ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ηθοποιοί και Ρόλοι που Αγαπήσαμε - - Κινηματογράφος -

- Ηθοποιοί και Ρόλοι που Αγαπήσαμε - - Κινηματογράφος -

simori31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
23/01/2011, 02:32:08
Τί λέτε να το πάμε κάπως διαφορετικά.....
Εφόσον μιλάμε για κινηματογράφο και για ταινίες που αγαπήσαμε ή περάσαμε ευχάριστα όταν τις βλέπαμε, σίγουρα υπάρχουν ηθοποιοί που μας έχουνε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία τους ή/και ρόλοι που αγαπήσαμε.
Με αφορμή τη μίνι σειρά που είδα εντελώς τυχαία πρόσφατα στην TV κατά τις 02.00 τα ξημερώματα και διαπίστωσα για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του Ηθοποιού. Η σειρά λέγεται Elizabeth I στην οποία πρωταγωνιστούσε η Helen Mirren, η οποία ήταν τόσο υπέροχη, τόσο μέσα στο ρόλο, τόσο δυνατή, εκλεπτυσμένη, ευφυής, με ξεσπάσματα και συναισθηματικά αδιέξοδα, τη δύναμη και υπεροχή μιας βασίλισσας και τις αδυναμίες της ως γυναίκα της εποχής της, με απλά λόγια η ΠΙΟ Βασίλισσα που έχω δει, ή έτσι όπως θα φανταζόμουνα ένα πλάσμα με τόση εξουσία όσο μία Βασίλισσα.
Ακόμα και το πρόσωπο, η απαλότητα που απέπνεε, οι εκφράσεις της, τόσο αρμονικά δεμένα.

Μία ελάχιστη γεύση..

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND

23/01/2011, 02:57:40
Τί μπορούμε να πούμε για τον Haley Joel Osment όπου παρά το μικρό της ηλικίας του, κράτησε κατά την άποψή μου σχεδόν ολόκληρες και τις δύο ταινίες στα χέρια του...

Artificial Intelligence: AI ως David και The Sixth Sense ως Cole Sear

Και τις δυο ταινίες τις έχω δει περισσότερες από δύο φορές και αυτό εξαιτίας του πιτσιρικά

---------------------------------------

23/01/2011, 23:50:21
Kiss of the Spider Woman

Ο ρόλος του William Hurt ως Luis Molina

Ο William Hurt είναι από τους πολύ αγαπημένους μου ηθοποιούς και ο τρόπος που υποδύεται τον ρόλο ως Luis Molina είναι τόσο εκφραστικός, ανθρώπινος και ποιητικός ώστε έχει μείνει σχεδόν ανεξίτηλος στη μνήμη μου ενώ του έδωσε το όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου. Πρόκειται για έναν ομοφυλόφιλο (Luis Molina )που έχει φυλακιστεί, και μοιράζεται το κελί του με έναν μαρξιστή πολιτικό κρατούμενο(Raul Julia)οι σχέσεις τους εντείνονται καθώς ο Luis Molina ζει μέσα στα όνειρά του ενώ ο συγκρατούμενός του εξοργίζεται από τη θηλυπρεπή συμπεριφορά του που θεωρεί πως εξηγείται από την έλλειψη πολιτικής συνείδησης......

Kiss of the Spider Woman - Trailer

FirestarΝέο Μέλος
23/01/2011, 23:58:26
Για μένα ένας απο τους καλύτερους ηθοποιούς ever είναι ο sean penn, ιδίως στο mystic river, η ερμηνεία του και το story της ταινίας με συγκλονίζει..
Θα έβαζα μια φωτο με εκείνον να προσπαθεί να σπάσει τον κλοιό της αστυνομίας στο σημείο οπου βρήκαν την κόρη του αλλα δεν ξέρω πως!

Everything happens for a reason

24/01/2011, 00:40:13
Καλώς όρισες φίλε Firestar

Εννοείς αυτή τη σκηνή??

Σχετικά με τη παράθεση εικόνων πατάς την επιλογή "επιλογή εικόνας" στο μενού "Διαμόρφωση" και εμφανίζεται αντίστοιχα μέσα σε αγκύλες οι κωδικοί img και /img, ανάμεσα στους κωδικούς βάζεις το url της εικόνας την οποία βρίσκεις εφόσον πατήσεις με δεξί κλικ επάνω στην εικόνα που σε ενδιαφέρει και πατήσεις την επιλογή "Properties" και στο παράθυρο που θα ανοίξει απλά κάνεις copy την "address - url" και έπειτα paste ανάμεσα στους κωδικούς που βρίσκοντα στις αγκύλες όπως είπα παραπάνω..

