- 4η Ημερίδα Εθελοντισμού... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Γιάννη (aries) ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν έγραφα στο θέμα τις τελευταίες μέρες για έναν και μόνο λόγο, να μην υπάρχει περίπτωση επηρεασμού.
Κάνοντας κάποιες παρατηρήσεις στο σπίτι μου, θεώρησα, ξέροντας τον τρόπο που λειτουργώ, ότι απέχοντας θα ήμουν πιό αμερόληπτη.
Σας αναφέρω παρατηρήσεις από 11 Σεπτεμβρίου έως σήμερα το πρωϊ.
Οι παρατηρήσεις αφορούν τον γιό μου.
11 Σεπτεμβρίου Κυριακή - 15/09 Πέμπτη & 17/09 Σάββατο
ξύπναγε άλλοτε από εφιάλτη άλλοτε μόνος του (κατά ομολογίες του ίδιου) περίπου έπειτα από 3,5-4 ώρες από την ώρα που κοιμόταν
τις ώρες τις υπολόγισα εγώ γιατί πάντα με ξύπναγε, του ήταν δύσκολο να τον ξαναπάρει ο ύπνος
16/09 Παρασκευή
κοιμάται σε άλλο σπίτι κανονικά
18/09 Κυριακή
χρησιμοποιώ θυμίαμα σε όλο το σπίτι, κοιμάται κανονικά
19/09 Δευτέρα - 22/09 Πέμπτη
ξυπνάει πάλι
23/09 Παρασκευή & 24/09 Σάββατο
κοιμάται κανονικά σε άλλο σπίτι
25/09 Κυριακή - 27/09 Τρίτη
ξυπνάει ξανά. Την Δευτέρα 26/09 μένω ξύπνια όλο το βράδυ, όρθια όχι ξαπλωμένη να μην υπάρξει περίπτωση κάτι να φανταστώ ή να νομίσω μεταξύ ξύπνιου και ύπνου. Τον ακούω περίπου στις 3,5-4 ώρες αφότου είχε κοιμηθεί να κλαίει στον ύπνο του. Πάω στο δωμάτιό του τον ξυπνάω, ξανακοιμάται. Δεν ησύχασε μέχρι 05.00 το πρωϊ, είχε αποκοιμηθεί περίπου 23.00.
28/09 Τετάρτη
χρησιμοποιώ ξανά θυμίαμα, κοιμάται κανονικά
Να αναφέρω και κάποια άλλα περιστατικά.
Πρός το τέλος Αυγούστου ο άντρας μου πέφτει σε λακούβα με την μηχανή, μέρα μεσημέρι. Τραντάζεται τόσο πολύ που δεν μπορεί να περπατήσει από πόνους στη μέση. Μου λέει δεν την είδε καν. Τίποτα το περίεργο οι δρόμοι της Αθήνας είναι κάκιστοι.
Σε δύο μέρες ξαναπέφτει σε λακούβα, τίποτα το περίεργο τον έκλεισε ταξιτζής. Τώρα τον έκλεισε ταξιτζής ή δεν την είδε, έχω την εντύπωση ότι συνέβει το δεύτερο. Όχι γιατί θέλω να πάω το πράγμα στο παράξενο αλλά γιατί πρόσεξα αυτό το σταμάτημα στην φωνή του την ώρα της αφήγησης.
Σημειωτέον ότι ο άντρας μου οδηγεί μηχανή 30 χρόνια και είναι προσεκτικός οδηγός. Ποτέ μα ποτέ δεν κάνει μαγκιές με την μηχανή ούτε ρισκάρει γιατί ξέρει ότι μπορεί να τον σκοτώσουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων.
Έπειτα από 3-4 μέρες πέφτει στην μπανιέρα την ώρα που έκανε μπάνιο. Ραγίζει δύο πλευρά. Τίποτα το περίεργο όλοι ξέρουμε ότι η μπανιέρα γλυστράει. Δεν έχει ξαναπέσει στην μπανιέρα άλλα όλοι ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα είναι η πρώτη φορά.
