ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (Σχετικά με τον ύπνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (Σχετικά με τον ύπνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Rebecca51 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
RebeccaΝέο Μέλος
01/02/2004, 03:02:21
EXΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΙΣΗ.ΣΥΝΕΒΗ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8
ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩ ΠΛΕΥΡΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΕΓΩ).
Η ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΕΤΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ.ΕΓΩ ΜΙΚΡΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ<<<ΜΑΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ>>
Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΟ
ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ.ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΦΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΕΙ ΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ
ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ.ΩΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΙΔΑ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΤΑΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕΚΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ.ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ

GEORGE DΜέλος
01/02/2004, 03:53:00
ΑΓΑΠΗΤΗ Rebecca

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ...

ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

....ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

RebeccaΝέο Μέλος
01/02/2004, 04:29:28
1.O ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ
2. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ
3.ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ
4.ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ.

GEORGE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ

ΦΙΛΙΚΑ

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣΝέο Μέλος
01/02/2004, 16:32:17
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ REBECCA ΑΝ Κ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ.

katiaΜέλος
01/02/2004, 17:13:01
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΟ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΙΑ.

RebeccaΝέο Μέλος
01/02/2004, 20:22:28
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΑΤΟΜΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ

ΦΙΛΙΚΑ REBECCA

01/02/2004, 20:27:02
Rebecca μου,δες πολλές τέτοιες ιστορίες κι εδώ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3202
Να είσαι καλά!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

GlorfindelΜέλος
01/02/2004, 23:19:27
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΡΕΜΠΕΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ...
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ,ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟ(ΔΕΟΣ,ΣΕΒΑΣΜΟ) ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΕΟΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ/ΗΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΓΙΑΣ.

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ...

ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
Ο ΕΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

BeholderΝέο Μέλος
02/02/2004, 00:14:23
quote:

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΑΤΟΜΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ

ΦΙΛΙΚΑ REBECCA

Μερικές φορές απορώ για το πόσο τυχαία μπορεί να είναι κάποια πράγματα, και εξηγούμε.

Ίσως να διάβασες και το topic ενός φίλου έδώ το οποίο αναφέρει την ίδια μαυροφορεμένη γυναίκα στην περίπτωση του πατέρα του που αρώστησε την οποία την παρουσιάζε σαν φύλακα άγγελο του. Επίσης αν ψάξεις λίγο θα βρείς πολλά ακόμα μηνύματα που αναφέρουν την μαυροφορεμένη γυναίκα.

Θα σου πώ τώρα και κάτι του οποίου μόλις χθές σε μια συζήτηση με ένα φίλο έγινα και εγώ γνώστης.

Σε μια περίοδο στεναχώριας και προβληματισμού του συγκεκριμένου φίλου, είχε παρουσιαστεί και σε αυτόν η μαυροφορεμένη γυναίκα. Ήταν πρωινές ώρες (ξυπνά νωρίς λόγω της δουλειάς του). Παρουσιάστικε δίπλα στο κρεββάτι του. Ήταν πεσμένη στα γόνατα και τα χέρια της ακουμπισμένα πάνω στο κρεββάτι του φίλου. Εκείνος πετάχτηκε επάνω διότι νόμισε προς στιγμήν πως κάποιος είχε μπεί στο σπίτι με κακές προθέσεις αλλα σε δευτερόλεπτα συνειδητοποιήσε πως μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Την ρώτησε τι κάνει εκεί και ποια είναι. Εκείνη χαμογέλασε. Θα πρέπει εδώ να πώ πως την περιέγραψε σαν μια νέα κοπέλα με πολύ γλυκό και χαμογελαστό πρόσωπο. Του είπε να μην στεναχωριέται και πως ο πατέρας του θα γίνει κάλά. Επίσης να μην στεναχωριέται για το ότι δεν έχει κάνει ακόμη παιδί με την γυναίκα του (πρέπει να σημειώσω πως η γυναίκα του κοιμόταν δίπλα του όση ώρα διαρκούσε το συμβάν). Ξαφνικά αυτή η παρουσία εξαφανίστηκε σαν άερας (έτσι μου το περιέγραψε).

