ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- E-BOOKS - Περιοδικά - Βιβλία

- E-BOOKS - Περιοδικά - Βιβλία

Amanda45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ArkanaΝέο Μέλος
19/10/2005, 10:45:15
Sto antistoixo biblio tis Maras Meimaridi Deste. Poleitai pantou.
desteΝέο Μέλος
24/10/2005, 11:25:45
Μάλλον δεν έκανα καλή διατύπωση.
Θέλω να βρω την τράπουλα χωρίς το πρόσωπο υης Κατίνας από πίσω,
KRYSTALLENIAΜέλος
27/10/2005, 21:45:48
ΑΓΑΠΗΤΗ deste ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η DESTE ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ κ.ΜΑΡΑΣ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗ Η' ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΩ e-mail Η' ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ...

ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

AgentMulderΜέλος
29/10/2005, 12:45:06
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ DESTE? ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ !!!

KRYSTALLENIAΜέλος
30/10/2005, 01:30:09
ΑΓΑΠΗΤΕ AgentMulder ΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ DESTE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ......

www.marameimaridi.gr .

ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

Edited by - KRYSTALLENIA on 30/10/2005 01:32:44

AgentMulderΜέλος
30/10/2005, 11:25:18
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΡΥΣΤΑΛΕΝΙΑ!

LoL

...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ !!!

gataki_1982Νέο Μέλος
14/11/2005, 21:48:24

καλησπερα σε ολους!
με ενδιαφερει πολυ να μαθω για την deste.
το μαιλ μου ειναι gataki_1982@yahoo.gr . εγω πιο πολυ χρησιμοποιω τον αυτοκρατορικο σταυρο.Αν και εχω αρκετες αποριες σ αυτον.Πχ πολλες φορες μου εχει βγει στο ερωτημα πχ. "ο ταδε θελει να ειμαστε ζευγαρι"?και ενω ολα τα χαρτια ειναι θετικα και εχουν καλο νοημα ,το τελευταιο μου βγαινει τισ περισσοτερες φορες αρνητικο .τι σημαινει αυτο?οτι δεν θελει?και σε αλλα ερωτηματα μου βγαινει αυτο.ενω ολα τα χαρτια ειναι καλα το τελευταιο ειναι οχι
15/11/2005, 14:34:46
Aυτό πιθανόν να σημαίνει ότι ενώ για αυτό που ρωτάς υπάρχουν οι προϋποθέσεις στο τέλος κάτι θα γίνει και θα στραβώσει. Παίζει ρόλο τί χαρτιά βγαίνουν στις άλλες θέσεις για να σου ερμηνεύσει τί θα στραβώσει και πώς.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
astral-projectΜέλος
16/11/2005, 20:47:45
ψες, μια φιλενας πηγε και πηρε απο τον ελευθερουδακη, μια μαυρη τραπουλα τετραγωνη, την δυναμη των 9 (power of nine).

αυτην την ειχα παρει και εγω αλλα δεν ειχα ποτε ασχοληθει σοβαρα μαζι της. τα σχηματα ειναι λιγο εξτριμ, αλλα η φιλενας, που ειναι ειδικη στην χαρτομαντεια, ειπε οτι ειναι φανταστικη.

A mari usque ad mare

zanaΝέο Μέλος
17/11/2005, 11:14:40
Καλημέρα σε όλους σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που ασχολείστε με τη χαρτομαντεία δεν φοβάστε που έχετε μια ταρό ή όποια άλλη μαντική τράπουλα στο σπίτι σας και τη χρησιμοποιήτε για να μάθετε για το παρελθόν το παρόν και το μέλλον? Ποια δύναμη είναι αυτή που βοηθάει στο "διάβασμα" των χαρτιών? Απ'όσο γνωρίζω η θρησκεία μας θεωρεί ότι κάτι πολύ κακό κρύβεται πίσω από τέτοιου είδους μέσα που "αποκαλύπτουν" το μέλλον
PeronosporosΜέλος
17/11/2005, 12:47:44
quote:
καλησπερα σε ολους!
με ενδιαφερει πολυ να μαθω για την deste.
το μαιλ μου ειναι gataki_1982@yahoo.gr . εγω πιο πολυ χρησιμοποιω τον αυτοκρατορικο σταυρο.Αν και εχω αρκετες αποριες σ αυτον.Πχ πολλες φορες μου εχει βγει στο ερωτημα πχ. "ο ταδε θελει να ειμαστε ζευγαρι"?και ενω ολα τα χαρτια ειναι θετικα και εχουν καλο νοημα ,το τελευταιο μου βγαινει τισ περισσοτερες φορες αρνητικο .τι σημαινει αυτο?οτι δεν θελει?και σε αλλα ερωτηματα μου βγαινει αυτο.ενω ολα τα χαρτια ειναι καλα το τελευταιο ειναι οχι
Δεν ξέρω, υποτίθεται ότι εσύ με βάση το τί βγήκε κρίνεις και κανένας άλλος, αυτό είναι το νόημα (αν τα έριχνα εγώ πχ. θα έβγαιναν άλλα χαρτιά γιατί έπρεπε εγώ να βγάλω την ίδια ερμηνεία). Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός....
Και κάτι τελευταίο δεν πρέπει να τα ρίχνεις εσύ για τον εαυτό σου...
(Δεν πρέπει να τα ρίχνεις γενικώς αλλά αυτό είναι άλλο θεμα )

