- Αίσχος!!! Σφάζουν σκυλάκια στην Κορέα!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑ
ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ
ΑΣΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.
οπως πολυ σωστα γραφεις για σενα και για καποιους αλλους ειναι λαθος
και κατα την γνωμη σου εγκληματικο
εγω παλι βρησκω εγκληματικο το να κοβεις λουλουδια για να στολησεις τον χωρο σου ενω ξερεις οτι σε λιγες μερες θα τα πεταξεις
βρησκω εγκληματικο το να εχεις εναν σκυλο 50-60 κιλων σε ενα διαμερισμα πολυκατοικιας και να περιμενει ποτε θα βγει βολτα για μιση ωρα
βρησκω εγκληματικο το να ευνουχιζεις τον σκυλο σου η τον γατο σου για να μην εχεις την πιθανοτητα μπασταρδων
βρησκω εγκληματικο το να πετας τον φιλο σου (σκυλο,γατα) στον δρομο μολις τον βαρεθεις
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
τα φυτα ειναι και αυτα μια μορφη ζωης εγω το βλεπω
υποκρητικο το να λεει καποιος οτι ειναι λαθος να τρωμε ζωα=μορφη ζωης
αλλα να μην τον πειραζει στο να τρωει φυτα=μορφη ζωης
Φίλε gigenis κάτι επιτέλους πρέπει να φάμε για να ζήσουμε, άν δέν φάμε ούτε φυτά τί να πώ ... δέν υπάρχει λόγος ούτε να υπάρχουμε καλύτερα να πάμε να πνιγούμε, ή να φάμε τον εαυτό μας τον ίδιο.
Στην φύση βλέπεις φυτοφάγα και σαρκοφάγα δέν βλέπεις ζώα που να το τρέφονται με χώμα ή με πέτρα είναι νόμος της φύσης αυτό πώς να το κάνουμε.
Σημασία έχει να καθορίσουμε κάποια όρια στην συμπεριφορά μας απέναντι στο φυτικό και ζωικό βασίλειο που μας περιβάλει, ή να ψάξουμε να τα βρούμε.
quote:
Φίλε gigenis κάτι επιτέλους πρέπει να φάμε για να ζήσουμε, άν δέν φάμε ούτε φυτά τί να πώ ... δέν υπάρχει λόγος ούτε να υπάρχουμε καλύτερα να πάμε να πνιγούμε, ή να φάμε τον εαυτό μας τον ίδιο.
Στην φύση βλέπεις φυτοφάγα και σαρκοφάγα δέν βλέπεις ζώα που να το τρέφονται με χώμα ή με πέτρα είναι νόμος της φύσης αυτό πώς να το κάνουμε.
αυτο ακριβως λεω και εγω
αρα η ολη θεωρια της μη βρωσης ζωων ειναι μουφα
quote:
Σημασία έχει να καθορίσουμε κάποια όρια στην συμπεριφορά μας απέναντι στο φυτικό και ζωικό βασίλειο που μας περιβάλει, ή να ψάξουμε να τα βρούμε.
η καθε κοινωνια εχει θεσπησει καποια ορια
υπαρχουν λαοι που βλεπουν εμας να τρωμε τα κεφαλακια των αρνιων και μας περνανε για τρελους
οπως υπαρχουν λαοι που τρωνε αλογα,χελωνες
αλλοι που τρωνε εντομα και παει λεγωντας
τα ορια θεσπιζονται απο την βιοποικιλια που υπαρχει και απο την θρησκεια
Και όταν λέμε ζώο δέν εννοούμε τον άνθρωπο όχι γιατί είναι άνθρωπος, αλλά γιατί κανένα ζώο δέν τρώει τον εαυτό του.
Το κρέας του σκύλου ακούγεται οτι είναι εξαιρετικά άνοστο, κι'αυτό ίσως και να είναι μιά προτροπή της φύσης προς τον άνθρωπο να μήν το χρησιμοποιήσει. Το πόσο καλό ή κακό είναι η βρώση κάποιου ζώου απο τον άνθρωπο εξαρτάται απο τις συνέπειες που δημιουργεί η τροφή στον ανθρώπινο οργανισμό.
Το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα υπόλοιπα ζώα.
quote:
Ο μόνος σοβαρός διαχωρισμός που μπορεί να γίνει είναι ανάμεσα στα ζώα και τα φυτά όπως έχει καθιερωθεί απο τους περισότερους.
δηλαδη ειναι ενταξη να τρωμε φυτα αλλα οχι ζωα;;;
quote:
Και όταν λέμε ζώο δέν εννοούμε τον άνθρωπο όχι γιατί είναι άνθρωπος, αλλά γιατί κανένα ζώο δέν τρώει τον εαυτό του.
εγω αλλα ξερω
quote:
Το κρέας του σκύλου ακούγεται οτι είναι εξαιρετικά άνοστο, κι'αυτό ίσως και να είναι μιά προτροπή της φύσης προς τον άνθρωπο να μήν το χρησιμοποιήσει.
δεν εχω δοκιμασει για να σου πω τι γευση εχει αλλα δεν νομιζω οτι
η γευση εχει μπει για αποτροπη
quote:
Το πόσο καλό ή κακό είναι η βρώση κάποιου ζώου απο τον άνθρωπο εξαρτάται απο τις συνέπειες που δημιουργεί η τροφή στον ανθρώπινο οργανισμό.
αυτο ειναι το θεμα
quote:
δηλαδη ειναι ενταξη να τρωμε φυτα αλλα οχι ζωα;;;
Δέν λέω εντάξει, λέω προτιμότερο.
quote:
εγω αλλα ξερω
Δέ καταλαβαίνω τί εννοείς
quote:
δεν εχω δοκιμασει για να σου πω τι γευση εχει αλλα δεν νομιζω οτι η γευση εχει μπει για αποτροπη
Δέν είναι μόνο η γεύση, είναι και οτι το κρέας του σκύλου προκαλεί ζημιά στην ανθρώπινη υγεία. Αλλά τρώγεται μόνο σε περίπτωση λίμας δηλαδή άν δέν έχεις τίποτε άλλο να φάς και κινδυνεύεις να "φύγεις" απο ασιτία.
quote:
Δέν λέω εντάξει, λέω προτιμότερο.
και γιατι προτιμοτερο;;;
quote:
Δέ καταλαβαίνω τί εννοείς
ειπες οτι κανενα ζωο δεν τρωει τον εαυτο του
εγω ξερω οτι υπαρχουν εκτος απο αρκετα εντομα που τρωνε ατομα του ιδιου ειδους
και αρκετα ψαρια αλλα και
θηλαστικα που τρωνε ατομα που ανοικουν στο ιδιο ειδος
quote:
Δέν είναι μόνο η γεύση, είναι και οτι το κρέας του σκύλου προκαλεί ζημιά στην ανθρώπινη υγεία. Αλλά τρώγεται μόνο σε περίπτωση λίμας δηλαδή άν δέν έχεις τίποτε άλλο να φάς και κινδυνεύεις να "φύγεις" απο ασιτία.
τι ζημια προκαλει;;
εχεις ιατρικες γνωματευσεις η ειναι ραδιο αρβυλα;;
αν ειναι αληθεια τοτε θα επρεπε να μην υπηρχαν εκπροσωποι της κιτρινης φυλης
quote:
και αρκετα ψαρια αλλα και
θηλαστικα που τρωνε ατομα που ανοικουν στο ιδιο ειδος
Αγαπητέ gigenis, θα μπορούσες να αναφέρεις μερικά παραδείγματα ζώων που τρώνε ζώα ίδια μ' αυτά?
Οι μόνες περιπτώσεις που γνωρίζω είναι οι "τρελές αγελάδες", οι οποίες ταΐστηκαν με άλλες αγελάδες και τα κοτόπουλα σε διάφορα ορνιθοτροφεία (απ' ό,τι είχε ακουστεί παλιότερα σε κάποια δελτία ειδήσεων.

