ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Open Mind17 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
09/12/2006, 19:44:28
Η Nottigham Forrest ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ
ΥΠΗΡΧΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.ΤΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΤΕ.
1977.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
1978.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.
1979.ΝΟΤΙΓΧΑΜ
1980.ΝΟΤΙΓΧΑΜ
1981.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.
1982.ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
ΦΟΒΕΡΟ ΕΤΣΙ? ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΤΕ.
09/12/2006, 20:27:59
Μακαρι καποτε και οι δικες μας να μεγαλουργησουν στο Ευρωπαϊκο στερεωμα... γιατι μας αρχισαν να μας αμφισβητουν και αυτο ειναι ασχημο

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

10/12/2006, 14:30:43
Έχω σπάσει το κεφάλι μου να ανακαλύψω την εσωτερική πτυχή αυτού του θέματος…
Και ξαφνικά ο κάρλος καστανέτα μοιράζετε μαζί μας μια εικόνα του δον χουάν που τα αναλύει όλα μέχρι εσχάτων…
klik

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
10/12/2006, 17:38:04
EΛΑΧΙΣΤΕ... η συζητηση δεν ειναι μονο για τον Ολυμπιακο...αν και ετσι ξεκινησε, στην πορεια αναφερεται και για τις υπολοιπες Ελληνικες Ομαδες αλλα και για ολο το Ευρωπαϊκο Ποδοσφαιρικο Στερεωμα!

GENUS PANTHERAS FELIDAE

10/12/2006, 18:30:46
Προς Συντονιστές :

Σας ευχαριστώ που αφήσατε αυτό το θέμα να "ζήσει", να πω την αλήθεια πίστευα πως δεν θα πολυτράβαγε και θα κλειδωνότανε πιο γρήγορα από την Κυριακή που θέσατε ως όριο.

Κρίνοντας από το ύφος των παιδιών που συμμετείχανε στο θέμα, θα ήθελα να σκεφτήτε την επιλογή να παραμείνει το θέμα ενεργό και ενδεχωμένως να μετονομαστεί (πχ "καφενείο των φιλάθλων"... λέμε τώρα....), προκειμένου να υπάρχει κάποιος χώρος στα esoterica που να μπορούμε να σχολιάζουμε την αθλητική επικαιρότητα.

Από την στιγμή που υπάρχουν θέματα για την Candy-Candy, χώρος για να λέμε ανέκδοτα και άλλα άσχετα με τον χώρο του μεταφυσικού, δεν βέπω τον λόγο γιατί να μην υπάρχει και χώρος για τα σπορ.

Δεδομένου ότι οι συμμετέχοντες δεν θα καταφύγουν σε οπαδικές αντιμαχίες και χάσουνε τον έλεγχο, νομίζω πως η κουβέντα στον ύφος των τριων σελίδων του παρόντως τοπικ δεν πρόκειται να βάλψει κανέναν.

Αν παραταύτα αποφασίσετε να το κλειδώσετε, ολα οκ από εμένα

10/12/2006, 18:34:53
Δεν πιστευω οτι ενα τετοιο θεμα πρεπει να κλεισει, γιατι υπαρχει το επιπεδο το σωστο, γινεται πολυ καλος διαλογος...

Ειναι και μια ευκαιρια να μιληξσουμε σωστα για τον Βασιλια των Σπορ και οχι με βρισιες ή αντιδικιες...

Εγω εμμενω στο να παραμεινει το Θεμα ενεργο

GENUS PANTHERAS FELIDAE

10/12/2006, 23:16:14
quote:

EΛΑΧΙΣΤΕ... η συζητηση δεν ειναι μονο για τον Ολυμπιακο...αν και ετσι ξεκινησε, στην πορεια αναφερεται και για τις υπολοιπες Ελληνικες Ομαδες αλλα και για ολο το Ευρωπαϊκο Ποδοσφαιρικο Στερεωμα!

GENUS PANTHERAS FELIDAE

αυτό είναι το παράπονο μου φίλε μου, ότι η συζήτηση έπιασε τις 3 σελίδες και ακόμα συνεχίζει....

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
υγ. black χιούμορ κάνω, μην με πάρετε στα σοβαρά, sorry παίδες συνεχίστε...

Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 10/12/2006 23:19:38

11/12/2006, 11:38:35
ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΛΑΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΞΥ
ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΘΕΜΑΤΑ .
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ
ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ Η ΒΙΑ Η ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
11/12/2006, 12:31:20
Σωστοτατος ο φιλος Open Mind...Τουλαχιστο μεσα σε αυτες τις 3 πρωτες σελιδες, η συζητηση δεν παρεκτραπει, ουτε εγινε "ομαδικο μπαχαλο", ουτε χουλιγκανισμοι... Οποτε μπορουμε να συνεχισουμε την κουβεντα μας... Και φυσικα ας γινει και η μετονομασια

GENUS PANTHERAS FELIDAE

snoopyΜέλος
11/12/2006, 12:52:11
Μπά
Μπήκα μετά απο 3 μέρες Δευτέρα, περίμενα να δώ το λουκέτο του Dying_Incubus αλλά σε ευχάριστη μου έκπληξη είδα οτι το θέμα υπάρχει ακόμα.
Συμφωνώ με τους παραπάνω φίλους οτι θα ήταν άδικο να κλειδώσει, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και επίπεδο συζήτησης απο τα περισσότερα θέματα που έχουν ανοιχτεί ειδικά στο Αχλαδότυρο.
Στον αγωνιστικό τομέα για άλλη μιά φορά επιβεβαιώθηκε χθές ο απαράβατος άγραπτος νόμος του Ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να απαγορεύεται να χάσει ποτέ έστω και μισό βαθμό σε όποια αγωνιστική κατάσταση και άν βρίσκεται.
Πάνε στο ντού να τον χρίσουν πρωταθλητή πρίν κλείσει το 2006, καλορίζικο απο τώρα το νέο ντάμπλ
Το μόνο που τους συνιστώ είναι να μήν έχουν και του χρόνου στους Ευρωπαικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες προπονητή ξανά τον Σόλιντ.
11/12/2006, 16:10:47
Χθες φίλοι μου δεν επιβεβαιώθηκε :

quote:
snoopy
ο απαράβατος άγραπτος νόμος του Ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να απαγορεύεται να χάσει ποτέ έστω και μισό βαθμό σε όποια αγωνιστική κατάσταση και άν βρίσκεται.

Επιβεβαιώθηκε η ανωτερότητα του Ολυμπιακού και το γιατί παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα έχει τον αέρα, την νοοτροπία, την ψυχολογία, τον τρόπο και ότι άλλο θέλετε να παίρνει τα παιχνίδια.

Χθες, μετά το μεσοβδομαδιάτικο χαστούκι, το άγχος για αυτά που φανταζόντουσαν ότι θα επακολουθούσαν μετά τη Σαχτάρ και το μισοάδειο Καραϊσκάκη, η ομάδα μπήκε δυνατά και έκανε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά δυστυχώς από δύο μόνο φάσεις βρέθηκε να χάνει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου 0-2.
Με όλες τις παραπάνω δυσκολίες είχε και τον κόσμο, να γιουχάρει και να βρίζει τους πάντες πρόεδρο, παίχτες, προπονητή.
Παρόλα αυτά οι παίχτες βρήκαν τη ψυχική δύναμη, γύρισαν το ματς και έχασαν και άλλες ευκαιρίες παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, αν και λίγο ανορθόδοξο.

Πόσες ομάδες μπορούν να το κάνουν αυτό στην Ελλάδα, κάτω από τέτοιες συνθήκες ;

Αυτός ίσως να είναι και ένας από τους λόγους της αποτυχίας στη Ευρώπη. Ο τρόπος αυτός στην Ελλάδα περνάει αλλά στην Ευρώπη που οι ομάδες είναι πολύ πιο σοβαρές όχι.

