- Ερμηνεία: Οπτασια καλογριας!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
RastabanΝέο Μέλος
Ακουσα μια παραξενη Ιστορια!
Ενας φιλος μου ανέφερε ότι μια φιλη του ειδε μια οπτασια μιας καλογριας διπλα του, οταν η φίλη του καθόταν απεναντί του!
Ειναι δυνατον να διερυνηθεί αυτό και να ερμηνευτεί?
Ευχαριστω
Rastaban
matrix_ghostΜέλος
Δωσε μας λιγες παραπανω πληροφοριες. Που συνεβη αυτο;
![]()
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
RastabanΝέο Μέλος
Perissotera gia tin kalogria:::
itan se mia paralia, sti thassaloniki. kathotan o enas apenati ston allo kai i kopela se anipopto xrono eide gia ligo xrono mia morfi mias mauroforemenis kalogria dipla sto palikari. den eixe ksekathara xaraktiristika alla sokare!
mporei na simainei kati, apla kai mono i emfanisi auti? kati san prostasia?
matrix_ghostΜέλος
Μπορει ναι μπορει και οχι. Ισως να ηταν απλα ενα φαντασμα.
![]()
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
ΕλευθερίαΜέλος
Πολλές φορές το μυαλό μας παίζει παράξενα παιχνίδια. Αυτό συνήθως γίνεται όταν έχουμε προβλήματα που θεωρούμε <άλυτα>.¨Ολοι μας θα θέλαμε τότε να υπάρχει κάποιος δίπλα μας που θα μας προστάτευε.Το μεταφυσικό άλλωστε λειτουργεί καταλυτικά, καταπραυντικά. Από την άποψη ότι το μυαλό ξεφεύγει από το πρόβλημα και προσπαθεί να δώσει ερμηνεία σε κάτι το αόρατο. Το ανύπαρκτο ίσως. Δεν αποκλείω βέβαια και το ενδεχόμενο η κοπέλα να είδε κάτι. Άλλωστε έχουμε ακούσει τόσα πολλά!Αν τώρα αυτό το κάτι ήθελε να προστατεύσει ή όχι, νομίζω δεν θα το μάθεις ποτέ. Πιστεύω πως με το να λες <κάτι σαν προστασία>, είσαι σε λάθος δρόμο. Δέξου το γεγονός σαν κάτι το ανεξήγητο, χωρίς γιατί...
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΠύρραΜέλος
Αν η φίλη του λέει ότι το είδε, το είδε. Εκτός και αν θέλει να προκαλέσει. Η ερμηνεία της οπτασίας ομως δε νομίζω ότι δύναται να δοθεί τόσο απλά. Το τι σημαίνει?, ας περιμένει και θα δει. Ας δει τι γίνεται τριγύρω του και τι θα συμβεί στο κοντινό μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβει τι σημαίνει η εμπειρία της φίλης του.
Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα