ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

AZΩΕΛ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
analphabetΜέλος
30/12/2004, 11:47:09
Στους διαφωνούντες με τη φίλη μας έχω να απαντήσω το εξής : Υπάρχει κανένας από εσάς που να μην αντιλαμβάνεται ότι είναι αδύνατον να συνεχίσει να υπάρχει ο κόσμος με τη μορφή που έχει σήμερα για πολύ ακόμα?

Και μόνο η παρουσία μας στο μεταφυσικό αυτό site αποδεικνύει περίτρανα πως κάτι ψάχνουμε.

Η Αζωέλ το αντιλαμβάνεται αυτό έτσι όπως το περιγράφει , οι δικές της ευαισθησίες έτσι αποκωδικοποιούν τα μηνύματα του έσω της.

Όσο για μένα , αγαπητή Αζωέλ χωρίς διάθεση να κρίνω τα όσα μας λες, τα βρίσκω λίγο τραβηγμένα.

Δε βρίσκω κανένα λόγω να παρακολουθήσει κάποιος τη ζωή μου και να τη φακελώσει.

Γεννήθηκα σε μια μεσοαστική οικογένεια της επαρχίας, ήμουν μια μέτρια μαθήτρια που δεν έβλεπε καθόλου τηλεόραση, έμαθα 2 ξένες γλώσσες, πήγαινα στο χωριό μου διακοπές το καλοκαίρι, διάβαζα πολλά εξωσχολικά βιβλία, πέρασα σ ένα πανεπιστήμιο, το ριμαδοτελείωσα, βρήκα και μια δουλειά κ ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, αγόρασα κ ένα αυτοκίνητο και κάθε πρωί σας παρακολουθώ από τη δουλειά μου, το μεσημέρι γυρίζω σπίτι μου και κάνω το νοικοκυριό μου, έρχεται και η σχέση μου και με βοηθάει με αντάλλαγμα να τη βοηθήσω κ εγώ στο δικό της σπίτι, 3 περίπου φορές την εβδομάδα βγαίνω με φίλους και κάπου τόσες κάνω sex και ίσως κάποια στιγμή κάνω παιδιά τα όποία κάπως έτσι θα μου επιτρέψουν οι οικονομικοκοινωνικές μου συνθήκες να αναθρέψω, στην επαρχεία κατά προτίμηση αν πάρω μετάθεση.

Δεν καταλαβαίνω τι κέρδος θα είχε κάποιος αν με φακέλωνε !!

Τι το τόσο ιδιαίτερο θα κέρδιζε αν είχε πρόσβαση στη ζωή μου. Αν απατούσα τη σχέση μου και το κατέγραφε , τι θα γινόταν, ποίος θα μπορούσε να έχει κέρδος από αυτό?

Γι αυτό και μόνο διερωτιέμαι προς τι τόσο φακέλωμα ? Μήπως οι φακελωμένοι φίλοι σου δεν ήταν επακριβώς αυτό που λέμε κοινοί άνθρωποι?

Ας το δούμε το θέμα κάπως πιο ψύχραιμα. Που μας χτυπάνε οι απανταχού υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης? Στη ματαιοδοξία μας. Που μας στρέφουν μέσω αυτής : Στον άκρατο υλισμό. Τι κερδίζουν: Τα λεφτά μας.
Και όταν δεν έχουμε πια τέτοια? Δανειζόμαστε. Και όταν μας μαυρίσει ο "Τειρεσίας" : Ξεπουλάμε.

Τι ξεπουλάμε? Την περιουσία μας και μετά την αξιοπρέπεια μας και μετά την ελευθερία μας και μετά την ψυχή μας.

Οι πλασματικές ανάγκες είναι αυτές που μας υποδουλώνουν και το υλικό κατασκευής τους λέγεται ματαιοδοξία.

Τώρα αν κάποιοι οργανώνονται για να μας εκμεταλλευτούν, ας προσέξουμε . Απλά !

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

30/12/2004, 12:29:27
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΖΩΕΛ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ,ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΩΝ ΗΛΩΝ.

ΟΠΟΥ ΔΥΝΑΜΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.

ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ) ΩΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΟΥΝ.

ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΔΙΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΩΣ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ (ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ)..

ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΡΕΥΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ. (ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕΡΙΚΑ)

ΟΣΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΑΚΕΛΛΟ. (ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?????)
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΑ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤOΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ????
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ?????

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΟΥΝ Η ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ""ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ"".

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ME ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....
ΘΕΜΙΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

junk95Μέλος
30/12/2004, 14:22:01
quote:

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΓΙΑΤΙ;
ΕΠΙΜΕΝΩ!

