ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

roberto2430 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
roberto24Μέλος
18/03/2005, 20:55:23
Eιλικρινα δεν περιμενα να βρω στο φορουμ τοσο αξιολογους και σπουδαιους ανθρωπους αν μη τι αλλο σε γνωσεις κουλτουρα τροπο σκεψης και εσωτερικη αναζητηση.
Αυτη η μικρη καινουργια παρεα μου, με εκανε να πιστεψω ξανα στην ελπιδα της επικοινωνιας.
ειχα καιρο να μοιραστω τις εμπειριες μου και τις γνωσεις μου η τις ''αγνοιες'' μου με ανθρωπους που οταν με ''ακουνε'' δε με συμβουλευουν να παω να με δει κανενας γιατρος!!!και ακομα καλυτερα ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.ΕΝΑ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΑΘΡΕΠΤΙΣΜΑ.
Η αληθεια ειναι οτι τελευταια εδω και κανα δυο μηνες εχω λιγο απομονωθει.δε βγαινω οπως πριν εξω κτλ.πιστευω να παω καλυτερα με τα ποδια μου και να ξαναξεκινησω και τη σχολη μου.(σχεδιαζω και ζωγραφιζω.)ειναι ενα απο τα ελαχιστα πραγματα σε αυτη τον κοσμο που με εκφραζουν.
ο κοσμος των ονειρων ομως ανεκαθεν με γοητευε και οι εμπειριες μου οταν το επιθυμουσα παντα ερχοντουσαν.Ετοιμαζω και ενα
κομικ που θα εχει σχεση με ολλα αυτα!(παιζει να δημοσιευτει!)
Χωρα το θαυματων,σφαιρικος νους(ρασελ)μορφογεννετικα πεδια(σελντρεικ)και διαφορες ονομασιες οι οποιες κατ εμε περιγραφουν ολλες εκφανσεις και επιπεδα του ιδιου πραγματος αυτου που εδω εχει επικρατησει ως αστρικο πεδιο.ακομα και στη νευρολογια και τη βιοχημεια που μελεταω τελευταια υπαρχουν πραγματα που ταυτιζονται παρα πολυ με τον εσωτερισμο.
αν κ;ι φαινομενικα υπαρχουν αντιθεσεις.πχ.στην ψυχιατρικη υπαρχει ο ορος ομαδικη παραισθηση.Στον εσωτερισμο υπαρχει κατι που προσιδιαζει πολυ σε αυτον τον ορο και εχει παρομοια χαρακτηριστικα και λεγεται συλλογικη σκεπτομορφη.στην ψυχολογια ο κ.γιουνκ ειχε μλησει για τους αρχετυπους και παραδεχτηκε οτι υπαρχει και μια αντικειμενικοτητα στην υπαρξη τους.τις δυναμεις αυτες τις ονομασε ψυχοειδη!(ταιριαζουν απολυτα με το μηχανισμο λειτουργιας των τεχνητων στοιχειακων)συλλογικα στοιχειακα ειναι οι θεοι που ειναι φτιαγμενοι απο την επιθυμια ενος ολοκληρου λαου.(διορθωστε με αν εκανα καποιο λαθος).

Εις το επανιδειν!
AmpereΜέλος
19/03/2005, 00:55:15

Αγαπητή Pagwna κατ’ αρχήν σ’ ευχαριστώ για το χρόνο και τον κόπο σου να μου απαντήσεις…Σε προειδοποιώ πάντως πως έχω την πρόθεση να σε …«εκμεταλλευτώ» κι άλλο…

quote:
Ομως Ampere, να θυμάσαι οτι πολλοί είναι αυτοί που 'ξέρουν', αλλά μόνο αυτά που μπορούμε να εμπειριώσουμε οι ίδιοι έχουν σημασία.

1000%
quote:
Ελπίζω να έβγαλες άκρη μέσα απο το μυθιστόρημα... :))))

Κάτι έβγαλα ή μάλλον πολλά έβγαλα, αλλά την άκρη …κάπου την έμπλεξα…
quote:
η ΠΡΟΘΕΣΗ είναι απαραίτητη για να ξέρουμε ποιά πρακτική θα ακολουθήσουμε

Το καταλαβαίνω και συμφωνώ.
quote:
Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, αλλά αν αφεθούμε να ξεγελαστούμε, ή αδιαφορήσουμε, ή απλά αποφασίσουμε να εμπιστευτούμε με κάτι τόσο σημαντικό τον πρώτο τυχόντα,ή ακόμα κι αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΜΕ η πρόθεσή μας δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει.

Κατανοητό επίσης, αλλά μήπως γίνεται να προσδιορίσεις τι επιπλέον χρειάζεται εκτός από πρόθεση για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές;
quote:

ΤΟ ΕΝΑ είναι τέλειο, όλοι οι άλλοι, θεοί και δαίμονες και άνθρωποι είμαστε ατελείς, και το μόνο που μας διαχωρίζει τελικά, είναι η πρόθεση. Αυτό πρέπει να το εξαλείψουμε. Και υποτίθεται οτι παλεύουμε για να ανέλθουμε, δηλαδή να πλησιάσουμε την τελειότητα.

