ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαγεία και υλικά - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μαγεία και υλικά - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nini27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/11/2003, 19:27:07
Nαι Aμαλία, έχεις απόλυτο δίκιο..
Aπλά είδα 2 φορές το μαγικό μιλφέιγ του YHVH κ.. λίγωσα....

Nini... περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

YHVHΜέλος
20/11/2003, 21:00:02
A! Δηλαδή εγώ φταίω μόνο, ε???

Ρε παιδιά, με τούτα και με κείνα, ξέρετε ποιον θυμήθηκα που μας έχει ψιλοξεχάσει και έχω πεθυμήσει??? Τον wicca !
(Ναι, γίνεται.)

Solve et Coagula
MandragorasΝέο Μέλος
27/11/2003, 15:52:19
quote:

[amalia μου δεν έχω διαβάσει αυτό το βιβλίο, δεν ξεκαθάρισα απο την αρχή και αυτό είναι λάθος μου και ζητώ συγνώμη πως γνωρίζω το άτομο που έχει κάνε αυτή την ¨κατινιά¨ ας μου επιτραπεί η έκφραση. είναι απο το στενό περιβάλλον του συντρόφου μου. Έχω δεί πολλές φορές αυτό το άτομο να μου ρίχνει διάφορα αντικείμενα στην πόρτα μου και όταν ερχόταν στο σπίτι μου πρίν τη πιάσω επαυτοφόρο να ράντιζει τό χαλί μου με ένα περίεργο υγρό. Δεν μπορώ να πώ, λόγω φοβίας με όλα αυτά που έχω δεί να γίνονται έχω κατατρομάξει και το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα, το μόνο που μου ξέφυγε και θεώρησα χαζό ήταν η σοκολάτα.Αυτή η κυρία ποθ το μόνο που ξέρει να κάνει είναι τα ραντισματα και διαφορα αλα μισεί την οικογενεια του συντρόφου μου και κάνει διάφορα για να μας χωρήσει. Βεβαια δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα τίποτα αλλα σκέφτομαι μέχρι που μπορεί να φτάσει? υπάρχει άραγε κάποιος που να δεί δέρμα φιδιού δτο σπίτι του και να μή φοβιθεί? Εχω ζήσει κ'αποιες καταστάσεις πολή άσχημες πριν απο λίγα χρόνια και νόμιζα πως αυτό ήταν δεν θα ξανααναφερθώ σε θέματα μαγίας.Όμως η ζωή τα φέρνει διαφορετικά απο ότι κανονίζουμε.θα τα πώ κάποια αλη στιγμή αυτά που έγιναν πριν λιγα χρόνια σε εμένα και απο τότε πείστηκα πως υπάρχει μαγία.
καλή σου μέρα κ ευχαριστώ.

Γειά σου nini!
Νομίζω πως το πράγμα είναι απλό. Εάν έχεις πειστεί πως υπάρχει μαγεία, τότε για σένα υπάρχει μαγεία. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί πραγματικά να σου κάνει κακό. Οχι η μαγεία! Αλλά το γεγονός οτι έχεις πεισθεί πως υπάρχει μαγεία, και πιο συγκεκριμένα, πως κάποιος έχει βαλθεί να σου κάνει κακό, κάνοντας σου μάγεια.
Κατα τη γνώμη, όλα αυτά είναι στο μυαλό σου. Εαν δεν παρασυρθείς από όλα αυτά, και δεν επηρεαστείς ψυχολογικά, τότε καμία "μάγισα" δεν μπορεί να σε βλάψει. Ειδικά με το να σου πετάξει τρούφα στο μπαλκόνι σου.
Κάνουν και άλλα αστεία. Θαμένα μαλιά στις γλάστρες ή στον κήπο, αυγά χωρίς περιεχόμενο, κούκλες, σαπούνια. Αν θες τη γνώμη όλα αυτά είναι απολύτως ακίνδυνα εάν σε αφήσουν αδιάφορη. Αν σκεφτείς σοβαρά και αντικειμενικά, είναι πραγματικά για γέλια!
Τώρα εάν όμως πιστέψεις πως σου έχουν κάνει μάγια, τότε ίσως όλα αυτά σου κάνουν κακό. Η δυναμή του μυαλού είναι μεγάλη, όπως όλοι μας ξέρουμε, και η ανθυποβολή μπορεί να μας κάνει να δούμε και να νιώσουμε πράγματα που δεν υπάρχουν. Ειδικά όταν συνδυαστεί με το φόβο.
Σου μιλάω και από προσωπική εμπειρία! Νόμιζα και εγώ κάποτε πως μου είχαν κάνει μάγια. Εβλεπα εφιάλτες, έμπενα στο μπάνιο και "έσκαγαν" οι λάμπες, μου την "έπεφταν" ψαλίδες από το πουθένά και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Εμπενα στο λεωφορείο το πρωί να πάω στη δουλειά, και νόμιζα πως η γιαγούλα που ήταν απέναντι μου με κοίταζε παράξενα και μου έκανε ξόρκια!
... Είχα ξεφύγει τελείως! Βρισκόμουνα και σε μία ευαίσθητη ψυχολογικά περίοδο, λόγω κάποιων γεγονότων που μου είχανε συμβεί (τα οποία και αυτά τα είχα συνδυάσει με μάγια). .. Ε, δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος.
Τώρα που τα "κοιτάω" όλα αυτά από μακριά, καταλαβαίνω πως εάν δεν είχα πειστεί πως μου έχουν κάνει μάγια, δεν θα έδινα τόση σημασία σε απλά γεγονότα, τα οποία έχτιζαν ένα ένα σαν τουβλάκια τον τοίχο της μαγείας που με απειλούσε.

