- ΑΛΒΑΝΟΣ ΗΡΩΑΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Όταν ταξιδεύεις στην επαρχία με λεωφορείο και ξάφνου ανεβαίνουν πάνω αλβανοί, όταν η συμπεριφορά τους (όπως πάντα) είναι μαγκιόρικη και θρασύτατη, όταν μαλλώσουν με κάποιον μέσα στο λεωφορείο και τρομάξουν όλοι, όταν ο ιδρώτας σας φτάσει μέχρι τον κ@λ@... Τότε θα καταλάβετε τι εστί αλβανός και στη θύμισή σας θα 'ρθει και το ένα επεισόδιο, και το άλλο επισόδειο και σίγουρα θα φωνάξετε με εξοργισμό οπουδήποτε...
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΖΗΣΕΣ ΑΥΤΟ μην κατηγορείς τους άλλους που το ζήσανε.
Πάρε την μεριά των αδικημένων και φώναξε κι εσύ μαζί - όχι εξοργισμένα σαν εμένα οι τους άλλους, αλλά σαν ΕΛΛΗΝΑΣ κι εσύ.
Γιατί κάθε φορά, σε οποιαδήποτε αδικία πρέπει να υπάρχουν αντιδραστικά άτομα?
Μην κρίνετε από μια καρέκλα.
Βγήτε και γνωρίστε το πρόβλημα των "αλλων" - ο φόβος δεν είναι ντροπή - και είναι εδώ. Θα φωνάζω συνέχεια εναντίον αυτής της φυλής που όχι σε "μεμωνομένα γεγονότα" αλλά στην μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν σκοτώσει, κλέψει, βιάσει, "κάψει", κ@τ@υρήσει τον ευεργέτη τους, αυτόν που στην πιο δύσκολη στιγμή έδωσε ένα χέρι βοήθειας και που χάρη σ' αυτόν επιβιώνουν τώρα τα παιδιά τους...
ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ - ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ - ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΥΓΧΕΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΟ-ΨΩΝΙΟ Η ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ/ΘΥΜΑ - ΘΥΜΑ ΤΗΣ TV ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΑΥΤΗΣ.
(ΠΡΟΔΟΤΗΣ όχι με την έννοια του απ' ευθείας προδότη - προδότης μαριονέτα που πιθανόν ούτε ο ίδιος να το γνωρίζει...)
ΡΕ! ΣΤΟ ESOTERICA ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ! ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...
ValGraph
Τότε θα τον σεβόταν και οι Έλληνες συνάνθρωποί του - Μην ξεχνάτε, όταν ήρθαν οι αλβανοί, τον πρώτο χρόνο όλοι τους βοηθήσαμε. Ρούχα, φαγητό, δουλειά. Αυτοί κάνανε το κορόιδο και μόλις ξεθάρεψαν (γιατί έτσι μάθανε) μας πάτησαν τον κάλο και τους πείραξε που... αντιδράσαμε!!!
Είναι φοβερά και απίθανα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Να τα λέτε αλλά να δέχεστε και κριτική όταν βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζετε την κατάσταση της οικογένειας του νεκρού ΕΛΛΗΝΑ, χωρίς να δείτε το δάκρυ της μάνας του...
Και να έχετε σαν προτεταιότητα τη μελέτη για αποδοχή από σας μιας κοινής από τους περισσότερους Έλληνες γνώμης για ένα μεγάλο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ValGraph
quote:
Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να κάνω διάλογο με κάποιον που θεωρεί ότι λέω εφ' όσον μιλάω σε κατάσταση αγανάκτησης λέω βλακείες.Βρες άλλον συνομιλητή για να κάνεις ακροατήριο.
Εντάξει, έχω συνηθίσει όταν ένας True Believer αντιμετωπίζει
ακλόνητα επιχειρήματα κατά της πίστης του να με βγάζει κακό
αντί να προσπαθεί να με βγάλει λανθασμένο.
quote:
* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
@@ μπλε.