Ο Ολυμπιακός χθες έκανε ένα καλό παιχνίδι που αν το έβλεπε κάποιος ξεκάρφωτα, χωρίς να ξέρει τι είχε προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες, θα μιλούσε για μπαλάρα.

Και αυτή είναι η διαφορά μας φίλοι μου στις απαιτήσεις που έχει ο καθένας από την ομάδα του.
Ο Ολυμπιακός είναι 5 βαθμούς μπροστά από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και όλοι φωνάζουν και ζητάνε περισσότερα γιατί η ομάδα απέτυχε για άλλη μια φορά στην Ευρώπη. Δεν ικανοποιούνται.
Από την άλλη, οι άλλοι δύο αντίπαλοι που βασικός τους στόχος, είναι το πρωτάθλημα βρίσκονται 5 βαθμούς πίσω και δεν τρέχει τίποτα.
Όλα μελί γάλα.
Η ΑΕΚ έχασε βαθμούς στην Ξάνθη και την έφτασε ο ΠΑΟ, αλλά δεν τρέχει τίποτα όλα είναι καλά γιατί αποκλειστήκαμε από το C.L. επειδή άνοιξε τα πόδια η Μίλαν. Η γκέλα πέρασε στο ντούκου.
Το πρόβλημα το έχει ο Ολυμπιακός που είναι πρώτος.

(Και εμείς την έχουμε πατήσει έτσι πριν δυο χρόνια, όταν η Μονακό του Ζήκου, αφού πήρε και τα τρία παιχνίδια στην έδρα της με διαιτησία, χρειάστηκε στο τελευταίο να ανοίξει τα πόδια η Κορούνια για να περάσει. Βέβαια του Άκη του έκανε εντύπωση πως το έκανε αυτό η Μίλαν στην ΑΕΚ, τα προηγούμενα τα είχε ξεχάσει.)

Από την άλλη οι Παναθηναϊκοί, δεν βλέπουν ότι η ομάδα δεν βλέπετε και ότι κερδίζει τα παιχνίδια με το στανιό μετά το ’80 και ενώ ΠΡΩΤΟΣ στόχος όπως τους είπε και ο πρόεδρος είναι το πρωτάθλημα και ότι βρίσκονται με πολύ τύχη τόσο κοντά.
Αλλά στέκονται στην ασιστ του Γκονζάλες και στο γιατί ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε την Βαλένθια και τους έκανε ρεζίλι σαν Έλληνες.
Και δώς του νέα παράταση χρόνου και υπομονή και η ομάδα θα φτιάξει. Μόνο που περιμένετε 10 χρόνια να φτιάξει (με εξαίρεση τη χρονιά του Κυράστα). Αλλά είπαμε το πρόβλημα το έχει ο Ολυμπιακός που είναι πρώτος.

Αυτά φίλοι μου δεν τα λέω από εμπάθεια απλά επειδή βλέπω το ίδιο έργο, για όλα φταίει ο Ολυμπιακός. Ποτέ η ομάδα μας. Αυτός φταίει και το επιβεβαιώνει και η Ευρωπαϊκή του αποτυχία, λες και αν περνούσε στους 16, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ θα έκαναν ντάμπλ με ορισμό.

Εγώ αυτό παρατηρώ και αν δεν αλλάξει κάτι, έτσι ώστε ο καθένας να βλέπει την καμπούρα του, δεν βλέπω προκοπή για κανέναν. Ο ένας θα βολεύεται με τα πρωταθλήματα και οι άλλοι περνώντας έναν γύρο παραπάνω από τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

Στράτος

Ήρθα...Διάβασα...Έγραψα...Έφυγα...
11/12/2006, 18:01:37
Για μια ακομα φορα το Πρωταθλημα της Ελλαδας εδειξε το ΦΤΩΧΟ του προσωπο... Καμια απο τις ομαδες δεν εδειξε καλο αγωνιστικο χαρακτηρα, η διατησια (οπως συμβαινει τον τελευταιο καιρο) ηταν κατω του μετριου (και απορω γιατι μενει ακομα στην διοικηση της ΕΠΟ)...