Εδώ μπερδεύτηκα εντελώς… Ποιο δηλαδή πρέπει να εξαλείψουμε την πρόθεση; Αν θες βοήθησε λίγο…

Άλλο θέμα…(είπαμε έχω πρόθεση να σε εκμεταλλευτώ…)

quote:

θα ήταν καλό να ζητήσεις περισσότερες πληροφορίες απο τους δασκάλους και τους οδηγούς σου

Το έχω ακούσει και από άλλους να το λένε. Συνήθως ανήκαν σε κάποια σχολή και μάλλον απλώς επαναλάμβαναν αυτά που είχαν ακούσει ή διαβάσει. Φαντάζομαι όμως ότι εσύ έχεις και κάποια άμεση εμπειρία του θέματος. Αν θες, πες μου τουλάχιστον τι είναι αυτό που σε κάνει να τους εμπιστεύεσαι (τους οδηγούς και τους δασκάλους)… Θεωρείς ότι όλοι μας, κάποια στιγμή πρέπει να περάσουμε από αυτή τη φάση;

Και κάτι από το προηγούμενο post σου…

quote:

Το θέμα είναι να πάρουμε την απόφαση πρίν ξεκινήσουμε την πρακτική αλλιώς 1000% θα καταλήξουμε στο αριστερό μονοπάτι, αφού εκεί δεν ισχύει ο νόμος της ελεύθερης βούλησης, και θα χρησιμοποιήσουν την άγνοια και αβουλία μας για να μάς πάρουν παραμάσχαλα. Επιλογή σας ακόμα και το να είστε αγνοούντες και αναποφάσιστοι βέβαια...

Επειδή μου φαίνεται ότι έχει πολύ ζουμί αυτή η παράγραφος, θέλω κι άλλα. Ας πούμε:
-Ποιοί, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια και την αβουλία μας θα μας πάρουν παραμάσχαλα;
-Μήπως μας έχουν ήδη πάρει;
-Πως συσχετίζονται με σχέση αιτίας αποτελέσματος το ότι θα καταλήξουμε 1000% στο αριστερό μονοπάτι, αφού εκεί δεν ισχύει ο νόμος της ελεύθερης βούλησης;
-Είναι αλήθεια όπως λέει σχετικό σύνθημα στον τοίχο ότι «οι αποτυχημένοι σατανιστές πάνε στον παράδεισο;» (ψιλοάσχετο αλλά νομίζω κάπως κόλλαγε)

Αυτά τα …ολίγα και σε ευχαριστώ και πάλι έτσι κι αλλιώς
Υ.Γ.

quote:

με το τσάκρα της καρδιάς, της αγάπης.

Μου είχε κάνει εντύπωση κάτι που είχες γράψει παλαιότερα, πως το τσάκρα αυτό το εντόπιζες προς τα δεξιά του στήθους και όχι στο κέντρο όπως περιγράφεται κατά κανόνα στην βιβλιογραφία. Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις για το θέμα, αλλά ένα άρθρο που βρήκα στα αγγλικά, έλεγε ότι τα τσάκρας μοιάζουν με πολυπέταλα άνθη, και μπορεί επομένως να μην ενεργοποιηθούν όλα τα «πέταλα» με τη μία. Αν επομένως είχες ενεργοποιήσει μόνο τα …δεξιά πέταλα, μπορεί αυτό να σου έδινε την εντύπωση πως είναι αυτό το κέντρο προς τα δεξιά. Λέω τώρα… Μπορεί να είναι τελείως άσχετο, αλλά όταν το διάβαζα σκεφτόμουν πως αν έβρισκα ευκαιρία θα ήθελα να στο πω…

---=== * ===---

Αγαπητέ roberto24 ενδιαφέροντες οι συσχετισμοί που κάνεις.
Μην κολλάς πάντως σε αυτούς αφού χρειάζεται βαθιά γνώση σε όλους αυτούς τους γνωστικούς τομείς που εξετάζεις ώστε να μπορέσεις να ελέγξεις την εγκυρότητα των αναλογιών που βρίσκεις.
Κράτα τους αν θες, σαν υποθέσεις εργασίας ας πούμε, και δούλεψέ τα ενδεχομένως και σε κανένα σενάριο για κόμιξ. Ο χρόνος θα δείξει την αξία όλων αυτών.

Για την εκτός αστρικού ζωή, θα έλεγα το εξής:
Βάλε στόχους και ακολούθησέ τους με συνέπεια.
«Ονειρέψου» και δούλεψε για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Τα πιο πάνω σου τα λέω ως παθών και μόλις και μετά βίας κάτι ελάχιστα …μαθών

μη φοβάσαι, μη κολλάς, μη τρελαίνεσαι
19/03/2005, 13:32:28
Χαίρομαι, αγαπητοί φίλοι, για την ενδιαφέρουσα τροπή που έχει πάρει το θέμα.

quote:
Επίσης θα σε βοηθήσει να δουλέψεις με τα τσάκρα σου, όπως κάνει ο Στέφανος, και ειδικά με το τσάκρα της καρδιάς, της αγάπης. Απ'ό,τι είδα έχει προχωρήσει πολύ με την εργασία στα τσάκρας και έχει δουλέψει καλά για τον ίδιο. Αν έχεις απορίες στο θέμα θα μπορεί να στις ξεκαθαρίσει.
Με την ευκαιρία, Στέφανε δεν ξέρεις με πόση χαρά παρακολουθώ την εξέλιξή σου. Διακρίνω κι εγώ, όπως και άλλοι, οτι προχωράς πολύ καλά, και φαίνεται οτι κάνεις καθημερινή δουλειά... Εχεις πολύ θέληση :)))

Αγαπητή Pagwna, βάζω αυτά που έγραψες μέσα σε πλαίσιο, για να τα εμπεδώσω καλύτερα.

Πέραν του αστείου, πράγματι, τώρα τελευταία ασχολούμαι πολύ περισσότερο με την ενεργοποίηση των τσάκρας, με πολλή προσοχή.
Και έχω δει σοβαρά και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ήδη, έχω ξεκινήσει στο θέμα της αστρικής προβολής να αναφέρω κάποιες τεχνικές, που τις θεωρώ χρήσιμες.

Ζήσε τη στιγμή!

PagwnaΜέλος
19/03/2005, 14:37:11
Ampere, όλοι προς εκμετάλλευση είμαστε (με την καλή έννοια πάντα), κι αν νομίζεις οτι κι εγώ δεν έχω εκμεταλλευτεί στο έπακρον παρουσίες εδώ μέσα γελιέσαι. :) Απαντώ όσο πιο επιγραμματικά μπορώ (αυτό είναι ανέκδοτο!):

1.Τί επιπλέον χρειάζεται εκτός απο την πρόθεση για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές;;;
δύσκολη ερώτηση, γιατί έχει πολλές παραμέτρους. Καταρχήν, ανάλογα με το πού επιλέγεις να πορευτείς οι κακοτοπιές αποκτούν άλλο νόημα. Αν επιλέξεις την αριστερή οδό, κακοτοπιά θα είναι πχ να συναντήσεις έναν δάσκαλο και να σε τυλίξει στο φώς (!!! πίκραααα!!!!), αν είσαι στην δεξιά οδό, κακοτοπιά θα είναι να σου παρουσιαστεί ένας αρνητικός ως θετικός (και για αυτή την διευκρίνιση ευχαριστώ τον JohnS, γιατί δεν είχα καταλάβει οτι οι αρνητικοί μπορεί να εμφανιστούν και με την μορφή των δασκάλων μας) στην χειρότερη περίπτωση, ή να σου επιτεθεί έτσι, για να γυμναστεί λίγο, στην καλύτερη!
Εάν αναφέρεσαι στην περίπτωση που επιλέγεις την δεξιά οδό, τότε ας πούμε απλά οτι μόνη κινητήρια δύναμη πρέπει να είναι η αγάπη, και πρέπει να προσπαθείς με ισχυρή θέληση να αφυπνίσεις την συνείδηση. Επειδή η θέληση και η πρόθεση είναι αδελφές έννοιες, μήν τα μπλέξουμε. Η θέληση είναι αυτή που γεννά τα σύμπαντα, η πρόθεση είναι μία ορμή περισσότερο, είναι μία κατώτερη έκφραση της θέλησης, η πρόθεση είναι ανθρώπινη η θέληση είναι θεία, η μία κατευθύνει η άλλη δημιουργεί. Αν κατάλαβες την διαφορά, θα κατάλαβες γιατί πρέπει να την εξαλείψουμε. Γιατί το ΕΝΑ έχει μόνο αγάπη, ούτε κάν θέληση, ακόμα και η θέληση έχει αφομοιωθεί μέσα στην αγάπη σε Αυτό. Εφόσον ο στόχος μας είναι ανοδικός, πρέπει καταρχήν να εξαλείψουμε την πρόθεση και να την αντικαταστήσουμε με την θέληση, και μετά να εξαλείψουμε και την πρόθεση και να κινούμαστε μόνο με την αγάπη (αυτή θα είναι η προσπάθειά μας τουλάχιστον).
Για να κατέβουμε πάλι σ'εμάς όμως: Αγάπη και θέληση οδηγούν στην καθαρότητα. Εχω μιλήσει για την καθαρότητα πάλι σε κάποιο απο τα προηγούμενα θέματα. Παραστατικά θα μπορούσαμε να πούμε οτι κάποιος με καθαρότητα είναι σαν έναν ισχυρό ποταμό που ακολουθεί την πορεία που έχει χαράξει ο ίδιος, αλλά και άλλες συνθήκες μέσα στις χιλιετηρίδες, χωρίς να το σκέφτεται, χωρίς να αμφιβάλλει και χωρίς να διστάζει, και κυρίως χωρίς να φοβάται να αφομοιωθεί στο τέλος με τον ωκεανό. Καταλαβαίνεις τί εννοώ; 'Ξέρεις' προς τα πού πρέπει να κινηθείς. Δεν το αναλύεις. Και ξέρεις οτι η πορεία σου είναι χαραγμένη απο σένα μέσα στους αιώνες και τις χιλιετηρίδες, και οτι απλά την ακολουθείς. Ο ποταμός δεν είναι έρμαιο μίας πορείας που κάποιος άλλος χάραξε για πάρτη του, παρόλο που έτσι ακριβώς φαίνεται. Ο ίδιος ο ποταμός 'χρησιμοποίησε' το σύμπαν του (τις κοιλάδες και τα βουνά, την διαρρύθμιση του περιβάλλοντος) και το μετέβαλλε προς δικό του όφελος, κι αφού το μετέβαλλε το ακολούθησε χωρίς δεύτερη σκέψη... και χωρίς τίποτα να μπορεί να τον βγάλει απο αυτή την πορεία που χάραξε... Καταβάθος ο ποταμός έχει πολύ εξυπνάδα, πονηράδα, αποφασιστικότητα, ή μαεστρία... Διάλεξε ποιά λέξη σ'αρέσει καλύτερα.
Διάβασε και τα υπόλοιπα που έχουν ειπωθεί απο πολλούς στο φόρουμ του αστρικού για την καθαρότητα και θα καταλάβεις καλύτερα. Χμ, απο τότε που έγινα μάνα, μέσα στην ποίηση είμαι!!!
Αρα, πραγματικά επιγραμματικά λοιπόν: χρειαζόμαστε ΒΑΣΙΚΑ αγάπη και θέληση, δηλαδή καθαρότητα για το δεξί μονοπάτι. Οταν θα τα έχουμε αυτά η εξυπνάδα ή μαεστρία έρχονται μόνα τους. Είναι τότε που μένουμε σταθεροί (όσο μπορούμε τουλάχιστον) στο κέντρο μας και δεν μας κουνάει τίποτα, δεν μας 'γυαλίζει' κάτι επειδή ακούγεται ενδιαφέρον, δεν μας ταράζει τα νερά κανείς... Για το αριστερό αρκεί η θέληση υποθέτω...
2. Γιατί εμπιστεύομαι τους δασκάλους, κι αν πρέπει να περάσουμε όλοι κάποτε απο αυτό το στάδιο;
Κοίτα να δείς. Φαντάσου ένα παιδί που πέφτει στην ζούγκλα, και υπάρχουν και πραγματικά παραδείγματα τέτοια, με τα οποία έγιναν και πειράματα. Χωρίς κάποιον άνθρωπο δίπλα τους τα παιδιά δεν μαθαίνουν να μιλάνε ποτέ κάποια ανθρώπινη γλώσσα, ούτε μαθαίνουν τους ανθρώπινους τρόπους. Οταν λοιπόν αρχίζεις να κινείσαι σε ένα περιβάλλον σαν το αστρικό, είσαι σαν ένα βρέφος που ξαφνικά πέφτει στην ζούγκλα. Σίγουρα μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα απο διάφορα ζώα που μπορεί να σε 'πάρουν υπο την προστασία τους', εννοώντας χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν τους αριστερούς, αλλά και διάφορους κατοίκους του αστρικού. Σίγουρα επίσης, μπορεί να πέσεις και θύμα κάποιου σαρκοβόρου που θα ψάχνει για 'τροφή'. Αν πέφτοντας στην ζούγκλα έχεις την τύχη να σε πάρουν στην αγκαλιά τους κάποια φυλή της ζούγκλας, τότε θα μάθεις την γλώσσα τους και τους τρόπους τους. Με αυτή την έννοια, ναι όλοι το χρειαζόμαστε, και απο τα λίγα που ξέρω, ναι, σε όλους δίνεται η ευκαιρία για κάτι τέτοιο, γιατί ευτυχώς είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα στο αστρικό απο ό,τι είναι στις ζούγκλες του φυσικού. Κατα τ'άλλα, έχω ξαναπεί οτι στο φυσικό πεδίο δεν εμπιστεύομαι κανέναν, λόγω κακής εμπειρίας (πιθανά είναι λάθος μου), και στο αστρικό εμπιστεύομαι μόνο τους δικούς μου οδηγούς και δασκάλους, αυτούς δηλαδή οι οποίοι έχουν περάσει και περνούν κάθε φορά τα 'τέστ', αυτοί που ό,τι μου έχουν πεί έχει γίνει και επαληθευτεί, και κυρίως αυτοί που κινούνται στο φώς... Ο καθένας μας έχει τον δικό του δάσκαλο/οδηγό στο αστρικό. Μοιάζει λίγο με αυτόν τον θεσμό των αμερικάνικων πανεπιστημίων όπου αναλαμβάνει ένας παλαιότερος φοιτήτης κάποιον νεώτερο για την πρώτη χρονιά. Κάπως έτσι.
3. Αυτή είναι η αγαπημένη μου ερώτησή σου!
-Ποιοί, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια και την αβουλία μας θα μας πάρουν παραμάσχαλα; ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΛΕ!
-Μήπως μας έχουν ήδη πάρει; ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, αλλά το καλό είναι οτι ακόμα κι αν μας πήραν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ελεύθερη βούληση και να σηκωθούμε να φύγουμε (μπορεί να χάσουμε καμμία τρίχα, ή να σπάσουμε κανά αστρικό ποδάρι στην προσπάθειά μας, αλλά αξίζει τον κόπο, ε;) Αντιστοίχως βέβαια, και απο το δεξί μπορεί και έχει γίνει άπειρες φορές να πάμε αριστερά και να μείνουμε κιόλας αν μας αρέσει!
-Πως συσχετίζονται με σχέση αιτίας αποτελέσματος το ότι θα καταλήξουμε 1000% στο αριστερό μονοπάτι, αφού εκεί δεν ισχύει ο νόμος της ελεύθερης βούλησης; Ο δεξιός δάσκαλος δεν πρόκειται να κάνει κάτι χωρίς την θέλησή σου. Αν λοιπόν εσύ δεν ξέρεις τί θές απο την ζωή σου, και δεν δεχτείς την διδασκαλία του, θα εξαφανιστεί απο μπροστά σου μέχρι να τον καλέσεις εσύ. Ο αριστερός δάσκαλος θα σου δώσει ακόμα και την εμπειρία κάποιων δυνάμεων για να σε 'πείσει', και γενικά είναι πολύ διπλωμάτες... πολιτικάντηδες σκέτοι! Ή στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να σου εμφανιστούν και να αρχίσουν να σου λένε ψέμματα (κάτι που δεν κάνουν οι δεξιοί, αφού δεν μπορούν να πούν ψέμματα), και να σου λένε για την αγάπη και για το φώς, και για τον Θεό, ακόμα και για τον Χριστό θα σου πούνε προκειμένου να σε πάρουν μαζί τους... Υπάρχουν τρόποι όμως, όταν ξέρεις τί θέλεις, και κυρίως οταν ξέρεις πώς λειτουργούν οι δύο πλευρές να 'τεστάρεις' τον καθένα.
Για να καταλάβεις, διάβαζα τυχαία (που λέει ο λόγος τυχαία) σε ένα site για έναν νεαρό που είχε την χαρά και τιμή να εμφανιστεί μπροστά του ο δάσκαλος Σαίν Ζερμαίν, ο οποίος του πρότεινε να τον διδάξει. Ο νεαρός φοβούμενος και αγνοώντας πώς λειτουργούν οι δάσκαλοι οποιασδήποτε οδού, θεώρησε οτι είχε μπροστά του τον σατανά τον ίδιο, και του ζήτησε (μία φορά) να τον αφήσει ήσυχο και να μήν τον ξαναενοχλήσει. Ο Σαιν Ζερμαίν τον χαιρέτησε με μία υπόκλιση κι ένα χαμόγελο συμπάθειας και εξαφανίστηκε απο μπροστά του... Ο νεαρός ακόμα δεν ξέρει τί του γίνεται, και θεωρεί οτι ο ίδιος είχε τόση δύναμη που με μία του λέξη εξαφανίστηκε ο έξ'απο'δώ! Εξορκιστής την είδε!!!! Αν όντως ήταν κάποιος αρνητικός θα του παρουσίαζε χίλια δύο πράγματα, και δυνάμεις για να τον πείσει, μπορεί ακόμα και να τον τρόμαζε! Θα μπορούσε ακόμα και να έρθει στον ύπνο του και να τον βάλει να υπογράψει ή να πάρει μέρος σε τελετές για να 'δέσει' το αστρικό του (πολύ αγαπημένη τακτική των αριστερών, γι'αυτό είναι σημαντικό εφόσον ασχολείστε με όλα αυτά, και άρα εκπέμπετε σήμα, να κάνετε κύκλο προστασίας όταν κοιμάστε!)
-Είναι αλήθεια όπως λέει σχετικό σύνθημα στον τοίχο ότι «οι αποτυχημένοι σατανιστές πάνε στον παράδεισο;» (ψιλοάσχετο αλλά νομίζω κάπως κόλλαγε). χιχιχιχι! καθόλου άσχετο. Αμα δεν σε πάει για σατανιστής τότε κάτι καλό έχεις μέσα σου, το Είναι σου σε αγαπάει πολύ!!! Μόνο που οι αποτυχημένοι άγγελοι δεν γίνονται απαραίτητα σατανάδες αλλά άνθρωποι!!! :)))))
Α, παραλίγο να ξεχάσω, για το τσάκρα της καρδιάς έχεις μισό δίκιο και μισό άδικο. Κάτι υπάρχει εκεί στην δεξιά πλευρά, που ενεργοποιεί συγκεκριμένες ικανότητες, και δεν ξέρω στ'αλήθεια εάν είναι του τσάκρα της καρδιάς ή κάποιο δευτερεύον τσάκρα απο τα πάμπολλα που υπάρχουν. Δεν το έψαξα περαιτέρω για να είμαι ειλικρινής, γιατί ξέρω οτι τουλάχιστον δεν είναι κάτι αρνητικό. Αν ο Στέφανος έχει διαβάσει κάτι θα ήθελα να το ακούσω. :)
Καιρός να σταματήσω αυτό το μήνυμα. Θα γράψω ένα ξεχωριστό για ένα πραγματικό περιστατικό που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την δύναμη επιρροής που έχουμε (και το κάρμα που δημιουργούμε άθελά μας)... Ερχεται σε λίγο... στις οθόνες σας! :)

PagwnaΜέλος
19/03/2005, 14:48:41
Καταρχήν Roberto πρόσεξα κάτι που έγραψες με τα πόδια σου. Ελπίζω να μήν είναι κάτι σοβαρό. Ο,τι κι αν είναι, και για οποιοδήποτε σωματικό πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο μπορείς να στέλνεις ενέργεια απο το τσάκρα της καρδιάς. Αφού συγκεντρωθείς εκεί, και φανταστείς να γεμίζει με φώς λαμπερό και γεμάτο αγάπη, να το στέλνεις συνειδητά αυτό το φώς στο σημείο που έχει πρόβλημα, να το 'βλέπεις' να κινείται και να αγγίζει αυτό το σημείο, να το γεμίζει με το φώς, να το ζεσταίνει και να το θεραπεύει. Ακούγεται υπερβολικά απλοϊκό αλλά έχει τρομερή δύναμη... Ελπίζω όλα να πάνε καλά, και να ζωγραφίζεις :)))
Να και η ιστορία που υποσχέθηκα (πραγματική), την οποία δεν θυμάμαι εάν έχω αναφέρει ξανά:
Ενας δάσκαλος μίλαγε με έναν μαθητή του (στο φυσικό πεδίο) σε έναν περίπατο που κάνανε σε δάσος, για μία υπόθεση που είχε ταράξει τον μαθητή, ενός γνωστού του που σκότωσε την γυναίκα του γιατί τον απατούσε. Ο δάσκαλος συμμεριζόταν την ταραχή του, και του απαντούσε, του μιλούσε για το θέμα, του έλεγε την άποψή του κτλ, ώσπου εκεί που περπατούσαν και μιλούσαν του λέει ξαφνικά και ήρεμα: "Μήν μιλήσεις άλλο για όλα αυτά που συζητήσαμε. Μέχρι εδώ, και μέχρι να σου πώ εγώ πότε μπορούμε να ξαναμιλήσουμε" (στο περίπου...) Ο μαθητής παραξενεύτηκε αλλά τον ακουσε, και περίμενε. Περπατούσαν αμίλητοι, και περπατούσαν και ξαναπερπατούσαν και λέξη δεν βγάζανε, ώσπου μετά απο αρκετή ώρα του λέει ο δάσκαλος: "τώρα μπορούμε να ξαναμιλήσουμε".
Ο μαθητής τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό, και τί σήμαινε. Και ο δάσκαλος του εξήγησε οτι απο εκείνον τον δρόμο που περπάταγαν χωρίς να μιλάνε θα πέρναγε κάποια στιγμή στο μέλλον ένας άντρας ταραγμένος απο διάφορες σκέψεις, και τα αποτυπώματα απο τα λόγια τους θα προκαλούσαν αρρώστια στο μυαλό του, και θα τον οδηγούσαν να κάνει κακό στην γυναίκα του...

Συμπέρασμα:
1.Ενας συνειδητός άνθρωπος (ο δάσκαλος) μπορεί να 'δεί' εκ των προτέρων τα αποτελέσματα της κάθε του λέξης και πράξης.
2. Πραγματικά η κάθε μας λέξη, κι όχι μόνο οι πράξεις μας μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά τους άλλους. Ετσι κι αλλιώς 'εν αρχή ήν ο λόγος', ο ήχος είναι πανίσχυρος και μπορεί να δημιουργήσει ή να καταστρέψει. γι'αυτό είναι σημαντικότατο να προσέχουμε όχι μόνο τί κάνουμε, αλλά και τί λέμε. Και σ'αυτήν την περίπτωση δεν αρκεί η πρόθεση, αλλά η κατανόηση ακριβώς της δύναμης που έχουμε με τα λόγια και τα έργα μας, αλλά και της αναγκαιότητας να αφυπνίσουμε την συνείδησή μας...

Αυτά, ώρα για μεσημεριανό :))) Και με την ευκαιρία του μεσημεριανού, να συμφωνήσω λίγο καθυστερημένα με τα λεγόμενα του Στέφανου για το φαγητό... Τίποτα δεν πρέπει να κάνουμε ασυνείδητα, με λίγα λόγια, και όλα πρέπει να τ'αγαπάμε και να τα κατανοούμε... (τί ωραία που τα έδεσα με την ιστορία!)
Την αγάπη μου :)))

La BALL as GlasyaΝέο Μέλος
19/03/2005, 14:49:46
Aγαπητη ΠΑΓΩΝΑ εχεις καμια σχεση με 1 τοπικ για ΠΑΓΩΝΙΑ που επειξε σαν χιτ του καλοκαιριου περσι? *
19/03/2005, 18:20:24
Pagwna said:
quote:
Εάν αναφέρεσαι στην περίπτωση που επιλέγεις την δεξιά οδό, τότε ας πούμε απλά οτι μόνη κινητήρια δύναμη πρέπει να είναι η αγάπη, και πρέπει να προσπαθείς με ισχυρή θέληση να αφυπνίσεις την συνείδηση.
quote:
2. Πραγματικά η κάθε μας λέξη, κι όχι μόνο οι πράξεις μας μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά τους άλλους.
Και η κάθε μας σκέψη, καθώς αυτή αποτελεί πράξη σε ένα άλλο επίπεδο.
quote:
Κάτι υπάρχει εκεί στην δεξιά πλευρά, που ενεργοποιεί συγκεκριμένες ικανότητες, και δεν ξέρω στ'αλήθεια εάν είναι του τσάκρα της καρδιάς ή κάποιο δευτερεύον τσάκρα απο τα πάμπολλα που υπάρχουν...Αν ο Στέφανος έχει διαβάσει κάτι θα ήθελα να το ακούσω. :)
Όχι, Pagwna, δε γνωρίζω κάτι σχετικό.