Την προηγούμενη εβδομάδα πέφτω στην βεράντα χτυπάω το αριστερό γόνατο. Τίποτα το περίεργο λέω εκείνη τη στιγμή, θα είχαν τρέξει νερά από το αυτόματο πότισμα και γλυστρούσε. Κοιτάω κάτω από την σαγιονάρα, στεγνή. Κοιτάω για νερά, τίποτα. Μου λέει ο άντρας μου "μα πως έπεσες? ούτε σκόνταψες, σε έβλεπα και ούτε βλέπω νερά κάτω".΄
Και για όλα αυτά μπορώ να πω τίποτα το περίεργο, συμβαίνουν κάθε μέρα σε όλους. Ας μου πει όμως κάποιος, όντως συμβαίνουν κάθε μέρα ή όχι?
'Εχω σκεφτεί ότι είναι πιθανόν να προξένησε το περιστατικό με τον γιό μου, εάν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας την πει. Δεν συνηθίζω να πιστεύω στα παράξενα, πρώτα αναλύω όλα τα πιθανά φυσιολογικά και μετά σκέφτομαι την πιθανότητα του περίεργου.
σου λεω κάτι που θα φανει τελειως μα τελειως χαζό ίσως ....απο γειτόνους πως πας?Εχεις προσεξει πως σε βλεπουν...καταλαβαινεις τι λεω έτσι?
Παλιά είχαμε μια γειτόνισσα ,ναναι καλα οπου είναι,ειδε τα πασχαλινά αυγά που ειχε βαψει ή διπλανή της,τα οποια ήταν υπεροχα εμβαπτισμενα σε φύλλα και δημιουργουσαν υπεροχες χρωματικες αντιθεσεις,και με το που αναφώνησε Πω Πω...πεφτει απο το ντουλαπι ένα καλαθι διακοσμητικό και γίνονται ολα θρύψαλα.....ειδε ένα πρωινό Σαββάτου τιν μικρό μου καθως τον εβγαλα για βόλτα....δεν προλαβε να κανει δύο βήματα το μωρο τον έπιασε ένα πονόκοιλος κι ετρεχα Νοσοκομείο και δεν έυρισκαν οτιδήποτε...και άλλα,όπως να δω μια οικογενεια να χαλαει ετσιξαφνικά λες κι επεσε κακό!
Κι εγω διευκρινίζω ότι δεν παει ο νους μου στα παράξενα και στα δαιμονικά εύκολα αλλά αφου σημάδια με οδηγουν προς αυτην την κατεύθυνση.
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Pyramid σχετικά με το παιδί σου θα ήθελα να σου πω τα εξής
Δεν είναι περίεργο να ξυπνάει στις 4 το πρωί, γιατί εκείνη την ώρα έχουμε την αλλαγή από το δεύτερο στάδιο του ύπνου στο τρίτο και την μεγαλύτερη συγκέντρωση ορμονων.
Ισως ‘εχεις παρατηρήσει ότι όταν είναι άρρωστο ή έχει αλλεργίες εκείνη την ώρα έχουν όλα έξαρση.
Και ο δικός μου εκείνη την ώρα ξυπνάει και πολλές φορές κλαίει ή και γελάει στον ύπνο του.
Επίσης έχεις δεί τι βλέπουν στην τηλεόραση?
Είναι να μην βλέπουν μετά όνειρα?
Τώρα για τα απανωτά ατυχήματα δεν είμαι σίγουρη για το τι συμβαίνει αλλά δεν θα σκεφτόμουν αμέσως κάτι περίεργο.
Από τις εμπειρίες μου έχω δεί ότι όταν έιμαστε ταραγμένοι ή αγχωμένοι τα έλκουμε.
Νομίζω ότι γίνεται όταν έχουμε πτώση ενεργείας, αλλά αν το ξέρουμε μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.
Δεν πιστεύω ότι κάθε φορά που τυχαίνει κάτι αντίθετο των προσδοκιών μας , αυτό έχει προκληθεί από κακά πνεύματα και χαμηλές δονήσεις .
Η δική μας νομίζω ότι είναι διαφορετική.
Φιλικά
Galazia sfaira δεν είναι καθόλου χαζό αυτό με τους γειτόνους. Μπορεί να συμβαίνει. Όσο κακός και να είναι ένας γείτονας δεν μου δημιουργεί πρόβλημα, το αντιμετωπίζω αμέσως. Μέσα στο σπίτι εάν καταλάβω ότι βαραίνει η ατμόσφαιρα παίρνω τα μέτρα που πρέπει, το ίδιο και στον γιό μου. Σε αυτό που περιέγραψα δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, γίνονταν κάποιες φασαρίες αλλά τις σταμάταγα στην αρχή.
nst η ώρα ήταν περίπου 02.30-03.00 το πρωϊ όταν ξύπναγε ο γιός μου.
