- Παράξενη Νύχτα.. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
καλάαα.....
Galadriel

in God we trust
quote:
Όσον αφορά για την πλάκα του allzzaro με το μήπως είσαι παλιό μέλος και μπήκες με καινούργιο nick μην σκας
εμένα μου είχε πει ο Vrill ότι ήμουν ο Ramoglou
(δεν τον έχεις πετύχει σε συζητήσεις).
Μήπως θα ήταν εύκολο να έχουμε το λίνκ από το σημείο που ο Vril (με ένα "l" παρακαλώ) το λέω αυτό ?
Edited by - Vril on 18/08/2005 19:56:38
ΑΠΟΨΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙς/Μια πρόταση/σελ.2
εκεί αναφέρω και για ένα ακόμα topic και σου εξηγώ κάποια πράγματα
δεν μπορώ να το βρω ήταν ένα για τον Γ.Μπαλάνο.
Εκεί είπες κάτι σαν "σε ξανακαλωσορίζω".
allzzaro
μην τα βάζεις με τον Dying Incubus, είναι δικαίωμά του να στείλει όσα μηνύματα θέλει σε μία μέρα, είναι δικαίωμά του να πει την γνώμη του, νομίζω ότι το forum δεν σε έχει βάλει επιστάτη να μετράς τα μηνύματα του κάθε μέλους και να τους βάζεις χέρι.
Εάν θέλεις με κάποιον να τα βάλεις εδώ είμαι.
Που το κατάλαβες βρε αφιλότιμο ότι είμαι "μονόζυγο πόρτας", μπράβο...μπράβο... πάντα χαίρομαι όταν συζητώ με έξυπνους ανθρώπους που μπορούν και επιχειρηματολογούν.
Αλλά ξέρεις έχω μιά απορία, μήπως μπορείς να μου πεις γιατί δεν απάντησες στα υπόλοιπα που έγραψα, δεν έχεις κάτι να απαντήσεις?
Μα απορώ... πως δεν τα πρόσεξες? ![]()
Δεν προσέχεις όμως καθόλου και θα σε μαλώσω, λίγη προσοχή παρακαλώ.
allzzaro έγραψε
quote:
Λοιπόν φίλε pyramid.... αποκαλύψου
pyramid απάντησε
quote:
Αποκαλύπτομαι είμαι αυτός που θέλετε να είμαι, μόνο που είμαι γυναίκα.
"φίλε" "αυτός" νομίζω είμαι σαφής.
Διάβασα και κάτι για δουλειά..... μας δουλεύετε....κ.λ.π. κ.λ.π.
Α! όλα και όλα εμείς δεν κάνουμε τίποτα, τώρα εάν εσύ νοιώθεις έτσι να κάνω ότι είναι δυνατόν για να εξυπηρετήσω την κατάσταση.
Και για να τελειώνω, φίλε δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε καμμία πρόθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση, απλά συζητούσαμε.
Αν αρχίσεις να τραβάς το σκοινί αυτά είναι τα αποτελέσματα.
Μην βάζεις όλους τους ανθρώπους σε ένα καλάθι.
Δεν μπαίνουμε όλοι εδώ μέσα για να κάνουμε τους έξυπνους αν και δεν είναι κάτι δύσκολο, ένα παιχνίδι είναι για μικρά παιδιά.
Ευχαριστώ, τελικά δεν θα πάρω μονόζυγο πόρτας
Μόλις πριν από λίγες ώρες επέστρεψα από μία ολιγοήμερη (ως αρχική πρόθεση) εξόρμηση, η οποία ωστόσο εξελίχθηκε σε μία πιο μακρόχρονη, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα περιπλάνηση, σχετικά με θέματα που αποτελούν αντικείμενο μελέτης του ESOTERICA!
Δεν θα επεκταθώ εδώ, ελπίζω όμως σύντομα, να μπορέσουμε να ενημερώσουμε τα forums με περισσότερες λεπτομέρειες από την εξόρμηση αυτή.
Έχει ενημερωθεί ο Admin για το παρόν θέμα και για την εξέλιξη της συζήτησης και θα τοποθετηθεί και ο ίδιος αυτές τις μέρες, καθώς δεν υπάρχει σαφής λόγος, άμεσης απενεργοποίησης του θέματος, σύμφωνα και με την εξέλιξή του.
