- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Βρε, βρε, βρε... Γειά σας! Ξαναγύρισα στα παλιά λημέρια μετά από πολύυυ καιρό.... Πως είστε? Τι κάνετε?
Καλώς τον(ε) κι ας άργησες.
(αστείο ήταν).
quote:
Υπάρχει κάποιος που να συναντά παρόμοιο πρόβλημα ώστε να συννενοηθούμε να βοηθήσει ο πρώτος που θα τα καταφέρει τον άλλον???
Εδώ είμαστε, φίλε YHVH. Το γνωστό πρόβλημα...![]()
Λοιπόν, έχω καταλήξει πως, πέραν από τις ασκήσεις, πρέπει να είμαστε σε μία σκέψη, όπως έχουν πει και πολλοί φίλοι, εδώ.
Πώς θα είμαστε σε μία σκέψη, που το μυαλό χάνεται συνεχώς;;![]()
![]()
Τώρα, εφαρμόζω κάτι που διάβασα στο βιβλίο "Ο Μαγικός κόσμος των Ονείρων" - Εύα Αυλίδου, εκδ. Αρχέτυπο.
Προσπαθώ, όσο πιο συχνά μπορώ, να έχω στο νου μου, πως στο τσάκρα της καρδιάς υπάρχει μία φλόγα που ανάβει συνεχώς. Τη βρήκα πολύ αποδοτική άσκηση, στην αρχή αισθανόμουν μία ζέστη στο τσάκρα της καρδιάς, έλα, όμως, που όσο περνάει ο καιρός το ξεχνάω. ![]()
quote:
ΥΓ2: Αγγελία από 'μένα σε εσάς:
"Ζητείτε προχωρημένος στην ΑΠ για βοήθεια άχρηστου αρχαρίου που του έχει φύγει ο κ...ς στις άκαρπες προσπάθειες για ολίγη βοήθεια."
Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα από ΑΠ-ιστές, από τους οποίους ο καθένας θα "τραβάει" 3 αρχάριους στο αστρικό. Ο καθένας από τους αρχάριους, μόλις γίνει μάστορας, θα τραβάει άλλους τρεις και πάει λέγοντας. Μόνο σοβαροί αρχάριοι θα γίνονται δεκτοί. Τί λέτε???
Εμένα ποιος θα με τραβήξει; ![]()
Κάντε το και υπόσχομαι πως θα τραβήξω κι εγώ όσο ποιο πολλούς μπορώ. ![]()
![]()
![]()
Ζήσε τη στιγμή!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Αυτό ήταν το προηγούμενο που ήθελα να στείλω: το επόμενο, αφού έβγαλα τα μάτια μου να καταλάβω πώς θα το κάνω ειναι ειδικά αφιερωμένο (σε σένα βέβαια Κώστα!!!):
Tα καταφερες Πεγκυ μπραβο 
Πολυ χαρηκα και σε ευχαριστω για την αφιερωση 
Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...
quote:
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ ΜΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΕΙΧΕ ΓΩΝΙΩΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΑ ΜΗΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΥΛΟ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΝΑ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΕΠΛΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΠΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΑΝ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑ ΡΟΥΧΑ ΗΤΑΝ ΦΩΣ.
Αγαπητη φιλη εγω δεν ξαφνιαστηκα ιδιατερα με την εμπειρια σου,πρωτον γιατι εχω δει και εγω ενα πολυ περιεργο αμορφο προσωπο και δευτερον γιατι τετοιες μαρτυριες υπαρχουν παρα πολλες απο ατομα που ασχολουνται με διαλογισμο και με την αστρικη προβολη.
Οταν καποιος δεν ειναι ποια συγκεντρωμενος στο σωμα του,στο υλικο περιβαλον τοτε η συνειδηση αλαζει απλα επιπεδο.
Μου 'χει μεινει μια μαρτυρια οπου ενας μολις αρχισε να βγαινει απο το σωμα του ειδε παρα πολες ανθρωπινες μορφες να τον κοιτανε.
Μην ξεχναμε οτι δεν υπαρχει χρονος και χωρος στην αιωνιοτητα αρα ολα ειναι πιθανα να τα βρουμε στον δρομο μας,στο δωματιο μας.
Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...