Όσον αφορά την τηλεόραση, δεν βλέπει από Δευτέρα-Παρασκευή, δεν παίζει video games δεν το επιτρέπω, δεν βλέπει ταινίες εκτός από παλιές ελληνικές. Διαβάζει βιβλία που τα ελέγχω, παίζει στην πλατεία ή σε σπίτια φίλων του.
Βέβαια δεν μπορώ να ελέγχω τα πάντα, κάνω ότι είναι δυνατόν. Επίσης οτιδήποτε αλλαγή σε κουβέντες του διαπιστώνω ή αρχίζει τίποτε περίεργα που έχει δει σε φίλους ή έχει συζητήσει, τα κάνουμε όλα φύλο και φτερό στην συζήτηση.
Δεν αφήνω το παραμικρό να παραμείνει στο κεφαλάκι του, ώστε όταν θα δει τους πιθανούς εφιάλτες να ξέρει τι να κάνει. Έχει μάθει να με φωνάζει στο όνειρό του, όταν διαπιστώνει ότι δεν τα βγάζει πέρα, για να αντιμετωπίζω εγώ ότι δεν αντέχει ακόμα αυτός.
Ξέρει κάποια πράγματα από οραματισμό, φύλακες άγγελους, τηλεπάθεια.
Επίσης γνωρίζει αρκετά για την ηλικία του από ψυχολογία.
Τώρα βέβαια θα σκεφτείς ότι τον παρουσιάζω λες και είναι παιδί θαύμα, η τρελή μαμά, ούτε παιδί θαύμα είναι ούτε τίποτα περίεργο. Απλώς του μαθαίνω ότι αντέχει να μάθει αναλόγως την ωριμότητά του.
Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση δεν του έχω πει τίποτα, όσα ήξερε τα έκανε και δεν λειτούργησαν. Όσα φυσιολογικά ήξερα, τα έκανα και δεν λειτούργησαν.
Όταν μου είχε συμβεί εμένα, έχω κάνει μια μικρή περιγραφή νομίζω στην δεύτερη σελίδα, τα συνηθισμένα δεν λειτούργησαν. Μπέρδευα τα λόγια μου, η ατμόσφαιρα ήταν τρομακτική.
Το περίεργο ήταν σε εμένα ότι τελείωσε αμέσως και η ατμόσφαιρα ηρέμησε όταν άρχισα να λέω μια επίκληση που δεν θυμάμαι, γιατί πολύ απλά δεν την ήξερα.
Επίσης αυτό που είχε συμβεί σε εμένα, συνέβει την ίδια ώρα μετά από 2 βράδια στον άντρα μου. Εκείνος δεν θυμάται εικόνα, θυμάμαι όμως εγώ την φωνή του, ήταν ακριβώς ίδια με την δική μου κατά την στιγμή που συνέβαιναν όσα περιέγραψα στην αρχή του θέματος.
Δεν μου αρέσει όλη αυτή η αναγωγή στο περίεργο αλλά δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Δεν ασχολούμαι με τίποτα περίεργο για να έχω επιπτώσεις. Πάντα εξετάζω τα θέματα από πλευράς ψυχολογίας και συμπτώσεων.
Γι΄αυτό θέλω να μάθω πως προστατεύονται οι τρίτοι από όλα αυτά. Ξέρω ακριβώς τι να κρατήσω και πως να τα προσαρμόσω σε εμένα και στην οικογένειά μου. Και ποτέ μα ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο το παιδί μου.
Τα λέω αυτά γιατί πολλοί που διάβασαν το θέμα πιθανόν να με πέρασαν για καμία που έχει σαλέψει και αρχίζει τους κύκλους, τις σφαίρες, τις επικλήσεις, κ.λ.π. και θα κάνει και την οικογένειά της να σαλέψει.
aries, Μορφέα που είστε? πέστε μου την γνώμη σας και εσείς μόλις μπορέσετε.
galazia sfaira, nst εάν σκεφτείτε κάτι άλλο ή θέλετε να με ρωτήσετε κάτι, πέστε το μπας και βρούμε μια άκρη.
