ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Atva60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
AtvaΜέλος
06/08/2005, 18:49:28
Όποιον ενδιαφέρει η ιστορία της Bloody Lady of Čachtice μπορεί να διαβάσει σχετικά: http://en.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_Bathory

"Κονξ Ομ Πανξ"

06/08/2005, 18:54:26
elfeye, σε ευχαριστώ πολύ!!
Ελπίζω αυτή η photo να θεωρείται ok!
Εγώ έχω ακούσει για την Λαίδη Μπάθορυ που σκότωνε το υπηρετικό της προσωπικό για να λούζεται στο αίμα τους και γενικά ήταν πασίγνωστη για την αγριότητα και τις σαδιστικές τάσεις της.
Σχετικά με την Καρμίλα, ήταν πρώτα βιβλίο, γραμμένο το 1876 (αν θυμάμαι καλά) από τον Σεριντάν Λε Φανού.
Είναι το πρώτο βιβλίο το οποίο παρουσιάζει μία γυναίκα βαμπίρ και το όλο βιβλίο είναι αρκετά ατμοσφαιρικό κι αρκετά συναρπαστικό.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

ΕρεβοςΜέλος
06/08/2005, 18:55:08
Η Bathory ηταν μια παρανοικη που καποια στιγμη της καρφωθηκε η ιδεα οτι το αιμα αναζογοωνει την επιδερμιδα και ετσι για να διατηρησει την ομορφια της διπραξε παρα πολλα εγκληματα για να χρησιμοποισει ανθρωπινο αιμα (εκανε μεχρι και μπανιο σε αυτο λεγεται)Το γεγονος οτι ηταν αριστοκρατισσα (κομησσα αν δεν απατωμαι) την βοηθησε στο να αποφυγει την επιβολη θανατικης ποινης.Την κατεστησαν ομως αιχμαλωτη στο καστρο της οπου και πεθανε.Δεν νομιζω οτι υπηρχαν φημες οτι βρυκολακιασε μετα το θανατο της (ενω για το Vlad υπηρξαν καποιες,οπως υποθηκε) Ομως σιγουρα τα εγκληματα της μπορουν να συγκριθουν με διαφορα πιο συγχρονα απο vampire-wannabes.Εχει μεινει στην ιστορια ομως για τον τεραστιο αριθμο των θυματων της...

'Between astonishment and grief,I was tearless.'

elfeyeΜέλος
06/08/2005, 19:02:13
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ VAMPIRE ΑΠΟ CRADLE OF FILTH...Η ΚΑΡΜΙΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ...ΤΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΗΑΙΤΕΡΗ ΓΚΟΘΙΚ-ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ...ΣΠΕΥΣΤΕ Α Φ Ω Β Α....

elfeyeΜέλος
06/08/2005, 19:05:49
ΕΡΕΒΟΣ,ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΜΠΙΡ(ΕΓΩ ΟΧΙ)ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΛΟΥΤΡΑ ΕΜΑΤΟΣ...

06/08/2005, 19:07:37
Ώπα και Cradle Of Filth!!!
Ωραίο cd, όντως.
Αν θέλεις, βρές το τραγούδι "Portrait of the dead countess".

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

elfeyeΜέλος
06/08/2005, 19:16:06
ΦΙΛΕ ΜΟY,ΟΙ CRADLE OF FILTH ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΓΚΡΟΥΠ,ΟΠΟΤΕ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ...

ΕρεβοςΜέλος
06/08/2005, 20:40:55
H Bathory εχει εμπνευσει πολλα τραγουδια της metal (κυριως) σκηνης. Προσωπικα μονο ποιητικο δε το βρισκω το να γινετε ενας μανιακος δολοφονος πηγη εμπνευσης για ενα τραγουδι.Εκτος των περιπτωσεων που μεσα απο τους στιχους του καποιος κατακρινει και το προσωπο και τις πραξεις του...

elfeyeΜέλος
07/08/2005, 15:55:04
ΕΡΕΒΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ,ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ(ΒΛΕΠΕ ΓΚΟΘΙΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛ)ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΚΩΤΗΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΘΟΡΙ ΩΣ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ...

catherineΝέο Μέλος
07/08/2005, 16:28:44
εδω υποτιθεται οτι γινεται συζητηση περι βαμπιρ ρε παιδια.μν βγαινουμε εκτος θεματος...
elfeyeΜέλος
07/08/2005, 16:41:54
ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ,ΟΝΤΩΣ.

vlad255Νέο Μέλος
07/08/2005, 16:43:08
υπαρχει καποιος που να ειχε επαφη με αυτους, εκτος απο τον φιλο ΑΡΗ?

Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!

elfeyeΜέλος
07/08/2005, 16:50:15
ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ!!!..............ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΥΧΗΚΑ ΒΑΜΠΙΡ...

elfeyeΜέλος
07/08/2005, 16:51:31
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΝΗ ΣΟΥ ΦΥΣΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!

ΕρεβοςΜέλος
07/08/2005, 17:04:34
elfeye,ξεφευγουμε μεν,ομως εγω επιμενω στις αποψεις μου.δε χρειαζετε να το σκεφτω καθολου οπως μου λες ,τα στυλ μουσικης που αναφερεις τα γνωριζω αρκετα χρονια,οπως και τις αναλογες ταινιες.Υπαρχει ομως τεραστια διαφορα απο το να μιλαει καποιος για ενα vampire (οπως αυτο παρουσιαζετε στις ταινιες ομως) και να περιγραφει το δραμα του (γιατι το vampire αναγκεζετε να δολοφονει χωρις να ειναι δολοφονος κατ'επιλογην,εξαλλου αρκετες απο τις συχρονιες ταινιες και διηγηματα αντιμετωπιζουν το vampire σαν τραγικο ηρωα) απο το να εκθειαζεις μια κομισσα που ηταν υπαρκτο προσωπο και της την βαρεσε και αρχισε να σφαζει τον κοσμακη.

elfeyeΜέλος
07/08/2005, 17:18:23
ΟΚ,ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΟΜΩΣ,ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ CRUELTY AND THE BEAST,ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ-ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...ΩΣ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΜΠΑΘΟΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ ΜΑΣ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ,ΜΕΤΑΑΑΑΑΛΛΛ!!!Ε,ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ...

ΕρεβοςΜέλος
07/08/2005, 17:56:56
elfeye,δεν μιλησα συγκεκριμενα για μια μπαντα ,εξαλλου ειπα στην αρχη οτι αν καποιος κατακρινει εναν δολοφονους με τους στιχους του καλο ειναι.Τωρα για τους cradle,εχω ακουσει μεν το δισκο,ομως δεν θυμαμαι τι λεει...ποτε δεν ειμουν fan τους και γενικα των group που εχουν τετοιες φωνες (οπως ειναι στα περισσοτερα black metal εξαλλου)Τωρα οσον αφορα καποιον που εκθειαζει ενα ατομο σα τη Bathory δε θα ελεγα απαραιτητα οτι εχει προβλημα,ειναι θεμα εμπορικοτητας.Η καφριλα πουλαει...(για αυτο εξαλλου αρκετα group χρησιμοποιουν ψευδοσατανιστικα στοιχεια)

elfeyeΜέλος
07/08/2005, 18:09:18
ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΚΑΦΡΙΛΑ,ΤΟΤΕ ΤΟ POWER ΤΙ ΚΑΝΕΙ?!?!?ΕΛΕΟΣ...ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ROCK WAVE ΤΟΥ 2000,ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΟΥΕΡΑΔΕΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ CRADLE....ΤΙ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...............ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ <<ΚΑΚΟΥΣ>>ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ(15-16)ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΤΑΝΙΚ..........ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

ΕρεβοςΜέλος
07/08/2005, 18:29:58
quote:

ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΚΑΦΡΙΛΑ,ΤΟΤΕ ΤΟ POWER ΤΙ ΚΑΝΕΙ?!?!?ΕΛΕΟΣ...ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ROCK WAVE ΤΟΥ 2000,ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΟΥΕΡΑΔΕΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ CRADLE....ΤΙ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...............ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ <<ΚΑΚΟΥΣ>>ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ(15-16)ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΤΑΝΙΚ..........ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

Επειδη δε μου αρεσουν καποια πραγματα στο black αυτο δε σημαινει οτι ειμαι fan της power metal.Ελεος!αν εχεις κατι εναντιον του συγκεκριμενου στυλ και των οπαδων του μην απευθυνεσαι σε εμενα για αυτο.Εγω δεν ειπα τιποτα για τo power ,δεν υπαρχει λογος μεσα απο το συγκεκριμενο topic να βγαλεις οποιαδηποτε απωθημενα εχεις.Τωρα για τα σατανιστικα στοιχεια,δεν ενοουσα τα πιτσιρικια αλλα οσα group χρησιμοποιουν κατι τετοιο.Δεν ειναι ομως επι του παροντος αυτο.Ειπαμε να ξεφυγουμε λιγο ,μη παμε ομως εντελως αλλου.

Edited by - Ερεβος on 07/08/2005 18:33:01

elfeyeΜέλος
07/08/2005, 18:36:32
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΟΥΕΡΑΔΕΣ,ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΟΥΕΡΑΔΕΣ,ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΟΚ,ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.