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

astral-projectΜέλος
17/11/2005, 17:25:15
20 χρονια τα ριχνω στον εαυτο μου, δεν εχω παθει τιποτα.
το ιδιο ισχυει και για οσους ξερω και κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα...

στο κατω κατω της γραφης, η κα καραμανου, μονη της τα εριχνε, μονη της τα ελεγε.

κακοπεσε?

A mari usque ad mare

PeronosporosΜέλος
18/11/2005, 09:19:36
quote:
20 χρονια τα ριχνω στον εαυτο μου, δεν εχω παθει τιποτα.
το ιδιο ισχυει και για οσους ξερω και κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα...

στο κατω κατω της γραφης, η κα καραμανου, μονη της τα εριχνε, μονη της τα ελεγε.

κακοπεσε?

Μηδέναν προ του τέλους μακάριζε. Σόλων απευθηνόμενος στον Κροίσο....
Σίγουρα έχουν γίνει στραβές λόγω μιας μαγικής τράπουλας στην ζωή σου. Ή δεν τις αντιλαμβάνεσαι ή δεν τις ομολογείς .
Συγκεντρώνεις πολύ κακές επιρροές χωρίς λόγο....

zanaΝέο Μέλος
18/11/2005, 22:01:58
Αγαπητέ φίλε Peronosporos, συμφωνω με την άποψη σου θα ήθελα αν μπορούσες να γίνεις και λίγο πιο συγκεκριμένος σχετικά με τις "κακές επιρροές" που σωστά ανέφερες. Αν υπάρχει κάποια προσωπική εμπειρία ή έχεις ακούσει από αλλού κάτι σχετικό θα ήθελα αν δε σου κάνει κόπος να τα μοιραστείς μαζί μας.
PeronosporosΜέλος
18/11/2005, 23:16:39
Φίλη zana δεν είχα κάποια ιδαίτερα άσχημη εμπειρία, τουναντίον οι προβλέψεις μου έβγαιναν και μάλιστα πάρα πολύ καλύτερα από ότι μπορούσα να φανταστώ μερικές φορές. Αλλά κάτι δεν μου άρεσε, ένοιωθα περίεργα, πάρα πολύ περίεργα. Άλλωστε οι υπέρμαχοι της ταρώ δεν σου λένε πως προκύπτουν τα αποτελέσματα. Αποφασίζει μόνη της η τράπουλα;;; Δεν νομίζω...... Άρα δέχεσαι εξωτερική επιρροή από "κάτι" και προβλέπεις.
Έχω ακούσει εμπειρίες από φίλους που έβγαζαν άσχημα πράγματα.

Στην τελική ότι είναι να γίνει ας γίνει, αν είναι να βρίσκεις και θανάτους (όπως κάποια που ξέρω)και να επιβεβαιώνεσαι, υπάρχει πρόβλημα....

silent_stormΝέο Μέλος
19/11/2005, 13:36:54
Καλησπέρα παιδιά είμαι κι εγώ καινούρια στο forum και θα ήθελα απλά να ρωτήσω κάποια βασικά πραγματάκια για την deste αλλά και για τις άλλες τράπουλες ταρώ, πρόκειται για ένα θέμα που με απασχολεί πολύ και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος, εάν μπορεί και θέλει.....Pagwna,προ ημερών έστειλα ένα mail στην διεύθυνσή σου αλλά δεν έχω πάρει απάντηση...Θά ηθελά πραγματικά λίγη βοήθεια απ'ολους σας, παιδια.....Τελευταία η deste μου ,εχμ, ας πούμε ότι "παίζει" λίγο μαζί μου κάτι παιχνιδάκια περίεργα και ανησυχώ....Πώς "φορτίζουμε" μία τράπουλα και σε τι ακριβώς αποσκοπεί ο καθαρισμός της?Αυτά προς το παρόν..._θα επανέλθω και με άλλα ερωτήματα, ώς τότε όποιος θέλει ας μου στείλει mail...:) :) :)

