ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΟΙ 12+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ" ΟΜΑΔΑΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

steelspring30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/07/2004, 20:08:25
-εσυ αποφευγεις να τα πεις ...

-εμενα που τα λεγω δεν με πιστευουν επεδη θελουν αποδειξεις λεει!(ειμαστε σεναεικονικο χωρο και χρειαζονται απτες αποδειξεις!!!!!)

-εκεινα θρονιαστηκαν στο σβερκο μας και παριστανουν τις καμποσες...

(αν θες στειλε μου μειλ!//αου δεν το εκανες τοτε καντο τωρα.
το προτεινω 'δημοσια' οπως βλεπεις εγω δεν κρυβω κατι//εχε υποψιν πως τα περισσοτερα που γραφτηκαν για μενα ειναι ψεμματακια..//ποιος πιστευει ψεμματα εναντιον μου; οποιος νοιωθειμειονετκικα μολις με διαβασει//αντι να ενωθει με τη ροη του λογου μου και να αποκαλυψει εντος του τον δικο του ανωτερο εαυτο.//και ξερεις οταν καποιος το πραξει δεν χρειαζεται να γινει μαχη για να μεινει καποιος!...
αυτο ειναι το μεγα ψεμμα!
ολοι μαζι πορευομαστε//αληθεια ΜΕ ρωτησε ποτε κανεις πως γινεται να μιλω τοσο αρμονικα με οσους θεωρω σαν εμενα χωρις γλυψιματα //ετσι απλα με πειρσση αγαπη και επιγνωση του εργου ....;
πως γινεται να με κατανοουν οσοι εγω θεωρω διδασκαλους μου και να με συκοφαντουν με τοσο αισχρο τροπο οσοι δεν καταννουν παρα μονο οσα θελουν να δουν;;;;τα δικα του καθρεφτισματα στην επιφανεια μου;;;;

πως να το εξηγησω αυτο με την επιφανεια;...
δεν μπορω να δεχτω μεσα μου τιποτε ψευδες/το φτυνω.
οσοι καθρεφτιζονται εντος μου ειναι παντα φανερον τι ακριβως συμβαινει με το λογο μας.

δεν εχω καμμια διαθεση να συνεχισω να μιλω οπως με καταννουν οι κατωτεροι μου.

ναι κατωτεροι.
δηλαδη εκεινοι που δηλωνοντας πως δεν εχω "ανωτεροτητα" περιμενω να ανελθουν στην ατραπο.

ποιος ειπε οτι οσοι επονται θα ευγνωμονουν το χερι που τους εσωσε;

εγω παντως...ειδα ληστες και ληστες...
καποιοι ευγνωμονουν//αλλοι παλι μολις ανεβουν θελουν να σε σπρωξουν να και να εξαφανιστεις.

ε αυτο κι αν ειναι επιγνωση !//"χαλαλι τους"

DIA-N-ATMA
show must go on...

Technoshamanism

12/07/2004, 20:17:31
ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ....
ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΙ "ΑΠΟΜΕΣΑ"...
+ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΟΙ "ΑΠ'ΕΞΩ"....

ΤΟΤΕ ΔΗΛΩΝΟΥΝ +ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ "ΑΠΟΠΑΝΩ"...ΕΝΩ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

ΚΟΙΤΑ ΩΡΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.....

"ΚΑΚΟ ΜΕΛΟΣ";

ΜΩΡΕ ΤΟ "ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ" ΘΑ ΓΙΝΩ!(ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ)

--ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΤΟ "ΚΑΛΛΙΣΤΟ"....ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ FRUCTIS-ΤΗΚΑΜΕ...---

(ΕΛΕΝΑΤΜΑ + ΜΗΛΟ... ΤΟΥ ΠΑΡΗ;...
ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙ "ΧΑΜΕΝΕΣ"..>>---Η "ΤΡΩΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΕΣΩ..:(

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 12/07/2004 20:20:49

13/07/2004, 01:54:37
Αναρωτιέμαι γιατί θα πρέπει να γράψει τα ονόματα η gretel.
Τι θα προσφέρουν ; Τι θα αποδείξουν ; Τι θα φέρουν στο Φως ;
Γιατί αυτή η επιμονή να βγουν προς τα έξω αυτά τα ονόματα ;

Η gretel είχε το θάρρος να πει «έκανα αυτό και ήταν λάθος».
Εμένα σαν αναγνώστη αυτό μου δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος έχει την ΤΟΛΜΗ και το ΘΑΡΡΟΣ να βγάλει την αυτοκριτική του γυμνή μπροστά στα μάτια όλων.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο στην gretel, γιατί με τη στάση της έδειξε πως δε φοβάται καμία κριτική των πεπραγμένων της, γιατί έχει την παλικαριά να πει συγνώμη λάθος, γιατί δείχνει το δρόμο που θα έπρεπε να ακολουθούμε όλοι.