Οσο για αυτή την κυρία που σου ραντίζει τα χαλάκια ... χαρακτήρισε την γραφική και μη πιστέψεις ούτε στιγμή πως αυτά που κάνει μπορούν να σε επηρεάσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Και νομίζω πως έτσι θα "καθαρίσεις"... Αν φοβάσαι, το μυαλό σου παίζει παιχνίδια.
Μην επηρεάζεσαι.
Κατινιά είναι όπως λες και εσύ !!

Αυτά, ελπίζω να είσαι ακόμα "εδώ" και να το διαβάσεις αυτό. και να μην ξενέρωσες με τα μιλφέιγ και τα άλλα που άρχισαν να γράφουν οι κυρίες, παρασηρόμενες προφανώς από την λαιμαργία τους.

kswtikouliΝέο Μέλος
28/11/2003, 00:58:04
sthn epishmh mageia den eiparxoun blakeies me trixes ..enas magos mporei na sou kanei kako mono me to na to skeytei..omws h laikh mageia empleketai me prosopika antikeimena tou thymatos ..loipon mporw na sou pw me arketh sigouria dyo pragmata...
1.paratirhses tis trixes?emoiazan an htan dikes sou??an nai skepsou posa atoma eixan prosbash sto na sou paroun toses trixes h sthn tsatsara sou..
2.an oxi einai apla mia plaka..pou omws den einai katholou plaka giati an to pistepseis ypobalesai ara kai pali o allos petyxainei to skopo tou xwris kan na kserei mageia..giayto an isxyei to deytero kane to ekseis..kathe prwi pou tha ksypnas apla xamogela ksexna to peristatiko kai kane ena syntomo oramatismo prostasias pou ayto ginetai ws ekseis..xalarwse kai fantasou xryso fws na se peribalei kai na sxhmatizei ena koukouli pou esy eisai mesa...kanto kathe mera ayto...kai oxi mono den tha ginei tipota..alla kai mageia na prospathisei kapoios na sou kanei an den kserei ola ta mystika den tha piasoun:)
trust me!!
kalh epityxeia:)

28/11/2003, 01:05:38
Ωραία τα ξωτικούλια κ οι θετικές ενέργειές τους..
Εγκρίνω κ επαυξάνω!

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

28/11/2003, 01:11:21
Γειά σου ξωτικούλι!

Πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις σου, εύχομαι να παρακολουθεί το τόπικ και το νινί, και να μην μας έχει αφήσει...

Μία μικρή παράκληση:
Προτίμησε να γράφεις στα ελληνικά κι όχι στα greeklish.
Αν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα, μπορείς να συμβουλευτείς τα τόπικ:
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!
Provlima me ta ELLHNIKA

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

kswtikouliΝέο Μέλος
29/11/2003, 19:08:56
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ...