- Θ. Καΐρης - Α. Δελμούζος - οι Μάρτυρες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
αποψη μου:τις πυραμιδες τις μελεταμε καλυτερα απο κοντα
οτι και να πουμε απο internet ειναι λιγοστο
οπως λιγοστες ειναι και οι πληροφοριες που κυκλοφορουν
μεσα στο forum...
ζω εδω και λιγα χρονια σε αλλη μια περιοχη που τυγχανει
πυραμιδας(εχω επισκευτει αλλες 2),στο 8εμα τωρα
ειμαι σιγουρος πλεον οτι μονο με προσωπικη εκτιμηση
μα8ενουμε...επισκεπτωμε την πυραμιδα του ταυγετου εδω και 2 χρονια...
κα8ε φορα 8α κανω 8ελημενα η μη μια ανακαλυψη που 8α με βοη8ηση να δω
λιγο παραπερα...
καλο το internet αλλα πιο καλη η βολτα και μια κουβεντα με τα γεροντια της περιοχης...οπως λεει και μια φιλη απ'το forum...
για διασταυρωση οποιας πληροφοριας ειμαι παντα εδω.
D.Β15
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Η ερωτηση αφορα τοσο τις πυραμιδες τις Αιγυπτου οσο και τις ελληνικες
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Προσωπικά τη βρήκα μέτρια.
Δεν ξέρω γιατί αλλά περίμενα κάτι καλύτερο...

In anticipation of my resurrection...
Αν και οι γνώμες που άκουσα για την ταινία καλές ή κακές.. δεν ξέρω μάλλον περίμενα κάτι καλύτερο .. όχι από τον πρωταγωνιστή βεβαίως βεβαίως που ήταν ακόμα χειρότερος από όσο περίμενα!! Πόσο πια?? Κι όμως.. δεν του ταίριαζε καθόλου ο ρόλος...
Τέσπα, η ταινία κατά την γνώμη μου εκτός από κάποιο καλό θέαμα που προσέφερε και μια σχετικά καλή ενδυματολογική άποψη, κατά τα άλλα μου φάνηκε παιδική.. Το μόνο ενδιαφέρον πρόσωπο ήταν ο Γαβριήλ, αλλά και αυτό δεν με κράτησε για πολύ..
Απλά πέρασα ένα συμπαθητικό 2ωρο!!!
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Το μόνο ενδιαφέρον πρόσωπο ήταν ο Γαβριήλ, αλλά και αυτό δεν με κράτησε για πολύ..
Απλά πέρασα ένα συμπαθητικό 2ωρο!!!
θα συμφωνήσω και γω για τον Γαβριήλ... και για ένα λόγο παραπάνω είναι αξιοπερίεργο που ενώ δώσανε τόση προσοχή στην ενδυματολογική του πλευρά και ενώ έκαναν τόσο καλή δουλειά δεν υπάρχει στο διαδίκτυο ούτε ένα κοντινό πλάνο του.![]()