ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είμαι νέος (Σχετικά με επικλήσεις πνευμάτων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Είμαι νέος (Σχετικά με επικλήσεις πνευμάτων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

patoulis8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
patoulisΝέο Μέλος
06/09/2003, 23:08:12
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ????????
ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΩ

το αγνωστο να σε τραβαει

thothΙδρυτικό Μέλος
07/09/2003, 00:22:20
Καταρχή patoulis καλωσήρθες.

Το θέμα που άνοιξες πρέπει να το άνοιγες στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ και για αυτό θα το μεταφέρω εκεί.

Επίσης δες καλά τα διάφορα θέματα στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ. Υπάρχουν πολλά στα οποία αναφέρεται αυτό το θέμα. Έτσι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανοίξουμε και άλλο παράλληλο topic.

Τέλος, ως Esoterica, προσπαθούμε να είμαστε επιφυλακτικοί στο να συζητούνται και να δίνονται οδηγίες και πρακτικές που μπορεί να είναι επικίνδυνες, ειδικά για ανήλικους.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

8odwrisΜέλος
07/09/2003, 01:10:17
Wraios o ThoTh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8.n

QriousΝέο Μέλος
07/09/2003, 01:31:01
exw varethi na vlepo tin apantanti : min to kaneis ine epikindino ktlp ktlp. an thes toso poli na to kaneis tote kanto! vale k mia kamera na travaei kapou k an ginei simvi kati kata tin diarkeia tis epiklisis tote tha xoume k apodixeis.

mariha2912Μέλος
07/09/2003, 04:08:53
ΦΙΛΕ QRIOUS, ΚΙ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ, ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ "ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ ΤΡΑΛΑΡΙ ΤΡΑΛΑΡΟ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ",ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ESOTERICA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,ΑΠΛΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΠΩΣ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ,ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΠΑ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ!

QriousΝέο Μέλος
07/09/2003, 14:07:25
oxi giati na se parexigiso?simfono oti iparxei mia pithanotita na ine epikindino k epidi opos les k esy to mono pou exw akousei ine istories kai den exw dei kati gi'auto ipa na parei k mia kamera.alloste den nomizo na exei katagrafi pote ena tetio simvan.ine tixeo?

matrix_ghostΜέλος
07/09/2003, 21:53:09
Φιλε patoulis καλωσορισες και απο μενα. Εγω θα συμφωνησω απολυτα με τον thoth. Καλυτερα να μην μπλεκουμε με δυναμεις τις οποιες δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι το πιο πιθανο ειναι να χτυπαμε το κεφαλι μας μετα.

Εδω μερικες πληροφοριες σχετικα με τους κινδυνους των OUIJA boards, τον πλεον δημοφιλεστερο τροπο επικλησης πνευματων

Ο πίνακας Ouija, πωλείται ως παιχνίδι, εν τούτοις δεν είναι παιχνίδι από οποιοδήποτε καθορισμό και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υποφέρει τις συνέπειες της άγνοιάς τους με τη χρήση του.

Κίνδυνοι:

Όταν χρησιμοποιείτε τον πίνακα Ouija, έρχεστε σε επαφή με τα πνεύματα που βρίσκονται στο "χαμηλότερο αστρικό πεδίο". Αυτά είναι πνεύματα που έχουν πεθάνει με βίαιο ή ξαφνικό θάνατο (δολοφονία, αυτοκτονία, ατύχημα κλπ...). Είναι ταραγμένα, επομένως μπορούν να εκδηλώσουν θυμό, ακόμα και επικίνδυνη συμπεριφορά. Επικοινωνώντας με ένα πνεύμα μέσω ενός Ouija, ο μόνος κίνδυνος είναι ότι το πνεύμα μπορεί να προσπαθήσει να σας επηρεάσει ψυχολογικά. Θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις και παρέχοντας σας ορθές προβλέψεις. Ο πραγματικός κίνδυνος βρίσκεται όταν ζητήσετε την απόδειξη της ύπαρξής του. Εάν το κάνετε αυτό, εκτός του οτι θα το προκαλέσετε, θα ανοίξετε μια "πόρτα", επιτρέποντας στο πνεύμα να εισέλθει στο φυσικό κόσμο. Θα προσπαθήσει έπειτα να σας βλάψει φυσικά, και μπορεί να στοιχειώσει την περιοχή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θυμηθείτε: ποτέ μην παίζετε με κάτι που δεν μπορείτε να καταλάβετε. Είναι επικίνδυνο και σαφώς ανόητο.

Η έρευνα μιας στοιχειωμένης περιοχής είναι τελείως διαφορετική από την επίκληση ενός πνεύματος χρησιμοποιώντας αυτήν την μέθοδο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, δημιουργείτε στην πραγματικότητα μια ανοικτή "πόρτα", η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από κακόβουλα πνεύματα προκειμένου να εισέλθουν στο φυσικό κόσμο. Στην έρευνα μιας περιοχής, το πνεύμα είναι συνήθως περιορισμένο σε αυτή, έτσι μπορείτε να φύγετε εάν θεωρήσετε οτι κινδυνεύει η σωματική σας ακεραιότητα.

RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN

Edited by - matrix_ghost on 07/09/2003 21:54:25

ermioniΝέο Μέλος
03/10/2003, 14:40:44
quote:

Φιλε patoulis καλωσορισες και απο μενα. Εγω θα συμφωνησω απολυτα με τον thoth. Καλυτερα να μην μπλεκουμε με δυναμεις τις οποιες δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι το πιο πιθανο ειναι να χτυπαμε το κεφαλι μας μετα.

Και φυσικά μία καλή προφύλαξη απο τις "κακές" δυνάμεις που θα μαζευτούν στο χώρο είναι να ενισχύσουμε τα παράθυρα και τις πόρτες μας! (βλ. διαφήμιση)Έτσι θά έχουμε μια ιδέα για το τί έχουμε καλέσει και την επιλογή φυσικά να επιτρέψουμε την είσοδο μόνο στις "καλές" δυνάμεις!
Πέρα λοιπόν απο τις εκκεντρικές αστειότητες καλά είναι αν είναι να καλέσει κάποιος πνεύματα να είναι μαζί με κάποιο γνώστη της φάσης μην εμπιστεύεστε βιβλία και όχι μόνο..........
Με σεβασμό και χωρίς κακοήθειες,
ermioni