Θέλω πολύ να αποδειχτεί ότι όλα είναι ιδέα μου και οφείλονται σε ψυχολογικούς λόγους.
(Και ξαναλέω εάν κάποιος με περάσει για τρελή και έχει αποδείξεις ας μου το φέρει σιγά σιγά, θα μου έρθει κάπως βαρύ
)
Εχω ενα προβλημα στον υπολογιστη στην δουλεια μου...μου τα βγαζει σε αρλαμμπουρνεζικα...και δεν μπορω να διαβασω τι λεει....
Εδω σπιτι εχω αλλο προβλημα και δεν μπορω να γυρισω απο αγγλικα σε Ελληνικα.... και γαιυτο χαθηκα ...συν το οτι επεσε πολυ δουλεια..
Κοριτσια διαβασα αυτα που γραφετε...!!!!! ειναι πολλα που μπορουν να συμβαινουν...
Απο απλες συμπτωσεις ...απο κακο ματι < το πιο πιθανον...στα περισσοτερα που γραψατε...>, απο γεγονοτα που προκαλουμε μονοι μας...και τελος στα πολυσυζητημενα "διαβολακια"
Αυτες ειναι οι συνηθεις περιπτωσεις....!!!!!!! χωρις να αποκλειονται και αλλα που μας διαφευγουν...!!!!!
Ειναι γνωστο το ρητο ...ενος κακου ...μυρια επονται....
Για να πεις με σαφηνεια πρεπει να το ψαξεις... τα γεγονοτα ...να δεις πολλους παραγοντες... που μπορουν να συντελεσουν ωστε να γινονται διαφορα ...περιεργα φαινομενα...
Πρεπει να αποσυμφορησουμε το υποσυνειδητο να δουμε κατ'αρχην μηπως τα δημιουργουμε ολα μονοι μας ...και σας λεω απο την μεχρι τωρα πειρα μου ο ανθρωπος εχει απιστευτες δυναμεις...να κουνησει ολοκληρο βουνο....!!!!
Αυτη την δυναμη αν την ανακαλυψουμε και μπορουμε να την ελεγξουμε ......ειμαστε ετοιμοι...πλεον...!!!!
Ακομη και το "ματι" ειναι ενα περιεργο φαινομενο...πολλες θεωριες αλλα και στην πραξη ...αλλα δεν μπορουμε να το "εχουμε" οποτε θελουμε ...
Αυτο με τον πονοκεφαλο που γραφεις Καλλιοπη...θα σου πω τι μου ειπε ενας ιερεας οταν τον ειχα επισκευτει να μιλησουμε περι μαγειας και βασκανειας...
Μου λεει λοιπον ...οταν το κοριτσακι του ηταν μικρο...ειχε < δεν θυμαμαι ακριβως το προβλημα..νομιζω καποιο πυρετο...τελος παντων > κατι....!!!!
Ετρεχαν επι ενα τριμηνο στο Νοσ. Παιδων αλλα κανενας γιατρος και καμμια εξεταση δεν εδειχνε τιποτα....
Μια μερα εκει που καθομουν <ειπε> στον προθαλαμο και περιμεναμε...μια γιαγια μου λεει...Πατερ γιατι εφερες το παιδι εδω..??? δεν εχει τιποτα....
Της λεω < ειπε ο Ιερεας> αφησε με κυρια μου δεν εχω διαθεση...
Εκεινη επεμενε οτι το παιδι ηταν ματιασμενο....και κανει κατι σχετικο...και απο εκεινη την στιγμη το παιδι εγινε καλα τελειως....
Ειναι πολλα λοιπον που μπορουν να προκαλουν φαινομενα...αλλα πρεπει αν τα βρουμε και να τα ξεχωρησουμε....!!!!
Απο την φυση μου και το ατιθασο μεσα μου!!!!! δεν μπορω να αποκλεισω τιποτα...πρεπει πρωτα να το ερευνησω και αφου συλλεξω πολλα στοιχεια ...να εκφερω την αποψη μου ...αλλα και παλι...υπαρχει ενα παραθυρακι ...που με περιμενει να το ανοιξω και να μπω...!!!!
