- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ελπίζω αυτή η photo να θεωρείται ok!
Εγώ έχω ακούσει για την Λαίδη Μπάθορυ που σκότωνε το υπηρετικό της προσωπικό για να λούζεται στο αίμα τους και γενικά ήταν πασίγνωστη για την αγριότητα και τις σαδιστικές τάσεις της.
Σχετικά με την Καρμίλα, ήταν πρώτα βιβλίο, γραμμένο το 1876 (αν θυμάμαι καλά) από τον Σεριντάν Λε Φανού.
Είναι το πρώτο βιβλίο το οποίο παρουσιάζει μία γυναίκα βαμπίρ και το όλο βιβλίο είναι αρκετά ατμοσφαιρικό κι αρκετά συναρπαστικό.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
'Between astonishment and grief,I was tearless.'

Ωραίο cd, όντως.
Αν θέλεις, βρές το τραγούδι "Portrait of the dead countess".

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!

quote:
ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΚΑΦΡΙΛΑ,ΤΟΤΕ ΤΟ POWER ΤΙ ΚΑΝΕΙ?!?!?ΕΛΕΟΣ...ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ROCK WAVE ΤΟΥ 2000,ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΟΥΕΡΑΔΕΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ CRADLE....ΤΙ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...............ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ <<ΚΑΚΟΥΣ>>ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ(15-16)ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΤΑΝΙΚ..........ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
Επειδη δε μου αρεσουν καποια πραγματα στο black αυτο δε σημαινει οτι ειμαι fan της power metal.Ελεος!αν εχεις κατι εναντιον του συγκεκριμενου στυλ και των οπαδων του μην απευθυνεσαι σε εμενα για αυτο.Εγω δεν ειπα τιποτα για τo power ,δεν υπαρχει λογος μεσα απο το συγκεκριμενο topic να βγαλεις οποιαδηποτε απωθημενα εχεις.Τωρα για τα σατανιστικα στοιχεια,δεν ενοουσα τα πιτσιρικια αλλα οσα group χρησιμοποιουν κατι τετοιο.Δεν ειναι ομως επι του παροντος αυτο.Ειπαμε να ξεφυγουμε λιγο ,μη παμε ομως εντελως αλλου.
Edited by - Ερεβος on 07/08/2005 18:33:01