In anticipation of my resurrection...
Οποτε τι λετε ρε παιδια??? Επειδη αλλαξαν οι καιροι και τα ηθη, θα πρεπει να αρχισουμε να τρωμε οτι και οι Κορεατες? Καταρχας εδω δεν ειναι Κορεα, οποτε εχουμε τους "δικους" μας κανονες ηθικης ΚΑΙ ΑΡΑ οτιδηποτε ξενο μας κανει και ανατριχιαζουμε...Επισης οι οργανισμοι μας (και ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ διαφορερτικοι) εχουν συνηθισει ενα διαφορετικο τροπο ζωης... και φαγητου. Αν φαει κατι περα απο τα δικα του γνωρισματα, υπαρχουν απροβλεπτες καταστασεις...
Επισης...λετε οτι θα στραφουμε σε παμφαγια αν το φερουν οι καταστασεις... Μια απο αυτες τα Λεφτα (Σ.Σ. ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ FEAR FACTOR) που τους ταϊζουν ΟΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟ σκεφτουν...και ομως καθονται και τρωνε (εννιοτε "δοκιμαζουν" να φανε) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Αδυνατω να σκεφτω οτι θα καθοταν ετσι στην ψυχρα να δοκιμασουν για παραδειγμα μητρες, εντερα, γεννητκα οργανα αλλων ζωων...

