ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
10/07/2015, 00:57:30
Πύρινε κοίτα να δεις αν έρχομαι

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

10/07/2015, 01:09:25
DSM το άρθρο είναι στη γραμμή τσίπρα οτι δεν γίνεται να υπάρξει Grexit.
Μπούρδες δηλαδή.
Πιο απλό δε γίνεται.
10/07/2015, 01:12:39
Πύρινε εσύ είσαι στη γραμμή Άδωνι οτι δεν γίνεται χωρίς προδότες.
Μπούρδες δηλαδή.
Πιο απλό δε γίνεται.

10/07/2015, 01:33:52
Μπούρδες έχεις καταλάβει.
Εγώ είμαι στη γραμμή οτι ο Τσίπρας, η Κωσταντοπούλου και οι λοιποί ανίκανοι και Λαμογιαρέοι με "Λ" κεφαλαίο σε bold ειναί ΠΡΟΔΟΤΕΣ
τόσο όσο και η κυβέρηση Σαμαρά και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσες, αν όχι περισσότερο.

Επιπλέον εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ κανέναν από αυτούς που είναι στη παρούσα βουλή, οπότε στη περίπτωση που έχεις ψηφίσει οποιαδήποτε απ' τα σκουπίδια που είναι τώρα μέσα έχεις συμβάλει στη παρούσα κατάσταση, οπότε δε σε παίρνει να μιλάς. Ούτε τον Αμεινία, για τον ίδιο λόγο. Γιατί όποιος έχει ψηφίσει σχεδόν οποιοδήποτε απ' τα κόμματα που είναι τώρα μέσα, έχει συμβάλλει στη προδοσία, έμπρακτα.

Για να εξηγούμαστε.

Σε ο,τι αφορά τον Άδωνη, για εμένα είναι συμπαθής σαν πρόσωπο.
Τον έχω ψηφίσει; Όχι.
Θα τον ψήφιζα υπό άλλες συνθήκες; Πιθανότατα.

10/07/2015, 01:37:15
25°C

Ο Χρίστος Ελ έχει μεγαλύτερες αντοχές.

10/07/2015, 01:42:37
Ο Χριστος Ελ έχει το ελάττωμα οτι δρα απ' το θυμικό του.
Και εγώ βέβαια δρω πολύ συχνά απ' το θυμικό μου.
Ο Χρίστος Ελ όμως δεν μπορεί να το στηρίξει με λογική

Edited by - Πύρινος on 10/07/2015 01:43:16

10/07/2015, 01:45:56
quote:
Ο Χρίστος Ελ όμως δεν μπορεί να το στηρίξει με λογική

Ναι. Αυτό είναι αλήθεια, άσε που είναι και κρίμα. Εσύ, ξέρεις κανέναν που να μπορείς?

Δεν μπορώ να καταλάβω, ρε γαμώτο. Σε μεσογειακή χώρα ζούμε. Γιατί χαλάνε έτσι εύκολα...

10/07/2015, 01:49:07
Γιατί κανείς δεν αγαπάει την λογική και τα επιχειρήματα.
Η πίστη και η συνωμοσιολογία (αυτά πάνε πακέτο) είναι πολύ πιο εύκολα
10/07/2015, 01:51:21
Και η κατινιά, μωρό μου. Και η κατινιά.

10/07/2015, 01:53:53
10/07/2015, 02:14:33
Και άκου κι αυτό, κούκλα μου. Οι λέξεις είναι εργαλεία και η γλώσσα τέχνη. Για να είσαι καλός μάστορας, το πρώτο μάθημα είναι, που πρέπει να γνωρίζεις την ιστορία και τη χρήση τους. Μετά μαθαίνεις, που πρέπει να γνωρίζεις ιστορία γενικώς, και που η χρήση είναι μια πολύ σοβαρή διαδικασία, ανεξαρτήτως αντικειμένου.

Ο Καραϊσκάκης θεωρούσε πως συνωμοτούν εναντίον του. Πίστευε όμως στη δικαίωση του αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας του. Κι ενόσω ήταν διαρκώς σε θυμική έξαρση, η λογική του ήταν που τον έκανε στρατηγό πρωτεργάτη.

