- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Τουλάχιστον, άσχετα με τα χάλια μας σάν χώρα σε επίπεδο Εθνικών ομάδων ... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ... έχουμε πάρει πιά για τα καλά τον αέρα απ'όλους. Έχει καθιερωθέί για τα καλά πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο η αξία τους, είναι αναμφισβήτητα ομαδάρες.
Ευχή να μιμηθούμε τις δύο αυτές κορυφαίες εθνικές ομάδες και σε άλλα πράγματα που είμαστε έτη φωτός μακριά.
quote:
Open Mind:
Έχετε σκεφτει τι πλακά θα έχει να παίζει τελικό η εθνική την ιδία μέρα με τις εκλογές ?Και το καλύτερο να πάρει το ευρωπαϊκό τότε θα
βγουν να πανηγυρίζουν οι φίλαθλοι για το ευρωπαϊκό θα βγουν να πανηγυρίζουν
Και αυτοί που θα βγει το κόμμα τους της μουρλής θα γίνει δηλαδή.
Χαχαχα!
Πριν από λίγο προσπαθούσα να φανταστώ τη σκηνή:
"Παρακαλούνται οι οπαδοί του τάδε κόμματος να πανηγυρίσουν στο Παιδείον του Άρεως, διότι στην πλατεία Ομονοίας πανηγυρίζομεν διά το κύπελλο.
Οι κοινοί οπαδοί, μπορούν να πανηγυρίσουν στην οδό που συνδέει τις δύο πλατείες!!"
PREDATOR, όταν λες ότι η εθνική παίζει μετά το κλείσιμο των καλπών, εννοείς ότι θα παίξει εκείνη την ώρα αν σήμερα νικήσουμε με την Ισπανία - έτσι;
Τι ώρα ακριβώς; ![]()
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην εθνική μας ομάδα και από μένα, που έδειξε πως μια δυνατή θέληση μπορεί ακόμα και να επιμηκύνει τον χρόνο!!
Και ένα ενδιαφέρον σχόλιο για τον χθεσινό αγώνα από τον Δημήτρη Καρύδα, που γράφει στο Sportdog:
Και ολίγα... μεταφυσικά!
Τα δώρα των Θεών είπατε; Ακόμη και αυτό η θρησκευτική προσέγγιση της ανατροπής μπορεί να... τρελάνει όποιον ψάξει μεταφυσικές εξηγήσεις. Χθες, 14 Σεπτεμβρίου ήταν η γιορτή του Τιμίου Σταυρού, μια από τις μεγαλύτερες της Ορθοδοξίας. Και το χρονόμετρο του γηπέδου την ώρα που ο Παπαλουκάς σκόραρε το τελευταίο καλάθι σταμάτησε στα 6 δευτερόλεπτα και 66 εκατοστά.....666 δηλαδή. Το νούμερο του Κτήνους και το σημάδι του Αντίχριστου!
Διαβολική νίκη με τα όλα της δηλαδή....![]()
![]()
![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο το πάλευε ο Βασιλόπουλος με κανένα τρίποντο και μετά άντε πάλι μας έριχναν στα αυτιά.
Για να είμαι ειλικρινής πάντως, τα πράγματα με την Ισπανία ήταν όντως δύσκολα...
Κι έχω την εντύπωση πως η διαιτησία μας είχε λίγο στη μπούκα, σωστά?
Ότι και να έγινε πάντως, τα παιδιά αξίζουν ένα μπράβο για ό,τι έκαναν έως τώρα! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Μπράβο στην εθνική μας η οποία παρόλα αυτά θα μπορούσε να παίξει και λίγο καλύτερα, ε? ![]()
Πολύ καλός ο Ζήσης! ![]()
Μονομαχία στο Ελ Πάσο θύμισε η Ισπανία με τη Ρωσία.
Δεν περίμενα με τίποτα να κερδίσουν οι Ρώσοι κι όταν ο Hondel ανέβασε τη Ρωσία στο 60άρι είχα μείνει άφωνος πραγματικά.