Ζήτησα να εισακουστώ σε προηγούμενο post μου αλλά βλέπω μετά μεγάλης μου λύπης ότι όχι μόνο δεν εισακούστηκα αλλά πέρασε στα παλαιότερα των υποδημάτων μερικών η παράκληση μου.
Το μόνο που θα πω είναι ευχαριστώ.

Να περνάτε καλά όλοι και όλες , ελπίζω το καλοκαίρι να ζεστάνει τις καρδιές σας και να απλώσει το Φως του στο δρόμο σας.

Ο κακός λύκος

13/07/2004, 10:17:34
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
GRETEL

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
18/07/2004, 19:34:08
quote:
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ
Πως το λέγανε εκείνο το άσμα? "Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα...

quote:
ΔΥΟ "ΖΗΛΙΑΡΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΡΙΑΡΙΝΕΣ-

quote:
ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΙΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ? ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΤΙ? ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕΪΛ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.
Eπειδή αργά ή γρήγορα η αλήθεια λάμπει...

Γειά σας φίλοι...
Μόλις γύρισα από τις διακοπές μου στο εξωτικό νησί της Σαλαμίνας! Συνειδητά αυτή τη φορά είπα να μην πάρω μαζί μου το laptop μήπως και ηρεμήσουν λιγάκι τα πνεύματα...
Δυστυχώς όμως... κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ!

Αντιπαρέρχομαι λοιπόν με μια εμπειρία που έζησα χθες εκεί στην συναυλία του Χατζηγιάννη που μου επιβεβαιώνει ότι μωροί και άρρωστοι άνθρωποι υπάρχουν παντού...

Την ώρα της συναυλίας λοιπόν και κάθε φορά που έβγαινε στη σκηνή κάποιος θηλυκού γένους καλλιτέχνης ο εν λόγω άρρωστος τη σημάδευε με το λέηζερ στα γεννητικά όργανα.
Ξανά και ξανά σημάδευε στο ίδιο πάντα σημείο...ποτέ στο πρόσωπο, ποτέ σε άνδρα...
Ολοι αναρωτιόντουσαν ποιός το έκανε...
Οποιος ίσως από σας βρέθηκε χθες εκεί κατάλαβε τι λέω...
Μερικοί είχαν αρχίσει να κοιτάνε γύρω γύρω μήπως και ανακαλύψουν το δράστη στο πλήθος...
Μάταια όμως...
Αναρωτιέμαι τι ευχαρίστηση έπαιρνε ο άνθρωπος αυτός...
Νόμιζε ότι έτσι έκθετε τις γυναίκες αυτές?
Εβγαζε τα σεξουαλικά του απωθημένα?
Τα ψυχολογικά του απωθημένα?
Ποτέ δε θα μάθουμε...

Είμαι σίγουρη όμως ότι εκείνο το βράδυ τράβηξε σαν μαγνήτης επάνω του όλη αυτή την αρνητική ενέργεια από τους εκνευρισμένους θεατές και δεν ξέρω που τον έβγαλε αυτό...

"Τάδε έφη Avallon"
19/07/2004, 05:05:31
quote:
ΑΤΜΑ ΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

δεν πειραζει αγαπητη,ερχονται + μονες τους...:(

quote:
Αναρωτιέμαι τι ευχαρίστηση έπαιρνε ο άνθρωπος αυτός..

εσυ "ποιαν ευχαριστηση παιρνεις" που εχεις πει τοσες ανακριβιες μετα απο σκουριασεμνα τηλεφωνα;...//

αλλα συμφωνουμε σε κατι:

quote:
Συνειδητά αυτή τη φορά είπα να μην πάρω μαζί μου το laptop μήπως και ηρεμήσουν λιγάκι τα πνεύματα...
Δυστυχώς όμως... κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ

οντως δεν αλλαζεις με τιποτα// ασχολουμαστε με τοσα θεματα κι εσυ με μενα:((

χαιρομαι που (αντι της ατμα) ασχοληθηκες και λιγο με τη...σαλα-Μινα.-
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ + ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΧΩ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΕΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΔΥΣΜΕΝΩΣ.
ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ(ΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΟΣΑ ΥΠΕΔΕΙΞΕ:(

quote:
Ξανά και ξανά σημάδευε στο ίδιο πάντα σημείο...ποτέ στο πρόσωπο, ποτέ σε άνδρα...

το θεμα ειναι εσυ καταλαβες πως κανεις ακριβως το ιδιο;//αναρρωιτιεμαι ποιος θυμαται την υπεροχη φωνη του τραγουδιστη //αφου ασχοληθηκαν οπως λες ολοι με τα σημεια!
(δονητικη σου λεει μετα!!!ο αλλος παραδιδει ψυχη με τη φωναρα του// και τουτοι κοιτανε Οπου υποδεικνυει καποιος "αρρωστος..με τα σημεια"...αυτο που κανεις δηλαδη ~μα ουτε ετσι το 'πιασες το νοημα...:(

+ μια "ουσιωδης απορια"(αφου σε ολα τ'αλλα αποκλειεται να παρω λογικη απαντηση...:ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΓΜΤ ΔΕΝ ΑΛΑΛΖΟΥΝ!//ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;;;; ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ;;;;
ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΚΙΡΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ; ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ Η ΨΧ;)

PLUS "Q":
---εχουν λαπτοπ οι νοικοκυρες;(...α ειναι τρεντ το δεχομαι αν ειναι μεταδοτικο ξεω μια παροιμια...:"η ζηλια αν ειναι ψωρα κολαει ολη η χωρα"---
χαιρομαι που δεν δυναμαι να "ζηλευω" και δεν δυναμαι να "φθονω"/+ευχομαι σε ολους σας το ιδιο:)

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!

