ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- δημοσκόπηση CNN για Ολυμπιακους αγώνες της Αθηνας - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- δημοσκόπηση CNN για Ολυμπιακους αγώνες της Αθηνας - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

scully17 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
scullyΜέλος
07/06/2004, 11:14:19
Ευτυχώς...
Εγώ πάω για ρακές...!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"

ventsΝέο Μέλος
07/06/2004, 18:33:21
Τι θα γινουν ολυμπιακοι αγωνες;και θα εχουν καμια σχεση με αυτους τις αρχαιας Ελλαδος μαλλον αγωνες για το ποια ετερια θα ερθει πρωτη θα γινουν coca-cola η puma.Αληθεια ρωτηθηκαν οι Ελληνες αν την θελουν αυτην την ολυμπιαδα.

kynikosΜέλος
07/06/2004, 20:16:30
quote:

Ευτυχώς...
Εγώ πάω για ρακές...!

Γειά σου scully, μεγάλη!

Να ξέρεις οτι ζηλεύω τον τόπο σου, και αν δεν ζούσα εδώ που ζώ, μάλλον θά'θελα να ζώ εκεί που ζείς...

Ναί, να πάς στην Αφρική με τους Μασάι, ωραία είναι, αλλά για επίσκεψη μόνο.

Πιές και μια ρακή για εμένα...

Κ.

Kynikos - O Δισειδαιμωνολόγος της Περιφερείας σας...

scullyΜέλος
10/06/2004, 14:40:01
Είσαι Αγγλία ε...;!
Πως κι έτσι...σπουδάζεις...;!
Πίκρα...τη ρακή την ήπια...στην υγειά σου...!

Να μου φιλήσεις το Beckham...!

"Το 23 για τους ιλλουμινάτους...!"

ksenitiaΜέλος
11/06/2004, 03:36:41
Scully, ton Beckham 8a soy ton filhsw egw, mias kai brisketai sthn Ispania, sth Real Madriths!
Sto 8ema mas : den 3erw kata poso mas to eipan edw ka8ysterhmena, alla gia mena apotelei mia poly eyxaristh ekplh3h oti oi etoimasies gia thn Olympiada epiteloys teleiwsan. Ki etsi, kalh telikh ey8eia!!!!!!!!

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

11/06/2004, 03:56:35
Σήμερα έμπαιναν τα τελευταία καθίσματα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι Αυστραλέζικες εταιρείες που είχαν αναλάβει την κατασκευή, δεν τα είχαν παραδώσει έγκαιρα, ο "ΑΘΗΝΑ 2004" ακύρωσε την παραγγελία και ανάθεσε το έργο εκ νέου.
Οι Αυστραλέζικες εφημερίδες την περασμένη εβδομάδα έγραφαν ότι οι θεατές θα κάθονται όρθιοι!!!

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

bouflisΜέλος
14/06/2004, 21:14:35
ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΟΦΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΟΙΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ,ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗΝ ΚΑΚΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. Η ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ.... ΕΝΑ ΧΙΟΝΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
Υ.Γ ΠΩΠΩ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
oneiric1Μέλος
15/06/2004, 11:38:10
Αχ... φίλη Zadok!

Μεγάλη & σωστή κουβέντα είπες!

Λόγω της θέσης μου σε κάποια εταιρεία, δύναμαι να γνωρίζω και κάτι άλλο "από μέσα", το οποίο νομίζω ότι δεν είναι πολύ γνωστό ακόμα.

Η επόμενη χώρα που θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς, ζήτησε από μερικούς Έλληνες παράγοντες (μηχανικούς κ.α.) να μεταβούν μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών μας, στο Beijing, ώστε να παράσχουν βοήθεια στις εκεί ετοιμασίες, κάτι που είδαν με πάρα πολύ κακό μάτι οι Αυστραλοί που ήταν σίγουροι ότι θα έχουν μεγάλο κομμάτι της «πίτας» στην προετοιμασία αυτή!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

ΣανενακΜέλος
15/06/2004, 13:36:29
quote:
2ον ) Εάν τα έργα είχαν τελειώσει ένα χρόνο πριν την έναρξη θα είχαν ένα κόστος συντήρησης, αυτό το κόστος ποιος θα το πλήρωνε ;

Ας φαω την τσιχλιτσα μου, μην πω καμια βαρια κουβεντα!!!
Χρατς , χρατς χρατς, χρουτς!