Το ίδιο έπαθα κι όταν η βολή του Gasol στα "ύστερα" του αγώνα φλέρταρε με τη μπασκέτα επικίνδυνα κι έφυγε... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Χαχαχα!
Πριν από λίγο προσπαθούσα να φανταστώ τη σκηνή:
"Παρακαλούνται οι οπαδοί του τάδε κόμματος να πανηγυρίσουν στο Παιδείον του Άρεως, διότι στην πλατεία Ομονοίας πανηγυρίζομεν διά το κύπελλο.
Οι κοινοί οπαδοί, μπορούν να πανηγυρίσουν στην οδό που συνδέει τις δύο πλατείες!!"
Θα είχε πλακά αλλα δεν δυστυχώς δεν έγινε
quote:
Κι έχω την εντύπωση πως η διαιτησία μας είχε λίγο στη μπούκα, σωστά?
Ήταν λίγο εχθρικη.
quote:
Δεν περίμενα με τίποτα να κερδίσουν οι Ρώσοι
Ηταν έκπληξη .
Συγχαρητήρια στην εθνική για την καλή τής πορεία.
League οπού ο ολυμπιακός υποδέχεται τη Λατσιο σήμερα για να είμαι ειλικρινής
Τις βλέπω χλωμές τις ελληνικές ομάδες ιδιαιτέρα απ τη στιγμή που έχουνε παίξει μονό ένα επίσημο ματς αρα είναι ανέτοιμες σε σχέση με τους αντιπάλους τους .
Αλλά το μπάσκετ και ειδικά κάτι τέτοιοι αγώνες...!!
Καταπληκτική η μάχη που δόθηκε μεταξύ Ισπανίας και Ρωσίας. Άξιζαν και οι δύο ομάδες να πάρουν το κύπελλο. Καλύτερα βέβαια που το πήρε η Ρωσία, είχε και καιρό να πάρει τέτοια χαρά από το μπάσκετ (22 χρόνια νομίζω).
Αυτός ο Χόλντεν δε, παρόλο που είχε κάνει πριν από το τελικό τρίποντο τόσες προσπάθειες και δεν είχε πετύχει, τόλμησε 2 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος να ξαναπροσπαθήσει και το έβαλε. Ηρωϊκή στιγμή! ![]()
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η δική μας η γκαντεμιά!
Οι Ισπανοί να βάζουν όλες τις βολές, να πετυχαίνουν σχεδόν όλα τα τρίποντα όταν έπαιζαν με την Ελλάδα, αλλά στον αγώνα με τη Ρωσία ήταν λες και τους είχαν ματιάσει... Δε γινόταν να τους ματιάσουν στον αγώνα με την Ελλάδα; ![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Οι Ισπανοί να βάζουν όλες τις βολές, να πετυχαίνουν σχεδόν όλα τα τρίποντα όταν έπαιζαν με την Ελλάδα, αλλά στον αγώνα με τη Ρωσία ήταν λες και τους είχαν ματιάσει... Δε γινόταν να τους ματιάσουν στον αγώνα με την Ελλάδα;
Ελα ντε .
quote:
Το ποδόσφαιρο δε με συγκινεί ιδιαίτερα.
Αλλά το μπάσκετ και ειδικά κάτι τέτοιοι αγώνες
Έχω παρατηρήσει ότι στις γυναίκες τους αρέσει περισσότερο το μπασκετ
quote:
Open Mind:Ξεκινάνε οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο αρχή με champions
League οπού ο ολυμπιακός υποδέχεται τη Λατσιο σήμερα για να είμαι ειλικρινής
Τις βλέπω χλωμές τις ελληνικές ομάδες ιδιαιτέρα απ τη στιγμή που έχουνε παίξει μονό ένα επίσημο ματς αρα είναι ανέτοιμες σε σχέση με τους αντιπάλους τους .
Πάντα χλωμές είναι οι Ελληνικές ομάδες όταν παίζουν στην Ευρώπη, με μοναδική εξαίρεση την εθνική μας ομάδα![]()
Σε οποιαδήποτε κατάσταση και άν βρίσκονται ...