Προσωπικά, έχω να κάνω τρεις παρατηρήσεις - εκ των πολλών που θα μπορούσα, ορμώμενη του θέματος αυτού:
- Συγχαίρω τον allzzaro για την ευρηματικότατη τεχνική ανάποδου ψηλοκρεμαστού μονόζυγου, που μας παρέθεσε στις αρχικές σελίδες του θέματος!
Πιστεύω πως μπορεί με λίγη εξάσκηση να οδηγήσει, σε μία ανάποδη θέαση του αιθερικού, στόχος ο οποίος εάν επιτευχθεί, θα ωφελήσει στην εξερεύνηση χρωμάτων της άυρας, τα οποία δεν μπορούσαμε να παρατηρήσουμε λόγω της φυσιολογικά, όρθιας στάσης μας!
- Η pyramid, όντας και μέλος του εργαστηρίου φιλοσοφικού και μεταφυσικού διαλόγου, είναι πέραν κάθε υποψίας, που σχετίζεται με διπλή ταυτότητα.
Αντιθέτως, η συμβολή της στις συζητήσεις των forums, χαρακτηρίζεται από ειλικρίνια και ευθύτητα. - Ο Dying_Incubus, δεν μας έχει δώσει την παραμικρή αφορμή, ώστε να έχουμε κάποια υπόνοια ότι είναι κάποιο παλιότερο μέλος και ότι γράφει με δεύτερο λογαριασμό, με σκοπό την παραπλάνηση των συνομιλητών του.
Η συμμετοχή του στις συζητήσεις χαρακτηρίζεται από σωστή χρήση του διαλόγου και σεβασμού των συνομιλητών του.
Το γεγονός του ότι έχει σχεδόν 1500 μηνύματα, μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα δεν υποδηλώνει κατά τη γνώμη μας τίποτε άλλο, παρά το ενδιαφέρον του για τη θεματολογία του χώρου, αλλά και την ικανότητά του να μπορεί να γράφει με ουσιαστικό τρόπο την άποψή του σε διάφορα θέματα.
Σχετικά με τις διάφορες νύξεις που αφορούν τα δύο μέλη μας "pyramid" και "Dying_Incubus"
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Θα θελα να παρω ενα μονοζυγο πορτας για καθημερινη ασκηση στο σπιτι αλλα δεν εχω καταφερει να βρω το καταλληλο .Αν εχετε κατι να μου προτεινετε μη διστασετε να μου απαντησετε .Thanks in advance ,
James TzDTzannnetos
Όπως βλέπεις φίλε James, πήρες 4 σελίδες από απαντήσεις. Δισταγμός βεβαία δεν υπάρχει. Ούτε τσίπα...
Παραδόξως το νέο μέλος James, δεν έχει γράψει τίποτε άλλο πλην αυτού του αρχικού μηνύματός του, που σημείωσε αν θέλεις καλή μου Αμαλία, πως είναι και το πρώτο του. Αυτό, διόλου δεν σας απασχολεί απ' ότι φαίνεται. Μάλλον ο James, θα σας φάνηκε "αστείος" με τούτο το μήνυμά του, γι' αυτό και οι περισσότεροι σμαρτ γκάϊς του φόρουμ, μπλοκιδών όπως θα έλεγε και ο Μπιλ, έτρεξαν να ποστάρουν μπαρούφες, λούφες και μούφες.
Ακόμη λοιπόν κι αν ο James ήθελε πραγματικά να πάρει κάποια απάντηση ο άνθρωπος, το μόνο που καταφέρατε με τις εξυπνάδες σας, ήταν να κάνει εμμετό και να βάλει ένα μονόζυγο πόρτας, στην πόρτα της τουαλέτας του για να κρεμάσει μετά τα ξεπλυμένα άντερά του...
Τι έχεις να πεις James ?
Tι έχεις να πεις Amalia ?
quote:
Μόλις πριν από λίγες ώρες επέστρεψα από μία ολιγοήμερη (ως αρχική πρόθεση) εξόρμηση, η οποία ωστόσο εξελίχθηκε σε μία πιο μακρόχρονη, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα περιπλάνηση, σχετικά με θέματα που αποτελούν αντικείμενο μελέτης του ESOTERICA!
Εδώ βρήκες να μας το πεις αυτό ?
Εσύ galadriel ? Κινέζικη παροιμία σε αυτό το θέμα ? Τι λε' ρε παιδί μου ? Δηλ. χέστηκε η φοράδα μες στ' αλώνι, στο ξανά 'πα. Για τράβα να τα πεις αυτά στο mystica.
