- ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
respect
πολυ παλια ειχα μπει σε ενα λεωφορειο (τα εχω κοψει εδω και χρονια εκαναν κακο στα νευρα μου) δεν ειχε πολυ κοσμο μεσα πολλες θεσεις ηταν κενες (παραξενο) σε καποια σταση λοιπον μπηκε ενας τυπος γυρω στα 45 - 50 του οποιου τα ρουχα ηταν σε αθλια κατασταση εδειχνε αστεγος και μυριζε απεριγραπτα
χτυπησε ομως κανονικα το εισιτηριο του σταθηκε στο πισω μερος του λεωφορειου και παρατηρουσε τον κοσμο (ηταν σαν να κοιταζε αλλα να μην εβλεπε)
καπου καπου εκανε καποιες γκριματσες σαν να ποναγε
σε καποια στιγμη αρχισε να μιλαει λεγοντας ασυναρτησιες ή μαλλον δεν καταλαβαιναμε λεξη απο οτι ελεγε (ποτε μιλαγε κανονικα και ποτε ψυθιριζε) τελος παντων μου ειχε κανει εντυπωση ο τυπος και προσπαθουσα να καταλαβω τι ελεγε
που και που επιανα κατι λεξεις αλλα νοημα μηδεν καπου καπου τον επιανα και καταλαβαινα οτι μιλαει για τους ανθρωπους
πιο πολυ απο ολα ομως μου ειχε κανει εντυπωση η ηρεμια του και απο οτι καταλαβα δεν εβλεπε κανεναν μας ουτε και ηξερε που βρισκοταν
σε καποια στιγμη εδειχνε οτι ποναγε αφορητα ομως δεν μπορουσα να καταλαβω που ποναγε και τοτε προχωρησε προς την μεση του λεωφορειου αναγκαζοντας τους επιβατες να πανε ολοι μπροστα λογω δυσωδιας (αν και ανοιξαν ολα τα παραθυρα με το που μπηκε και αυτο βελτιωσε παραπανω απο αισθητα την κατασταση)
εγω εμεινα στην θεση μου μιας και το κασκολ που φοραγα προστατευε αρκετα το αναπνευστικο μου συστημα
καθησε λοιπον απεναντι μου και σταματησε να μιλαει μονο κοιταζε κατω και εκανε σαν να διαβαζει κατι που εγραψαν στο πατωμα
σε καποια στιγμη το λεωφορειο εκανε σταση και μπηκαν μεσα δυο παιδια ο ενας πρεπει να ηταν γυρω στα 15 και ο αλλος αρκετα μικροτερος
ο μεγαλυτερος φοραγε εναν σταυρουδακι το οποιο κρεμοταν εξω απο το μπουφαν του χτυπησαν λοιπον τα εισιτηρια τους και χωρις να κοιταξουν τον χωρο πηγαν και καθησαν (σχεδον) διπλα στον τυπο (ειχαν αποσταση ενα καθισμα)
αμεσως αυτος γυριζει αποτομα και κοιταζει το αγορι με τον σταυρο (μαλλον κοιταζε μονο τον σταυρο) αρχιζει παλι να δειχνει αφορητους πονους και να κανει κουναει το σαγονι του σπαμωδικα και αρχισε να ουρλιαζει και να λεει διαφορα τα οποια δεν πολυκαταλαβαινα ομως αυτη την φορα επιασα αρκετες λεξεις και φρασεις
η καταστροφη.........ο ολεθρος, και αρχισε να βγαζει αφρους απο το στομα του και λεει στον πιτσιρικα "ουτε εσυ θα γλυτωσεις θα κομματιαστεις" αιμα....σκοταδι.....με πονανε.....και εσυ (δειχνοντας εμενα) θα προσκυνησεις......θα δειτε....λυκοι....τα τσακαλια και εδειχνε τους επιβατες που καθοντουσαν μπροστα και επεσε κατω και ουρλιαζε και εκει εχασα καθε επαφη με τα λεγομενα του
ο πιτσιρικας πιανει το αλλο αγορακι σηκωνεται χτυπαει το κουμπι της στασης και κατεβηκε της σκαλες του λεωφορειου με τα δοντια απο την τρομαρα
κανενας δεν κουνηθηκε απο τους επιβατες ειχαν μαρμαρωσει ολοι ο οδηγος κοιταζε πισω αλλα δεν εκανε τιποτα (τι να κανει ο αμοιρος?)