Edited by - ΑΤΜΑ on 19/07/2004 05:14:36

19/07/2004, 06:10:17

"Τάδε έφη Avallon"
20/07/2004, 04:56:37
4frown/1dissaproove..

---useless emoticon post number...249Χ..---
4frown/1dissaproove..

...+Ποιος σου 'πε οτι μ'ενδιαφερει αν "εγκρινεις" τα λογια μου;
Αντι να τα εν-κρινεις 'να τα απορριπτεις λοιπον/την επομενη φορα που θα βιαστεις να πεταχτεις~τσουπ"/ετσι για να υπαρχεις κατοπιν εμου/ κανονισε να εχεις επακριβως κατανοησει πως τα λογια μου σ'ενοχλουν επειδη υπεραναλυουν οσα παρατηρω ως δραση σου//ναι ξερω η αληθεια δεν αντεχεται//μα ετσι ειναι//σαν σωπασεις ερχεται η κατανοηση//εσυ παλι δεν σωπαινεις με τιποτε.
(τα εμοτικονς δεν ειναι σιωπη //ειναι απουσια λεξεων καταγεγραμμενων//μα ενυπαρχουν μεσα απο τις φατσουλες//κοινως:"ποιον δουλευεις κοπελια;"//ειναι σαν να λεμε
εισαι απεναντι μου και επειδη υποσχεθηκες να "μην το ανοιξεις..."
κανεις μονιμως χιρονομιες και γρκιματσες ωστε να μην σε ακουσει εκεινος που σου το απογορευσε....
φοβερα παιδιαστικο(αλλα οχι εκεινο το αθωο//αλλα εκεινο ο μικρομεγαλο πουμε αρρωσταινει)

ουφ..σε βαρεθηκα.παω για υπνο//αλλα δεν εχεις παραπονο//σου δινω παντα ενα λογ υπαρξης.

..μην βιαστεις, ειπαμε//"ξεπερασε" μια φορα την παρορμηση του ξρκφλ ....+υπερ-αναλυσε το./καποτε θα συμπερανεις//θα ειμαι εδω να σε καλοδεχτω μιας που δεν ειμαι εγω αυτη με τ' αποθημενα ...//

καλημερα σε ολα ταμελη που παριστανουν τα καλα αλλα ειναι χοιρ-ιστα....

ολα τα εχει ο μπαξες

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
20/07/2004, 09:46:31
quote:
---εχουν λαπτοπ οι νοικοκυρες;(...α ειναι τρεντ το δεχομαι αν ειναι μεταδοτικο ξεω μια παροιμια...:"η ζηλια αν ειναι ψωρα κολαει ολη η χωρα"---
χαιρομαι που δεν δυναμαι να "ζηλευω" και δεν δυναμαι να "φθονω"/+ευχομαι σε ολους σας το ιδιο:)

Γιατί τόση χολή, ρε παιδί, γιατί;
Από πότε άρχισε στην Ελλάδα η νοικυρά να γίνεται αντικείμενο σκωπτικών σχολίων; ή μιλάμε πια για ταξικές διαφορές;
Και είναι δηλαδή να έχει κάποιος λαπτοπ τόσο σπουδαίο που μια ορισμένη (η πιο σπουδαία) τάξη πρέπει να της αποκλείεται αυτό το εργαλείο;
Ήμαρτον, Παναγία μου, ήμαρτον!

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

AFMAΜέλος
20/07/2004, 10:02:35
quote:

quote:

Γιατί τόση χολή, ρε παιδί, γιατί;
Από πότε άρχισε στην Ελλάδα η νοικυρά να γίνεται αντικείμενο σκωπτικών σχολίων; ή μιλάμε πια για ταξικές διαφορές;
Και είναι δηλαδή να έχει κάποιος λαπτοπ τόσο σπουδαίο που μια ορισμένη (η πιο σπουδαία) τάξη πρέπει να της αποκλείεται αυτό το εργαλείο;
Ήμαρτον, Παναγία μου, ήμαρτον!

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

γεια σου δωριδα
απο την αρχη μου αρεσε η γραφη σου.
αλλα χαρα μου εδω κρατανε ροπαλα και βαρανε ασχημα εαν δεν ανηκεις στο συστημα (το γνωστο ) τωρα οι νυκοκοιρες τη δουλεια εχουν στη σοφια!
για λιγους χαρα μου
ουπσ χαθηκα τωρα που παω;

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