Και κάτι τελευταίο:

quote:
Αν όντως ήταν κάποιος αρνητικός θα του παρουσίαζε χίλια δύο πράγματα, και δυνάμεις για να τον πείσει, μπορεί ακόμα και να τον τρόμαζε! Θα μπορούσε ακόμα και να έρθει στον ύπνο του και να τον βάλει να υπογράψει ή να πάρει μέρος σε τελετές για να 'δέσει' το αστρικό του (πολύ αγαπημένη τακτική των αριστερών, γι'αυτό είναι σημαντικό εφόσον ασχολείστε με όλα αυτά, και άρα εκπέμπετε σήμα, να κάνετε κύκλο προστασίας όταν κοιμάστε!)
Το έχω διαβάσει και σε βιβλίο αυτό που λες, σχετικά με την προστασία, μέσω του κύκλου και μπορώ να πω ότι συμφωνώ.
Απλώς, πριν από κάμποσο καιρό, είχα δοκιμάσει να το κάνω, πριν κοιμηθώ και όταν ξύπνησα θυμόμουν την έντονα αρνητική παρουσία κάποιας οντότητας κοντά μου, έχοντάς μου πάρει κάμποση ενέργεια.
Εκτοτε, δεν το ξαναέκανα και δεν το αισθάνθηκα αυτό ξανά, πέραν από διάφορες άλλες εμπειρίες που είχα.

Ζήσε τη στιγμή!

roberto24Μέλος
19/03/2005, 22:08:17
Kαλησπερα σε ολλους!!
το προβλημα που εχω με τα ποδια μου ειναι καθαρα μυικο και ειναι κληρονομικης αιτιολογιας.θα εχω βελτιωση απο οτι μου ειπαν 90%.απλα επειδι το αφησα 4 χρονια ο βλακας την μεγαλυτερη βλαβη την προκαλεσε η ελειψη κινητικοτητας.(καθιστικη δουλεια κ.τ.λ.)αλλιως δεν θα ειχα καταλαβει ουτε οτι το ειχα αν εκανα και
μια δουλεια που κινουσα τα ποδια μου...(ταχυδρομος;)
Ετσι οπως τα καταφερα μεχρι στιγμης δε μπορω να ανεβω σκαλια αλλα αρχιζω και αισθανομαι καποια τιναγματα στους μυς και κινητικα ειμαι καπως καλυτερα.οπως καταλαβαινετε με εχει κουρασει αυτη η κατασταση και μου ειναι κουραστικο και το πιο απλο πραγμα οπως το να παω για καφε ακομα και σε μια καφετερια απεναντι απο το σπιτι μου!εχω και μια ταση να δραματοποιω λιγο τα πραγματα καταλαβαινετε...(τι χρωμα να ειναι το καροτσακι που θα παρω κα τετοια!)
Στον διαλογισμο μου οραματιζομαι οτι ενα ζεστο θεραπευτικο λευκο φως τυλιγει τα ποδια μου και οι μυς μου γινονται οπως πρωτα.
θα δοιμασω και αυτο που ειπες Pagwna.και οαν βρισκομαι σε α.προβολη δημιουργω αστρικα σκαλια και τα ανεβαινω.παντως ο φυσικοθεραπευτης μου μου επε οτι παω πολυ καλα αλλα θελει υπομονη.
Ειχα και ενα συνειδητο ονειρακι σημερα το πρωι!! ειχα βρεθει σε μια σκηνη ενος εργου που μου αρεσε πολυ με τον φρεντι κρουγκερ.(Α nightmare on elm street) σεναριογραφος σιγουρα εχeι ασχοληθει με ολλα αυτα.το εργο βριθει απο ατακες που θυμιζουν εσωτερισμο και ολλα αυτα τα αστρικα φαινομενα που συζηταμε εδω.μικρος οταν το εβλεπα με τα καπακι εβλεπα ενα συνειδητο ονειρο.οποιος δε το ξερει το σεναριο βασιζεται ακριβως στο φαινομενο του lucid dreaming!
Ξαφνικα λοιπον συνειδητοποιω τον εαυτο μου μεσα σε ενα λεωφορειο σε μια σκηνη του νουμερο2 του εργου.στο εργο το λεοφορειο επιταχυνει σκοτεινιαζει (ειναι σε ονειρο υποτιθεται ο πρωταγωνιστης που γινεται εφιαλτης εξαιτιας του φρεντι)αμεσως λεω (ουαου!! ονειρευομαι,βρισκομαι μεσα στο εργο!)
Δοκιμαζω τοτε να αλλαξω την εκβαση του η οποια για οποιον το εχει δει, ειναι πολυ εφιαλτικη!!(μπρρρρρ!)
Πιανω το κεφαλι μου με τα χερια μου και διατασσω τα λεωφορειο να σταματησει οπως και εγινε.παω και καθομαι σε μια κοπελα διπλα.παιδια ηταν τοσο πραγματικα ολλα.δε μπορω να το περιγραψω με λογια αυτο που βιωσα!λεω στην κοπελα η οποια ηταν πολυ ανησυχη οτι ονειρευεται.με κοιταει σα κοιμισμενη με απορια και εκπληξη μαζι.της λεω να με φιλησει και να το κανουμε απο θριλερ ρομαντικο...δισταζει για λιγο και το κανει!!!τοτε δε ξερω πως μου ηρθε ειπα οτι θα μετρησω απο το 3 μεχρι το 1 και θα τελειωσει αυτο το ονειρο(ισως για να δω ποσο μπορω να το ελεγξω, μετα την αλλαγη του, ηθελα και να το διακοψω εγω.)3,2,1 και τοτε ξυπνησα!ηταν απο τα πιο εντονα συνειδητα ονειρα που εχω δει..
Ασχετο...Pagwna το τσακρα της καρδιας τελικα που πιστευεις οτι πρεπει να το οραματιζομαι;στο κεντρο πιο δεξια απο αυτο η πιο αριστερα;;

AmpereΜέλος
20/03/2005, 11:29:51
Pagwna, mille mercis !!!