Δεν εχει σημασια για τον Ολυμπιακο που γυρισε ενα παιχνιδι, καθως οι παιχτες δεν επαιζαν ποδοσφαιρο (απο καθαρη τυχη μπηκαν τα γκολ), αλλα ουτε ο αντιπαλος ειχε την "ψυχικη" δυναμη να κρατησει την νικη...

Ο Παναθηναϊκος για μια ακομα φορα, τα βρηκε σκουρα... αλλα και ο αντιπαλος δεν ηταν σε καλη φορμα...

Βλεπουμε σε καθε παιχνιδι συνολικα 10-15 φασεις, την ωρα που στα υπολοιπα ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ πρωταθληματα, γινονται μεχρι και 50 (οχι παντα, για να μην υπερβαλλουμε, αλλα τις περισσοτερες φορες) και ετσι εχουνε την πιθανοτητα να δουνε πιο πολλα και καλα γκολ...

Φιλε Ευστρατιε, ο Ολυμπιακος κερδισε οχι για την ικανοτητα του (την χθεσινη βραδυα) επειδη "αργησε" να συνελθει... επρεπε να ειχε καθαρισει το παιχνιδι, οποια και αν ηταν η ψυχολογια...γιατι οι επαγγελματιες δεν "πεφτουν"... μενουν παντα επαγγελματιες...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

snoopyΜέλος
11/12/2006, 18:29:02
quote:
Ευστράτιος: Χθες, μετά το μεσοβδομαδιάτικο χαστούκι, το άγχος για αυτά που φανταζόντουσαν ότι θα επακολουθούσαν μετά τη Σαχτάρ και το μισοάδειο Καραϊσκάκη, η ομάδα μπήκε δυνατά και έκανε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά δυστυχώς από δύο μόνο φάσεις βρέθηκε να χάνει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου 0-2.
Με όλες τις παραπάνω δυσκολίες είχε και τον κόσμο, να γιουχάρει και να βρίζει τους πάντες πρόεδρο, παίχτες, προπονητή.
Παρόλα αυτά οι παίχτες βρήκαν τη ψυχική δύναμη, γύρισαν το ματς και έχασαν και άλλες ευκαιρίες παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, αν και λίγο ανορθόδοξο.

Σιγά - σιγά θα μας τους βγάλεις και εθνικούς ήρωες τώρα
Έλεος ας σοβαρευτούμε λίγο, είπαμε για αθλητικά μιλάμε στο αχλαδότυρο του Esoterica αλλά και ας είμαστε λίγο προσγειωμένοι στην γή με αυτά που γράφουμε.
Την οποιαδήποτε ανύπαρκτη αξία τους οι παίκτες, ο Σόλιντ και ο Κόκκαλης την έδειξαν σε όλους τους ευρωπαικούς αγώνες του Ολυμπιακού. Εάν κατάφερε μετά απο τέτοια στραπάτσα να κερδίσει το Αιγάλεω στην έδρα του, το Αιγάλεω φταίει που τους επέτρεψε τόσο προκλητικά να κερδίσουν ... για να μήν τους στενοχωρήσει ή καλύτερα να μήν χάσουν το μπουρμπουάρ του Κόκκαλη.