μετα απο λιγο οπως ηταν ξαπλωμενος σηκωθηκε τρεκλιζοντας και κατεβηκε στην επομενη σταση
και που κατεβηκε ο ανθρωπος?
στο νεκροταφειο
δεν θελω να σας πω οτι ηταν δαιμονισμενος απλα περιεγραψα τα γεγονοτα οπως τα εζησα και μετα απο τοσα χρονια (γυρω στα 15) το θυμαμαι πολυ καλα αυτο το περιστατικο με ολες της λεπτομερειες.
αν πιστευουμε στον πνευματικο κοσμο τοτε θα πρεπει να πιστεψουμε και στον δαιμονισμο
δεν γινεται να πιστευει καποιος στον θεο αλλα οχι στον σατανα
δεν γινεται να πιστευει καποιος στα πνευματα αλλα οχι στους δαιμονες
εκτος και αν δεν πιστευει καποιος σε τιποτα οποτε παω πασο
ομως οπως ειχα πει και σε προηγουμενο post
παντως μερικοι ανθρωποι με σοβαρο προβλημα μετα τον εξορκισμο συνεχισαν μια χαρα την ζωη τους ετσι λοιπον τι αν εκανε το καλο ο ψυχιατρος ή καποιος ιερεας το αποτελεσμα μετραει σωστα?
αυτο μετραει πιστευουμε ή οχι
εχω αδικο?

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
quote:
ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑSONAP MOY?
respect
ioannis
quote:den pistebo tipota an den do esto ena aliuino vinteo
ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑSONAP MOY?
respect
ioannis
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ,ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ. ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ 'ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ' ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΕΣ.
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΄ΘΥΜΑΤΟΣ' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ (ΓΝΩΣΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ , ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΖΩΗ Κ.Α.). ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΑΝ Ο ΔΕΚΤΗΣ-ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΕΚΤΗΣ Η ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ.
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 'ΘΥΜΑ'.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΙ.
ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΩΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑ (ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΨΗΛΑ).Ο ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΘΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ (ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΕΩΣ ΧΡΟΝΙΑ) ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ. ΤΕΛΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΣ ή ΣΑΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΞΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΥ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΕΝΑΣ ΣΑΜΑΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ή ΠΕΝΙΧΡΑ).
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΙΣΩΣ ΦΑΝΟΥΝ ΑΠΛΟΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΝΩΣΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ WODAN
Ένα τρομέρο συνομωσιολογικό flash αρχείο που πρέπει όλοι να δούμε και να κάνουμε την κριτική μας για τα φίδια που μας πασάρουν περι τρομοκρατίας και ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ.
Φιλικα ο τυφλός οδηγός και φύλακας της γνώσης.
ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
Δές το video που δείχνει το αεροπλάνο "without windows"
και με έξτρα δεξαμενή καυσίμων το οποίο ΔΕΝ είναι κάποιας
αερογραμμής. Δές το βίντεο που δείχνει πώς πέφτουν οι
όροφοι και ψάξε να δείς και πώς πέφτουν και τα κτίρια
σε ελεγχόμενη έκρηξη και ύστερα απο χτύπημα. Έπειτα ψάξε
και για το βίντεο του "WTC Building 7 Collapse", που έπεσε
απο μόνο του! Βρέ τους άχρηστους τους αρχιτέκτονες!
Δές το πόστ που έχω κάνει "Posted - 19/08/2004 : 23:15:19"
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3467&whichpage=10&ARCHIVE=
Επιτέλους κάποιος κοιτά!
