- Ιστορίες για φαντάσματα......... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΚΑΙ'ΜΕΙΣ ΞΕΝΥΧΤΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΣΕΙ....
καλά ντε...! μια κυριακή δεν έχω δικαίωμα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω ? ![]()
εξάλλου απ' ότι είδα κρατήσατε άξια την σημαία της πρωϊνής βάρδιας ! ![]()
και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα σας παραθέτω εδώ μια αληθινή ιστορία !
"Στις 16 Μαρτίου του 1882, ο κ. Τζ.Κ.Νταμπς ξύπνησε μες στη νύχτα κι είδε τον αδερφό τους τον Ειμος, που ήταν δεκαπέντε χρόνια πεθαμένος, να κάθεται στα πόδια του κρεβατιού και να ξεπουπουλιάζει κοτόπουλα. Ο Νταμπς ρώτησε τον αδερφό του τι ήθελε εκεί πέρα, κι ο αδερφός του του είπε να μην ανησυχεί, πεθαμένος ήτανε κι είχε κατέβει στην πόλη μόνο για Σαββατοκύριακο. Ο Νταμπς ρώτησε τον αδερφό του πως ήταν στον άλλο κόσμο, κι αδελφός του είπε πως δεν είχε διαφορά απ' το Κλίβελαντ. Είπε πως είχε γυρίσει για να φέρει ένα μήνυμα στον Νταμπς, και αυτό ήταν ότι σκούρο μπλε κουστούμι και σκοτζέζικες καρό κάλτσες δεν πάνε καθόλου.
Σ' αυτό το σημείο μπήκε η υπηρέτρια του Νταμπς κι είδε τον Νταμπς να μιλάει με "μια άμορφη, γαλακτερή ομίχλη", που, όπως είπε, της θύμισε τον Ειμος Νταμπς, αλλά ήταν λίγο πιο εμφανίσιμη. Στο τέλος, το φάντασμα ζήτησε απ' τον Νταμπς να τον συνοδέψει σε μια άρια απ' τον Φάουστ, που την τραγούδησαν μαζί με μεγάλο πάθος. Προς το ξημέρωμα, το φάντασμα έφυγε περνώντας μεσ' απ' τον τοίχο, κι ο Νταμπς, προσπαθώντας να το ακολουθήσει, έσπασε τη μύτη του.
Φαίνεται πως έχουμε εδώ μια κλασική περίπτωση του φαινόμενου του φαντάσματος, κι αν πιστέψουμε τον Νταμπς, το πνεύμα ξαναγύρισε άλλη μια φορά κι έγινε αιτία ν' απογειωθεί η κυρία Νταμπς από μια καρέκλα και να υπερίπταται πάνω απ' το τραπέζι με το δείπνο περίπου είκοσι λεπτά, ώσπου έπεσε μέσα σε μια σάλτσα. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα πνεύματα έχουν κάποια τάση να είναι σκανταλιάρικα, την οποία ο Α.Φ.Τσάιλντ, ο Βρετανός απποκρυφιστής, αποδίδει σ' ένα έκδηλο συναίσθημα κατωτερότητας που έχουν επειδή είναι πεθαμένα. Τα φαντάσματα συνήθως συνδέονται με άτομα που έχουν υποστεί ασυνήθιστο θάνατο. Ο Ειμος Νταμπς, για παράδειγμα, είχε πεθάνει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες όταν ένας γεωργός τον φύτεψε μαζί με κάτι μπρόκολα"
Χωρίς Φτερά, Γούντι Αλλεν
παιρυμαίνο τυν γνόμοι σας!
Θηλυκά, Galadriel
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Απο τοτε στοιχειωσε ο Λουτσος και κυνηγαει μικρα παιδια και Θηλυκα!!!!
Προσοχη αδερφια!!!
Φιλικα...ΚΑΝΕΝΑΣ.
WARNING !
quote:
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Έχω του Κεραμύδα, κάνει ???
Κάπου, σε κάποιο θέμα εδώ μέσα έχω αναφερθεί και σ'αυτόν...
Πάντως, όποτε τον διαβάζω, ξεραίνομαι στα γέλια....
quote:
ΜΙΚΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΜΟΥ VRIL
Τι έλεγε ο Dr. Joseph Göbbels ?
Πες ότι ψέμμα θές, δεν έχει σημασία πόσο τραβηγμένο είναι, αλλά πες το συχνά, στο τέλος θα βρεθούν κάποιοι που θα το πιστέψουν...
(Σοφός άνθρωπος, που να τον πάρει ο Διάολος και να τον ξεροτηγανίζει σε φτηνό ισπανικό τηγανόλαδο, προσφορά €1,99 το 100ντάλιτρο)
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
quote:
γιατί προσοχή ? νιώθεις θηλυκό τελευταία?
IQ , τζι τζι κιου!!
Και πολλα σου γραφω!Κανονικα επρεπε να περασεις απαρατηρητη.
.ΚΑΝΕΝΑΣ.
quote:
πριν μου έλεγες πως βιάζομαι.... τώρα θέλεις να σε παρακαλάω?
Σου έχω και καλά και κακά νέα.
Το κακό νέο είναι, οτι με το "βιάζεσαι" δεν εννούσα εσένα, αλλά τη(?) Zadok.
Το καλό νέο είναι οτι εχεις πίσω κάθισμα.
quote:
πολλά βίτσια έχεις καλέ μου...
Oh, jes jes...
Αλλά μέχρι εδώ. Σιχαίνομαι την αυτοπροβολή και ειδικά αυτή του στύλ "εδώ ο καλός φαλός, ζεστός και σπαρταράει..."
quote:
εδώ ένα μαιλ και δεν μπορούμε να σταυρώσουμε.... και θές και πίσω κάθισμα?
Με λυπέι το πρώτο. Στο δεύτερο, τι μπορώ να απαντήσω δημόσια ???
quote:
χε χε... εγώ φεμινίστρια? ποτέ! οι άντρες στο πίσω κάθισμα είναι γι'αυτές που το χρειάζονται που και που
τι να κάνουμε, άλλοι χρειάζονται λεξικό για να γράψουν ...
κι άλλοι άντρα....δόξα τω θεω, δεν έχω έλλειψη σε κανένα από τα δύο....
Καλή μου, δεν μπορώ ουτε να έχω γνώμη σ αυτό ούτε και να σου απαντήσω, έτσι που το θέτεις.
Θα σου απαντήσω, όπως το είχες θέσει πιο πάνω
quote:
...πέταξε έναν άντρα και ένα λεξικό στο πίσω κάθισμα κι άστο να βρίσκεται....
Ανάλυση σε πρώτο επίπεδο
-άν πετάξεις έναν άντρα και ένα λεξικό μαζί στο πίσω κάθισμα, με σκοπό να τα έχεις εκεί και να τα χρησιμοποιήσεις κάποτε, στο μεταξύ μπορούν να συμβούν τα εξής, ανάλογα με τον τύπο του/τών άντρα/ών που επιλέγεις:
- Αν έχει κατασκευαστικές ικανότητες και πιάνουν τα χέρια του, μπορεί ξαφνικά ο΄πως κάθεσαι μπροστά και ασχολείσαι με την οδήγηση, να βρεθείς περικυκλωμένη από διάφορες σαίτες...
- Αν είναι τύπος που έχει σχηματίσει άποψη για γυναίκες από διάφορα ειδικά έντυπα, θα τον ακούς να ξεφυλλίζει το λεξικό για να βρεί τις εικόνες, και μάλιστα αυτές που είναι στη μέση και ξεδιπλώνονται
- Άν είναι τύπος με το IQ σωματότυπων τύπου Rambo (που εντυπωσιάζει περισσότερο με τον τετρακέφαλο παρά με τον εγκέφαλο,
) τότε ίσως κάποτε να ακούσεις από κεί μπροστά κάτι σαν ΑΑΑΑΑ, ΒΟΥΟΥΟΥ, ΓΟΥΟΥΟΥ, που είναι φιλότιμες προσπάθειες, στα τριάντα και βάλε, επιτέλους να μάθει να κάνει και κάτι... - Αν είναι και λίγο μάγκας, να αδράξει την ευκαιρία να ανταλλάξει κανα δυό φωνήεντα με την ξανθιά με το καμπριολέ που προσπερνάει εδώ και μισή ώρα απ τα δεξιά και δήθεν αδιάφορα.
Η ανάλυση σε δεύτερο επίπεδο ακολουθεί συντόμως.
Επ, σε έπιασα να κοιμάσαι και δεν είπα ακόμα καληνύχτα.
απλά είμαι συνεπαρμένη από τις επιχειρηματικές ικανότητες μερικών μερικών....
τεσπα.... περιμένω το δεύτερο επίπεδο ανάλυσης![]()
στο μεταξύ ξυπνάω και μερικά πνεύματα που κοιμούνται ![]()
WARNING !
quote:
εξάλλου απ' ότι είδα κρατήσατε άξια την σημαία της πρωϊνής βάρδιας !
Για να αλλάξουμε για λίγο το θέμα.
Η αλήθεια είναι, οτι για να πιάσεις έναν Βρίλ πρέπει να σηκωθείς ποοολύ πρωί.
Επίσεις, αλήθεια είναι, οτι άν ανέβεις στην Πεντέλη, στη γνωστή σπηλιά 6 τα χαράματα, και ειδικά με αυτό τον καιρό, θα τα δείς όλα!
