- Μαρτυρία από ιπτάμενο γάιδαρο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Τουλάχιστον έχω ανακαλύψει μέθοδο για να φτάνει επιτέλους το λεωφορείο που αργεί: ανάβω τσιγάρο, το λεωφορείο έρχεται ΑΜΕΣΩΣ και πετάω το τσιγάρο (θα συμπεριληφθεί στο μελλοντικό μου εγχειρίδιο με τίτλο "Πώς να χρησιμοποιείτε τον Νόμο του Μέρφυ για να τον εξουδετερώσετε").
![]()
περιμενω με ανυπομονησια το εγχειριδιο σου!!!
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:ΜΟΛΙΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΚΟΜΑ...ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΒΟΥΤΗΡΟ...ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ...ΣΤΗΝ ΚΟΡΑ.
χαχαχα!
εγραψες!!! ![]()
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Τουλάχιστον έχω ανακαλύψει μέθοδο για να φτάνει επιτέλους το λεωφορείο που αργεί: ανάβω τσιγάρο, το λεωφορείο έρχεται ΑΜΕΣΩΣ και πετάω το τσιγάρο (θα συμπεριληφθεί στο μελλοντικό μου εγχειρίδιο με τίτλο "Πώς να χρησιμοποιείτε τον Νόμο του Μέρφυ για να τον εξουδετερώσετε").
το ιδιο ακριβως κανω και εγω !!!! δοκιμασμενη μεθοδος!!!!
παντα πιανει!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
quote:
giati afto to topic den einai sto "PARAKSENO" kai einai sto "tyrou kai axlados" :)
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΡΙΣΚΑΡΩ ΑΘΩΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ESOTERICA ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ/ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ...ΠΑΡΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ "Μαρτυρία από ιπτάμενο γάιδαρο"...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΔΩ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΕΔΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΓΑΙΔΑΡΩΝ.
ΟΥΔΕΝ ΝΕΩΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ...ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΟ ΣΑΓΟΝΙ ![]()
dark banishing