- ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
wainamoinenΜέλος
Καλή μέρα,
Το mail μου το έστειλε ένας καλός φίλος, που ψάχνεται με
διάφορα ιατρικά θέματα και προσωπικά τον εμπιστεύομαι.
Μετά από κάνα – δυο μέρες μου έστειλε πάλι κάποιος
συνάδελφος και γενικά κυκλοφόρησε σε πόλους με άγνωστο
σε εμένα αποστολέα.
Δεν έχω τον χρόνο αυτήν την στιγμή να ερευνήσω τις πηγές
Και το αληθές του μηνύματος, γι αυτό και δεν το σχολίασα.
Πάντως δεν το βρίσκω εκτός πραγματικότητας, ας σκεφτούμε
πόσα φάρμακα κρίθηκαν ακατάλληλα μετά από χρόνια κυκλοφορίας.
Και πόσα ακόμα παίρνουμε χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ενώ μπορούμε
να τα αποφύγουμε, πχ. παυσίπονα, κορτιζονούχα κλπ.
Το mail μου το έστειλε ένας καλός φίλος, που ψάχνεται με
διάφορα ιατρικά θέματα και προσωπικά τον εμπιστεύομαι.
Μετά από κάνα – δυο μέρες μου έστειλε πάλι κάποιος
συνάδελφος και γενικά κυκλοφόρησε σε πόλους με άγνωστο
σε εμένα αποστολέα.
Δεν έχω τον χρόνο αυτήν την στιγμή να ερευνήσω τις πηγές
Και το αληθές του μηνύματος, γι αυτό και δεν το σχολίασα.
Πάντως δεν το βρίσκω εκτός πραγματικότητας, ας σκεφτούμε
πόσα φάρμακα κρίθηκαν ακατάλληλα μετά από χρόνια κυκλοφορίας.
Και πόσα ακόμα παίρνουμε χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ενώ μπορούμε
να τα αποφύγουμε, πχ. παυσίπονα, κορτιζονούχα κλπ.
SoSaTΜέλος
Δυστυχώς υπάρχουν φανερές δοκιμές σε Έλληνες πολίτες μεταλλαγμένων τροφών...
wainamoinenΜέλος
θα μπορούσες να αναφέρεις περισσότερα?
Είχε το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα μία πολύ καλή εκπομπή σχετικά.
Δείτε στο www.rwf.gr
Είχε το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα μία πολύ καλή εκπομπή σχετικά.
Δείτε στο www.rwf.gr
null_n_voidΜέλος
εμβολια τελος.
τα βλαστοκυτταρα ειναι το μελλον.
απο που προερχονται??? μα απο εμβρυα. τι ζημια κανουν στο εμβρυο? αγνωστη.

ΕυστράτιοςΜέλος
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για τα βλαστοκύτταρα ;
Παν μέτρον άριστον
Έχω ακούσει ότι τα παίρνουν από έμβρυα και τα κρατάνε σε "τράπεζες" για ώρα ανάγκης στο μέλλον.
Με το αζημίωτο εννοείτε.
Στράτος

stanfromgreeceΜέλος
Φίλε Στράτο, επειδή η γυναίκα μου τυχαίναι να εργάζεται σαν βοηθός αναισθησιολόγου σε μαιευτήριο, τυχαίνει να γνωρίζω λίγα πράγματα για τα βλαστοκύτταρα.
Μην λέμε ανακρίβειες! Δεν έχουν καμία σχέση με το έμβρυο και δεν προέρχονται από αυτό! Δεν δημιουργούν φυσικά ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ παρενέργεια στο έμβρυο! Βρίσκονται μέσα στον πλακούντα! Αν κάνεις παιδί, και χτύπα ξύλο, σου πάθει κάποια ασθένεια όπως λευχαιμία, ο μόνος τρόπος για να το σώσεις είναι να έχεις πάρει βλαστοκύτταρα. Δυστυχώς όμως, προς το παρόν, λίγες εταιρείες το κάνουν αυτό,και πιο πολύ σε συμφέρει να τα στείλεις στην Αγγλία,με ένα κόστος που ξεκινάει από τα 1500 ευρώ. Αν είναι όμως να σώσεις μελλοντικά το παιδί σου, το ποσό δεν ειναι μεγάλο. Εγώ, δεν το σκέφτομαι καν. Εννοείται πως θα κάνω αυτή την κίνηση με το που θα γεννηθεί το παιδί μου! Δεν μπορούμε να παίζουμε με αυτά τα θέματα!
Μην λέμε ανακρίβειες! Δεν έχουν καμία σχέση με το έμβρυο και δεν προέρχονται από αυτό! Δεν δημιουργούν φυσικά ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ παρενέργεια στο έμβρυο! Βρίσκονται μέσα στον πλακούντα! Αν κάνεις παιδί, και χτύπα ξύλο, σου πάθει κάποια ασθένεια όπως λευχαιμία, ο μόνος τρόπος για να το σώσεις είναι να έχεις πάρει βλαστοκύτταρα. Δυστυχώς όμως, προς το παρόν, λίγες εταιρείες το κάνουν αυτό,και πιο πολύ σε συμφέρει να τα στείλεις στην Αγγλία,με ένα κόστος που ξεκινάει από τα 1500 ευρώ. Αν είναι όμως να σώσεις μελλοντικά το παιδί σου, το ποσό δεν ειναι μεγάλο. Εγώ, δεν το σκέφτομαι καν. Εννοείται πως θα κάνω αυτή την κίνηση με το που θα γεννηθεί το παιδί μου! Δεν μπορούμε να παίζουμε με αυτά τα θέματα!
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=22541
ΕυστράτιοςΜέλος
Αυτό ακριβώς έχω ακούσει κι εγώ φίλε.
Αλλά για το αν αξίζει να το κάνεις ή όχι, η απόψεις διίστανται γι’ αυτό και ζήτησα καμιά πληροφορία παραπάνω.
Παν μέτρον άριστον
Αλλά για το αν αξίζει να το κάνεις ή όχι, η απόψεις διίστανται γι’ αυτό και ζήτησα καμιά πληροφορία παραπάνω.
Στράτος

