ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ - - Κινηματογράφος -

- ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ - - Κινηματογράφος -

GWGW5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
GWGWΜέλος
18/08/2006, 17:55:54
Πάρα πολύ ωραίο έργο,δυνατό,καλογυρισμένο,βασισμενο στο ομότιτλο βιβλίο,με πολύ καλή εκλογή ηθοποιών.

Με συγκίνησε πολυ, εργο που σε πηγαινει πισω στο χρόνο..Το προτείνω ανεπιφύλακτα..
http://www.prideandprejudicemovie.net/splash.html

Edited by - GWGW on 18/08/2006 17:56:37

19/08/2006, 14:03:15
Mπα...προσωπικα (που το ειδα) δεν με "κινησε" και τοσο την περιεργια...τελος παντων ειναι η γνωμη μου...

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

21/08/2006, 02:01:12
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ.

21/08/2006, 07:31:10
Αγαπητή GWGW, την συγκεκριμένη ταινία ήθελα να την δω τον χειμώνα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα και δεν ξέρω γιατί δεν την είδα τελικά κάποια στιγμή...

Θα ήθελες λίγο να μας πεις κάποια πράγματα για την ιστορία του έργου (η οποία προέρχεται από το βιβλίο)?

In anticipation of my resurrection...

GWGWΜέλος
21/08/2006, 09:59:35
Το εργο ειναι παρμενο απο το ομοτιτλο βιβλίο.Συνηθως τα βιβλία ειναι πιο καλα απο τις ταινιες που γυριζουν, αλλα σε αυτη τη περιπτωση ισως επειδή ειναι πολυ καλογυρισμενο με πολυ καλη επιλογη ηθοποιων μου αρεσε η ταινια περισσοτερο..

Ειναι πολυ ρομαντικο εργο, με πολυ συναισθηματισμο..Εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα ρομαντικη.. αλλα το ειδα ολομοναχη, οποτε μπορει να με επηρρεασε και αυτο..

Η ιστορία είναι ακριβως αυτο που λεει ο τιτλος.Περηφανια και Προκαταληψη.
Κλειστες κοινωνιες, τοτε που ο γαμος για μια κοπελα ήταν το μονο που θα επρεπε να κανει και συνηθως απο προξενιο..Το έργο περιγράφει τη ζωη μίας οικογένειας που ξεφεύγει λιγο απο τα συνηθισμενα της εποχης, γιαυτο και ειναι κατακριτεα..Κυριο λογο στο έργο έχουν οι δυο αδερφες που ερωτευονται..

Να μην πω αλλα γιατι δε θα αξιζει να το δειτε μετα...Παντως αν περιμένετε να δείτε κατι που δεν εχετε ξαναδει στη ζωή σας μη το δειτε.
Ειναι μια απλη,ρομαντικη και συναισθηματικη ταινια, οποτε οι κυνικοι..ας μη τον δουν..