- Τι είδους φόρουμ θέλουμε τελικά; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Τρολ ωραία τα λες, αλλά η ελευθερία έκφρασης πρέπει να φτάνει μέχρι το σημείο μου σέβεται τον άλλον.Αλλιώς παύει να είναι ελευθερία έκφρασης...Εχουν ξεκινήσει θέματα, στα οποία μπήκαν αμέσως άτομα και αρχίσαν να κοροιδεύουν.Δεν έχει σημασία αν το θέμα ήταν χαζό.
Κατ'αρχάς φίλε μου το θέμα, έχει τη μεγαλύτερη σημασία.
Αν είναι χαζό, χαζούς θα προσελκύσει να γράψουν. Οπότε διαλέγεις, κρίνεις, και κατόπιν συμμετέχεις ή όχι.
Αλλά αποτι ξέρω στο παρόν φόρουμ δεν υπάρχουν χαζοι άνθρωποι.
Εκτος απο έναν ή δύο το πολύ.
Αλλά τι είναι χαζό τελικά;
Μήπως είναι υποκειμενικό τελείως, το κριτήριο του χαρακτηρισμού του;
Οπότε αν για σένα θεωρείται χαζό, για κάποιους άλλους μπορεί να χρήζει
μείζονος σημασίας.
Μπορείς να τους χαρακτηρίσεις χαζούς τελικά;
quote:
Διαβάζω το φόρουμ χροοοοοοοόνια.τελευταία όχι και τόσο,και ο λόγος είναι αυτός.Γιατί φίλε μου κανείς δεν θα ανοίξει θέμα αν ξέρει ότι θα αρχίσει κατευθείαν το δούλεμα...κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι το παράξενο πχ, δεν είναι για πράγματα αποδεδειγμένα,αλλιώς δεν θα ταν παράξενο.Το να αμφισβητείς και να θέτεις επιχειρήματα δεν είναι κακό,το να κάνεις "πλακίτσα" και δούλεμα είναι...
Σου ξαναλέω ότι μόνο εσύ μπορείς να υποβαθμίσεις το θέμα σου.
Οι πλακατζήδες αν τους αγνοήσεις θα βαρεθούν και θα σταματήσουν.
Ρε παιδιά μου θυμίζετε τον χουλιγκανισμό στα γήπεδα. Ολοι τον καταδικάζουν, όλοι συμφωνούν στην καταπολέμησή του, αλλά αν ανοίξει η μύτη μου στο δρόμο για το γήπεδο απο φυσιολογικά αίτια, γίνεται πρώτη ειδηση στα δελτία σε υπερμετρο βαθμό και ή προβολή του προβλήματος συνεχίζεται και σε πολλές περιπτώσεις δυναμιτίζεται απο τους ίδιους τους κατακριτές τους.
Μαζί συνεχίζουν και οι χουλιγκαν των οποίων προβάλεται το 'έργο'.
Αυτο που είπε ο ellovos, ήταν σοφή κουβέντα αλλά κανείς σας δεν έπιασε το νόημά της.
Μονο εσείς, Μόνο εσείς, Μόνο εσείς.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
quote:Italos
Εχουν ξεκινήσει θέματα, στα οποία μπήκαν αμέσως άτομα και αρχίσαν να κοροιδεύουν.
προσωπικα εχω συμμετασχει στα κατωθι τοπικς:
με βιασαν εξωγηινες που εκαναν βζιν βζουν
με βιασαν εξωγηινοι που εκαναν πλ πλ πλ
αυτοδημιουργητοι βρυκολακες
αληθινος βαμπιρισμος (δυο τοπικ με το ιδιο θεμα)
επικληση στον σατανα
επικληση πνευματων
υψος βουνων και λεξαριθμοι
προφητειες αγιων (για πολεμο με την Τουρκια περσυ τον Νοεμβρη)
ενεργοποιηση του ντι εν εϊ
και διαφορα άλλα που δεν θυμαμαι
σε ολα γελασα και θεωρω τον εαυτο μου και τους συμμετεχοντες Ολυμπιους της υπομονης που αντεξαμε και αντιμετωπισαμε τα οσα λεγονταν με χιουμορ, εστω και κυνικο, και δεν ειπαμε οπως θαπρεπε ωμα "λες μεγαλες μαλακιες φιλε" ![]()
quote:Δεν έχει σημασία αν το θέμα ήταν χαζό.
