρο!!!

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

27/10/2005, 10:41:30
quote:
Το μόνο ενδιαφέρον πρόσωπο ήταν ο Γαβριήλ, αλλά και αυτό δεν με κράτησε για πολύ..
Απλά πέρασα ένα συμπαθητικό 2ωρο!!!

θα συμφωνήσω και γω για τον Γαβριήλ... και για ένα λόγο παραπάνω είναι αξιοπερίεργο που ενώ δώσανε τόση προσοχή στην ενδυματολογική του πλευρά και ενώ έκαναν τόσο καλή δουλειά δεν υπάρχει στο διαδίκτυο ούτε ένα κοντινό πλάνο του.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."