Δεν είναι που χαλάνε το καλοκαίρι. Είναι που ήσαντε ελαττωματικά εξ’αρχής...

10/07/2015, 02:45:15
Είμαι μάλλον μονόχνοτος, ή έστω, αλλεργικός στα πολλά-πολλά. Αφου γράφω εδώ, δεν γράφω πουθενά αλλού. Ούτε κι έγραφα ποτέ. Μπέσα. Επειδή είπε μια κουβέντα ο Heretic όμως, μπήκα να δω και στο metafysika, τί γίνεται.

Ρε Χρίστο Ελ, κι εκεί στην καρπαζιά σε έχουν?

10/07/2015, 03:06:23
Καλά όλα αυτά DSM, μόνο που ο λαός μας δεν είναι καραισκάκης.
Έχει βελτιωθεί λίγο, ίσως, αλλά όχι συναρπαστικά.
Προς το παρόν έχει πέσει σε όλα τα λάθη του "συστήματος" ένα-προς-ένα,
απο την εκλογή Παπανδρέουν, στην εκλογή Σαμαρά, στην Εκλογή Τσίπρα, στο δημοψήφισμα για τα πανηγύρια (κυριολεκτικά).
Και αυτό δεν είναι τυχαίο.
Ακόμα και αν υποθέσουμε οτι ο λαός δεν έκανε λάθος επιλογές σύμφωνα με τα δεδομένα που είχε (δηλαδή οτι ο γιαλός ήταν στραβός), τότε πρέπει να παραδεχτούμε οτι το σύμπαν; το πεπρωμένο; η λανθάνουσα αρμονία;
Δεν επέτρεψε στον ελληνικό λαό να ξεφύγει από τις ταραχές του, γιατί δεν είχε κάνει στη νοοτροπία του τις αλλαγές που έπρεπε. Στο θεό δεν αρέσουν οι ψεύτικες αλλαγές.
Μπορεί να κάνω και λάθος.

10/07/2015, 03:08:02
Γιουσουφάκι,

Σε ρώτησα στη σελίδα 21 αν παραδέχεσαι ότι προηγούμενες κυβερνήσεις αποτελούντο σε σημαντικό ποσοστό από προδότες....

Σου πήρε 35 σελίδες για να μας το παραδεχτείς...
και τώρα βγάζεις και γλώσσα ρε κακομοίρη?

Δε καταλαβαίνεις ότι δεν τραβάει έτσι το πράγμα?

Σταμάτα την κατινιά ρε άνθρωπε και θα αρχίσω να σε ξαναλέω Dr.Μπέσα.

Αλήθεια τι σου κάνανε και άλλαξες έτσι από τότε?Με φορτηγό τράκαρες?
Απορία το έχω δηλαδή.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

10/07/2015, 03:18:06
Πύρινε, μωρό μου.

Προφανώς και κανείς λαός δεν αποτελείται αμιγώς από Καραϊσκάκιδες. Τουλάχιστον, ας μην καθοδηγείται από προδότες. Που είναι κι αμόρφωτοι συνήθως. Όνομα και μη χωριό.

Ά, και πού είσαι μωρό μου, για λόγους ηθικής τάξης, να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, και εις την τελικήν, To know us better, που έλεγε κι ο φίλος σου ο Λιάπης, από την εποχή που κυκλοφορούσες ως Dr Jekyll Mr Hyde:

"Ήμουν μέλος του φόρουμ απο το 2008 και απο τότε έχω πλήθος συμμετοχών σε όλες τις ενότητες και έχω υπάρξει πολλές φορές θεματοθέτης σε θέματα μεγάλα και θέματα μικρά όπως: ΕΚΛΟΓΕΣ 6-5-2012 ΣΧΟΛΙΑ, ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ: ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ;, Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ; κ.α.
Κατα το 2011 έφτιαξα δύο λογαριασμούς τρολλ, με τους οποίους έκανα τρόλλινκ. Κάποιο καιρό αργότερα παρέθεσα κάποιες "σοκινκ" φωτογραφίες στο φόρουμ σε μια εκτενή λογομαχία μεταξύ του PanosT και του IndustrialAngel, οι οποίες αφαιρεθηκαν ως προσβλητικές (ο λόγος παράθεσής τους εξηγείται εκεί). Κάποιο καιρό αργότερα, στο θέμα "Καινούργιος Συντονιστής - AitheroVamon" ελέχθη απο τη διαχείριση, ότι κατα τη διάρκεια της 5ετής συμμετοχής μου στο φόρουμ δεν έχω προσφέρει τίποτα, αντιθέτως "υπονομεύω τις συζητήσεις", και "είμαι μια μύγα που πηγαίνω στα σκατά" ένας "αχρείος" κ.α. Τον ίδιο καιρό ξαναμπήκε σε λειτουργία η "Αναζήτηση" του φόρουμ μετά απο δικιά μου αναφορά στο θέμα. Μου έγινε παράλληλα πρόταση από δύο μέλη της Δ.Ο. να συναντηθούμε απο κοντά (;) για να λυθούν τα όποια ζητήματα υπήρχαν μεταξύ μας (;). Εγώ δέχτηκα το αίτημα υπό τον όρο να συναντηθούμε στην αγ. μελετίου 29 (όπου βρίσκεται γνωστός χώρος ανοιχτών διαλέξεων) και απο εκεί να πάμε όπου θέλει η διαχείριση. Η διαχείριση το αρνήθηκε. Aντιπρότεινα να μιλήσουμε μέσω τηλεσυνδιάσκεψης. Λίγο καιρό αργότερα, διαγράφηκα με τις κατηγορίες της υπονόμευσης του φόρουμ και της συκοφαντίας. Πριν διαγραφώ ανανέωσα το πεδίο "hobbies" για να ενημερώνονται για μένα τα νέα μέλη που κοιτάνε το προφίλ μου. Για συζητήσεις επι εσωτερικών θεμάτων, μπορείτε να μου στέιλετε μέιλ μέσω της λειτουργίας του φόρουμ (αν δουλεύει). Εναλλακτικά ποστάρετε σε κάποιο θέμα που έχω δημιουργήσει (π.χ. ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ) οτι θέλετε να μιλήσουμε. Μάλλον θα σας βρω.

Αντίο!"

Φιλάκια μωρέ. Μουτς.

10/07/2015, 03:39:31
Το παρελθόν, μωρό μου, είναι πούστικια υπόθεση. Και μια τέτοια υπόθεση θέλει αρxίδια.

10/07/2015, 04:15:45
ΑΜΕΙΝΙΑ αυτό που συμβαίνει είναι οτι άλλο πράγμα εννοείς εσύ όταν λες προδότης και άλλο πράγμα εννοώ εγώ.
Εγώ λέω προδότη οποιονδήποτε πολιτικό εργάζεται αντίθετα με τα συμφέροντα του λαού.
Να στο πάω και πιο συγκεκριμένα.
Εσύ λες προδότη όποιον έχει υπογράψει μνημόνιο, εγώ λέω προδότη οποιονδήποτε ισχυρίζεται οτι υπήρχε κάποιος άλλος δρόμος πέρα απ' τα μνημόνια (δεδομένης της πτώχευσης της χώρας τον Μάιο του '10 πάντα, γιατί πριν από αυτό, υπήρχε άλλος δρόμος).

Άρα λοιπόν το ποιος είναι προδότης και ποιος όχι, εξαρτάται απ' το τι κρίνει ο καθένας ως συμφέρον του λαού.
Αν εσύ κρίνεις ως συμφέρον του λαού να γίνουμε Κούβα, τότε βέβαια άλλο πράγμα εννοείς εσύ όταν λες προδότης και άλλο πράγμα εγώ.
Το ίδιο, αν εσύ θεωρείς οτι τον κόσμο τον κυβερνούν τα νεφελίμ και οι shapeshifters, άλλο πράγμα έχεις στον νου σου όταν λες εσύ προδότης, άλλο πράγμα εγώ.

Εγώ όταν κάποιος φωνάζει "Προδότες!" δεν θεωρώ αυτόματα οτι έχω κάτι κοινό με αυτόν τον άνθρωπο.

Άρα όταν έρχεται ο άλλος και μου λέει οι πολιτικοί είναι προδότες και π.χ. να σκίσουμε τα μνημόνια και να δανειστούμε από τον φιλάνθρωπο Πούτιν, πρέπει να μου αιτιολογήσει πόθεν προκύπτει αυτό. Πόθεν προκύπτει οτι αυτό είναι λύση και ποια είναι η μέθοδος για να φτάσεις εκεί αν όντως είναι έτσι.

Συνεπώς ΑΜΕΙΝΙΑ, αν εσυ διαφωνείς μαζί μου (σε οποιοδήποτε θέμα) είμαι πρόθυμος να ακούσω τις προτάσεις σου, το πώς κατέληξες σε αυτές και τι σε βεβαιώνει για το εφικτό των προτάσεων αυτών, εξηγώντας μου την μέθοδο εφαρμογής τους.

Αν τα επιχείρηματά σου στην υποστήριξη μιας θέσης, είναι αρκετά ισχυρά, μπορεί να με πείσεις και να αλλάξω γνώμη (λέμε τώρα)

Edited by - Πύρινος on 10/07/2015 04:31:05

10/07/2015, 04:26:16
quote:

Το παρελθόν, μωρό μου, είναι πούστικια υπόθεση.

Κατινίζουμε βλέπω DSM
κάποιος λόγος θα υπάρχει που σε ωθεί σε αυτή τη πράξη αλλά ας πούμε οτι μου μένει αβέβαιος
10/07/2015, 04:48:15
Αν μετά από τόσες αναρτήσεις μου συνεχίζεις να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ποιες είναι οι θέσεις μου,καταντά κουραστικό.

quote:
εγώ λέω προδότη οποιονδήποτε ισχυρίζεται οτι υπήρχε κάποιος άλλος δρόμος πέρα απ' τα μνημόνια (δεδομένης της πτώχευσης της χώρας τον Μάιο του '10 πάντα

Να έλεγες από το 2012 και μετά θα υπήρχε θέμα συζήτησης...

Το ότι λες από το 2010... δείχνει και το κομματικό σου κόλλημα και το λόγο που σε λέω γιουσουφάκι.

Th στιγμή που τα δάνεια πέρασαν από τις τράπεζες, στους φουκαράδες λαούς της Ευρώπης, διεπράχθη η μεγαλύτερη αλητεία, στη σύγχρονη ευρωπαική ιστορία.
Όπως έχω πει αναλυτικά ήδη,αυτοί που συναίνεσαν σε αυτό(Έλληνες και ξένοι),είναι για κρεμάλα.

Το ότι δεν το αναγνωρίζεις δείχνει το ποιόν σου.

Ας μην το τραβήξουμε άλλο.Βαρέθηκα και σιχάθηκα.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

10/07/2015, 05:24:29
quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Το ότι λες από το 2010... δείχνει και το κομματικό σου κόλλημα και το λόγο που σε λέω γιουσουφάκι.

Th στιγμή που τα δάνεια πέρασαν από τις τράπεζες, στους φουκαράδες λαούς της Ευρώπης, διεπράχθη η μεγαλύτερη αλητεία, στη σύγχρονη ευρωπαική ιστορία.
Όπως έχω πει αναλυτικά ήδη,αυτοί που συναίνεσαν σε αυτό(Έλληνες και ξένοι),είναι για κρεμάλα.

Δεν το σκέφτηκα και πολύ αυτό για το '10 να σου πω την αλήθεια
Αυτή την άποψη που αναφέρεις την έχω ακούσει, είμαι πρόθυμος να τη δεχτώ αλλά θα πρέπει πρώτα να τη ψάξω ή εσύ ο ίδιος να την εξηγήσεις πιο "λιανά" γιατί είναι και αργά και το μυαλό δε δουλεύει

Πάντως στην Ελλάδα απ' ο,τι ξέρω οι ιδιωτικές τράπεζες είχαν εξαναγκαστεί να αγοράσουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία δεδομένης της πτώχευσης του κράτους έχασαν την αξία τους και αυτή ήταν η αρχή του (μεγάλου) προβλήματος