θα ‘θελα να σ’ εκμεταλλευτώ και άλλο, αλλά προς το παρόν δεν βρίσκω το πώς…

Παινέματα άλλα σε σένα και την υπόλοιπη παρέα δεν λέω, γιατί μπορεί να γίνει και καμιά ζημιά και να χρεώσω κι άλλο το ήδη εξαιρετικά επιβαρημένο …κάρμα μου…

Άλλωστε όπως τόνισες έχουν πολλή σημασία οι λέξεις που ξεστομίζουμε, γι αυτό -όπως λέει και η διαφήμιση- καλύτερα, μερικές φορές, να μασάμε τσίχλα.

Θα σιωπήσω λοιπόν για λίγο, όχι βέβαια ένεκα …σοφίας, αλλά γιατί πραγματικά δεν έχω τίποτε να πω.

Αν πάντως προκύψει κάτι νεώτερο εδώ είμαστε…

Να ‘στε καλά!!!

μη φοβάσαι, μη κολλάς, μη τρελαίνεσαι
PagwnaΜέλος
23/03/2005, 15:27:31
La Ball δεν ξέρω αν είχαν hit τα παγώνια το καλοκαίρι, εγώ έχω μονίμως! :ppp (αστειεύομαι)... Το Παγώνα είναι αληθινό όνομα πάντως...
Roberto, μήν μου θυμίζεις τον Φρέντυ, τον έβλεπα στον ύπνο μου, όταν δεν άντεχα άλλο να μείνω ξύπνια (γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ απο την τρομάρα μου) για κανά χρόνο αφότου είδα την πρώτη ταινία. Την δεύτερη την είδα ως κωμωδία περισσότερο, αλλά εκείνη η πρώτη μου έκατσε! Ωραία όνειρα βλέπεις βρε!!! Ευτυχώς που τα ελέγχεις! :)
Στέφανε, είναι το σήμα που λέγαμε μάλλον (υποθέτω δηλαδή, δεν κόβω και το κεφάλι μου), γι'αυτό σε 'πλησίασε' αυτό το αρνητικό. Αλλά, αν σταμάτησες να κάνεις τον κύκλο είναι σαν να πέτυχε τον σκοπό του. Διαλογίσου πάνω σε αυτό, μήπως βρείς κάποιον τρόπο να ισχυροποιήσεις τον κύκλο σου (απο αριστερά προς τα δεξιά πρέπει να τον κάνεις). Πάντως, να φανταστείς οτι είχα πάρει ασυνείδητα στο αστρικό μου μέρος σε κανονικό κύκλο μύησης των αριστερών, και μετά το θυμόμουν. Παρόλο που τίποτα τρομερό δεν έγινε εκείνη την στιγμή, εγώ αισθανόμουν την αγωνία, και οτι δεν μπορούσα να αντιδράσω. Ακόμα και τα λόγια που έλεγα, ένιωθα στον ύπνο μου οτι δεν μπορούσα να μήν τα πώ, αν και δεν καταλάβαινα τί σήμαιναν. Οταν πολύ αργότερα μπόρεσα να το δώ ξανά ήταν πολύ δύσκολο να 'ξεγράψω' ό,τι είχε γίνει. Γι'αυτό σου λέω, κι εφόσον κάποιος τέτοιος σε πλησίασε σημαίνει οτι εκπέμπεις και πολύ ενέργεια, ή μπορεί ακόμα και να είναι καρμικό το θέμα. Κάτι που 'ήλθε' δηλαδή απο το μακρυνό παρελθόν (το δικό μου ήταν πανάθεμά με). Γι'αυτό ίσως θα ήταν καλό να το δουλέψεις και να το κάψεις, ακόμα κι άν φαίνεται οτι έχει φύγει.. Ξανασκέψου το, ε; :)
Ampere, εύγε σου που προσέχεις συνειδητά το κάρμα σου!!! :))) Και οπως είπε και ο Στέφανος, όντως, ακόμα και οι σκέψεις μας έχουν σημασία και επηρεάζουν, αφού με την σκέψη δημιουργούμε επίσης (γι'αυτό λένε να σκεφτόμαστε θετικά) και μάλιστα και στο φυσικό επίπεδο.
Προς το παρόν,επειδή επιστρέφω στην εργασία μου (μέσ' την τρελή χαρά είμαι), δεν θα έχω και πολύ χρόνο να μπαίνω, αλλά δεν σας χαιρετώ ακριβώς.. Κάποια στιγμή όταν μεγαλώσει λίγο και το παιδί θα είμαι πιο τακτική. Ειδικά άμα την παντρέψω που θα είμαι παντελώς ελεύθερη, όλο εδώ θα την βγάζω :pppp
Αντε, προς το παρόν φιλιά πολλά σε όλους, και καλές προσπάθειες, και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!!!