Αν καποιος εχει περισσοτερα στοιχεια θα τον ακουσω ...θα κανω τις ερευνες μου και υστερα θα εκφερω αποψη...
Αυτα ολα τα λεω για κοριτσια θελει ψαξιμο το θεμα...!!!! μην τα αποδιδουμε ολα σε οτι μας ταιριαζει η μας βολευει < το λεω με την καλη εννοια ...να μην παρεξηγηθω...απο κανεναν..>
Σας μιλαω ...γιατι εχω το θαρος να σας πω κατι που ετσι τουλαχιστον βλεπω εγω...
Αν θελετε να αναλυσουμε καποιο στοιχειο και μπορουμε να το κανουμε...αν και μερικα πραμματα επι προσωπικου και απο το ε μαιλ μου...!!
Αυτα ..ελπιζω την επομενη φορα να εχουν συμβει πιο θετικα πραμματα..
Σας χαιρετω προς το παρον
Sunrise zero...
Υ.Γ... Αυριο για μενα και στην δουλεια μου θα ειναι μια δυσκολη μερα ..λογω πολλων απολυσεων ..αλλα αυτο ειναι μια διαδικασια που συμβαινει..δεν θα το αποδοσω σε τιποτα σατανικο...!!!!
Edited by - aries0 on 29/09/2005 23:44:12
Είδες τι παθαίνεις όταν λειτουργεί ο εγκέφαλος μόνο με νυχτερινό ρεύμα; Μπαίνω μόνο τα βράδια και χάνω τα καλύτερα τελικα...
Πυραμιντ... καταρχήν αξίζει να πω μια θεωρία που αφορά συγκεκριμένα την ώρα 4 το πρωί. Καταρχήν το πιο σημαντικό είναι αυτό που λέει η Νστ, αλλά επίσης γίνεται και κάτι κρυφό λόγω του παραπάνω λόγου. Στις 4 το πρωί λέγεται οτι περνάνε στο υποσινήδητό μας τα σεληνιακά μηνύματα και γενικώς τα παγκόσμια μηνύματα που απορροφάται άμεσα από τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Τα άτομα λοιπόν τα οποία ξυπνούν στις 4 υπάρχει άλλος ένας λόγος για αυτό. Συνήθως η συνείδηση αντιδράει στο Νέο μήνυμα και ξυπνάει το άτομο ώστε να μην εισχωρήσει πλήρως η νέα πληροφορία για άγνωστους μέχρι σήμερα λόγους.
Όσο για τα προβλήματα που σου τυχαίνουν Πυραμιντ πιστεύω οτι απλά ωφείλονται σε συγκυρία γεγονότων που έχουν σκοπό να σας δείξουν κάτι. Να σας κάνουν κάτι να καταλάβετε δηλαδή. Τι μπορεί να είναιαυτό δεν ξέρω, αλλά η αλήθεια είναι οτι υπάρχει κάποιος ισχυρός λόγος για αυτό που σας συμβαίνει.
Πες μου κάτι Πυραμιντ, τον άντρα σου τον πονάει ακόμα η πλάτη του;
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Ryramid πρώτα θέλω να σου πω ότι το να αποφανθεί κάποιος για κάποιον άλλο ότι είναι τρελλός δεν είναι απλή υπόθεση και δεν νομίζω ειδικά εδώ να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Οπότε μην ακούς κανένα.
Η γνώμη μου είναι ότι έχεις δώσει έκταση στα γεγονότα μεγαλύτερη από όση χρειαζόταν.
Αν δεν είχες χρόνο να σκεφτείς αμφιβάλλω αν θα έκανες αυτούς τους συνδυασμούς.
Αυτό όμως που με προβλημάτισε είναι αυτό που είπες σχετικά με την εκπαίδευση του παιδιού σου.
Αν και δεν έχω καταλήξει απόλυτα, προς το παρόν είμαι αρνητική ως προς την μετάδοση τέτοιων πληροφοριών στα παιδιά μας.
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να επηρεαστούν, δεδομένου και του ότι δεν ξέρουν πολλά άλλα.
Θα μάθουν έτσι μία πράξη που θα εκτελείται χωρίς κρίση.
Δεν είμαι αντίθετη ως προς το να ‘’μάθουν’’ αλλά για τον χρόνο που θα γίνει αυτό.