τι ειναι τα χαζα θεματα και που χρησιμευουν?
quote:Γιατί φίλε μου κανείς δεν θα ανοίξει θέμα αν ξέρει ότι θα αρχίσει κατευθείαν το δούλεμα...κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι το παράξενο πχ, δεν είναι για πράγματα αποδεδειγμένα,αλλιώς δεν θα ταν παράξενο.Το να αμφισβητείς και να θέτεις επιχειρήματα δεν είναι κακό,το να κάνεις "πλακίτσα" και δούλεμα είναι...
υποθετω οτι εφοσον εχω παραθεσει ανεξηγητες εμπειριες μου επωνυμα στο δικτυο, μπορω να μιλησω για το θεμα ως "γνώστης"
φυσικο ειναι να αντιμετωπισεις τα παντα εφοσον τιθεσαι σε δημοσια κριτικη - το θεμα ειναι πως την αντιμετωπιζεις
καποιοι δεν απαντουν καθολου
καποιοι απαντουν με σοβαροτητα
καποιοι βριζουν (ο ΗΥΠΣΟΥΣ ΠΕΛΑΓΟΥ που χου, ή οι προφητες)
καποιοι απαντουν με κυνισμο (η αγαπημενη μου μεθοδος γιατι δεν με πολυαπασχολει ο καλλωπισμος του δημοσιου προφιλ μου - ναναι καλα αυτος ο καλος ανθρωπος ο χεντριξ που μου εδωσε την ευκαιρια με την "κριτικη" του να γελαω την ωρα που του απαντουσα - χαλαλι του το κλειδωμα του τοπικ
)
ο πανό απο την άλλη χρησιμοποιει συνειδητα (αυτο οφειλω να του το αναγνωρισω) αυτους που του απαντουν χιουμοριστικα και αυξανει τις σελιδες και τις αναγνωσεις του τοπικ του
quote:Απέριττος
Αγαπητέ Γιάννη μου αρέσει το χιούμορ γιατί είμαι έξυπνος άνθρωπος και οι έξυπνοι άνθρωποι δεν φοβούνται το χιούμορ ούτε και την κριτική. Αυτό που δεν δέχομαι είναι την κακοήθεια που πέρνει την μορφή της κριτικής και την μορφή του υποτιθέμενου χιούμορ.
φιλε Γιαννη, θεωρω το χιουμορ την καλυτερη "αμυνα" και την καλυτερη "επιθεση", οπως επισης το θεωρω την καλυτερη μεθοδο "διδασκαλιας"
ξερεις τι καλο σου κανει να γυριζεις ψοφιος απο βουνο, απο σπηλαιο, απο την δουλεια σου, και μεσα στις σκοτουρες της επιβιωσης να βλεπεις στο τοπικ σου οτι καποιος σε χλευαζει επειδη ειδες κατι που εμοιαζε με λεμουριο στην Πεντελη?
να ασχολειται μεσα στις δικες του σκοτουρες με τον δικο μου λεμουριο! ![]()
το πιανεις το χιουμορ?
εγω ξεραινομαι στα γελια φιλε! ![]()
και χαιρομαι αν η εμπειρια μου τον κανει να γελαει!!!
καλο του κανω

quote:
με βιασαν εξωγηινες που εκαναν βζιν βζουνμε βιασαν εξωγηινοι που εκαναν πλ πλ πλ
Τα δύο αυτά θέματα jonniebegood καλύτερα θα ήταν να παραμείνουν απέξω από τη λίστα.