Edited by - Κωστας on 18/04/2004 20:36:59
Θες ΤΟΣΟ πολυ να πετυχεις και αυτος ειναι ο λογος που δεν το πετυχαινεις. Αυτοματως δημιουργεις συνειδητα και υποσυνειδητα αγχος και δεν υπαρχει κανεις που να εχει επιτυχει αστρικη προβολη ενω εχει αγχος.
Ξερεις τι συμβουλη δινουν οι πιο εμπειροι στις αστρικες προβολες που κανουν καθε μερα αστρικα ταξιδια?
Οταν κανεις ασκηση για να πετυχεις μια εξωσωματικη εμπειρια καλο θα ειναι να εχεις οτιδηποτε αλλο στο μυαλο σου εκτος απο το οτι θες να βγεις απο το σωμα σου.
Με αυτον τον τροπο χαλαρωνεις οσο χρειαζεται σωμα και νου και βγαινεις χωρις να το καταλαβεις.
Σε εμενα ετσι εγινε.
Καταρχήν Gretel 99,9% (για να μήν γίνομαι υπερβολική!!!) ήταν ένα καθαρότατα αιθερικό όν, αφού δεν είχε ακριβώς ανθρώπινη φιγούρα, κι 'επέλεξε' να σε επισκεφθεί για κάποιον λόγο. Υπάρχει μία πιθανότητα (αλλά περισσότερο εικάζω τώρα) να έκανε 'δουλειά' στην αύρα σου για να γίνεις πιο 'δεκτική' στις συχνότητές του, γι'αυτό έβλεπες αυτό το περίεργο φώς.
Καταλαβαίνω τί εννοείς για το οτι μετάνιωσες που 'εχασες την ευκαιρία'. θα σου ξαναδωθεί πάντως, αν όχι η ίδια, κάποια παρόμοια. Μπορείς να είσαι πολύ χαρούμενη (εγώ είμαι για σένα) :))))))
YHVH, δεν ξέρω απο πού ν'αρχίσω και πού να τελειώσω (ετοιμάσου):)
1. Δεν γίνεται να σε τραβήξει κανείς παρά μόνο άν έχει την άδεια να το κάνει, και συνήθως την άδεια την έχουν οι 'δάσκαλοι'. Αν μας βλέπει κάποιος δάσκαλος κι έχει την καλοσύνη;;;!!! ;) Μπορείς βέβαια να καλέσεις εσύ τους 'δασκάλους' του αστρικού ζητώντας το (με 'προσευχή'...μην σε τρομάζει η λέξη, αν την αναλύσεις είναι 'αίτηση' για κάτι που θές ή χρειάζεσαι πραγματικά)
2. Αχ τώρα είναι τα δύσκολα. Η γνώμη μου πάντα: To scrying κι οποιαδήποτε μορφή έκφρασης δυνάμεων που σχετίζονται με το αστρικό ή αιθερικό σου σώμα (και το scrying είναι καθαρότατα μέσα σε αυτές, τί χρησιμοποιείς αλήθεια; σφαίρα, pendalum, ή χαρτιά; Καθρέπτη μήπως; Ειδικά το τελευταίο ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ!!!!) μάλλον εμποδίζει την προσπάθειά σου για αστρική προβολή παρά την βοηθάει. Στην ουσία η μία σου προσπάθεια εμποδίζει την άλλη. Βέβαια, μπορεί κάλλιστα να καταφέρεις να έχεις κάποιες επιτυχίες και στα δύο (σε σημείο που να νομίζεις οτι όντως τα κατάφερες), αλλά και τότε θα είναι πολύ μικρές σε σχέση με τις δυνατότητες που σου δίνουν και τα δύο, και δεν θα αξίζουν τον χρόνο και τον κόπο σου. Αν διάβασες προηγούμενα post αναφέρω και προσωπική εμπειρία όπου διάφορες δυνάμεις ενισχύθηκαν ενώ προσπαθούσα να ανέλθω στο αστρικό, αλλά αυτές τελικά με κρατούσαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα όπου ελάχιστα θα μπορούσα να κάνω, αλλά κι αυτά που θα μπορούσα πραγματικά να κάνω θα με γυρνούσαν πιο πίσω (ως προς τον συντονισμό μου) απο κεί που ήμουν ήδη πριν ξεκινήσω τις προσπάθειες!!!
