- Lost-οι αγνοούμενοι - - Κινηματογράφος -
quote:
Ναι !!!
Προς το παρόν, ζουν και βασιλεύουν.Και ο Βιετναμέζος, είναι τελικά Κορεάτης.
![]()
Α. Καλά που δεν είναι φιλιππινέζος, γιατί θα τον έπαιρνα σπίτι μου να ψαρεύει όστρακα από το συντριβάνι του κήπου!!!
(θα ζητούσα βέβαια πρώτα από τον νέγρο να μου χτίσει ένα, αφού είναι καλός στις κατασκευές... Εφόσον φυσικά έβρισκα τα λεφτά για να αγοράσω σπίτι με κήπο - πράγμα το οποίο θα μπορούσα χαλαρά να πετύχω, εάν έπαιζα στο ΠΡΟ-ΠΟ

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

Για να ξέρουμε και τι μας γίνεται, όχι τίποτα άλλο... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στράτος

quote:
Σας μοιάζει ρε παιδία, ο άνθρωπος για βιετναμέζος
Δεν ξέρω εάν υπάρχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει κάποιος βιετναμέζος ή κάποιος κορεάτης. Μάλλον θυμόμουν λάθος από την ταινία - θυμόμουν ωστόσο πως δεν ήταν κινέζος ή γιαπωνέζος.
Πάντως μάλλον θα πρέπει να ήταν ΠΟΛΥΥΥΥ λάθος αυτό με το βιετναμέζο ![]()
Στο google images, βάζοντας "typical vietnamese" μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα!

Ψυχή μου,

...and the Predators will prevail...
Κορεάτης, Κινέζος, Ιάπωνας, Βιετναμέζος, Ταϊλανδέζος...κτλ
.
.
.
Από τα μάτια !!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στράτος

quote:
Nα μπορουσαμε να βλεπαμε και την φωτο??
Αν και εγώ την έβλεπα και πριν, την άλλαξα και θα πρέπει κανονικά να τη βλέπεις τώρα (την έβαλα στο imageshack, μπορεί πρωτύτερα να μην την έβλεπες λόγω προβλήματος του site από όπου την είχα πάρει).

Ψυχή μου,
Ακριβως...τις διαφορες των Ιαπωνο-Κινεζο-Φιλιπινεζο-Κορεατο-Βιετναμεζο-και δεν συμμαζευεται... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ και την αποχρωση του σωματος και αλλα (εκτος φυσικα της γλωσσας
)

quote:
Σας μοιάζει ρε παιδία, ο άνθρωπος για βιετναμέζος![]()
Εμένα πάλι μου θυμίζει έναν από τους πρωταγωνιστές της ταινίας Mortal Kombat! ![]()
Κρίνοντας από την φωτογραφία του πάντως μπορώ να αποφανθώ πως είναι από τη Νότιο Κορέα, από το νοτιοδυτικό τμήμα της, κοντά σε θάλασσα (1,5 τσιγάρο απόσταση με τα πόδια)! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χεχε!

In anticipation of my resurrection...
quote:
Dying_Incubus
Κρίνοντας από την φωτογραφία του πάντως μπορώ να αποφανθώ πως είναι από τη Νότιο Κορέα, από το νοτιοδυτικό τμήμα της, κοντά σε θάλασσα (1,5 τσιγάρο απόσταση με τα πόδια)!
Χεχε!
Ναι αλλά, τι τσιγάρο ![]()
![]()
Αιντεεεε το κάναμε οικόπεδο το θέμα. ![]()
Με πρώτο εμένα. ![]()
Στράτος

Δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος ηθοποιος...εκεινος εμοιζε πιο πολυ για Κινεζος

We LOST the Θέμα!!!

Ψυχή μου,
εχω ενθουσιαστει, μου αρεσει παρα πολυ, ελπιζω να μου αρεσει και το τελος και η συνεχεια...

Ψυχή μου,
απο οτι μου ειπαν στο βιντεο κλαμπ εχει ήδη ερθει, με αγγλικους υποτιτλους ομως..![]()
![]()
ο πρωτος κυκλος δεν τελειωνει ωραια? θα απογοητευτω?

Σχόλια το βράδυ....![]()

quote:
ο πρωτος κυκλος δεν τελειωνει ωραια? θα απογοητευτω?
Εχμ...λιγουλάκι.
Αλλά δεν είναι τίποτα, θα περάσει με τον δεύτερο κύκλο (έτσι νομίζω).
Το καλό είναι, που στο τέλος ανοίγει ο αναθεματισμένος μεταλλικός θάλαμος (τώρα μόνο θάλαμος δεν είναι αυτό το πράγμα, αλλά τέλος πάντων).
Αλλά και πάλι με την αγωνία σε αφήνει το έργο.
Εγώ για παράδειγμα έχω μεγάλη αγωνία, πότε ο ^%$#%# που έχει νοικιάσει τα dvd του δεύτερου κύκλου θα τα επιστρέψει επιτέλους! ![]()
![]()
![]()

Ψυχή μου,
τι να σας πω,επειδη ειχα πολυ καιρο να μπω στο φορουμ,μου εκανε μια πολυ καλη εκπληξη που εφτασε 46 απαντησεις το θεμα μου!!!
τεσπα,αμα θελετε να μαθετε τι γινετε στη συνεχεια της σειρας,να πατε στο www.abc.com που ειναι το επισημο σαιτ του καναλιου και εκει θα βρειτε περιληψεισ με τα σημαντικοτερα γεγονοτα της σειρας.
εμενα μου εχεουν πει οτι στο τελος του β κυκλου ριχνει μια ακυρη σκηνη που σε ωγαζει τελειως εκτος...
ρε αμαλια,θα ειναι πολυ σποιλερ να πω ενα στοιχειο απο τον 3το κυκλο?????????????????????????????????????????????????????
Do you hear the people sing, lost in the valley of the night? It is the music of a people who are climbing to the light. For the wretched of the earth there is a flame that never dies. Even the darkest night will end and the sun will rise.
quote:
ρε αμαλια,θα ειναι πολυ σποιλερ να πω ενα στοιχειο απο τον 3το κυκλο???????????????
Όχι καλέ, πες το, πες το!!
(και μετά θα μας κυνηγάνε μαζί για να φάμε ξύλο

Ψυχή μου,
Δύο σειρές βλέπω στην ελληνική τηλεόραση - θες να με καταστρέψεις;
Από ότι φαίνεται και από τα επεισόδια της 27/10 μάλλον υπάρχουν 2 σειρές σεναριογράφων. Η πρώτη σειρά με τις ιδέες και η δεύτερη που το προσαρμόζει σε αυτά που θέλει το αμερικάνικο κοινό ή κοινώς με τα στερεότυπα.
Πάντως το ξαναλέω - είναι πολύ ενδιαφέρουσα σειρά. Δεν ξέρεις τι θα έχει το επόμενο επεισόδιο...
ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
θελω να το μοιραστω...!
Do you hear the people sing, lost in the valley of the night? It is the music of a people who are climbing to the light. For the wretched of the earth there is a flame that never dies. Even the darkest night will end and the sun will rise.