stanfromgreeceΜέλος
Φίλε μου, αξίζει και παρααξίζει! Δες για παράδειγμα τον Παναγιώτη Φασούλα, πόσα χρόνια ταλαιπωρείται με την λευχαιμία που έχει το παιδί του. Αν είχε πάρει τότε βλαστοκύτταρα, ούτε τόσα χρήματα για θεραπείες θα είχε ξοδέψει, αλλά και το παιδί του θα ήταν τώρα καλά. Κοίτα φίλε μου, τόσα και τόσα χρήματα δίνουμε στην ζωή μας για να αγωράσουμε βλακείες και περιτά πράγματα. Τα 1500 ευρώ για την υγεία του παιδιού μας θα σκεφτούμε?
ΕυστράτιοςΜέλος
Η απορία μου ξέρεις ποια είναι ;
Ενώ έχεις απόλυτο δίκιο για το κόστος (εγώ έχω ακούσει από 900 μέχρι 1500) το οποίο αξίζει για κάτι τέτοιο, δεν έχω ακούσει από κανένα γνωστό μου ζευγάρι που έχει κάνει πρόσφατα παιδί, να το έχει κάνει.
Δεν είναι περίεργο ;
Άλλοι γυναικολόγοι το προτείνουν και άλλοι όχι. Πως είναι δυνατόν για κάτι τόσο χρήσιμο, όπως ακούγεται σε μένα που είμαι άσχετος, να μην συμφωνούνε όλοι ; και να μην το κάνουν και όλοι γιατί όπως λες και συμφωνώ :
Παν μέτρον άριστον
Ενώ έχεις απόλυτο δίκιο για το κόστος (εγώ έχω ακούσει από 900 μέχρι 1500) το οποίο αξίζει για κάτι τέτοιο, δεν έχω ακούσει από κανένα γνωστό μου ζευγάρι που έχει κάνει πρόσφατα παιδί, να το έχει κάνει.
Δεν είναι περίεργο ;
Άλλοι γυναικολόγοι το προτείνουν και άλλοι όχι. Πως είναι δυνατόν για κάτι τόσο χρήσιμο, όπως ακούγεται σε μένα που είμαι άσχετος, να μην συμφωνούνε όλοι ; και να μην το κάνουν και όλοι γιατί όπως λες και συμφωνώ :
quote:
stanfromgreece
... τόσα και τόσα χρήματα δίνουμε στην ζωή μας για να αγωράσουμε βλακείες και περιτά πράγματα. Τα 1500 ευρώ για την υγεία του παιδιού μας θα σκεφτούμε?
Στράτος

stanfromgreeceΜέλος
Φίλε μου είναι καθαρά θέμα άγνοιας και αχρηστίας! Πίστεψέ με... με αυτά που ακούω κάθε μέρα από την γυναίκα μου, 1 στους 10 γυναικολόγους αξίζει! Και πρόσεξε και το άλλο. Πολλοί γιατροί, φραγκοφονιάδες,για να το προτείνουν αυτό στις γυναίκες, ζήτησαν από τις εταιρείες που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα, πάρα πολλά χρήματα. Επειδή οι εταιρείες αυτές δεν έχουν και... τοοοσο μεγάλη ανάγκη,καθώς στο εξωτερικό η υπηρεσία αυτή ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απο το κράτος, τους έγραψαν κανονικά,και οι φραγκοφονιάδες από αντιδραση δεν αναφέρουν την δυνατότητα αυτή στους γονείς! Να ξέρεις ότι όσο πιο νέος είναι ο γιατρός πάντως, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να προτείνει την φύλαξη των βλαστοκυττάρων!