βάση τη συμπεριφορά των επιβατών στα λεωφορεία, σου ορκίζομαι ότι
δε θα είχε μείνει ούτε μισός γέρος στην Ελλάδα.
Και κάτι ακόμα. Μου κάνει φοβερή εντύπωση που η Επαρχία υποτίθεται
ότι ξέρει τι εστί Αλβανός και η Πρωτεύουσα υποτίθεται ότι δεν
ξέρει. Κατ' αρχήν γιατί το 80% των αλλοδαπών μένει στις δύο μεγάλες
πόλεις της χώρας.
Π.χ. στα Βόρεια Μεσόγεια το 40% του πληθυσμού είναι Αλβανοί.
Θα μου πεις ΕΣΥ (που αν δεν κάνω λάθος αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι
σε ένα γραφείο στην Κύπρο σα να λέμε στου διαόλου τη μάνα
και από την επαρχία και από την πρωτεύουσα και ειρήσθω εν παρόδω
είσαι υποχρεωμένος να ανέχεσαι
παρόμοια συλλογική καταδίκη από τους Παφίτες, γιατί ξέχασα
να σου αναφέρω ότι για αυτούς είσαι ο Πουστροκαλαμαράς που
πούλησε τη μισή τους χώρα στους Τούρκους και σε κρίνουν μόνο από
την καταγωγή σου και όχι από το ποιόν σου και μετά έρχεσαι εδώ
και εφαρμόζεις τα ίδια ακριβώς στους Αλβανούς, τι σου είναι ο
άνθρωπος, ζώον μιμητικόν κατά τα φαινόμενα!)
-συνεχίζω-
θα μου πεις ΕΣΥ αν ξέρω για Αλβανούς; Εγώ τους βλέπω κάθε μέρα να
δουλεύουνε ΠΑΝΤΟΥ σαν τα σκυλιά, και
κάθε πρωί είναι καμιά τριανταριά
από αυτούς στημένοι στο φανάρι και περνάει ο Ελληναράς και διαλέγει
δούλους
και έχω χτίσει μαζί τους το σπίτι μου και άλλα σπίτια
και έχω δει ΚΤΕΛ το 1994 να σταματάει επίτηδες 30 μέτρα μακριά από τη
στάση επειδή είχε πατήσει το κουμπάκι Αλβανός και όταν κατέβηκε
ο άνθρωπος αμέσως γύρισε και είπε "Λάθος" και τότε ο οδηγός γκάζωσε
(λεπτομέρεια: έβρεχε καταρρακτωδώς)
και
είχα Αλβανούς συμμαθητές και ήταν μια χαρά παιδιά ίσως γιατί το 1995
δεν είχαν γκετοποιηθεί τόσο πολύ
και
φίλους και συνεργάτες και άτομο που δούλευε 18ωρο στο βενζινάδικο
έξω από το σπίτι μου για 700δρχ την ώρα αλλά όταν άφηνα το αυτοκίνητο
του άφηνα και τα κλειδιά και μου το έφερνε στο σπίτι
και
τον εργάτη το Λουάν (που το έχει κάνει Λεωνίδας) που μου έλεγε για
το γιο του που σπουδάζει ιατρική πίσω στο σπίτι και ο Λουάν δουλεύει
όλη μέρα για να του στείλει λεφτά και η μόνιμη ανησυχία του είναι
οι εργοδότες που δεν του κόβουν αρκετά ένσημα και μπορεί να χάσει την
άδεια παραμονής του
και
έχω διαβάσει για την επαρχία ελάχιστα κολακευτικά πράγματα.
Για παράδειγμα ένα περίεργο πράμα, αλλά οι περισσότερες καταγγελίες
για αλλοδαπούς στην επαρχία γίνονται στο τέλος του καλοκαιριού, δηλαδή
όταν έχουν μαζευτεί τα διάφορα γεωργικά προϊόντα και έχει έρθει η
ώρα της πληρωμής των εργατών.