Δεν ξέρω τι να υποθέσω όμως για τον φίλο έχω να πώ πως δεν είναι απο εκείνους που θα έλεγαν με μεγάλη ευκολία κάτι τέτιο. Γενικά δεν είναι της εκκλησίας (αν και πιστεύει λέει) ούτε και της ενάρετης ζωής (ο νοών νοείτω). Τείνω να τον πιστέψω αλλα και πάλι ...Ποτέ δεν ξέρεις τι σου σκαρώνει το ριμάδι το μυαλό.

Τελικά ο Πατέρας του έγινε καλά (μετά την εγχείριση που έκανε) και όσο για το παιδί που θέλει να αποκτήσει ακόμα προσπαθεί (μέτα απο ένα περίπου χρόνο απο το συμβάν).

Αναζητώντας την αλήθεια

zimΝέο Μέλος
02/02/2004, 12:07:28
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΑΞΕΣ
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕ

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗ?

SIMONAΜέλος
02/02/2004, 13:15:52
quote:

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΑΞΕΣ
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕ

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗ?

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ, ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ...
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ..
ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ...

02/02/2004, 15:17:57
Γεια σας.
Η Παναγία,ίσως έχει παρουσιαστεί σε κάποιους ανθρώπους.
Όχι βέβαια συχνά.

Παρουσιάζεται σε ανθρώπους γαλήνιους,γεμάτους από φως και αγάπη.
Ακόμα και σε Αγίους δεν εμφανίστηκε.
Δεν ξέρω, το θεωρώ προσωπικά λάθος να λέω:Είδα αυτό και ήταν η Παναγία, ή η τάδε Αγία κλπ.
Για ποιο λόγο να το κάνει?
Έτσι τυχαία και άσκοπα?
Δεν αμφισβητώ διόλου τα όσα γράψατε για τις μαυροφορεμένες.
Μάλιστα μου έχει τύχει και προσωπικά.
Υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές για αγίους που έκαναν θαύματα ή παρουσιάστηκαν και θεράπευσαν.
Και σίγουρα κάποια είναι αληθινά.
Αλλά έχω και κάποιες επιφυλάξεις για το τί πραγματικά είναι όλα αυτά τα οράματα ή τα όνειρα!
Είναι το ανεξήγητο και το παράξενο.
Ποιός μπορεί να πει με σιγουριά?

sweet_roseΝέο Μέλος
02/02/2004, 18:27:15
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...
ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ
ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΞΥΠΝΙΑ..ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΙ ΙΔΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Α ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΔΑΤΕ-ΝΙΩΣΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΛΛΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ...

zimΝέο Μέλος
03/02/2004, 09:26:26
ΈΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ.ΣΗΚΟΝΟΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ,ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ(ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ) ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΩ,ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ.

ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΧΑΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ.(ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ).

ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΙΣΩΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ

03/02/2004, 21:46:53
quote:
ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΧΑΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ.(ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ).

Συχνό φαινόμενο φίλη μου αυτό κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.
Το <ένιωσα> κι εγώ!
Όχι κάτι συγκεκριμμένο βέβαια όπως αναφέρεις,αλλά είχα την αίσθηση ενός φύλακα άγγελου.
Μαλιστα κάποιες φορές ένιωθα έντονη την παρουσία της γιαγιάς μου και οτι αυτή με προστάτευε.
Γινόμαστε ευάλωτες τότε, και ευαίσθητες.
Ένιωθα την ψυχή μου <ανοιχτή>
Δεν ξέρω πως να το περιγράψω.
Και μια έκτη αίσθηση να με περικυκλώνει.
Αλλά να μου δίνει και μεγάλη γαλήνη.
Τελικά κατέληξα(ίσως και λάθος),ότι είχα άλλα ένστικτα και ανεπτυγμένη διαίσθηση,εξ αιτίας αυτής της ψυχικής γαλήνης.

03/02/2004, 22:06:47
Γειά σας και από μένα!
Φίλη Rebecca καλώς ήλθες στην παρέα μας και καλή διαμονή.
Πολύ ωραία η ιστορία σου αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να τη γράψεις στο τόπικ με τις Παράξενες ιστορίες για λόγους καθαρά πρακτικούς...