Κάπως έτσι?: (img)http://www.heyuguys.co.uk/images/2010/09/600full-mystic-river-screenshot.jpg(/img)

Μόνο που αντί για παρενθέσεις υπάρχουν αγκύλες

Ελπίζω να βοήθησα...

Καλή συνέχεια και ευχαριστώ για τη συμμετοχή!!!

24/01/2011, 20:01:46

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

24/01/2011, 20:11:09

24/01/2011, 20:27:48

25/01/2011, 02:13:08
Φίλοι Total Eclipse και kapodistria να σας χαιρετώ, να είστε καλά

Τον Tim Roth τον λάτρεψα στις ταινίες που αναφέρεις (ο θρύλος του 1900) του Giuseppe Tornatore ως 1900 και (4 rooms) ως Ted τον υπάλληλο ξενοδοχείου, 4 διαφορετικών δημιουργών, ανάμεσά τους οι Robert Rodriguez και Quentin Tarantino.
Είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες και είναι πράγματι συγκλονιστικός και στους δύο ρόλους παρότι είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι, αλλά απόλυτα πειστικός και λόγω της ικανότητάς του να μιμείται προφορές!!

25/01/2011, 02:14:15
Ο Johnny Depp είναι από τους δημιουργικότερους ηθοποιούς της εποχής μας και απίστευτος στις μεταμφιέσεις.
Μου άρεσε πολύ στις ταινίες Charlie and the Chocolate Factory του Tim Burton σαν Willy Wonka , στο Finding Neverland του Marc Forster ως Sir James Matthew Barrie τον δημιουργό του Peter Pan και εννοείται στο γοτθικό παραμύθι του Tim Burton Edward Scissorhands που υποδύεται τον Ψαλιδοχέρη και φυσικά σε άλλες εφόσον είναι και πολλές και εξαιρετικές οι ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει και θα αναφέρω αργότερα!!

Ένα δείγμα:

--------------------------------

------------------------------------

25/01/2011, 02:41:15
simori Καλημέρα!

Για τον Τιμ Ρόθ να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις,
μια ταινία του,
όπου είναι με κάποιον άλλο ηθοποιό,
αν θυμάμαι καλά μαύρος πρέπει να είναι,και
ναρκομανείς όντες και οι δυο,αποφασίζουν να μπουν
στο πρόγραμμα απεξάρτησης. Όμως στην διαδικασία
του νοσοκομείου μπλέκουν σε τόσες περιπέτειες,που
πραγματικά είναι απίθανοι!!!

Δεν ξέρω τον τίτλο και θα ήθελα αν το γνωρίζεις εσυ ή
κάποιος άλλος να με πληροφορήσει γιατι θέλω να το
κατεβάσω από το νετ.

Επίσης πολύ καλή ταινία (ολίγο κουφή...)η :
Coffee and Cigarettes,μικρές ιστοριούλες
11 στις οποίες πρωταγωνιστές είναι το τσιγάρο
και ο καφές που φυσικά πάνε "πακέτο" με τα
προβλήματα των ηρώων!!!
Πολύ καλή!

25/01/2011, 02:48:31
Α, να μην ξεχάσω τον λατρεμένο μου
Ρομπέρτο Μπενίνι!!!

Όλες του οι ταινίες απλά
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ !!!

Στην ταινία "il piccolo diavolo" με τον
Ουώλτερ Ματάου υπέροχος! Και φυσικά πολύ καλό
δίδυμο!!!

25/01/2011, 02:54:24
Αλλά η ΚΟΡΥΦΗ του κωμικού ηθοποιού,και
ελπίζω να συμφωνήσεις,είναι ο

Λ Ο Υ Ϊ Ν Τ Ε Φ Ι Ν Ε Σ !!!

25/01/2011, 03:11:52
Το βρήκα simori,
είναι το :
"Gridlock'd" του (1997)!

25/01/2011, 03:48:59
Χαχα με πρόλαβες, μόλις πήγα να το παραθέσω γιατί κάτι μου θύμιζε.. αλλά τελικά δεν την έχω δει!!!

Και καθώς το έψαχνα βρήκα αυτή τη σελίδα

Gridlock'd - watch online
αλλά πρέπει να έχεις το Xvid πρόγραμμα για να το δεις, αν θέλεις ρίξε μία ματιά!!

Καλή σου μέρα!!

25/01/2011, 17:10:07
Gary Oldman στη ταινία Dracula του Francis Ford Coppola , απλά θρυλικός στο ρόλο του Count Dracula - Vlad III Draculea .

25/01/2011, 18:49:17

25/01/2011, 18:56:47

25/01/2011, 19:00:56

25/01/2011, 19:10:10