Φιλικά,
Αγγελική

19/11/2005, 16:50:08
quote:

Καλημέρα σε όλους σας,
Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που ασχολείστε με τη χαρτομαντεία δεν φοβάστε που έχετε μια ταρό ή όποια άλλη μαντική τράπουλα στο σπίτι σας και τη χρησιμοποιήτε για να μάθετε για το παρελθόν το παρόν και το μέλλον? Ποια δύναμη είναι αυτή που βοηθάει στο "διάβασμα" των χαρτιών? Απ'όσο γνωρίζω η θρησκεία μας θεωρεί ότι κάτι πολύ κακό κρύβεται πίσω από τέτοιου είδους μέσα που "αποκαλύπτουν" το μέλλον

H δύναμη που βοηθάει είναι η διαίσθηση που από τη φύση μας διαθέτουμε όλοι. Σε περιπτώσεις που το άτομο χρηματίζεται ή κάνει την τράπουλα παιχνίδι, -να ρίξουμε να δούμε αν μας θέλει ακόμα ο γκόμενος- είναι πιθανόν να γίνει δέκτης αρνητικής ενέργειας. Γενικά όταν ένα χάρισμά ή μία μαντική μέθοδο την χρησιμοποιείς κυρίως για λόγους συμφέροντος δεν φορτίζεται θετικά η τράπουλα και η ενέργεια αυτή σε επηρεάζει.

Δεν είναι απλό να έχεις στα χέρια σου μία ταρώ ή μία τράπουλα, είναι δύναμη να ξέρεις το μέλλον και αυτή τη δύναμη παλαιότερα την είχαν σοφοί ιερείς και μυημένοι. Τώρα πουλιούνται στα περίπτερα.

Είναι καλό να ζητάμε μια ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ σε σοβαρές περιπτώσεις όταν πραγματικά κάτι μας απασχολεί και όχι για ψυλλου πήδημα.

Όσο για τη θρησκεία μας δε θα το σχολιάσω αφού πάσχει από εκ γενετής σατανοφοβία και θεωρεί αμαρτία σχεδόν όλα όσα κάνουμε ακόμα και τις προγαμιαίες σχέσεις

19/11/2005, 16:53:09
quote:

Καλησπέρα παιδιά είμαι κι εγώ καινούρια στο forum και θα ήθελα απλά να ρωτήσω κάποια βασικά πραγματάκια για την deste αλλά και για τις άλλες τράπουλες ταρώ, πρόκειται για ένα θέμα που με απασχολεί πολύ και θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος, εάν μπορεί και θέλει.....Pagwna,προ ημερών έστειλα ένα mail στην διεύθυνσή σου αλλά δεν έχω πάρει απάντηση...Θά ηθελά πραγματικά λίγη βοήθεια απ'ολους σας, παιδια.....Τελευταία η deste μου ,εχμ, ας πούμε ότι "παίζει" λίγο μαζί μου κάτι παιχνιδάκια περίεργα και ανησυχώ....Πώς "φορτίζουμε" μία τράπουλα και σε τι ακριβώς αποσκοπεί ο καθαρισμός της?Αυτά προς το παρόν..._θα επανέλθω και με άλλα ερωτήματα, ώς τότε όποιος θέλει ας μου στείλει mail...:) :) :)

Φιλικά,
Αγγελική

Για το πώς τη φορτίζουμε νομίζω πως πρέπει να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες. Ο καθαρισμός αποσκοπεί στο να "αδειάσεις" την τράπουλα από την ενέργεια που έχει συσσορεύσει με τα ριξίματα.

capricorn73Νέο Μέλος
27/11/2005, 14:57:57
Καλησπερα!
Αν και βλεπω οτι εχετε καιρο να ασχοληθειτε με το θεμα....θα θεσω το ερωτημα μου ελπιζοντας σε μια απαντηση απο καποιο μελος.
Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει πως ριχνεται ο αυτοκρατο ρικος σταυρος στη deste?
Σας ευχαριστω πολυ κι ελπιζω να με.......διαφωτισετε!
28/11/2005, 15:01:23
capricorn 73
να σε καλωσορίσω στο Εσωτέρικα.
Ο αυτοκρατορικός σταυρός εξηγείται πώς ρίχνεται στο βιβλιαράκι που συνοδεύει την τράπουλα.