Ανοίχτηκαν από εικονικό λογαριασμό,
και εκτός από το όποιο κίνητρο μπορεί να είχε ο συγγραφέας, αποτέλεσαν αντικείμενο εκμετάλευσης και από κάποια άλλα άτομα, που δρώντας μόνα τους ή σε συνδυασμό, προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σχετικές με τη θεματολογία των forums και την ποιότητα των συζητήσεων,
και χρησιμοποιούνται δυστυχώς ακόμα και τώρα, για να υποβιβάσουν τις απόψεις ανθρώπων που συμμετέχουν στις συζητήσεις.
quote:
το πιανεις το χιουμορ?εγω ξεραινομαι στα γελια φιλε!
jonniebegood, είναι απόλυτα ανθρώπινο κάποιες φορές να στεναχωρηθείς, ακόμα και να οργιστείς όταν εισπράτεις μία επίθεση. Πολλές φορές και οι άμεσες πράξεις μας, είναι οργισμένες πράξεις. Για κανέναν δε θα ήταν κάτι τέτοιο ντροπή να το παραδεχτεί.
Ωστόσο, το τι θα επιλέξεις τελικά να κάνεις, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, είναι ένα θέμα που εμπλέκει τη βούληση, την κατανόηση και τη διάνοια του καθενός από εμάς. Μία δήλωση, ακόμα και αν φαίνεται ή προβάλλεται ως χιουμοριστική, μπορεί να μεταφέρει συναισθήματα που είναι αρνητικά.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
quote:
amalia:
Επίσης, όπως είδες έγινε επέμβαση στο μήνυμά σου: προσθέσαμε το url από τον διαδικτυακό χώρο, απ' όπου πήρες το κείμενο για τον Θεόφραστο. Παρακαλούμε την επόμενη φορά που θα δανειστείς κάποιο κείμενο από κάπου, να αναγράφεις την πηγή.Troll:
Εδώ έχεις δίκιο. Λοιπόν οι πηγές μου είναι:
1)Η βιβλιοθήκη μου.
...
Πολύ σωστά κάνεις και αναγνωρίζεις το δίκιο, έστω και εκ των υστέρων και μετά από υπόδειξη Troll, παρότι αρχικά οι περισσότεροι αναγνώστες ή συμμετέχοντες θα θεωρήσανε λογικά, πως είναι δικά σου λόγια αυτά που έγραψες.
Μιας λοιπόν και αναφέρεις ως πηγή τη βιβλιοθήκη σου πρώτα από όλα, γράψε σε ποιο βιβλίο ακριβώς, ποιος είναι ο συγγραφέας και σε ποιο κεφάλαιο βρίσκεται το κείμενο που παρέθεσες, έτσι ώστε να μπορούνε να το βρούνε και οι υπόλοιποι.
Κάνε σε παρακαλώ τον κόπο και για όσες από τις άλλες πηγές που έχεις παραθέσει και δεν υπάρχει ακριβής παραπομπή (εκτός από τη 2 και την 3, απ' όσο μπορέσαμε να βρούμε μέχρι στιγμής), να αναφέρεις ακριβώς το link που περιλαμβάνει το συγκεκριμένο κείμενο, γιατί τα link που έγραψες παραπέμπουν μόνο σε κεντρικές ή σε γενικές σελίδες.

Ψυχή μου,
quote:jonniebegood:
quote:
με βιασαν εξωγηινες που εκαναν βζιν βζουν
με βιασαν εξωγηινοι που εκαναν πλ πλ πλΤα δύο αυτά θέματα jonniebegood καλύτερα θα ήταν να παραμείνουν απέξω από τη λίστα.
amalia, δεν καταλαβα - αυτο σημαινει οτι συμφωνεις με οσα ειπα για τα υπολοιπα θεματα που ανεφερα?
quote:Ανοίχτηκαν από εικονικό λογαριασμό,
amalia, παλι δεν καταλαβα...
ο Γιαννης ηταν εικονικος λογαριασμος ενω ο χεντριξ δεν ειναι?