Και μια ιστοριούλα που δεν θα τολμούσα καν να πιστέψω αν δεν είχα
δει στην εφημερίδα, για εκείνον τον αγνό επαρχιώτη από την Άρτα αν
θυμάμαι καλά που προκειμένου να πληρώσει τους εργάτες του προτίμησε
να τους σκοτώσει και να τους θάψει, είχε γίνει και επεισόδιο στην
ανατομία ενός εγκλήματος.
Και για τα περίφημα μπουρδέλα χμμ συγνώμη, πολιτιστικά κέντρα της
επαρχίας όπου η αξία μιας αλβανίδας ή ρωσίδας ή βουλγάρας αποτιμάται
σε μερικές εκατοντάδες ευρώ και οι καλοί οικογενειάρχες επαρχιώτες
πάνε και γλεντάνε και γαμάνε δεκαεξάχρονα κοριτσάκια που τα απήγαγε
η αλβανική μαφία απ' το σπίτι τους.
Παρεμπιπτόντως αυτά που λες για την πλειοψηφία ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Ο δείκτης
παραβατικότητας των Αλβανών είναι 0.80. ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ
ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Και κάτι ακόμα, για το "να πάνε σπίτια τους". Εύκολο να το λες με
χορτάτη κοιλίτσα και το μυαλό γεμάτο ηλίθια κόμπλεξ και στερεότυπα.
Δύσκολο να το κάνεις, αν σπίτι σου σε περιμένει ΠΕΙΝΑ.
Για να δούμε και την εικόνα: 500.000 Αλβανοί, αθώοι και ένοχοι,
μωρά, παιδιά, μανάδες, γέροι, οικογένειες, άτομα με μαγαζιά, με
φίλους, με προβλήματα, με συναισθήματα, με όνειρα, μαζεύουν τα
μπογαλάκια τους, κλείνουν τα σπίτια τους, φεύγουν ομαδικά, σχηματίζο-
νται ουρές στα σύνορα, τα μωρά κλαίνε, οι αστυνομικοί δίνουν κοφτές
διαταγές στο πλήθος... και από την άλλη μεριά τους περιμένει η
φτώχεια...
...τι ωραία εικόνα...
...τι ελληνική...
...τόσο ελληνική που θα τη ζήλευε και ο μέγας φιλέλλην
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ όταν έκανε το ίδιο ακριβώς για τους
100.000 Έλληνες υπήκοους, κατοίκους της Πόλης.
Πάλι αηδίασα.
παρατηρηση στον χρηστη σκουπιδι95 ωστε σταματιζει να ειρωνευεται,βριζει και να συμπεριφερεται ως τσιφλικας σε οποιοδηποτε εχει αντιθετες απο αυτον αποψεις
Αν μαζεψει καποιος της βρισιες που εχει γραψει στα 700 τουλαχιστων ανθελληνικα post που εχει γραψει θα γραψει βιβλιο και εγω δεν εχω δει να του γινεται ουτε μια μια παρατηρηση.
Αν κανω λαθος να μου τις δειξετε
Κατηγορει αλλους τους αλλους ως φασιστες ενω αυτος με τον χαρακτηρα που εχει δειξει ειναι ο μεγαλυτερος φασιστας.
Δεν θα επρεπε καποιος απο τους αρμοδιους του χωρου να εχει ασχοληθει με το θεμα, πραγμα που εχει παμπολλες φορες σε αλλους χρηστες παλιοτερα οι οποιοι διαφωνησαν με τις αστειες αποψεις του χρηστη σκουπιδι95.
Οσο τωρα για τους αλβανους, δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν μπορει να καταλαβει καποιος οτι μια χωρα 10.000.000 κατοικων δεν μπορει να ταισει ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΥΣ μεταναστες χωρις να εχει ουτε βαρεια βιομηχανια και χωρις να εχει ακομα ακομα δουλειες ουτε για τους ιδιους τους κατοικους της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΘΕΛΕΙ.