Από τότε που το έκανα αυτό για πρώτη φορά, οχι μόνο εγώ, αλλά ειδικά και το Βριλόσκυλό μου ξετρελάθηκε. Μόλις πάει 5μισή και κάτι, μούρχεται με κείνο το βλέμμα, έ αφεντικούλη, θα με πάς ?????
Την τελευταία φορά που πήγαμε, τα σύννεφα ακουμπούσαν τη γή. Φτάνοντας στο υψόμετρο ήταν σαν να μπαίναμε σε άλλο κόσμο.
Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάθονται ήσυχα στο σπιτάκι τους και στο ζεστό τους κρεβατάκι. Ε λοιπόν, εγώ δεν είμαι καθόλου έτσι.
Πάντως, για να κλείσω το θέμα, ούτε διαβόλια, ούτε τριβόλια ουτε ΟΥΦΟ
και τέτοια θα βρείτε ποτέ στη σπηλιά της Πεντέλης. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα, που οι περισσότεροι ΕΥΤΥΧΩΣ δεν τα βλέπουν.
Μαύρη η νύχτα στα βουνά...
quote:
...πέταξε έναν άντρα και ένα λεξικό στο πίσω κάθισμα κι άστο να βρίσκεται....
-άν πετάξεις έναν άντρα και ένα λεξικό μαζί στο πίσω κάθισμα, με σκοπό να τα έχεις εκεί και να τα χρησιμοποιήσεις κάποτε, πρέπει πρώτα να έχεις λάβει υπ όψη το ειδικό φυλλάδιο με οδηγίες χρήσεως και εγγυήσεις του κατασκευαστή για το προιόν "Αντρες" που αναφέρεται περίπου στα εξής
- Το προιόν πρέπει να περνά από τακτικό service και λίπανση, γιατί αλλιώς κινδυνεύει να ... σκουριάσει
- Το προιόν έχει δικούς του ρυθμούς και ζωή. Όπως ένα ζωάκι που θα βάλετε στο σπίτι σας θέλει το νεράκι, το φαγάκι, τη βολτίτσα και την αγκαλίτσα του, έτσι και το προιόν μας θέλει τη φροντίδα του, ειδάλλως κινδυνεύετε απλά να σας ψοφήσει. Και βρωμάάάάειει....
- Άν το προιόν μείνει πάρα πολύ χρονικό διάστημα στο πίσω κάθισμα, άσχετα αν δέχεται συχνές τακτικές επισκέψεις και υλική φροντίδα, ενδέχεται να καταλάβει νωρίς οτι η σχέση είναι αμφιμονοσήμαντη. Δηλ. δέχεται επισκέψεις οποτεδήποτε ΔΕΝ είναι στο προγραμμά του, αλλά ΠΟΤΕ δεν μπορεί να επισκευτεί εκείνο όταν θέλει. Πρέπει δηλ. να τραβήξει την προσοχή με κάποιον τρόπο. Το κλάμα δεν είναι και πολύ σικ, οπότε θα σκευτεί άλλους τρόπους. Πάρα πολλα προίοντα μας έχουν επινοήσει το βαθύ ρέψιμο. Ενημερώνουμε όμως τις φίλτατες πελάτισσες, οτι προιόντα που έχουν αναπτύξει τέτοιου είδους συμπεριφορά οφείλονται σε λάθος χειρισμό της ιδικτήτριας και ανταλλαγή ή αποζημίωση σε καμία περίπτωση δεν γίνεται απαιτητή
Και φυσικά ακολουθεί συντόμως το τρίτο και τελευταίο επίπεδο .
Και δεν είπα ακόμα καληνύχτα.
τι τον κάνουμε μετά?
και γιατί δηλαδή να βγούμε αξημέρωτα για κυνηγι vril?
κι εγώ ξυπνάω νωρίς και περιπλανιέμαι στις ομορφιές του εσωτέρικα που εκείνη την ώρα είναι ήσυχο και κυρίως γρήγορο....
είσαι σίγουρος ότι το βριλόσκυλο σου δεν θέλει απλά να κάνει την ανάγκη του?
πάντως συμφωνώ για όσα είπες για την Πεντέλη και ειδικότερα τη σπηλιά... κι εγώ τα χρόνια που ζούσα εκεί ούτε διαβόλια είδα ούτε τριβόλια... αυτά κυκλοφορούν ανάμεσα μας... και ευτυχώς πράγματι που δεν μπορούν όλοι να δουν όλα της τα μυστικά..
WARNING !
quote:
και ευτυχώς πράγματι που δεν μπορούν όλοι να δουν όλα της τα μυστικά..
Ρε ας τις θεωριες!!
Και κοιτα να βρεις τα μυστικα της κατσαρολας να φτιαξεις κανα φαγητο της προκοπης!!
.ΚΑΝΕΝΑΣ.