γιατι?
σας εστειλε τα στοιχεια του ή δεχτηκε τελικα να σας συναντησει?
quote:και εκτός από το όποιο κίνητρο μπορεί να είχε ο συγγραφέας,
amalia, ο συγγραφεας μαλλον μας εβαλε ενα τεστ οπως αυτο της οστρια (στο οποιο συναντησα εναν γνωστο μου γκοριλα): Πόσο εύκολα μπορείτε να ξεγελαστείτε;
Κάντε το "τεστάκι" να μάθετε!
http://www.mercola.com/2007/feb/8/mind-blowing-video-illustrating-how-easily-you-are-deceived.htm
"μας δουλευει" φωναζαμε τα μελη και οι συντονιστες μας απαντουσαν: "Well done. You know what? I don't really believe you. But who knows? Maybe you are really gifted viewers." ![]()
quote:αποτέλεσαν αντικείμενο εκμετάλευσης και από κάποια άλλα άτομα, που δρώντας μόνα τους ή σε συνδυασμό, προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σχετικές με τη θεματολογία των forums και την ποιότητα των συζητήσεων,
amalia, ολα ξεκινησαν οταν οι συντονιστες επεπληξαν τα μελη που γελουσαν με τον βιασμενο Γιαννη
εκει ημουν και εγω, θυμασαι?
quote:
και χρησιμοποιούνται δυστυχώς ακόμα και τώρα, για να υποβιβάσουν τις απόψεις ανθρώπων που συμμετέχουν στις συζητήσεις.
amalia, υποννοεις οτι και εγω τωρα χρησιμοποιω τα βζιν βζουν για να υποβιβασω τους συμμετεχοντες στις συζητησεις?
αν θεωρουσα βλακες αυτους που γραφουν ή διαβαζουν το φορουμ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ
quote:jonniebegood, είναι απόλυτα ανθρώπινο κάποιες φορές να στεναχωρηθείς, ακόμα και να οργιστείς όταν εισπράτεις μία επίθεση.
amalia, εικονικη επιθεση απο εικονικο λογαριασμο, επιφερει εικονικη οργη σε οσους ταυτιζονται με την εικονικη πραγματικοτητα του δικτυου
μια ολοημερη πεζοπορεια σε βουνο (χωρις κινητο) θα τους εκανε καλο πιστευω για να επανελθουν στην Πραγματικοτητα
quote:Πολλές φορές και οι άμεσες πράξεις μας, είναι οργισμένες πράξεις.
amalia, δεν με τσατισαν τα ιερα τερατα της Χλευης του δικτυου, ο κουπακιας (ενα μικρο δειγμα http://www.freeforums.gr/index.php/topic,263.10.html) και ο πλαταρος, και θα με τσατιζε ο χεντριξ?
αληθεια, τι κανει αυτος ο ανθρωπας?
όποτε το λεω αυτο παρουσιαζεται, κατι σαν επικληση πνευματος ειναι.
αραγε οργιζεται ή οργαζεται οταν με διαβαζει? ![]()
quote:Για κανέναν δε θα ήταν κάτι τέτοιο ντροπή να το παραδεχτεί.
amalia, σε καταλαβαινω απολυτα!
οργισθηκες σαν ανθρωπος απο την αναισχυντη συμπεριφορα μου να κανω πλακα στον χεντριξ που με χλευαζε με το δικιο του ο ανθρωπας, και κλειδωσες το τοπικ ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη! (ειμαι ανυποφορος μερικες φορες, το ξερω
)
ξερω οτι δεν ντρεπεσαι να το παραδεχθεις, οπως και το οτι οργιζεσαι οταν διαβαζεις για βζιν βζουν (ωχ, το ξαναειπα), ή οταν βλεπεις καποια νικ (θα πω μερικα εντελως στην τυχη: εγω, ο γηγενης, ο αζαξ, ο βριλ
) να γραφουν ακατονομαστα πραγματα
quote:
Ωστόσο, το τι θα επιλέξεις τελικά να κάνεις, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, είναι ένα θέμα που εμπλέκει τη βούληση, την κατανόηση και τη διάνοια του καθενός από εμάς.