Ας κρατησουν καποιους για να χτιζουν τις βιλες των πλουσιων στην κηφησια και την εκαλη, σε ενας καταυλισμο εκει κοντα για να εχουν και καθαρο αερα και να μην χαλανε λεφτα σε βενζινες και λεωφορεια.
Ας κρατησουν και καποιους για τις αγροτικες δουλειες και για τσοπανηδες και οι υπολοιποι αφου δεν γουσταρουν την ρατσιστικη συμπεριφορα των Ελληνων ας πανε σπιτι τους.
Και τελος θα ηθελα να προτεινω στον κατα τα λοιπα φιλο σκουπιδι95 να παρει μια Ελληνικη σημαια και να παει στην πρωτευουσα των δημοκρατικων και αντιρατσιστων φιλων αλβανων και να την σηκωσει ως ενδειξη φιλιας των δυο λαων, να το γραψει σε βιντεο με την βοηθεια καποιου φιλου του και μετα να μας το δειξει.

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.(ΠΛΑΤΩΝ)
DIMSOT
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ Ή ΑΝΕΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ -ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟ-.
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ:
ΔΗΜ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ?
ΑΛΛ. ΕΕΕ. ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ...
ΔΗΜ. ΤΙ? ΕΙΠΑΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ/
ΑΛΛ. Ε. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΛΑΪΒ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΝΑΕΙ.
ΟΣΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ, ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΝΟΥΣΕ.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ?
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑΣ? ΕΕΕΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ.
ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ -ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ- ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΑΞΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ "ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ" ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2.500.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
@@ μπλε
Φανταζομαι ότι είναι από την μεγάλη χρηστικότητα του "αντικειμένου" στην καθημερινότητά σου, γνωρίζεις πλέον και τα χρώματα που "βγαίνει"...
quote:
Υπαρχει σε αυτο το forum επιτελους καποιος να κανει μια
παρατηρηση στον χρηστη σκουπιδι95 ωστε σταματιζει να ειρωνευεται,βριζει και να συμπεριφερεται ως τσιφλικας σε οποιοδηποτε εχει αντιθετες απο αυτον αποψειςΑν μαζεψει καποιος της βρισιες που εχει γραψει στα 700 τουλαχιστων ανθελληνικα post που εχει γραψει θα γραψει βιβλιο και εγω δεν εχω δει να του γινεται ουτε μια μια παρατηρηση.
Αν κανω λαθος να μου τις δειξετεΚατηγορει αλλους τους αλλους ως φασιστες ενω αυτος με τον χαρακτηρα που εχει δειξει ειναι ο μεγαλυτερος φασιστας.
Δεν θα επρεπε καποιος απο τους αρμοδιους του χωρου να εχει ασχοληθει με το θεμα, πραγμα που εχει παμπολλες φορες σε αλλους χρηστες παλιοτερα οι οποιοι διαφωνησαν με τις αστειες αποψεις του χρηστη σκουπιδι95.
Dimsot, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου. Μιλάμε για απίστευτες ανθελληνικές μπρουρδολογίες, συγκαλλημένες με αντι-ρατσιστικές απόψεις που καταλήγουν πάντα σε μπινελίκια....

* Ειρήνη *
quote:
Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να κάνω διάλογο με κάποιον που θεωρεί ότι λέω εφ' όσον μιλάω σε κατάσταση αγανάκτησης λέω βλακείες.
Κι όμως, αυτό είναι βασική αρχή του εσωτερισμού, κι ας μην μας αρέσει!!
Με ξαφνιάζει που ένα άτομο σαν εσένα, που γενικά έχει τόσο ισορροπημένη τοποθέτηση, δυσκολεύεται να το κατανοήσει αυτό.