...and the Predators will prevail...
quote:
Αγαπητέ gigenis, θα μπορούσες να αναφέρεις μερικά παραδείγματα ζώων που τρώνε ζώα ίδια μ' αυτά?
πιρανχας,κορκοδειλοι,αρκουδες,αραχνες,αλογακι της παναγιας,γατοπαρδος,ποντικια,κοτοπουλα,λυκοι,φιδια και αρκετα αλλα
quote:
Οποτε τι λετε ρε παιδια??? Επειδη αλλαξαν οι καιροι και τα ηθη, θα πρεπει να αρχισουμε να τρωμε οτι και οι Κορεατες?
ποιος το ειπε αυτο;;;;
quote:
Επισης...λετε οτι θα στραφουμε σε παμφαγια αν το φερουν οι καταστασεις...
δεν θα στραφουμε,ειμαστε παμφαγα ζωα
οπως παμφαγο ειναι το κοτοπουλο,η αρκουδα,το γουρουνι...
εχουμε 3 κατηγοριες που κατανομουμε ταζωασημφωνα με το τι τρωνε
1)χορτοφαγα=τρωνε ειδη του φυτικου βασιλειου και διαφορα ζουζουνια που τυχαινει να ειναι αναμεσα στα χορτα
2)σαρκοφαγα=τρωνε μονο κρεας και ελαχιστα χορτα οσα ειναι στο στομαχι τον θυματων τους
3)παμφαγα=ζωα που τρωνε και απο τα δυο και φυτα και κρεας
βοσκουν και κυνηγανε
Το ίδιο γίνεται και με το αλογάκι της Παναγίας (Mantis Religiosus).
Τα θηλυκά όμως δεν τρώνε τα αρσενικά απλά τον τρώνε λάχανο μετά τις καυτές τους περιπτύξεις... ![]()
quote:
Tελικα ενα συμπερασμα μπορουμε να βγαλουμε απο ολα αυτα!!! Ο Ανθρωπος γεννιεται, δουλευει, μεγαλωνει μονο για το ΦΑΓΗΤΟ... Ο,τι φαμε, ο,τι πιουμε και ο,τι ...(ξερετε την συνεχεια)... Μην ξεχνατε οτι οι αρχαιοι Ελληνες δεν ειχαν την αναγκη του φαγητου ακομα και στα δυσκολα... αυτοι περιμεναν τους Θεους τους για το φαϊ...και αν δεν ειχαν δεν στρεφονταν ποτε στο να φανε ζωα (περα απο τα συγκεκριμενα που ειχαν ως βρωσιν) ΑΛΛΑ ουτε στον συνανθρωπο...
Δε νομίζω, φίλε μου, πως οι αρχαίοι είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο φαγητό σε μεγάλο βαθμό.
Οι Σπαρτιάτες για παράδειγμα ήταν λιτοδίαιτοι κι έτρωγαν τόσο όσο χρειαζόταν.
Κι είναι πολύ διαφορετικό να τρως για να καλύψεις την πείνα σου και πολύ διαφορετικό να τρως από λαιμαργία...

Edited by - PREDATOR on 30/10/2006 12:04:14

THE HOUSE CAT
quote:
εγω παλι βρησκω εγκληματικο το να κοβεις λουλουδια για να στολησεις τον χωρο σου ενω ξερεις οτι σε λιγες μερες θα τα πεταξειςβρησκω εγκληματικο το να εχεις εναν σκυλο 50-60 κιλων σε ενα διαμερισμα πολυκατοικιας και να περιμενει ποτε θα βγει βολτα για μιση ωρα
βρησκω εγκληματικο το να ευνουχιζεις τον σκυλο σου η τον γατο σου για να μην εχεις την πιθανοτητα μπασταρδων
βρησκω εγκληματικο το να πετας τον φιλο σου (σκυλο,γατα) στον δρομο μολις τον βαρεθεις
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ.
gigenis ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΙ ΤΡΩΣ ?
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΡΩΣ ΖΩΑ ΜΕ ΦΥΤΑ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ?.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΟΧΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΜΦΑΓΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ.
quote:
και γιατι προτιμοτερο;;;
Γιατί απο τα φυτά τρώμε καρπούς και όχι τα ίδια.
Όταν τρώμε τα ίδια ισχύει ότι και με τα ζώα.
Σου αρκεί αυτό??

THE HOUSE CAT
Όσο ακραίο κι αν μας φαίνεται συνέβη κι ήταν λογικό να συμβεί.
Μιλάμε για μια περίοδο ασιτίας ενός ολόκληρου λαού όπου οι άνθρωποι πέθαιναν καθημερινά...
Με την ευκαιρία, φίλε μου, στην Ιταλία ακόμα τρώνε το ζωάκι που είναι στην ψηφιακή σου υπογραφή όπως κι άλλα πχ άλογο.

ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΓΑΤΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ
ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ lINK ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ?

THE METAL CATS