ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΔΩΡΙΔΑ21 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΔΩΡΙΔΑΜέλος
21/07/2004, 01:29:03
quote:
γεια σου δωριδα
απο την αρχη μου αρεσε η γραφη σου.
αλλα χαρα μου εδω κρατανε ροπαλα και βαρανε ασχημα εαν δεν ανηκεις στο συστημα (το γνωστο ) τωρα οι νυκοκοιρες τη δουλεια εχουν στη σοφια!
για λιγους χαρα μου

Και σε μένα αρέσει ο δυναμικός πιπεράτος λακωνισμός σου.
Γιατί βαριέσαι να βάζεις τόνους;

quote:
ουπσ χαθηκα τωρα που παω;

Άσε τα ουπς και τουπς και εξηγήσου

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

21/07/2004, 01:50:44
quote:

quote:
---εχουν λαπτοπ οι νοικοκυρες;(...α ειναι τρεντ το δεχομαι αν ειναι μεταδοτικο ξεω μια παροιμια...:"η ζηλια αν ειναι ψωρα κολαει ολη η χωρα"---
χαιρομαι που δεν δυναμαι να "ζηλευω" και δεν δυναμαι να "φθονω"/+ευχομαι σε ολους σας το ιδιο:)

Γιατί τόση χολή, ρε παιδί, γιατί;
Από πότε άρχισε στην Ελλάδα η νοικυρά να γίνεται αντικείμενο σκωπτικών σχολίων; ή μιλάμε πια για ταξικές διαφορές;
Και είναι δηλαδή να έχει κάποιος λαπτοπ τόσο σπουδαίο που μια ορισμένη (η πιο σπουδαία) τάξη πρέπει να της αποκλείεται αυτό το εργαλείο;
Ήμαρτον, Παναγία μου, ήμαρτον!

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ Σ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΧΗ//ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΛΟΓΧΗ ΑΓΑΠΗΤΗ....ΚΑΙ ΦΤΥΣΑΜΕ ΤΗ ΧΟΛΗ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ:

quote:
Από πότε άρχισε στην Ελλάδα η νοικυρά να γίνεται αντικείμενο σκωπτικών σχολίων; ή μιλάμε πια για ταξικές διαφορές;

ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ//ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ//ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ(ΠΟΙΑ ΘΑΜΠΟΡΟΥΣΕ..;)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ//ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΩΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΘΑΜΠΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΛΟΥΡΠ.

ΑΤΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ Η ΨΥΧΗ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΑΛΛΗ....ΛΕΞΗ....

'Η /ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΑΠΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ
"ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ...ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ..."

ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΣΥΜΒΑΝ...
ΣΥΝΕΧΙΣΕ.
ΟΥΠΣ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ!....

"ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΗ ΨΑΧΝΕΙ..."
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΕΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ:(

~~~~

ΔΩΡΙΔΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΕΝΩ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΞΥΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;....

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ "Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΙΣΩ...."//ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΣΩ...)

PARAMATMA...

ΥΓ...ΤΟ ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ....//HIDΙΝGSMTHNGMAYBE?//

21/07/2004, 09:14:59
quote:
YΓ...ΤΟ ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ....//HIDΙΝGSMTHNGMAYBE?//

Να το'χες κάνει πράξη καλά που θάτα'νε...

Από λόγια και "διδασκαλίες" χορτάσαμε...

Γέμισε το esoterica από πεφωτισμένους, διδάσκαλους και Ρίσι...
Βέβαια στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι...
Ευτυχώς αν κρίνω από τα μηνύματα που δέχομαι καθημερινά σε έχουν πλέον καταλάβει αγαπητή... ΟΛΟΙ αυτοί που προσεγγίζεις με προσωπικά μηνύματα (γνωστή τακτική) κατηγορώντας με...
Μόνο που όσες φορές σε ρώτησα να απαντήσεις ΑΝΟΙΧΤΑ εδώ μέσα σε όλους γιατί ...κατηγορούμαι ποίησες τη νύσσα...
Γι'αυτό πρόσεχε...
Καλό το παιχνίδι των εντυπώσεων αλλά ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά τον νοικοκύρη τον προστατεύει...

Υ.Γ. Η χολή και η κακία είναι ίδιον του "καλού εσωτεριστή"

"Τάδε έφη Avallon"
steelspringΜέλος
21/07/2004, 15:12:20
quote:
Η χολή και η κακία είναι ίδιον του "καλού εσωτεριστή"

Είναι!!
Και στο κάτω κάτω ο εσωτερισμός δεν αποτελεί αξία.

21/07/2004, 19:39:14
quote:

quote:
YΓ...ΤΟ ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ....//HIDΙΝGSMTHNGMAYBE?//

Να το'χες κάνει πράξη καλά που θάτα'νε...

Από λόγια και "διδασκαλίες" χορτάσαμε...

Γέμισε το esoterica από πεφωτισμένους, διδάσκαλους και Ρίσι...
Βέβαια στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι...
Ευτυχώς αν κρίνω από τα μηνύματα που δέχομαι καθημερινά σε έχουν πλέον καταλάβει αγαπητή... ΟΛΟΙ αυτοί που προσεγγίζεις με προσωπικά μηνύματα (γνωστή τακτική) κατηγορώντας με...
Μόνο που όσες φορές σε ρώτησα να απαντήσεις ΑΝΟΙΧΤΑ εδώ μέσα σε όλους γιατί ...κατηγορούμαι ποίησες τη νύσσα...
Γι'αυτό πρόσεχε...
Καλό το παιχνίδι των εντυπώσεων αλλά ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά τον νοικοκύρη τον προστατεύει...

ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ/ΑΝΤΕ ΕΠΕΙΔΗ "ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ"...ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;...
ΩΡΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ:0

quote:
Υ.Γ. Η χολή και η κακία είναι ίδιον του "καλού εσωτεριστή"

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΑΙ!

ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ.
ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗ //ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ;..
ΕΧΜ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΜΠΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΧΗ..ΕΧΜ..ΧΟΛΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ....
Ο,ΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΑΡΩΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ:))
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ(ΞΕΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ./ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ/ΨΑΞΟΥ ΑΛΛΑ + ΠΑΨΕ)

hare hare aum

21/07/2004, 19:43:10
quote:
Είναι!!

..γιαλεγ-γιαλεγε :)

atma...

>>Steel Spring
29/07/2004, 00:31:04
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΑΠΤΟΠ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΑΖΙ.
ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΤ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΣΩ-ΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
29/07/2004, 00:56:00
Με χαρά σε καλωσορίζουμε στα πάτρια εδάφη αγαπητή Gretel

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχεις.

Ο κακός λύκος

29/07/2004, 01:47:56
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΦΙΛΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ???
ΤΟ FIGHT CLUB ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΠΑΓΩΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ MCΑFEE ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΥΣΕΣ ΑΚΟΜΑ.

KEEP THE FLAME ON

doloplokosΝέο Μέλος
30/07/2004, 22:50:30
quote:

Με χαρά σε καλωσορίζουμε στα πάτρια εδάφη αγαπητή Gretel

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχεις.

Ο κακός λύκος

zadok ΚΟΙΤΑ ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ
ΣΑΝ gretel ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΜΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΑ ΣΚΑΤΩΛΑΔΟΝΕΙΣ
Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΙ
ΜΠΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΚΑ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ;

1ον) ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΟ (κάντε του αέρα)
2ον) ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΤΣΑ μαρκας: ΟΖΑΙ, ΟΥΖΑΙ...
3ον) ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
4ον) ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΪΤΣΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΓΕΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ
που είσαι φουκαρά καψούρης με τις γνώσεις και τους απίστευτους μύθους της μασονίας...

τα ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΆ

4ον)

poios 8a parei apo emena to OSCAR ths doloplokias;

ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ FORUMS

31/07/2004, 01:46:13
quote:

zadok ΚΟΙΤΑ ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ
ΣΑΝ gretel ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΜΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΑ ΣΚΑΤΩΛΑΔΟΝΕΙΣ
Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΙ
ΜΠΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΚΑ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ;

1ον) ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΟ (κάντε του αέρα)
2ον) ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΤΣΑ μαρκας: ΟΖΑΙ, ΟΥΖΑΙ...
3ον) ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
4ον) ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΪΤΣΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΓΕΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ
που είσαι φουκαρά καψούρης με τις γνώσεις και τους απίστευτους μύθους της μασονίας...

τα ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΆ

4ον)

poios 8a parei apo emena to OSCAR ths doloplokias;

ΒΡΕ ΔΟΛΟΠΛΟΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ.
2. ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.
3. ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΟΥ - ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ?-
4. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΙΤΕ ΦΤΩΧΕΣ.
ΤΕΚΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΘΕΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΩΣΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΑΛΛΟΣΤΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ 1962.

31/07/2004, 01:59:19
gretel Μην του/της χαλάς το όνειρο βρε !!!!!!!!

Σου είπε ξεκάθαρα ότι είσαι η Zadok και είσαι και μασόνα !

Τι άλλη απορία έχεις ;

Ο κακός λύκος

31/07/2004, 02:18:50
EIMAI H ZANTOK EIMAI H ZANTOK AMAN EΠΑΘΑ ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

ΑΣΤΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΔΟΛΟΠΛΟΚΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩΜΑΙ ΕΣΥ?

31/07/2004, 02:58:14
Δεν είμαστε καλά! Εγώ και η gretel το ίδιο???

Μα αφού είναι ξανθιά. Είναι δυνατόν; Αυτό σηκώνει μήνυση...

(Βέβαια, ας μην πτοούμεθα, διότι κάποτε ήμουν ο Ramoglou, τώρα εκτός απ' την gretel είμαι και o Spiral, καθώς και πολλοί άλλοι...)

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 31/07/2004 03:01:54

31/07/2004, 03:11:41
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ?
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ?

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ?

ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, Ή ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

ΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?????????

31/07/2004, 03:23:06
Η ταυτότητα του μέλους "doloplokos" έχει απενεργοποιηθεί, για τους λόγους που αναφέρονται στο μήνυμά μου, στη συζήτηση "Σώπα ατερμη ψυχή και "άκου" την σιωπή/θάνατο... "

Η συντομότατη διαδρομή των 25 μόλις μηνυμάτων σε έναν χώρο που για πρώτη φορά εισέρχεται ένα μέλος για να γράψει, είναι ίσως ένδειξη του κακόβουλου "ταλέντου ντετέκτιβ" και όχι μόνο... που κρύβει μέσα του, όχι όμως της διάθεσης για ουσιαστική συμμετοχή στις συζητήσεις, όπως έγινε φανερό από πολλά εκ των μηνυμάτων του.

doloplokos σου συνιστώ να κρατηθείς μακριά από το ESOTERICA!
τέτοιου είδους "ταλέντα" δεν είναι στον χώρο αυτό, καθόλου ευπρόσδεκτα!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

31/07/2004, 03:25:24
quote:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, Ή ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Ούτε και το δικό μου το μυαλό (;). Λες να τα βάφω;;;

multi - persona

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

31/07/2004, 03:42:13
ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ!!!

31/07/2004, 03:56:37
Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΣΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ". ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ.
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

Υ.Γ. ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ

31/07/2004, 04:03:33
quote:

ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ!!!

multi - persona

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)