1)http://www.plaguepuppy.net/public_html/video%20archive/
2)http://www.serendipity.li/wtc_other_sites.htm

http://la.indymedia.org/news/2004/08/115706.php
Edited by - ALOS on 06/09/2004 23:34:54
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
αλλα λίγα λέγονται beyond. Σε πολιτικό επίπεδο ο
Michael Moore δείχνει αντίστοιχα τα απο εκεί ψέμματα,
περι υποτιθέμενου Laden και Bush
quote:
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ .. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ..π.χ ΠΥΡΑΥΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΕΝΑΣ CRUISE AΣ ΠΟΥΜΕ ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ?
Τέτοια τρύπα εισόδου, δείχνει οτι το χτύπημα έγινε απο βλήμα κατευθυνόμενο το οοίο πετούσε σε χαμηλό ύψος και παράλληλα προς το έδαφος. Το μοναδικό βλήμα στο Αμερικάνικο οπλοστάσιο που μπορεί να κινηθεί έτσι και να προκαλέσει τέτοια ζημειά είναι τα βλήματα cruise, γνωστά απο τα φιλμάκια που μας έδειχναν οι Αμέρικαν πίπολ στις τηλεοράσεις την εποχή της Γιουγκοσλαβίας και του Ιράκ. Έχουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για ευτό το χτύπημα: πτήση ΝΟΕ (Nap of the Earth), δηλαδή η πτήση του βλήματος ακολουθεί τα χαρακτηριστικά του εδάφους, μεγάλη εμβέλεια (500-600μίλια), και τέλος ισχυρότατη γόμωση, είτε τακτική είτε πυρηνική. Η καινούργια γόμωση που υπάρχει στο οπλοστάσιό τους εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια είναι η γόμωση αερίων, οπου το βλήμα περιέχει ένα μίγμα αερίων τα οποία κατά την πρόσκρουση του βλήματος εκρήγνονται δημιουργώντας υψηλές θερμοκρασίες ικανές για μεγάλη καταστροφή, ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΟΙΚΗΜΑΤΑ...
Οι γνωρίζοντες θα συμφωνήσουν μαζί μου..?
Δεν φοβάμαι να αντικρύσω τις αλήθειες που βρίσκονται στον κόσμο (μας...?)
http://www.boomspeed.com/oneiric1/doggy.gif" border=0>
* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
(πτώση άλλων αεροπλάνων στους πύργκους χωρίς παράθυρα και
με έξτρα δεξαμενή καυσίμων που φαίνεται σε slow motion του
video, πύραυλος στο πεντάγωνο και έπειτα έκρηξη απο δυναμίτη,
κατάρριψη πτήσης 93 παρόλο που οι επιβάτες τους εξουδετέρωσαν
τους αεροπειρατές), αυτό που δεν έχει ξακαθαριστεί είναι το
ΓΙΑΤΙ όλα αυτά. Για τα πετρέλαια; Τότε γιατί η αμερική δεν
γύρισε στην ενέργεια του υδρογόνου του ήλιου του αέρα κλπ.
απο τα τέλη της δεκαετίας του 70; Για την οικονομική αστάθεια;
Μα αυτή παίρνει μπάλα και την ίδια. Το μόνο που έχει κερδίσει
μεχρι τώρα είναι οι αυξημένοι "προληπτικοί" νόμοι. Λάθος;
http://911research.wtc7.net/talks/pentagon/video.html
για παραπανω αναλυση, videos και pictures εδω
http://www.prisonplanet.com/articles/september2004/090904northtowerbombs.htm
Χαρακτηριστικη του φραση..."Τα προβατα στο μαντρι"
Αν αυτο σας λεει κατι...
quote:
Βομβες στον 2ο πυργο την στιγμη που κτυπα το αεροπλανο!(VIDEO)http://www.prisonplanet.com/articles/september2004/090904northtowerbombs.htm