- Αποικίες σε άλλους πλανήτες... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
.
Γιατί η Αφροδίτη (που όπως είχε λεχθεί παραπάνω είναι "δίδυμη αδελφή" της Γής) εξελίχθηκε τόσο διαφορετικά από αυτήν?
Πολλά τα ερωτήματα φίλε Dying Incubus και δυστυχώς ελάχιστες απαντήσεις πάντως άμα περιπλανηθείς στο προηγούμενο Link θα διαπιστώσεις ποιοί πλανήτες είναι πιθανή στόχοι για αποίκηση.... ο Άρης προς στιγμή είναι ο καταλληλότερος και όπως αναφέρετε Τα Βίκινγκς εντόπισαν ελάχιστα σημάδια ζωής σε δύο απομονωμένες -όμως- περιοχές του Άρη, ενώ η πρόσφατη ανακάλυψη του μετεωρίτη ALH 84001 που βρέθηκε στη Ανταρκτική αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την απόδειξη ύπαρξης ξένων -εκτός Γης- μικροοργανισμών!!!!
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

Δεν είμαστε το μόνο ουράνιο σώμα που έχει το προνόμιο να έχει ενδείξεις ζωής...
elfye, πιστεύω πως θα μπορούσαμε να το είχαμε μάθει...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
quote:
Εγώ έκανα μία άλλη σκέψη....και άν ο πρώτος πλανήτης που κατοικήθηκε απο την ανθρώπινη φυλή δεν είναι η Γή αλλά ο Άρης.....ο Δίας.... και για αυτό να ανακαλύπτουμε ίχνη πολιτισμών στους άλλους πλανήτες (βλέπε Άρη την Σελήνη)και να τους θεωρούμε εξωγήινους ενώ στην πραγματικότητα είναι γηίνοι......
Αυτό μου γεννάει 2 ερωτήματα!
1) Πώς κατάφεραν τόοοοοσα χρόνια πρίν κι ήρθαν ως εδώ?
2) Για να το έκαναν τότε, δεν είναι πιθανό να γίνει το ίδιο και στο μέλλον?

quote:
Αυτό μου γεννάει 2 ερωτήματα!
1) Πώς κατάφεραν τόοοοοσα χρόνια πρίν κι ήρθαν ως εδώ?2) Για να το έκαναν τότε, δεν είναι πιθανό να γίνει το ίδιο και στο μέλλον?
1)Έλα ντέ και πού είναι αυτή η τεχνολογία.....εκτός απο κάποια παράξενα κείμενα και ιερογλυφικά στην Αίγυπτο(που καθαρά απεικονίζουν ελικόπτερο κάποιο είδος διαστημόπλοιου και αεροπλάνο ελπίζω να γνωρίζεις που αναφέρομαι!)
2)πολύ πιθανόν να γίνει στο μελλόν αλλά σίγουρα όχι στο κοντινό....
Και ένα άλλο ερώτημα πιό συμφέρον δεν είναι να αποικοίσουν την σελήνη απο ότι τον Άρη??? Γιατί έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε αυτό τον πλανήτη και έχουν "παραμερίσει"? την υπόθεση της σελήνης????
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
Μια σκεψη κανω!
aa
quote:
Μηπως γιατι ηδη κατοικειται;
Μια σκεψη κανω!
Πώς με πιάνεις......
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
quote:
Μηπως γιατι ηδη κατοικειται;
Μια σκεψη κανω!
Ίσως να μας έχουν αποκρυφθεί πάρα πολλά γεγονότα, έχεις δίκιο!
quote:
1)Έλα ντέ και πού είναι αυτή η τεχνολογία.....εκτός απο κάποια παράξενα κείμενα και ιερογλυφικά στην Αίγυπτο(που καθαρά απεικονίζουν ελικόπτερο κάποιο είδος διαστημόπλοιου και αεροπλάνο ελπίζω να γνωρίζεις που αναφέρομαι!)
Γνωρίζω πολύ καλά, καλέ μου φίλε, που αναφέρεσαι...
Να συμπληρώσω κι εγώ πως είναι όντως παράδοξο (πέραν αυτών των εξαιρέσεων) να είχαμε αναπτύξει τέτοια τεχνολογία στο παρελθόν και να ήρθαμε εδώ στη Γή από άλλο πλανήτη και μετά να μέναμε εδώ στις σπηλιές και να εξελιχθήκαμε μετά από χιλιάδες χρόνια...
Σωστά?