Κανενας.

oneiric1Μέλος
22/06/2004, 11:07:36
Σιγά μην σταματούσαν τις..... "δημοσκοπήσεις".

Εκ νέου μας ρωτούν αν... θα πηγαίναμε στους Ολυμπιακούς αν ήμασταν αθλητές λόγω.... φόβου!

http://sportsillustrated.cnn.com/olympics/2004/

* Ειρήνη *

22/06/2004, 15:03:58
Να 'σαι καλά που το είδες!

Θα λάβουν και πάλι την απάντησή τους...

Created: Monday, June 07, 2004, at 03:07:42 EDT

If you were an Olympic athlete, would you fear terrorism in Athens?

Not at all 72% 4936 votes
Yes, but I'd still go 23% 1600 votes
Yes; I wouldn't attend 4% 284 votes
Total: 6820 votes

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

AlkithoeΜέλος
22/06/2004, 16:08:43

Ετσι, να τρώγονται με τα ρούχα τους, μουαχαχαχα

A reason 2 start over new 'n' the reason is u..

oneiric1Μέλος
23/06/2004, 10:57:49
Μιλάμε για τρομακτική επιμονή!

... και φαντάζομαι ότι αν "πάρουν" κάποια στιγμή έστω και ένα αποτέλεσμα αρνητικό για τους αγώνες, θα το δημοσιεύσουν μέχρι και σε... πανό!

* Ειρήνη *

AlkithoeΜέλος
23/06/2004, 16:30:47

To πανο θα ειναι το λιγότερο.. Θα το παρουσιασουν σαν ενα απο τα μεγαλύτερα κοσμοιστορικά γεγονότα με τοσες ηττες που εχουν φαει

A reason 2 start over new 'n' the reason is u..

bouflisΜέλος
24/06/2004, 00:01:35
ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΧΘΕΣ:
ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ Ε.Σ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΦΥΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ (ΣΤΟ ΚΕ.Τ.Θ.) ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛ.ΑΓΩΝΩΝ. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΧΘΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ'Ι'ΣΟΥΝ.
ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ!!! (ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ)
ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΤΟΜΑ-ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΥΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ,ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ?ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΠΑΝΙΚΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ. ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΕΠΙΔΟΜΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΙΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ,ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΥΡΟ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΜΕΙΣ?ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ. ΝΑΙ,ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ. ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ? ΖΗΤΑΩ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΝΤΩΣ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

08/07/2004, 13:44:59
Δεν αφορά συγκεκριμένα στους Ολυμπιακούς, αλλά σαν κακοί που είμαστε, ας αλλοιώσουμε άλλη μία ψηφοφορία του CNN.

Εντελώς αντικειμενικά, χωρίς πατριωτισμούς, αλλά απλά σα λάτρεις της μπάλας, ψηφίζουμε Ελλάς-Greece, η οποία ήταν η καλύτερη ομάδα του EURO 2004

Euro2004

Φυσικά ενημερώστε όλους τους φίλους. Μέχρι το βράδυ να μπουν μερικές χιλιάδες ψήφοι ακόμη! :)

No name human

15/07/2004, 19:20:08
Ένα ακόμη, όπου ξέρετε τί να κάνετε ...

Είνaι µόνο 70 ψήφοι διαφορά µεταξύ Ζαγοράκη και Ρονάλντο.
Αν κάνετε µία βόλτα στο site θa δείτε ότι μας κάνουν Θεούς οι Άγγλοι...

Ψηφίζουμε όλοι τον καλύτερο παίκτη της διοργάνωσης στο euro 2004 και κάνουμε γρήγορα, γιατί ο Ronaldo μας έχει σκίσει.
Προσοχή! Είναι προφανές ότι ψηφίζουμε Ζαγοράκη αντί για Δέλλα, γιατί η διαφορά από τον πρώτο είναι μικρή.

Yahoo! Sport - Euro 2004

No name human

Edited by - Zadok on 15/07/2004 19:21:00