Επομένως (προτείνω) αποφάσισε με σιγουρια τί απο τα δύο θές περισσότερο ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ (ποιό απο τα δύο σε εξυπηρετεί σε αυτό που λές οτι θές να κάνεις), και συγκέντρωσε τις προσπάθειες σου σε αυτό.
Δεν ξέρω αν έχει σχέση με μαγεία, τολμώ να πώ όμως οτι παρόλο που το αστρικό προσφέρεται για αυτό με θεαματικά αποτελέσματα στο φυσικό πεδίο, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πολλά. Συνήθως αυτή η χρήση του αστρικού τιμωρείται άσχημα, η όποια προσπάθεια δηλαδή να επέμβεις στο φυσικό πεδίο χωρίς έγκριση ή για ιδιοτελείς σκοπούς, και οι ιδιοτελείς σκοποί χωρίζονται απο μία πολύ λεπτή γραμμούλα απο τους ανθρωπιστικούς, που είναι η μόνη παρεμβολή που επιτρέπεται στο φυσικό, κι αυτό ΠΑΛΙ με έγκριση.
Είσαι σίγουρος οτι θές να το βάλεις λοιπόν μέσα στις τεχνικές σου;
Αν το scrying λοιπόν είναι πιο ουσιαστικό για τον στόχο σου, το μόνο που θα σε συμβούλευα να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τον διαλογισμό και κάποιες ασκήσεις για την πρόθεση, 'ζητώντας' ξεκάθαρα πιά να εκφραστεί αυτή η δύναμη μέσα σου. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Συνήθως (επίσης) δεν σε αφήνουν να κάνεις κάτι χωρίς 'βοήθεια' και δεν αναφέρομαι στα καλά αιθερικά όντα, κι αυτό για να μπορούν να σε κρατήσουν μετά (ο ενθουσιασμός της επιτυχίας σου θα σε κάνει πιο δεκτικό γι'αυτούς και θα είναι πολύ εύκολο να σε χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν). Απο την άλλη όταν χρησιμοποιείς αυτές τις τεχνικές σε 'μυρίζονται' (τα συγκεκριμένα όντα) απο χιλιόμετρα, γιατί απαιτείται πολύ συγκεκριμένος συντονισμός για όλες αυτές τις πρακτικές.
Ολα αυτά βέβαια είναι δικές μου απόψεις. Δεν χρειάζεται να τις υιοθετήσεις ή να τις πιστέψεις στο ελάχιστο.
Ασχέτως όμως, θα μπορούσες μήπως να μοιραστείς μαζί μας ποιός είναι ο αρχικός σου στόχος; Ισως έτσι μπορέσουμε να σου πούμε τί θα σε βοηθήσει πιο πολύ, και μέχρι πού μπορείς να φτάσεις και στα δύο... Αν θές ασφαλώς :)
Σας χαιρετώ προς το παρόν, πρέπει να ποτίσω τα λουλούδια! 
Κατάλαβες μάνα μου;;;;;

quote:
geia sas filoi mou, eimai kainourgios sto forum sas, xairomai pou uparxete kai eseis. mou dinete elpides. exw omws kati na pw. uparxei kapoios pou pragmatika kanei astrikh probolh edw mesa oi oloi eiste asxetoi kai o ka8enas apla leei oti exei diabasei? kserete poso epikindunoi eiste? 8elw na ginete ligo pio prosektikoi an mporeite.eimai sigouros oti ena pososto ths takshs tou 0.5 % edw mesa exei kanei astrikh probolh, oloi oi alloi einai ligo mperdemenoi, isws exoun peisei kai ton eauto tous oti exoun kanei. milate gia sobara 8emata xwris na exete idea. ta mperdeuete me ta oneira me ena tremouliasma, pragmatika prepei na eiste polu fobismenoi, to kserete kataba8os oti den einai gia esas, giati to prospa8eite h8ela na ksera
euxaristwchronopoulos
Τελος παντων ας ποτισω και εγω τα λουλουδια μου 
Edited by - Κωστας on 19/04/2004 16:50:08

Edited by - Κωστας on 20/04/2004 13:32:57
quote:
Καθρέπτη μήπως; Ειδικά το τελευταίο ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ!!!!)
Το βρήκες με την πρώτη!!! Αλήθεια, γιατί το θεωρείς πιο επικίνδυνο από τη σφαίρα???