Ο δικός μου έχει τάσεις , βλέπω ότι διαισθάνεται, αλλά ακόμα μαθαίνει να διαβάζει , τι να αρχίσω να του λέω.
Τώρα στο θέμα προστασία, για ένα ανεξήγητο λόγο πιστεύω ότι τα παιδιά προστατεύονται από την αθωότητα τους και από τον θεό.
Δεν κινδυνεύουν από εμάς, σ’ αυτό τον τομέα .
Αυτό που μπορεί όμως να τους συμβεί και είμαι απόλυτα σίγουρη γι’ αυτό, είναι να τους μεταδώσουμε το άγχος μας και τον εκνευρισμό μας ή την ένταση μας και να αντιδράσουν άσχημα.
Οι αντιδράσεις αυτές μπορεί να είναι πονοκέφαλοι, νυχτερινή ενούρηση, δυσκολία συγκέντρωσης, υπερδιέγερση, και ανήσυχος ύπνος.
Φιλικά
Ryramid πρώτα θέλω να σου πω ότι το να αποφανθεί κάποιος για κάποιον άλλο ότι είναι τρελλός δεν είναι απλή υπόθεση και δεν νομίζω ειδικά εδώ να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Οπότε μην ακούς κανένα.
Η γνώμη μου είναι ότι έχεις δώσει έκταση στα γεγονότα μεγαλύτερη από όση χρειαζόταν.
Αν δεν είχες χρόνο να σκεφτείς αμφιβάλλω αν θα έκανες αυτούς τους συνδυασμούς.
Αυτό όμως που με προβλημάτισε είναι αυτό που είπες σχετικά με την εκπαίδευση του παιδιού σου.
Αν και δεν έχω καταλήξει απόλυτα, προς το παρόν είμαι αρνητική ως προς την μετάδοση τέτοιων πληροφοριών στα παιδιά μας.
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να επηρεαστούν, δεδομένου και του ότι δεν ξέρουν πολλά άλλα.
Θα μάθουν έτσι μία πράξη που θα εκτελείται χωρίς κρίση.
Δεν είμαι αντίθετη ως προς το να ‘’μάθουν’’ αλλά για τον χρόνο που θα γίνει αυτό.
Ο δικός μου έχει τάσεις , βλέπω ότι διαισθάνεται, αλλά ακόμα μαθαίνει να διαβάζει , τι να αρχίσω να του λέω.
Τώρα στο θέμα προστασία, για ένα ανεξήγητο λόγο πιστεύω ότι τα παιδιά προστατεύονται από την αθωότητα τους και από τον θεό.
Δεν κινδυνεύουν από εμάς, σ’ αυτό τον τομέα .
Αυτό που μπορεί όμως να τους συμβεί και είμαι απόλυτα σίγουρη γι’ αυτό, είναι να τους μεταδώσουμε το άγχος μας και τον εκνευρισμό μας ή την ένταση μας και να αντιδράσουν άσχημα.
Οι αντιδράσεις αυτές μπορεί να είναι πονοκέφαλοι, νυχτερινή ενούρηση, δυσκολία συγκέντρωσης, υπερδιέγερση, και ανήσυχος ύπνος.
Φιλικά
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μορφεα ειδα που εγραψες στην γαλαζια σφαιρα....κατι για τις 4,00
Αν δεν σε πειραζε ..πες μας περι τινος προκειται....!!!
Αυτα προς το παρον ...
Κατι με τα "διαβολακια" ...κατι αλλο ????!!!!! < γενικη ερωτηση...>
Ειχα ζητησει απο εσας ολους που εχετε διαβασει το σχετικο θεμα ...αν εχετε εμπειριες ...ενδειξεις ...η αλλο σχετικο ...
Εκφραστειτε ελευθερα ...χωρις να νοιαζεστε ...τι σχολια θα κανουν οι αλλοι...!!!
Sunrise zero
Από τον Ιανουάριο λοιπόν του 2005 φαίνεται οτι έχουν αρχίσει να περνούν μηνύματα τα οποία είναι πολύ ισχυρά και είναι ιδιαίτερα επαναστατικά στο υποσυνείδητο της ανθρωπότητας.