Καλά εσύ pixeldream, dream για dream δηλ. φίλε. Για δίζυγα μας είπες, πολύ ντόπα δηλ. Και δεν είναι και κακό να είσαι ντοπαρισμένος αδελφέ. Κοίτα μόνο μην είσαι ντεκαπαρισμένος...
Ρε pyramid, πάνω σε μονόζυγο θα παίξεις μάπες με τον Dying?
Κι εσύ ρε allzzaro ? Τι έγινε, πως βρέθηκες εδώ παλικάρι μου ?
Edited by - Deva_Parinito on 19/08/2005 02:39:00
quote:
Πάω να ανοίξω τόπικ, ότι γύρισα!
κι έμαθα κι έμαθα πως για σένα ζω..."
Καλώς όρισες βέβαια, αλλά κλείσ' το το ριμάδι...!
Καλώς ήρθες Αμαλία.
quote:
Ρε pyramid, πάνω σε μονόζυγο θα παίξεις μάπες με τον Dying?
δεν μιλάς βέβαια σοβαρά Deva. Να παίξω μάπες με τον Dying? εαν είναι δυνατόν, εκτός εάν το είπες για πλάκα. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο και τα μηνύματά μου δεν δείχνουν κάτι τέτοιο.
Τι εννούσες?
Και βέβαια δεν έχω τίποτα με κανέναν ούτε με τον allzzaro. Απλώς συζητούσαμε, τώρα γιατί καταλήξαμε έτσι είναι άλλο θέμα, όμως θα το λύσουμε.
quote:
Vril To link δεν ξέρω να το βάλω είναι
Εκεί είπες κάτι σαν "σε ξανακαλωσορίζω".allzzaro
μην τα βάζεις με τον Dying Incubus, είναι δικαίωμά του να στείλει όσα μηνύματα θέλει σε μία μέρα, είναι δικαίωμά του να πει την γνώμη του, νομίζω ότι το forum δεν σε έχει βάλει επιστάτη να μετράς τα μηνύματα του κάθε μέλους και να τους βάζεις χέρι.Εάν θέλεις με κάποιον να τα βάλεις εδώ είμαι.
Που το κατάλαβες βρε αφιλότιμο ότι είμαι "μονόζυγο πόρτας", μπράβο...μπράβο... πάντα χαίρομαι όταν συζητώ με έξυπνους ανθρώπους που μπορούν και επιχειρηματολογούν.
Αλλά ξέρεις έχω μιά απορία, μήπως μπορείς να μου πεις γιατί δεν απάντησες στα υπόλοιπα που έγραψα, δεν έχεις κάτι να απαντήσεις?
Μα απορώ... πως δεν τα πρόσεξες?Δεν προσέχεις όμως καθόλου και θα σε μαλώσω, λίγη προσοχή παρακαλώ.
allzzaro έγραψε
quote:
Λοιπόν φίλε pyramid.... αποκαλύψου
pyramid απάντησε
quote:
Αποκαλύπτομαι είμαι αυτός που θέλετε να είμαι, μόνο που είμαι γυναίκα."φίλε" "αυτός" νομίζω είμαι σαφής.
Διάβασα και κάτι για δουλειά..... μας δουλεύετε....κ.λ.π. κ.λ.π.
Α! όλα και όλα εμείς δεν κάνουμε τίποτα, τώρα εάν εσύ νοιώθεις έτσι να κάνω ότι είναι δυνατόν για να εξυπηρετήσω την κατάσταση.Και για να τελειώνω, φίλε δεν έχω τίποτα μαζί σου, ούτε καμμία πρόθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση, απλά συζητούσαμε.
Αν αρχίσεις να τραβάς το σκοινί αυτά είναι τα αποτελέσματα.
Μην βάζεις όλους τους ανθρώπους σε ένα καλάθι.Δεν μπαίνουμε όλοι εδώ μέσα για να κάνουμε τους έξυπνους αν και δεν είναι κάτι δύσκολο, ένα παιχνίδι είναι για μικρά παιδιά.
quote:
Vril To link δεν ξέρω να το βάλω είναι
Εκεί είπες κάτι σαν "σε ξανακαλωσορίζω".
Κοίταξε.
