ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αθανασιάδης: Έχω αποφασίσει, δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο Αποφασισμένος να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- Αθανασιάδης: Έχω αποφασίσει, δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο Αποφασισμένος να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

GEO332 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
GEO33Μέλος
14/06/2011, 17:46:12
Αθανασιάδης: Έχω αποφασίσει, δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο

Αποφασισμένος να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο εμφανίστηκε ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, Αλ. Αθανασιάδης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5». Είχε προηγηθεί συνέντευξή του στην «Κ.Ε.», με την οποία είχε προαναγγείλει ότι δεν θα το ψηφίσει, εκφράζοντας τη διαφωνία του με την προοπτική ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.

"Δεν θα το ψηφίσω. Έχω αποφασίσει. Έχω μάθει να υπηρετώ τις αξίες μου και τα πιστεύω μου. Δεν θα το ψηφίσω, διότι πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να έλθει πακέτο. Έπρεπε να έλθει αναλυτικά", είπε σήμερα. Διευκρίνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τις αλλαγές που έγιναν στο οικονομικό πρόγραμμα για την περίοδο 2012-2015 και πρόσθεσε ότι, κατά την άποψή του, το δεύτερο μνημόνιο δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην εκλογική του περιφέρεια και στη χώρα.

Μιλώντας για τη ΔΕΗ, σημείωσε ότι κανείς δεν τον κάλεσε να καταθέσει τις τεκμηριωμένες -όπως υποστήριξε- απόψεις του και σημείωσε ότι η επιχείρηση δεν πρέπει να δοθεί σε ξένο επενδυτή γιατί είναι η "ατμομηχανή" της ανάπτυξης. "Γιατί δεν λέμε ότι ο ξένος που ενδιαφέρεται για τη ΔΕΗ είναι οι Γερμανοί και η RWE που εδώ και επτά χρόνια ενδιαφέρεται να μπει στο σύστημα καύσης λιγνίτη και για τα νερά, τα υδροηλεκτρικά που παράγουν ρεύμα με μηδενικό κόστος;" πρόσθεσε.

Δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του. Σημείωσε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχουν και άλλοι βουέυτές που θα καταψηφίσουν το πρόγραμμα, αλλά τόνισε πως πολλοί συνάδελφοί του λένε λένε ότι η στάση του είναι "ειλικρινής, ξεκάθαρη και προς το συμφέρον της χώρας"

14/06/2011, 22:02:47
To παρόν θέμα απενεργοποιείται, όπως και το όμοιο:

Αθανασιάδης: Έχω αποφασίσει, δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο

Και μεταφέρονται στο "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

Υπενθυμίζω το μήνυμα που είχα γράψει στο επίσης απενεργοποιημένο θέμα που άνοιξε ο GEO33:

ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

quote:
GEO33 ξεκίνησες ένα θέμα (που στη συνέχεια το παράτησες στην τύχη του...) στην ενότητα ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, παραθέτωντας ως εισαγωγικό μήνυμα ένα δημοσίευμα της ευρύτερης πολιτικής και κομματικής ειδησεογραφίας/φημολογίας των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα.

Ούτε στη συγκεκριμένη ενότητα βέβαια δεν ταιριάζει το θέμα αυτό, ούτε και μπορεί να υπάρχει γενικότερα ως θέμα στα forums: To esoterica είναι ακομμάτιστος χώρος φιλοσοφικού στοχασμού. Μπορούν να συζητηθούν κοινωνικά ή πολιτικά θέματα (πάντα με φιλοσοφικό τρόπο) αλλά δε φιλοξενούμε θέματα με πιθανές κρυφές (ή φανερές) κομματικές σκοπιμότητες και αντικείμενο ή θέματα της καθημερινής επικαιρότητας που συχνά διασπείρουν πρόσκαιρες φημολογίες.

Για τους λόγους αυτούς, αν και ήδη έχουν καταθέσει κάποιοι άνθρωποι την άποψή τους, το θέμα αυτό απενεργοποιείται. Δεν είμαστε καθόλου αντίθετοι στο να ανοίξει κάποιος ένα πολιτικό/φιλοσοφικό θέμα σχετικό με το ελληνικό δημοσιονομικό πρόβλημα ή με τα ευρύτερα πολιτικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Φτάνει η προσέγγιση να βρίσκεται στα πλαίσια του φιλοσοφικού προβληματισμού.

GEO33 παρακαλούμε λίγη προσοχή στο άνοιγμα νέων θεμάτων:
Θα πρέπει και να εντάσσονται στη θεματολογία του παρόντος χώρου αλλά και στη θεματολογία της θεματικής ενότητας όπου τοποθετούνται. Επίσης, ένα νέο θέμα θα πρέπει να έχει μια σαφή εισαγωγική τοποθέτηση.