Ασχολούμαι εδώ και αρκετό καιρό με τον πρακτικό εσωτερισμό και έτσι γνωρίζω την όλη θεωρία, αλλά στην πράξη κολλάω!!! Συνεπώς, γνωρίζω την ακριβή διαφορά ανάμεσα στο ιδιοτελές, στην μαύρη/γκρι/λευκή μαγεία και πάει λέγοντας. Το όλο ζήτημα είναι ότι έχω φτάσει σε ένα μεγάλο εμπόδιο (αυτά τα 2), ενώ μέχρι τώρα όλα πήγαιναν μέλι γάλα.
Πρώτα απ'όλα, ο σκοπός μου για το scrying είναι να μπορώ να βλέπω το αστρικό στο περιβάλλον μου και ουχί το παρελθόν/μέλλον, πιστεύεις ότι έτσι είναι πιο ασφαλές ή όχι?
Ο σκοπός της ΑΠ είναι (εκτός από τον προφανή, αφού η ΑΠ δίνει ένα ΓΙΓΑΝΤΙΟ πλεονέκτημα στον μελετητή του πρακτικού αποκρυφισμού- πολλά τάγματα την ήθελαν από τον 2ο μόλις βαθμό!!!) αρκετά περίπλοκος γι'αυτήν την συζήτηση, άρα δεν θα προβώ στην εξήγηση.
ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ, ακολουθώ ένα πρόγραμμα για άμεση επικοινωνία με κάποιες αγγελικές οντότητες και ουχί μόνον, για το οποίο χρειάζονται σωποδήποτε (sic) αυτές οι πρακτικές.
Παρεμπιπτόντως, για πες για τον καθρέφτη, γιατί τόσος ντόρος???
-ΥΗVH
Light in extension

quote:
Παρεμπιπτόντως, για πες για τον καθρέφτη, γιατί τόσος ντόρος???
Κοίτα δυο-τρια topics πιο κάτω εδώ, στο forum ΨΥΧΗ και θα βρεις τις απαντησεις...
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
quote:
Ενδιαφέρουσες προσθήκες, κι έλεγα ας μπώ να δώ τί γίνεται :)
Καταρχήν Gretel 99,9% (για να μήν γίνομαι υπερβολική!!!) ήταν ένα καθαρότατα αιθερικό όν, αφού δεν είχε ακριβώς ανθρώπινη φιγούρα, κι 'επέλεξε' να σε επισκεφθεί για κάποιον λόγο. Υπάρχει μία πιθανότητα (αλλά περισσότερο εικάζω τώρα) να έκανε 'δουλειά' στην αύρα σου για να γίνεις πιο 'δεκτική' στις συχνότητές του, γι'αυτό έβλεπες αυτό το περίεργο φώς.
Καταλαβαίνω τί εννοείς για το οτι μετάνιωσες που 'εχασες την ευκαιρία'. θα σου ξαναδωθεί πάντως, αν όχι η ίδια, κάποια παρόμοια. Μπορείς να είσαι πολύ χαρούμενη (εγώ είμαι για σένα) :))))))
Ας μου επιτρέψεις λίγο φίλη Παγώνα να δώσω μερικές διευκρινήσεις μια και το φόρτος σου για να μας "μεταφέρεις" απαντήσεις είναι πολύ μεγάλο, και όσο να είναι κάποια πράγματα μένουν παραγκωνισμένα...
Εκ των προτέρων θέλω να με συγχωρέσεις.
Καλή μου φίλη Παγώνα η αστρική προβολή είναι ένα μεγάλο κομμάτι μαθητείας στην επιστήμη της ψυχής και ειδικότερα στο κεφάλαιο του διαλογισμού. Φυσικά η αστρική προβολή, είναι μόνο εκείνο το κομμάτι της εξόδου ή αλλιώς η αφύπνηση του πνεύματος/ψυχής.
Στα πρώτα στάδια του διαλογισμού, στις αρχές δηλαδή, δεν μπορούμε να έχουμε την πλήρη συνείδηση της αστρικής προβολής... Μιά και ετούτες οι έσω/εξωτερικές πνευματικές καταστάσεις είναι στον σημερινό εγκέφαλό μας -στην ύλη- άγνωστες. Αντίθετα η ψυχή τις αναγνωρίζει εφ'όσων τις έχει ήδη "περάσει" διαβεί και άλλοτε...