Περιττό να πω οτι τα μηνύματα αυτά πιστεύεται οτι είναι από τις πιο δυνατές πλύσεις εγκεφάλου που έχουν γίνει ποτέ καθόλη την γνωστή ιστορία του ανθρώπου, πράγμνα που επιβεβαιώνει οτι η ρήξη του αρνητικού και του θετικού στοιχείου αποκορυφώνεται. Αυτό φαίνεται ακόμα και στην ύλη, βλέπουμε πόσες φυσικές καταστροφές συμβαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι, η τρομοκρατία, ένα άγνωστο μέχρι πριν λίγα χρόνια στοιχείο, και από την άλλη έχουμε την άνθιση των πνευματικών ομάδων, και πληροφοριών συνειδητότητας όσο ποτέ πριν. Φαίνεται σαν το κοσμικό σχέδιο να ολοκληρώνει έναν κύκλο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που πλέον είμαστε στην αποκορύφωση του υλισμού και στην έναρξη του πνευματικού μονοπατιού. Ναρκωτικά, κατάχρηση του σεξ, δολοφονίες, λεφτά, ίντριγκες, συνομωσίες, πόλεμοι, ο ασκός του αιόλου έχει ανοίξει και το κουτί της πανδώρας επίσης. Όμως όλα αυτά συμβαίνουν ακριβώς για την συνολική αφύπνιση της ανθρωπότητας. Είναι μια περίοδος που ενώ το κακό και το καλό φαίνεται να έχουν ερθει στην αποκορύφωση της ρήξης, στην πραγματικότητα έχουμε την τέλεια συνεργασία τους για την αφύπνιση της ανθρωπότητας. Παρατηρήστε προοδευτικά την πνευματική αναζήτηση κατά τις άμεσες προηγούμενες δεκαετίες. 1960 - 1970 έχουμε μια χ αφύπνιση, 70 - 80 μια χ², 80 - 90 έχουμε τετραπλάσιο ρυθμό αφύπνισης, 90 - 2000 έχουμε οκταπλάσιο ρυθμό αφύπνισης, και 2000 - 2005 έχουμε 20απλάσιο ρυθμό αφύπνισης. Σε ελάχιστα χρόνια ο άνθρωπος αφυπνίζεται όλο κι όλο πιο πολύ με υπεργεωμετρικούς ρυθμούς.
Έκανα όλη αυτήν την παρένθεση λοιπόν για να καταλήξω, στο ότι πάρα πολλοί οργανισμοί αρχίζουν να αντιδρούν σε αυτά τα υπόγεια υποσυνείδητα μηνύματα γιατί η συνείδηση αρχίζει να δυναμώνει και να αποτελεί πραγματικά μια πανίσχυρη προστασία. Επειδή λοιπόν ο άνθρωπος εκείνη την ώρα είναι εκτεθιμένος, το υποσυνείδητο κυρίως των πιο δυνατών οργανισμών αντιδρά και αμέσως ξυπνάει το άτομο ώστε να προστατευτεί από αυτά.
Βέβαια αυτό από την άλλη έχει οδηγήσει σήμερα στην τεράστια αύξηση της αυπνίας, με αποτέλεσμα την κατανάλωση πολύ ισχυρών ηρεμιστικών τα οποία... τι να πω... ότι και να πω είναι λίγο.
Σας κούρασα, αλλά πάντως αξίζει να ρίξετε μια ματιά όταν θα είστε κουρασμένοι και θα ξυπνάτε στις τέσσερις, και να προσπαθήσετε να αισθανθείτε τον εαυτό σας. Μάλλον θα αισθανθείτε ανακούφιση ή το αίσθημα του λαχανιάσματος σαν κάποιος να σας κυνηγούσε.
Ευχαριστώ
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

κι έρχεται ένα διαβολάκι
και με παίρνει απ’ το χεράκι
και συχνά παραστρατώ.
Θέλω ν’ αγιάσω, μα δεν μπορώ, αλήθεια λέω, μα το Θεό.
Κάθε λίγο και λιγάκι
το τρελό το διαβολάκι
μού ζαλίζει το μυαλό.
Κι αν κλειστώ σε μοναστήρι, κι αν τον κόσμο αρνηθώ,
το τρελό το, αχ, το διαβολάκι
θα βρει το παραθυράκι
πιο βαριά να κολαστώ.
Better to save the mystery than surrender to the secret..