εννοειται amalia, εννοειται...
quote:Μία δήλωση, ακόμα και αν φαίνεται ή προβάλλεται ως χιουμοριστική, μπορεί να μεταφέρει συναισθήματα που είναι αρνητικά.
amalia, αυτα τα λενε η Λουκα και ο Πρεκας για τον Λαζοπουλο ![]()
ΥΓ. δες το λιγο απο την αναποδη το θεμα: μπαινει καποιος στο φορουμ για να παραθεσει μια εμπειρια του και πεφτει πανω στα τοπικ που ανεφερα παραπανω, να γινονται αποδεκτα απο το συνολο των μελων
θα τολμουσε να γραψει?

quote:
Πολύ σωστά κάνεις και αναγνωρίζεις το δίκιο, έστω και εκ των υστέρων και μετά από υπόδειξη Troll, παρότι αρχικά οι περισσότεροι αναγνώστες ή συμμετέχοντες θα θεωρήσανε λογικά, πως είναι δικά σου λόγια αυτά που έγραψες.
Μιας λοιπόν και αναφέρεις ως πηγή τη βιβλιοθήκη σου πρώτα από όλα, γράψε σε ποιο βιβλίο ακριβώς, ποιος είναι ο συγγραφέας και σε ποιο κεφάλαιο βρίσκεται το κείμενο που παρέθεσες, έτσι ώστε να μπορούνε να το βρούνε και οι υπόλοιποι.
Τα λόγια δικά μου ειναι, εκτός απο την σύντομη βιογραφία του Θεόφραστου, του οποίου διάλεξε και βάλε όποιο link θέλεις απο αυτά που παρέθεσα.
Η βιβλιοθήκη μου;
Με ένα μικρό αντίτιμο θα σε άφηνα πολύ ευχαρίστως να ρίξεις μια ματιά στη συλλογή μου.
Θέλεις κάτι άλλο;
Γιατί ειλικρινά δεν θα ήθελα να σπαταλήσω άλλο χρόνο μαζί σου.

Ψυχή μου,
quote:Troll
Γιατί ειλικρινά δεν θα ήθελα να σπαταλήσω άλλο χρόνο μαζί σου.
πης μπρο, πης!
επειδη σε γνωριζω και ξερω οτι εισαι θεομουρλος αλλά με χιουμορ, υποπτευομαι οτι κατι εξωδυκτιακο σε εκανε να μιλησεις αποτομα.
θα χρησιμοποιησω την υπογραφη της αμαλιας εν μερει, για να πω σε ολους οτι οσο και να κονταριζομαστε στο δικτυο, δεν πρεπει να χανουμε το χιουμορ μας.
η πραγματικοτητα της επιβιωσης ειναι αρκετα σκληρη και...
"η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη" (Τσεσικα Ραμπιτ - φιλοσοφος)

quote:
επειδη σε γνωριζω και ξερω οτι εισαι θεομουρλος αλλά με χιουμορ, υποπτευομαι οτι κατι εξωδυκτιακο σε εκανε να μιλησεις αποτομα.
Να σου πώ εσένα...
Τις εξυπναδούλες σου αλλού, κλώνε του ξωτικού της νεραιδοπηγής της κάτω μαγουλίτσας.
Ουτε με σένα θέλω να σπαταλήσω το χρόνο μου.
Και δεν μίλησα απότομα. Απότομα ακούστηκε...
!!YO BRO YO!!!

quote:Να σου πώ εσένα...
Τις εξυπναδούλες σου αλλού, κλώνε του ξωτικού της νεραιδοπηγής της κάτω μαγουλίτσας.Ουτε με σένα θέλω να σπαταλήσω το χρόνο μου.
ηδη σπαταλησες για να μου απαντησεις ![]()