- ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ! - - Κινηματογράφος -
War of the Worlds 2: The Next Wave
Due to the success of the film, Asylum Production announced a sequel called: 'War of the Worlds 2: The Next Wave'. The film was released straight to DVD on March 18, 2008. It starred C. Thomas Howell (who also directed the effort) and Christopher "Kid" Reid.
Plot
Taking place 2 years after the first invasion the aliens return to complete their plan of human domination. Appearing in a town of a few survivors a new type of Martian fighter arrives and vaporises all who come across it. Unlike the originals however these appear to be able to move through space at will. Hiding out in their home that was left untouched in the first invasion George and his son hear an odd sound from the radio used to talk with others. Eventually after reaching his work station George learns that the machines were controlled away from the planet and that the reason they could not see the invasion arriving was due to the use of a type of wormhole between Earth and Mars. Throughout the course of the film George meets another soldier who had his unit wiped out and is even captured as is his son. When the invasion truly begins we see a new group of battle ships used by the invaders including a flying machine and larger metallic machines used to attack Paris. Eventually using new technology and with help from a virus an air force team travels to Mars and destroyed the invaders home.
The movie closes with the noise in the beginning of the movie playing over again in the radio during a picnic. It is unclear what happened to George's wife however she died prior to the movie. If it was due to the first invasion or not is never announced. The ending gives a possible chance for another invasion to be on its way.
by Wikipedia

Αυτές τις μέρες άρχισε να παίζεται στους κινηματογράφους μία ταινία τρόμου (μάλλον σπλάτερ τύπου χόστελ), το scar.Η ταινία είναι σε έκδοση 3d, εκτός από κάποιες αίθουσες των village παίζεται και σε άλλους κινηματογράφους αν θέλει κάποιος να την δει.
Οι κριτικές που διάβασα για την ταινία είναι απογοητευτικές(αν και ποτέ δεν έδωσα βάση στα λεγόμενα των κριτικών), χαρακτηρίζεται μέτρια στη καλύτερη περίπτωση, και ότι όποιος την δει θα την δει από περιέργεια μόνο και μόνο για το τρισδιάστατο.Εδώ που τα λέμε και γω αυτήν την περιέργεια έχω, και σκέπτομαι να πάω να την δω.Πιστεύω ότι το 3d είναι το βασικό ατού της ταινίας για να γίνει πιο μεγάλος ο τρόμος.Σαν προειδοποίηση στο τρέιλερ λένε ότι όσοι έχουν κάποιο καρδιακό πρόβλημα να αποφύγουν να την δουν.

Υπόθεση:Στη μικρή επαρχιακή πόλη Όβιντ του Κολοράντο, η ιστορία του Έρνι Μπίσοπ, του ιδιοκτήτη του γραφείου κηδειών της περιοχής, έχει αφήσει τα σημάδια της στην τοπική κοινωνία. Δεκαέξι χρόνια μετά, η υπόθεση που τρομοκράτησε τη μικρή πόλη εξακολουθεί να προκαλεί ρίγη. Ο Έρνι Μπίσοπ αιχμαλώτιζε έφηβους και τους κρατούσε στο υπόγειο του νεκροτομείου, δεμένους μέσα σε φέρετρα. Χαράκωνε, φόβιζε και τρομοκρατούσε τα ανύποπτα θύματά του και μετά τα ανάγκαζε να βλέπουν τα σημάδια στο σώμα τους μέσα από έναν μικρό καθρέφτη. Ένα από τα θύματα του Μπίσοπ, η Τζοάν Μπάροους, κατάφερε να λυθεί και σκότωσε το βασανιστή της με μία σύριγγα ταρίχευσης, βάζοντας τέλος στο βασίλειο του τρόμου και έγινε ηρωίδα στα μάτια των συμπολιτών της. Μετά το τέλος της περιπέτειάς της, η Τζόαν εγκατέλειψε το Όβιντ. Στην αρχή της ταινίας τη βρίσκουμε να επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από δεκαέξι χρόνια για να δει την ανιψιά της να στέφεται Βασίλισσα του Χορού των Αποφοίτων του σχολείου. Με την άφιξή της όμως παράξενοι φόνοι αρχίζουν να πραγματοποιούνται ξανά. Μετά από μία σειρά συμπτώσεων, η Τζοάν θεωρείται από τις αρχές η βασική ύποπτη και οδηγείται στη φυλακή...
Πληροφορίες για την υπόθεση του έργου από εδώ και ήταν και το μόνο site που είδα καλές κριτικές.
άλλες κριτικές και πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ

Edited by - keraynos on 19/10/2008 22:26:14
Μακαρι να βγαζανε και αλλες ταινιες (και δρασης) με τρισδιαστατη "κοπια"

Edited by - PREDATOR on 20/10/2008 10:22:16

ή ακομα καλύτερα σε 4D (στη Γερμανια ας πουμε υπαρχουν τετοια συστηματα), που συμμετεχουν και αλλες "αισθησεις"

Τελικά πριν λίγη ώρα είδα το scar, μάπα το καρπούζι!
Μία φορά που θα συμφωνήσω με τους κριτικούς, ταινία τρόμου... πέρασε αλλά δεν ακούμπησε.Ίσως να έχω αναισθητοποιηθεί μετά από τα "hostel", τα "σε βλέπω" (σε λίγες μέρες βγαίνει στις αίθουσες το 5 θα πάω να το δω), και τους "κύβους", δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση αυτό, τι κι αν ήταν 3D, οι σπλάτερ σκηνές φαινόντουσαν από απόσταση, τίποτα δεν αισθανόσουν να εκτοξεύεται πάνω σου, πολύ αίμα για το τίποτα.Χώρια που πήγα να βάλω τα γέλια μερικές φορές με θεατές που ούρλιαζαν σαν να τους έσφαζαν, εγώ ατάραχη συνέχιζα να βουτώ και να απολαμβάνω τα νάτσος μου μέσα στο λιωμένο τυρί(κόλαση είναι τα άτιμα)
Ξέχασα να πω το πιο σημαντικό...Στο τέλος της ταινίας χειροκροτούσαν οι θεατές
...Έλεος!!!

Edited by - keraynos on 21/10/2008 01:20:09
quote:
Ξέχασα να πω το πιο σημαντικό...Στο τέλος της ταινίας χειροκροτούσαν οι θεατές...Έλεος!!!
Να σου πω την αλήθεια, ποτέ μου δεν κατάλαβα την αιτία που κάνει κάποιους ανθρώπους να χειροκροτούν όταν τελειώνει μια ταινία στον κινηματογράφο κι όταν προσγειώνεται ένα αεροπλάνο... ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...

Προσωπικά μου έχει τύχει πολλές φορές να ακούω κάποια ομιλία πχ και όταν ακούσω κάποιους να χειροκροτούν, ακολουθώ κι εγώ.
Έχει αρκετά στοιχεία μιμητισμού οπότε είναι πιθανόν να χειροκροτούν αρκετοί άνθρωποι σε μια ταινία όχι επειδή θαύμασαν την ταινία αλλά επειδή μηχανικά συμμετέχουν σε κάτι που κάνουν εκείνη την στιγμή κάποιοι συνάνθρωποι τους γύρω τους.
Τώρα το να το κάνουν με ειρωνική διάθεση δε νομίζω, άλλωστε μια ταινία που σε εμάς φαίνεται κακή ή μέτρια μπορεί να αρέσει σε πολλούς άλλους και το αντίθετο.

In anticipation of my resurrection...