υ.γ. ... και ήρεμα, μήν τυχόν και δεί κανένας Dying_Incubus οτι αρχίσαμε να πλακωνόμαστε για τα ποδοσφαιρικά και βρεί δικιολογία να μας κλειδώσει αμέσως όλους άρον -άρον

Edited by - snoopy on 11/12/2006 18:42:45

11/12/2006, 19:35:30
Δεν μαλωνουμε...απλος στο πλαισιο του διαλογου...μια χαρα παει η συζητηση

GENUS PANTHERAS FELIDAE

11/12/2006, 22:12:42
quote:
υ.γ. ... και ήρεμα, μήν τυχόν και δεί κανένας Dying_Incubus οτι αρχίσαμε να πλακωνόμαστε για τα ποδοσφαιρικά και βρεί δικιολογία να μας κλειδώσει αμέσως όλους άρον -άρον

Αγαπητέ μου snoopy, το θέμα δεν απενεργοποιείται επειδή ένας Dying_Incubus ή κάποιος άλλος Συντονιστής αποφάσισε ξαφνικά οτι αυτό δεν έχει μεγάλη συνάφεια με την θεματολογία του Χώρου ή επειδή έτσι "του ήρθε".
Ποιός λόγος θα υπήρχε άλλωστε?
Αν διαβάσεις ξανά τα δύο μηνύματα μου στην πρώτη σελίδα θα κατανοήσεις τους λόγους που συμβαίνει αυτό.

Όπως είχε ανακοινωθεί στις 06/12/2006, 23:50:16 το θέμα θα απενεργοποιούταν εχθές μιας και θα ήταν καλό να γίνουν οι τοποθετήσεις των συμμετεχόντων στο θέμα ώστε να έρθει σε κάποιο σημείο ο διάλογος που γινόταν.
Παρόλα αυτά, αυτό γίνεται σήμερα καθώς κάποιοι συμμετέχοντες συνέχιζαν τις τοποθετήσεις τους ακόμη και σήμερα.

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να συγχαρώ τόσο τον θεματοθέτη όσο και τους υπόλοιπους συνομιλητές για το υψηλό επίπεδο του διαλόγου που διατήρησαν από την αρχή του θέματος!

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφερθεί οτι αν κάποιο μέλος επιθυμεί την δημιουργία ενός θέματος γύρω από τον αθλητισμό γενικότερα δίνοντας του και μια εσωτερική χροιά, είναι φυσικά ελεύθερο να το κάνει!
Ο αθλητισμός ωφελεί τον άνθρωπο σε πολλά επίπεδα, βοηθώντας σε ένα μεγάλο ποσοστό στην σωματική υγεία του ατόμου καθώς και στην πνευματική του διαύγεια.
Άλλωστε το έλεγαν κι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!
Κάπου εκεί όμως ελοχεύουν κάποιοι εξωτερικοί - ή κι εσωτερικοί μερικές φορές - κίνδυνοι...

Ένα τέτοιο θέμα για παράδειγμα που καταπιάνεται με τον αθλητισμό γενικότερα έχει μεγάλη συνάφεια με την θεματολογία της Κοινότητας κι ίσως είναι καλή ιδέα να συζητηθεί στο μέλλον.

Το θέμα λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...

kaitoulapaokΝέο Μέλος
23/01/2005, 13:48:54
Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ. ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΑ, ΤΩΡΑ ΟΧΙ. ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΑΦΙ. ΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΝΩ Σ’ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΟΡΘΙΟΙΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. ΓΕΝΙΚΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΘΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΟΡΟΦΟΙ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΟ ΚΛΕΙΔΙ(ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ) ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΑΟΚΑΡΑ

23/01/2005, 19:10:49
kaitoulapaok μπορείς να γράψεις την τοποθέτησή σου αυτή στο ήδη υπάρχον θέμα:

βλεπετε "προφητικα" ονειρα?

το οποίο είναι ήδη ενεργό και πραγματεύεται ακριβώς το αντικείμενο που θίγεις εδώ.
Μπορείς να δεις επίσης την απάντησή μου στο άλλο θέμα που άνοιξες, όπου σου εξηγώ, πως μπορείς να απαντάς σε κάποιο τόπικ, χωρίς να ανοίγεις νέο θέμα για κάθε σου απάντηση.

το παρόν θέμα απενεργοποιείται.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!