Η προσωπική μου άποψη σχετικά με τις μαυροφορεμένες γυναίκες είναι ότι είναι κάποια Αγαθά αγγελικά στοιχεία τα οποία έχουμε όλοι μας αλλά είναι πολύ δύσκολο και πολύ επικίνδυνο να τα δούμε στην πραγματική τους μορφή... Ετσι λοιπόν σε έναν χριστιανό θα πάρουν την μορφή της μαυροφορεμένης γυναίκας που παραπέμπει στην Παναγία σε έναν μουσουλμάνο θα πάρουν τη μορφή του Μωάμεθ, σε ένα βουδιστή τη μορφή του Δαλάϊ Λάμα κ.ο.κ. Στην ουσία όμως είναι το ίδιο αγαθό πνεύμα που φροντίζει όλους τους ανθρώπους και είναι υπεράνω θρησκείας.
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη και ελπίζω να μη σας σόκαρε...

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 03/02/2004 22:10:26

04/02/2004, 12:57:29
Σωστή!!
quote:
Ετσι λοιπόν σε έναν χριστιανό θα πάρουν την μορφή της μαυροφορεμένης γυναίκας που παραπέμπει στην Παναγία

Πάει το μυαλό μας εκεί.Το αποσυμβολίζει ο καθένας σύμφωνα με την πίστη του.
Απλά δεν θέλω έτσι εύκολα να λέω είναι η Παναγία ή οτιδήποτε άλλο.
Το σίγουρο είναι ότι είναι ένα καλό πνεύμα, όταν σε κάνει να νιώθεις,ασφάλεια,δύναμη,ή ακόμα νιώθεις μια τρυφερότητα να δίνει με την παρουσία του.
Συμφωνώ ότι είναι υπεράνω θρησκείας.
Γι αυτό και δεν του βάζω <όνομα>.
Το θεωρώ κάτι σαν ιεροσυλία...

04/02/2004, 19:38:28
Xαίρομαι που εσένα τουλάχιστον Ελευθερία δε σε σόκαρε η γνώμη μου

"Τάδε έφη Avallon"
04/02/2004, 23:13:54
Μπαααα, δεν έχω σοκαριστεί ποτέ μου!!
Αυτό που καθημερινά παθαίνω είναι να με πιάνουν ρίγη,ημικρανίες και κάτι εφιάλτες εκεί, ασήμαντοι με μαυροφορεμένες που αιωρούνται,με ακέφαλα σώματα,κλπ.
Πάντως τα lexotanil τα πέταξα.
Στο...στομάχι μου...(αυτό είναι σοκ?)
Avallon, δεν σοκαρίστηκα γιατί απλά μέσα μου πίστευα το ίδιο.
Άλλωστε η εξήγησή σου μόνο σοκ δεν θα μπορούσε να προκαλέσει.
Για αγαθό πνεύμα μίλησες.
Και πίστεψέ με το προτιμώ να είναι έτσι.Το χρειάζομαι.
Λέω ορίστε,υπάρχει κάτι που νοιάζεται για μένα.
Στις μέρες της αποξένωσης και της μοναξιάς που ζούμε.
Σίγουρα πάντως όταν κάτι αποσυμβολιστεί σοκάρει αρχικά.
Λέμε:Μα ήθελα να είναι η Παναγία ή ο Μωάμεθ.
Σύμφωνα πάντα με τα σύμβολα της πίστης μας που στον καθένα είναι διαφορετικά.Είναι σοκ και απογοήτευση.
Κι ένα παράδειγμα:'Οταν το σύμβολο του σταυρού (+) για μένα σημαίνει
την σταύρωση του Χριστού κι εσύ μου πεις ξαφνικά,πως είναι το συν της πρόσθεσης ναι,απογοητεύομαι.Και σοκάρομαι από τη νέα σκοπιά που με έκανες να δω το σύμβολό μου.Λάθος σοκάρομαι όμως.Εδώ οφείλει να μπάινει η αναζήτηση και όχι το σοκ.
Μερικές φορές χρειάζεται κάποιος να δώσει το έναυσμα για να δω τα πράγματα στις κανονικές τους διαστάσεις.
Ωχ! έτσι που το κατάντησα το θέμα,πιο πολύ ταιριάζει στο <ΨΥΧΗ> ή στο <ΓΝΩΣΗ>

RebeccaΝέο Μέλος
05/02/2004, 23:38:47
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΗΓΗΘΗΚΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

ΦΙΛΙΚΑ