Λοιπόν όλες τις φορές γίνονται εμπόδιο -στα πρώτα στάδια- οι σκεπτομορφές που ταυτίζονται με το scrying και εμφανίζονται σε διάφορες πάντα εκφράσεις. Είναι φυσικό το "αρνητικό" πνευματικό ετούτο φαινόμενο, τις ενεργειακής απορροής του εγκεφάλου στο άνοιγμα των τσάκρας.
Καλή μου φίλη Παγώνα, τα αιθερικά όντα δεν μπορούν να κάνουν εργασία στην αύρα προς όφελος της εγκλωβισμένης ψυχής στο σώμα! Θέλω να καταλάβεις πως δεν είναι τόσο απλό το να αφήνεσαι σε όσες πνευματικές μορφές σε πλησιάζουν. Υπάρχουν σημαντικά κλειδιά που θα σου τα δώσει ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ μόνο, για να σε προστατεύσουν από τους πολλούς πνευματικούς κινδυνους. Η θεωρία καλοί μου φίλοι, είναι πολύ διαφορετική από την εμπειρία της πράξης.
quote:
YHVH, δεν ξέρω απο πού ν'αρχίσω και πού να τελειώσω (ετοιμάσου):)
1. Δεν γίνεται να σε τραβήξει κανείς παρά μόνο άν έχει την άδεια να το κάνει, και συνήθως την άδεια την έχουν οι 'δάσκαλοι'. Αν μας βλέπει κάποιος δάσκαλος κι έχει την καλοσύνη;;;!!! ;) Μπορείς βέβαια να καλέσεις εσύ τους 'δασκάλους' του αστρικού ζητώντας το (με 'προσευχή'...μην σε τρομάζει η λέξη, αν την αναλύσεις είναι 'αίτηση' για κάτι που θές ή χρειάζεσαι πραγματικά)
Καλή μου Παγώνα απαντάς στο μέλος YHVH για να ζητήσει από τους αστρικούς Διδασκάλους πνευματική βοήθεια. Ίσως, δεν ξέρω εάν το ξέχασες, μα οι αστρικοί Διδάσκαλοι έχουν την δική τους κραδασμική εκπομπη στην συχνότητα της αρμονίας του εσωτερικού ήχου. Έτσι η όποια "επίκληση" που θα μεταχειριστεί ο αναζητητής για να καλέσει κάποιον αστρικό Διδάσκαλο, θα πρέπει ΗΧΗΤΙΚΑ να εναρμονίζεται με την κραδασμική εκπομπή Του. Αν λοιπόν η αστρική μορφή που θα συναντήσουμε θέλει να μας διδάξει, θα πρέπει εμείς να αποσυμβολίσουμε την αστρική εικόνα και τον παραγώμενο από εκείνη εκπεμπόμενο αστρικό ήχο...Σε μία εσωτερική ΑΡΜΟΝΙΑ πνεύματος/εγκεφάλου - ψυχής.
quote:
2. Αχ τώρα είναι τα δύσκολα. Η γνώμη μου πάντα: To scrying κι οποιαδήποτε μορφή έκφρασης δυνάμεων που σχετίζονται με το αστρικό ή αιθερικό σου σώμα (και το scrying είναι καθαρότατα μέσα σε αυτές, τί χρησιμοποιείς αλήθεια; σφαίρα, pendalum, ή χαρτιά; Καθρέπτη μήπως; Ειδικά το τελευταίο ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ!!!!) μάλλον εμποδίζει την προσπάθειά σου για αστρική προβολή παρά την βοηθάει. Στην ουσία η μία σου προσπάθεια εμποδίζει την άλλη. Βέβαια, μπορεί κάλλιστα να καταφέρεις να έχεις κάποιες επιτυχίες και στα δύο (σε σημείο που να νομίζεις οτι όντως τα κατάφερες), αλλά και τότε θα είναι πολύ μικρές σε σχέση με τις δυνατότητες που σου δίνουν και τα δύο, και δεν θα αξίζουν τον χρόνο και τον κόπο σου. Αν διάβασες προηγούμενα post αναφέρω και προσωπική εμπειρία όπου διάφορες δυνάμεις ενισχύθηκαν ενώ προσπαθούσα να ανέλθω στο αστρικό, αλλά αυτές τελικά με κρατούσαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα όπου ελάχιστα θα μπορούσα να κάνω, αλλά κι αυτά που θα μπορούσα πραγματικά να κάνω θα με γυρνούσαν πιο πίσω (ως προς τον συντονισμό μου) απο κεί που ήμουν ήδη πριν ξεκινήσω τις προσπάθειες!!!