Αν είσαι θυμωμένη/ος, η κρίση σου είναι λάθος. Τελεία και παύλα.-
Κι εγώ συχνά θα ήθελα να μην είναι έτσι, αλλα, ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτοί είναι οι κανώνες
Και μην το δεχθεις αυτό γιατι το λέει ο junk95, ή εγώ, οι πλέον σεσημασμένοι "ανθέλληνες"
του χώρου. Αν θες ζήτα και τη γνώμη Ελληνόφρονων συντονιστών, όπως π.χ. "Πλωτίνος", "AvatarGR" - ελπίζω να μου επιτρέπουν να αναφερθώ στα ονόματά τους έτσι, αυτοί μου ήρθαν στο νου.
Υποπτεύομαι οτι η θέση σου έχει επιρεαστεί από κάποια προσωπική εμπειρία, και δεν σε κακίζω για αυτό - το κοινωνικό πρόβλημα με τους αλβανούς είναι σοβαρό -- αλλά δεν σημαίνει οτι το συμπέρασμα σου είναι σωστό.
==================================
Τώρα, για αυτήν την κουραστική πια καραμέλα οτι ο φίλος junk95 ειναι "ανθέλληνας", ίσως είναι καιρός να σταματίσει.
Πρώτα απ'ολα, ο χαρακτηρισμός αυτός είναι παραβίαση των κανώνων του φόρουμ. Δεν είναι εδώ μέσα εθνικιστικό φόρουμ, για να απαιτείται «πίστοποιητικο όρθων φρονημάτων» από τους συμμετέχοντες.
Εφ'οσον είναι σεβαστοί οι κανόνες ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ, ό καθένας μπορεί να παραθέτει την άποψη του, και τα επιχειρήματα με τα οποία την στηρίζει, πράγμα που ο junk95 το κάνει σχεδόν πάντα, και είναι από τους ΠΙΟ συνεπείς εδώ μέσα σε αυτό.
Τώρα, οτι αγανακτεί πού και πού με την ασυνέπεια των συναισθηματικών θέσεων που αντιμετωπίζει, εγώ μια φορά του το συγχωρώ, χωρίς απαραίτητα και να εγκρίνω.
Εξ άλλου, μέσα στον συναισθηματικό, εθνικιστικό, κυκεώνα που συχνά βρίσκει τον εαυτό του, ο άνθρωπός είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Χαράς το κουράγιο του. Εγώ σπάνια γράφω πια στο esoterica γιατί έχω βαρέθει να μην μπορεί κανείς να επικαλεσθεί την λογική και το ανοιχτό μυαλό χωρίς να πέσουν αμέσως τα μαύρα κοράκια με τις "ανθελληνικές" κατηγορίες. Ήλπιζα να βρώ εδώ έναν χώρο όπου θα μπορούσα να σηζητήσω και να ανταλλάξω απόψεις με άτομα σαν junk95 (με τον οποίο έχω τεράστιες διαφορές αντίληψης, παρά τις φήμες) -- αλλά αυτό δεν μπορει να γίνει όταν χρειάζεται συνεχώς να υπερασπίζουμαι στοιχειώδεις κανώνες κοινής λογικής που θα έπρεπε να είναι αυτονόητοι - θα έπρεπε, αλλά προφανώς τα Βαλακάνια θέλουν ακόμα καμμια εκατοστή χρόνια πρόοδο. Δεν βαριέστε - another time, another place....
Πάντως, εχώ διβάσει τα περρισότερα απο τα 750 του junk95, και δεν βρήκα ακόμα κανένα ανθελληνικό στοιχείο.
Αντίθετα, τις θέσεις του τις βρήκα άκρως πρό και υπέρ-Ελληνικές, και μάλιστα τις διέπει μια ξεκάθαρη αίσθηση οτι ο junk95 πονάει την Ελλάδα όσο λίγοι εδώ μέσα. Μάλιστα, μακάρι η Ελλάδα να είχε πολλούς περρισότερους σαν αυτόν (που έχει, δηλαδή, απλά δεν είναι στο esoterica), γιατί με τέτοια άτομα πάει μπροστά, και όχι με οπισθοδρομικούς, συναισθηματικά κολλημένους σε μια αμφισβητίσιμη εκδοχή του παρελθόντος.