Πρέπει να έχω ξαναπεί ότι το κακό με το να κάνουμε τέτοιες ρητορικές ερωτήσεις είναι ότι ενίοτε -και αντίθετα με ό,τι έχουμε υποψιαστεί- μπορεί να υπάρχουν στ' αλήθεια απαντήσεις. Αν δεν το έχω ξαναπεί, ένα ριπλέι:

"Μην κάνετε ποτέ ρητορική ερώτηση αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι η απάντηση είναι αυτή που θέλετε".

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

analphabetΜέλος
30/12/2004, 14:24:46
Υπάρχουν στοιχεία για το φακέλωμα αγαπητέ συντονιστή. Υπάρχουν παντού γύρω μας κάμερες, που τοποθετούνται χωρίς να εισέρχονται υποτίθεται στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας, για λόγους ασφαλείας.

Συμφωνώ βέβαια ότι μόνο οι φακελωμένοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε φακέλους.. όσο για την Αζωέλ , στη Γερμανία, εκεί προφανώς ήταν φακελωμένη ως αλλοδαπή. Κ εγώ όταν ζήτησα βίζα για Αμερική μια φακελάρα νααα μου κάνανε.

Τέλος πάντων , δε νομίζω πως ένας απλός βιοπαλαιστής αποτελεί άτομο φακελώματος...

30/12/2004, 14:31:27
Όσο υπάρχει γραφειοκρατεία, όσο ζούμε στον κόσμο των πληροφοριών, όλοι φακελωμένοι θα 'μαστε! Υπάρχει όμως μια ελευθερία που αν δεν αφήσεις εσύ, κανείς δε μπορεί να στη στερήσει...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
analphabetΜέλος
30/12/2004, 21:45:05
Ναι 1900, αλλά με τα τηλεσκουπήδια και τις λογοκρημένες ειδήσεις δε μπορείς πάντα να το αποφύγεις..

30/12/2004, 22:10:27
Τα τηλεσκουπίδια ανήκουν στην τηλεόραση και η τηλεόραση έχει και ενα κουμπακι το "off" ! Όσο για τις λογοκριμένες ειδήσεις κι αυτές μπορεις να τις αποφύγεις. Πλέον υπάρχει και το ιντερνετ, στο οποίο η λογοκρισία δεν είναι και τόσο εύκολη. Βέβαια θέλει περισσότερο ψάξιμο, αλλα δε πειράζει...κι αυτό καλό μας κάνει.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
zinonΜέλος
30/12/2004, 22:37:18
Θεωρειες Συνωμοσιας
Αντε και μας φακελωσαν ολους ;
Μετα τι;
Λογικο ειναι καποια ή καποιες ομαδες να προσπαθουν με καποιους σκοτεινους τροπους να περασουν τις ιδεες τους.
Αυτο γινοταν καποτε με τον πολεμο ή γενικοτερα με την βια .
τωρα τα πραγματα αλλαξαν ο ανθρωπος εμαθε απο το παρελθον και "αυτοι"που επεξεργαζοντε αυτα τα σεναρια εχουν τον ιδιο σκοπο
που αλλοτε θα επιδιωκαν να τον πετυχουν διαφορετικα.
Νομιζω οτι ο πολεμος συνεχιζεται μονο τα οπλα αλλαξαν και ο εχθρος ειναι αορατος προς το παρον ,καποια στιγμη ομως ολες οι μαχες εχουν την κορυφωση τους εκει "βγαινουν"ολα τα οπλα γινονται τα πολλα λαθη και πεφτουν οι μασκες .Κανε υπομονη Αζωελ τοτε θα μαθεις.

zinon

beyondΜέλος
31/12/2004, 08:37:28
ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ DNA..ΟΤΑΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ Η ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ ?
ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠ'ΑΠΕΙΡΟΝ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΤΟΥ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΣ..
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΙ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΟΘΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..
ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ?
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ..ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΑ ?
ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ...