Επομένως (προτείνω) αποφάσισε με σιγουρια τί απο τα δύο θές περισσότερο ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ (ποιό απο τα δύο σε εξυπηρετεί σε αυτό που λές οτι θές να κάνεις), και συγκέντρωσε τις προσπάθειες σου σε αυτό.
Δεν ξέρω αν έχει σχέση με μαγεία, τολμώ να πώ όμως οτι παρόλο που το αστρικό προσφέρεται για αυτό με θεαματικά αποτελέσματα στο φυσικό πεδίο, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πολλά. Συνήθως αυτή η χρήση του αστρικού τιμωρείται άσχημα, η όποια προσπάθεια δηλαδή να επέμβεις στο φυσικό πεδίο χωρίς έγκριση ή για ιδιοτελείς σκοπούς, και οι ιδιοτελείς σκοποί χωρίζονται απο μία πολύ λεπτή γραμμούλα απο τους ανθρωπιστικούς, που είναι η μόνη παρεμβολή που επιτρέπεται στο φυσικό, κι αυτό ΠΑΛΙ με έγκριση.
Είσαι σίγουρος οτι θές να το βάλεις λοιπόν μέσα στις τεχνικές σου;
Αν το scrying λοιπόν είναι πιο ουσιαστικό για τον στόχο σου, το μόνο που θα σε συμβούλευα να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τον διαλογισμό και κάποιες ασκήσεις για την πρόθεση, 'ζητώντας' ξεκάθαρα πιά να εκφραστεί αυτή η δύναμη μέσα σου. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Συνήθως (επίσης) δεν σε αφήνουν να κάνεις κάτι χωρίς 'βοήθεια' και δεν αναφέρομαι στα καλά αιθερικά όντα, κι αυτό για να μπορούν να σε κρατήσουν μετά (ο ενθουσιασμός της επιτυχίας σου θα σε κάνει πιο δεκτικό γι'αυτούς και θα είναι πολύ εύκολο να σε χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν). Απο την άλλη όταν χρησιμοποιείς αυτές τις τεχνικές σε 'μυρίζονται' (τα συγκεκριμένα όντα) απο χιλιόμετρα, γιατί απαιτείται πολύ συγκεκριμένος συντονισμός για όλες αυτές τις πρακτικές.
Ολα αυτά βέβαια είναι δικές μου απόψεις. Δεν χρειάζεται να τις υιοθετήσεις ή να τις πιστέψεις στο ελάχιστο.
Ασχέτως όμως, θα μπορούσες μήπως να μοιραστείς μαζί μας ποιός είναι ο αρχικός σου στόχος; Ισως έτσι μπορέσουμε να σου πούμε τί θα σε βοηθήσει πιο πολύ, και μέχρι πού μπορείς να φτάσεις και στα δύο... Αν θές ασφαλώς :)
Σας χαιρετώ προς το παρόν, πρέπει να ποτίσω τα λουλούδια!
Δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο και ακόμα μία φορά σε ευχαριστώ για τον χρόνο και τις γνώσεις που μας χαρίζεις.
Σε χαιρετώ Παγώνα.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.
1) Ποιοί πιστεύετεότι είναι οι κίνδυνοι της αστρικής προβολής?
2) Γιατί την επιδιώκετε?
3) Πιστεύετε ότι κάθε επιδους διαλογισμός είναι επικίνδυνος και μπορεί να καταλήξει σε αστρικά ταξίδια, ή κάτι παρόμοιο χωρίς να το επιδιώκει ο ασκόυμενος?
quote:
Συνοψίζοντας και μετά από τόοοοσες σελίδες, να ρωτήσω.
Ναι Amfipolis να ρωτήσεις. Και από μέρος μου να ζητήσω συγνώμη από όλους τους φίλους που έγραφαν εδώ πριν από εμένα, και θα έπρεπε εκείνοι φυσικά να σου απαντήσουν.