Πολύ φοβάμαι οτι οι λεγόμενες "ανθελληνικές" θέσεις του junk95 είναι απλά οι αντιδράσεις ατόμων που τους τα λέει χύμα, και δεν μπορούν να απαντήσουν με επιχειρήματα.
Θα μπορούσε - φαντάζομαι - να ήταν λιγότερο τραχύς. Αλλα πολλά θα "μπορούσαν"...
Κ
quote:
* Ειρήνη *
Υποκρίτρια.
Σ’ ευχαριστώ για την «έμμεση» προτροπή σου να ξανα-σκεφτώ τα γραφόμενά μου.
Όμως αυτό που μου δημιούργησε όλη αυτή την «έκρηξη», είναι ο τρόπος και μόνο ο τρόπος!
Προσπαθώ πάντα να είμαι ανοιχτή στον όποιο διάλογο, ακόμα και σ’ αυτά τα θέματα που κράταω «κλειστό» μυαλό (όπως μάλλον και αυτό). Και έχεις απόλυτο δίκιο που γράφεις ότι το συμπέρασμά μου μπορεί να μην είναι σωστό, σ’ αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία και μάλιστα αν διαβάσεις τα γραφόμενά μου (σ’ ολόκληρο το forum) ποτέ δεν έχω γράψει ότι έχω δίκιο, πάντα αφήνω μια πορτούλα ανοιχτή!
Μπορούμε να συζητήσουμε, να διαφωνήσουμε ακόμα και να κοντραριστούμε. Όμως...! Όμως πάντα σεβόμενη τον συνομιλητή μου και τις απόψεις του! Αν τον «πείσω» καλώς! Αν με «πείσει» πάλι καλώς! Αν πάλι δεν συμβεί τίποτα από τα 2 πάλι καλώς, τα είπαμε λιγάκι.
Όχι όμως στο επίπεδο του junk οπου, παρατηρημένα, θα γράψει ένα, άντε δύο post με επιχειρήματα και όποιος τολμήσει να διαφωνίσει μαζί του τον αρχίζει στα μπινελίκια και στις ειρωνικές βολές! Όπως έγινε και με ‘μένα. Ξεκινήσαμε να «συζητάμε», υποτίθεται, και αμέσως στο επόμενο του post με έβρισε! Ε, έλεος λοιπόν που αξίζει να συζητάς μ’ αυτό το άτομο!
Γι’ αυτό σου λέω, για όλα υπάρχει ο τρόπος και σαφέστατα δεν είμαι υποχρεωμένη ν’ ανεχτώ τον τρόπο ενός στερημένου, διανοητικά, ανθρώπου.

* Ειρήνη *
Σ'ευχαριστώ για το πόστ σου, το οποίο και επιβεβαιώνει την αρχική εντύπωση που είχα σχηματίσει για το ποιόν του χαρακτήρα σου.
Προσωπικά θεωρώ και τον junk95 και εσένα αξιόλογους συνδρομητές του esoterica, και όποτε μπορώ, διαβάζω τα γραφόμενά σας. Αν δεν χωνεύεστε και δεν θέλετε να μιλάτε, ας είναι, αν και νομίζω οτι θα ήταν απώλεια για το χώρο.
Υποπτεύομαι οτι ο junk95 μπορεί να αντέδρασε μέσα από την ίδια αγανάκτηση που επικαλείσαι και εσύ, και η "ανάφλεξη" να είναι μόνο της στιγμής...
Όντως δεν χρειαζόταν (κατα τη γνώμη μου) να σου απαντήσει τόσο απότομα, ίσως να θέλει μαθήματα για να γίνει "τζεντλμαν", παραείναι φεμινιστής, μου φαίνεται
, αλλά και εσύ, νομίζω, του τα παραείπες.
Πάσει περιπτώσει, νά΄σαι καλά...
Κ