Σε έβαλα να μου βρείς ΑΚΡΙΒΩΣ το σημείο που λές εσύ, οτι εγώ σε είπα οτι είσαι ο Ramoglou
Καταρχήν ξέρεις πολύ καλά οτι έχω γερή μνήμη και κάποια ικανότητα να ξετρυπώνω πράγματα, καταστάσεις και πρόσωπα. Επίσεις έχω μια ικανότητα, έτσι για να σπαταλάω την ώρα μου, να τα συνδυάζω αυτά και να προκύπτουν κάποια ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Εν ολίγοις, δεν είναι εύκολο να λές κάτι για μένα και να περνάει στο "ντούκου".
Μου κίνησε από προχθές την περιέργεια, αλλά ήθελα να εξελιχτεί η φάση, που λένε στην ποδοσφαιρική ορολογία.
Το σημείο που αναφέρεσαι, λέει ακριβώς το εξής (το λίνκ εδώ)http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6034&whichpage=2&ARCHIVE=
quote:
Μια ερώτηση, προς το ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
Απ όόοοολα τα χιλιάδες θέματα που ασχολείται καθημερινά το φόρουμ Esoterica, τι είναι αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον σε ένα ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ να ασχοληθεί ΕΙΔΙΚΑ με αυτό εδώ ????
Αυτό που λέω με σαφήνεια είναι, οτι μου προξενεί εντύπωση οτι ειδικά ένα νεό μέλος, δείχνει να ξέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά κάποια πράγματα για ... insider και δεν έχει αυτό το ύφος που όλοι γνωρίζουμε οτι έχουν συνήθως τα νέα μέλη που πρωτοέρχονται στον χώρο.
Οτι είσαι φυσικό πρόσωπο, το γνωρίζω εδώ και πάρα πολύ καιρό και εφ'όσον το "αποκάλυψε" "επίσημα" η Αμαλία σχετικά με τη συμμετοχή σου στο σεμινάριο, μπορώ και εγώ "επίσημα" να αναφέρομαι σε αυτήν την δημόσια ... πληροφορία.
Παρόλα αυτά μου προκαλεί ακόμα πιο μεγάλη εντύπωση αυτό που ισχυρίστηκες πριν μερικές μέρες. Λές ΑΥΤΟΛΕΞΙ
quote:
Όσον αφορά για την πλάκα του allzzaro με το μήπως είσαι παλιό μέλος και μπήκες με καινούργιο nick μην σκας
εμένα μου είχε πει ο Vrill ότι ήμουν ο Ramoglou
(δεν τον έχεις πετύχει σε συζητήσεις).
Επειδή λοιπόν απο τα στοιχεία αποδεικνύεται οτι ο Vril ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, καιρός είναι να ανακατασκευάσεις την διατύπωσή σου και να θυμάσαι οτι δεν είναι όλα τα δάκτυλα του χεριού (σου) ίδια.
Τo "πόρισμα" αυτού του ρητού είναι το γνωστό μου (πιά)
*** άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται ***
Κατά τα άλλα, ενδιαφέρουσα η σύμπτωση να διασταυρώνεσαι συχνά με τις απόψεις μου και ιδιαίτερα ότι αφορά τα "διαπλεκόμενα" με παλαιότερα μέλη...
Edited by - Vril on 19/08/2005 12:50:47
Βρε τι βλέπω?
επιστρέψατε όλοι φρέσκιοι και ανανεωμένοι και ορεξάτοι για καυγάδες?
που είναι βρε η αγνότητα της ελληνικής υπαίθρου? δεν σας επηρέασε καθόλου?
καλά, εμείς καθόμασταν εδώ και πήζαμε... δικαιολογημένα τα νεύρα μας να έχουν υπερθερμανθεί... οι υπόλοιποι?
άλλος με επιχειρήματα, άλλος χωρίς, ο καθένας με το δίκιο του όλοι βαλθήκατε να αποδείξετε όσα λέγονται για την πανσέληνο?
τς τς τς![]()
![]()
![]()
εξάλλου δεν έχουμε εξαντλήσει το θέμα του μονόζυγου βρε παιδιά....![]()
![]()
επίσης, αγαπητέ Deva_Parinito αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα μαζί μου θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιήσεις το μαιλ μου και να μου το εκθέσεις εκεί... αλλιώς θεωρώ πως τα όσα λές εδώ είναι μόνο για χάρη εντυπωσιασμού...
αυτάαα...
καλώς ήλθες αμαλία ![]()
Galadriel

in God we trust