Μετά είναι και εκείνο που έγραψες: τόοοοσες σελίδες... Νομίζω πως θα πρέπει να σε ενημερώσω, ότι για την έσω διαδρομή και την επιστήμη της ψυχής, σήμερα, υπάρχουν επίσημες Ακαδημίες και Πανεπιστήμια που διδάσκουν ετούτες τις επιστήμες με χιλιάδες τόμους βιβλίων και συγγράμματα!
quote:
Δεν πιστεύω απλά, αλλά είμαι πλέων σίγουρη πως υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι για την ψυχική σου υγεία πρώτα, εάν δεν έχεις κοντά σου έναν ζωντανό Διδάσκαλο που να σε οδηγεί/καθοδηγεί!
quote:
2) Γιατί την επιδιώκετε?
Ποιος τυφλός δεν θέλει το ΦΩΣ ΤΟΥ; Σε όλους τους τομείς ύλης, ψυχής, πνεύματος, χαρίζει "υγεία".
quote:
3) Πιστεύετε ότι κάθε επιδους διαλογισμός είναι επικίνδυνος και μπορεί να καταλήξει σε αστρικά ταξίδια, ή κάτι παρόμοιο χωρίς να το επιδιώκει ο ασκόυμενος?
Ναι Amfipolis όλοι οι διαλογισμοί εάν δεν καθοδηγούνται από ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, γίνονται επικίνδυνοι!
Σε χαιρετώ Amfipolis
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.
Μεινε ενεργη στην παρεα μας αν επιθυμεις και εξηγησε οταν εχεις χρονο γιατι θεωρεις επικινδυνη την αστρικη προβολη και τι κινδυνους ενοεις.
Την καλημερα μου
Φιλη gretel σε ευχαριστω!!! (ηταν και φρικιαστικια!!)
Χαίρομαι που όλο και περισσότεροι φίλοι/ες συμμετέχουν ενεργά στο topic. ![]()
Άλλοι με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις, άλλοι με το να διερωτώνται εύλογα κι άλλοι με το ασκούν απλώς κριτική.
Αφήνω αυτούς που ασκούν κριτική για την κριτική, χωρίς να έχουν την παραμικρή εμπειρία επί του θέματος, ούτε θέλουν να μάθουν, απ' ό,τι φάινεται, όπως ο NITOX και έρχομαι στα εύλογα ερωτήματα του/της Amphipolis
quote:
Συνοψίζοντας και μετά από τόοοοσες σελίδες, να ρωτήσω.
2) Γιατί την επιδιώκετε?
Κάθε βράδυ, για χιλιάδες νύχτες, που κοιμάσαι και οποτεδήποτε άλλοτε παραδίδεσαι στο Μορφέα, η αστρική προβολή γίνεται ασυνείδητα.
Αυτό μπορείς να το κάνεις συνειδητά πλέον, υπό συγκεκριμένες, όμως προϋποθέσεις, που έχουν αναφερθεί παμπολλες φόρές στο topic και με τη δέουσα προσοχή, βέβαια.
Ζήσε τη στιγμή!

quote:
Καλημέρα.Χαίρομαι που όλο και περισσότεροι φίλοι/ες συμμετέχουν ενεργά στο topic.
---------------------
Κάθε βράδυ, για χιλιάδες νύχτες, που κοιμάσαι και οποτεδήποτε άλλοτε παραδίδεσαι στο Μορφέα, η αστρική προβολή γίνεται ασυνείδητα.
Αυτό μπορείς να το κάνεις συνειδητά πλέον, υπό συγκεκριμένες, όμως προϋποθέσεις, που έχουν αναφερθεί παμπολλες φόρές στο topic και με τη δέουσα προσοχή, βέβαια.Ζήσε τη στιγμή!
Σε χαιρετώ καλέ μου Στέφανε.
Έτσι είναι με τον "υλικό" ύπνο, μόνο που θα ήθελα να συμπληρώσω: Όταν κοιμόμαστε δεν ενεργοποιούντε -απλά υπολειτουργού- τα εσώτερικα κανάλια, Πραν-Απάν γι' αυτό και δεν γίνετε συνειδητοποιημένη αστρική προβολή και διαλογισμός!
Σε χαιρετώ.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.