ΤΩΡΑ ΑΖΩΕΛ,ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΩΤΙΚΟ ,ΟΠΩΣ π.χ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ Η ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ..ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΕΚΕΙΝΟΙ",ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ..ΙΣΩΣ π.χ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

tptΜέλος
31/12/2004, 10:40:17
ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΕΣΕΝΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ?
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ-ΣΤΟΧΟ?
ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Η ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ?ΠΕΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ,ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΜΑΥΡΟ Η ΑΣΠΡΟ ΚΑΡΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ,ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ESOTERICA ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΛΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΣΟΥ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ...Ε?ΤΙ ΛΕΣ?
ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ,ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ,ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΟΟΟΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!ΕΝΑ SEARCH ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.
ΦΙΛΙΚΑ....

spiritΜέλος
02/01/2005, 03:29:35

Tιποτε δεν ειναι τελικα οτι φαινεται.
Ολα ειναι πιθανα και ταυτοχρονα απιθανα.
Ολα συνδεονται σε ενα κουβαρι απο αληθινα γεγονοτα,παναρχαιες αξιες,σκευωριες,φοβους,ανοησιες και φαντασιωσεις.
Που τελειωνει η αληθεια αραγε και που αρχιζει το ψεμα;
Που χανεται η λογικη και που αρχιζει η παρανοια;

Παντως δεν ειναι υπερβολη αν ισχυριστουμε οτι διπλα μας μαινεται ενας ακηρυχτος πολεμος συμφεροντων που εχει εναν και μοναδικο στοχο:
Την προσελκυση της προσοχης μας,και την χειραγωγηση του Νου και της Ψυχης μας.

Η πληροφορια δεν ειναι απλα πληροφορια,η διαφημηση δεν ειναι απλα διαφημηση.
Ειναι τα μεσα για την διαμορφωση ενος συγκεκριμενου πολιτισμου και τροπου ζωης.
Ολα εχουν σημασια αφου το καθε τι εισβαλει στον εσωτερικο μας κοσμο και μας επηρεαζει.

Αλλα οντως η διαδοση των θεωριων συνωμοσιας στον χωρο της Νεας Εποχης ειναι φαινομενο που περνει ανησυχητικες διαστασεις.
Το ενδιαφερον για την αποκαλυψη των πειραματων νοητικου ελεγχου της CIA,των μυστικων κυβερνητικων επιχειρησεων και των συνδεσεων με ΑΤΙΑ,ξαφνικα μπορει να μετατραπει σε εναν απαισιοδοξο λογο για της κρυφες ελιτ,Το Συμβουλιο Διεθνων Σχεσεων,την Τριμερη Επιτροπη,την Ομαδα Μπιλτερμπεργκ και τους Ροτσιλντ,με τελικη καταληξη την ανατυπωση των Πρωτοκολλων των Σοφων της Σιων.

Πως μπορει αληθεια κανεις να εξηγησει τη διολισθηση απο μια ανοιχτη,αντιαυταρχικη και δημοκρατικη σταση σε εναν αγωνιωδη μυθο περι εχθρικων ελιτ,και κρυφων απειλων;

Μερικοι οπαδοι της Νεας Εποχης,μπορει να νιωθουν περιφρονηση για μια κοινωνια που απετυχε να ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ,συμφωνα με τις προσδοκιες της δεκαετιας του 1970.
Την εποχη εκεινη,η εκκοσμιμευμενη κοινωνικη κριτικη βασιζονταν στον Μαρξισμο,με ορθολογικες ερμηνειες για την συσσωρευση κεφαλαιου και Δυναμης των πολυεθνικων.
Οι νεοεποχιτες περεκαμψαν αυτην την Κριτικη,δινοντας σημασια στην εσωτερικη μεταμορφωση ετσι οπως αυτοι την καταλαβαιναν,αλλα οι πιεσεις της Παγκοσμιοποιησης και της Αυτοματοποιησης,η κλιμακουμενη μειωση των θεσεων εργασιας,η ραγδαια αυξανομενη ανεργια,η αντιδραση εναντια στης μειονοτητες και η πολιτικη ορθοτητα προκαλεσαν εντασεις στον χωρο των μεσαιων ταξεων.
Και εδω γενναται το ερωτημα Ζουμε σε μια εποχη Νεας Ταξης Πραγματων η προχωραμε εθελοτυφλωντας στην νεα εποχη του ΜΕΣΑΙΩΝΑ;
Και ποιος φταιει αγαπητο ΑΖΩΕΛ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ,αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι σε ολα υπαρχει μια συνδεση που δεν ειναι καθολου Τυχαια.
Και συνοπτικα εχουν ως εξης:
O ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
ΕΛΙΤ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ
ΤΟ ΕΝΕΡΓΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΙΧ

Η ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ
ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΟΣ

«Όποιος σκοπεύει να παλέψει με τέρατα πρέπει να φροντίσει να μη γίνει ο ίδιος τέρας. Όταν κοιτάζεις επίμονα την άβυσσο, η άβυσσος κοιτάζει εξίσου επίμονα πίσω σε σένα».